PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ha nem látok olyan szót valahol, hogy Horizon. Már nem is érdekel. 😉

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Basszameg és ezt Moby személyesen írta le. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
SAN MATEO, CA, May 26, 2016 – Sony Interactive Entertainment (SIE) today announced that PlayStation®4 (PS4™) has cumulatively sold through more than 40 million units*1 to consumers worldwide as of May 22, 2016, continuing to demonstrate the fastest-selling console in PlayStation® history. By offering users a vast array of exciting software titles from 3rd party developers and publishers as well as from SIE Worldwide Studios (SIE WWS), PS4 software sales also remain strong, with more than 270.9 million copies*2 sold in retail stores globally and through digital downloads on PlayStation®Store as of May 22, 2016.

“We are truly grateful for the enormous support from our fans and partners across the globe, which helped us achieve this significant milestone in such a short span of time,” said Andrew House, President and Global CEO of Sony Interactive Entertainment. “We will strive to deliver even more exciting gaming experiences to our users, further driving the momentum and accelerating the expansion of the PS4 platform and its business this fiscal year by offering an unparalleled line-up of games, bringing our virtual reality system, PlayStation VR, to market and providing ground-breaking features and network services.”

On the software front, much anticipated title, Uncharted 4: A Thief's End (SIE WWS), was released on May 10, recording remarkable global sales of over 2.7 million units in just one week. PS4 software portfolio will continue to expand with highly anticipated games including FINAL FANTASY XV (SQUARE ENIX CO., LTD), Nioh (KOEI TECMO GAMES CO., LTD.), Ryu ga Gotoku 6 (SEGA Games Co., Ltd.), Gran Turismo SPORT, Gravity Rush 2, and The Last Guardian (SIE WWS). The independent development community will also continue to deliver a variety of innovative new titles for PS4 including DOWNWELL (Devolver Digital), Jotun (Thunder Lotus Games) and Push Me Pull You (House House Games). *3

SIE will continue to expand the world of PS4 to deliver entertainment experiences that are only possible on PlayStation.

The PS4 system is currently available in 124 countries and regions*4 worldwide.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Amúgy nem tudom, de mintha még jobb lenne a játék, mint beta alatt. Irányítás is jobb, gyorsabban reagál dolgokra meg nem olyan sötét a kép se alapbeállításon, mint betaban volt.

mucsácsó
Az igen... 😄 tearinget énse vettem egyébként még észre, de lehet, mert nem is figyeltem... betás killcam jobb volt eskü, itt fullban fura ez a "csíkozott" filter... na mindegy 😄 valamikor nyomhatnánk 😉
TDC Geronimo
Ott is volt, de leginkább killcam közben ott meg szinte észre se lehet venni, de tegnap elég sokszor észrevettem gameplay közben is. Tegnap volt egy meccs foglalós módban 99%on volt mindkét csapat és viccen kívül kb 10 perces overtimet toltunk 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.26. 12:16:28

Moby
Nálam a bétában egyáltalán nem volt <#rolleyes>

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Tegnap toltam pár óra OWt. A kelleténél egy kicsivel több a tearing benne 😞

Betaban mintha ennyi nem lett volna, szomorú.

Amiga
Ez tök szimpatikus komment volt, köszönet érte. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

darkSectorxxx
Tesco-s. 😄

Moby
Nah, gyóvan, a microsoft sem marad ki a vr kínszarásból: 2017-ben gyön a erősebb one oculus rift támogatással (mármint teljeskörű, nem ez a vitz izé, amit korábban bejelentettek).

Moby
Meg a das3 után az fps...a vártnál is szarabbul élem meg 😄

szerk: meg én valahogy szebbre emlékeztem, vagy az emlékezetem szépítette meg. De így közvetlen mondjuk a doom után ez a grafo mellett ez az fps, hát...ezek a japók sose tanulnak már meg programozni 😞
szerk2: boldog vagyok, hogy a das3-at nem így kellett letolnom 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.25. 22:11:02

TDC Geronimo
első boss utáni részek teljesen új lesz majd
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.25. 22:02:01

Moby
ja igen: énnekem az itteni vélemények kimaradtak erről a dlc-ről, de olyan nagy effortot azé nem tőtött bele a from<#rolleyes> Van koncepció, design is, még mindig működik, de addig amit láttam, az mind a spájzból volt.

TDC Geronimo
ludwig haverod lesz epic majd 😊

Moby
BB DLC FI:
Elfelejtettem MINDENT a BB-ről. Nem tudom mi micsoda, hogy kell irányítani, melyik item mire jó. 1 órát basztam a rezet a pályán, bonfire-t nem találtam. Először azt hittem leöltem egy valag huntert, de kiderült, hogy azok csak mobok (<#ijedt>).Najó, valami beastclaw-al hadonászó őrült faszt tényleg levágtam, ő nem jött újra. 1x meghaltam, de körbementem a pályán, kinyitottam a visszavezető ajtót.
Elgurult a japók tabija.<#wow3>
Mostmég nincs itt az idő, de majd folytatom.

Moby

Hogy is mondta Dark? Ja igen...hólapát.
HÓLAPÁT<#banplz>

Myselor
annyira hihetetlenül gyönyörű és valósághű a táj hogy hihetetlen .😊
TDC Geronimo
PCs képek (nem promo)

arty
dirtrallyt amig megjelenik az assetto - utána csak azt 😄

Forza.

Totti5
Napokban kezdtem el nézni a Once Upon a Time-t ( nagyon jó! ) szóval a hangulat adott, várom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo

Kongy
Jó játék nagyon, megérdemli, hogy meglegyen digitben, csak az a gond, hogy irtózatosan béna vagyok hozzá.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Nincs ebben semmi meglepő. 6kért 30+ óra, 90+ quest, brutális új map, UI revamp. Más cégnél ez witcher 4 néven jönne ki.

Moby
Ok. Még egy kérdés.
Mit tolsz a T150-el?<#banplz>

n000rbi
<#taps>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

<#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
I'm using motion controls <#banplz>

MK8-hoz jo lesz.<#eljen><#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Egyelőre egy T150-et, aztán meglátjuk mennyire durvulok el 😄

Moby
Nagyon fasza! Mit teszel rá?

Moby
Sokat nem kellett kérlelni 😄

n000rbi
Tegnap megérkezett, ma teszteltem a GT Omega Racing állványt Veszett stabil, jó nehéz, a tappancsaival kb. minden felületen úgy áll, mintha le lenne csavarozva. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, akinek nincs helye a házban/lakásban és egy gyorsan (két tekerentyűt kell kihajtani) elpakolható állványt szeretne <#eljen>

n000rbi
Helyes, akkor Kongy beadta a derekát <#banplz>

Bandicoot
Gyűjtőim van pc-re én is azon toltam az alapjátékot.<#dumcsi>
Viszont kb másfél hónapja eladtam a vga-m még árában és a 10-es szériát várom.
De jól hangzik a ps4 változat is köszi az infót. <#worship>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Amúgy 1070-ig egy 950 van átmenetileg a gépben. Evvel is úgy fossa ki magából a fix30 frémet, mint a huzat.

Moby
Csak digitben van meg 😞( (de az kétszer: gogra is, meg steamre is 😄)

Kongy
És hol marad a Witcher 1? 😮

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Elmondom mit gondolok, annak ellenére, hogy kb senkinek nem fog tetszeni akár pécés, akár konzolos: a létező legcsodásabb verzióban toltam végig. Akkor, amikor sugárba hánytam a konzolos verzáktól.
De az elémúlt napokban megcsócsáltam a jelenlegit. Gecijól fut már ps4-en, Persze nem pécés mércével, hanem konzolossal. Annyi de annyi jóság van ebben a játékban, hogy talán nincs elég szavam sem rá, és a nagyondurva és kemény igazság, hogy ehhez olyan brutálisan sokat már nem tesz hozzá, hogy most pécén, vagy jelen állapotában konzolom tolod. Ha ez így jelent volna meg, soha egy rossz szavam nem lett volna rá. Én pécére veszem ezt is, mert a teljes széria pécén van, de ugyanilyen boldog lennék, ha ps4-re lenne csak meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ide már csak pécés doboz kerülhet, de akkor sem lennék már morcos, ha kék csík lenne a dobozok tetején

darkSectorxxx
Érted te a kommented ellenére hogy mire céloztam az írásommal. 😄

Bandicoot
<#szeret><#finom>
Nem tudom eldönteni hogy beszerezzem gyorsan a ps4-re a komplett pakkot, vagy kivárjam már a 1070-est és berántsam pc-n gyorsan majd (itt megvan a fulljáték+első dlc)...És ezen a helyzeten ezzel nem segítettél..<#idiota>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! <#nevetes1>
Pont jó így.

Moby
Blood and Wine értékelések:
Eurogamer – Essential
PC Gamer – 94/100
RPS – No Score System
Gamespot – Review in Progress
Shacknews – 9
IGN – 9
GamesRadar – 4.5/5
GamePressure – 10
GameRactor – 9

SO_GOOD.gif

+vegtelen 😄

Moby
Kezdjek újat? 😄

Harlekin
Azért azt átérzed meg más is,hogy egy JÁTÉKOT hogy lehet komolyan venni!!!??Kinézettől függetlenül!
A JÁTÉKNAK egyetlen egy dolga kell,hogy legyen és pedig,hogy szórakoztasson.
Ez a baj veletek,hogy így közeledtek minden játékhoz!!!Nem is akarjátok benne meglátni a szórakozást!!!
Pont annyira van benne komolyság mint amikor egy kombájn méretű kaszával kaszabolsz csontvázakat!!!
Vagy 300 kg málhával a hátadon rohangálsz tankok között és pakolod rájuk a C4-et.
A komolyság ahhoz kel,hogy tudjatok elvonatkoztatni a valóságtól és rájönni,hogy JÁTSZOL!<#kacsint>
TDC Geronimo
ooo jóóóó lesz az.... <#bdead>

Moby
A tököm emlékszik rá. Talán +4?

Kongy
Ha jól láttam ez az Old Hunters akkor elérhető, ha Ameliát legyőzted? 😄 Mert akkor még én is tudom tolni.

darkSectorxxx
Kéne stream....<#hehe>
A betegosztályon azok az agyasoknál kíváncsi lennék milyen körök mennének le. 😊

Én ha tippelnék NG3+ mintha kb ott tartott volna mikor eladta régen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.25. 18:47:47