PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W3 viszont gyönyörű, és attól se lesz csúnyább, hogy megjelent még egy gyönyörű (és brutálisan kidolgozott) játék.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Lehet valakinek az a legjobb ha mások azt hiszik, hogy neki nem jó?
Érdekes dolgok ezek. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Hanem hogy hibáztak a Sony-nál. 😄
Vagy ettől független még van gog azonosítás? 😄
///amúgy én sem tudom más hogy csinálja, én minden játékot 3x veszek meg, vagy legalábbis ahány platformon elérhető. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.31. 10:52:19
<#sniffles>#sniffles>
Egy Darksector bőven elég.
Tetszik!! 3 ora alatt 4 boss is volt. Mind különböző!
Helyszínek baromi hangulatosak és ez a zene. 😊
Kártyázgattam is mert azt imádom. Most az új skillege pakliz gyűjtögetem, mert csak azzal lehet a versenyre benevezni.
Grafika szép. Bug van sajnos. Nem egy uc4 (most mar sajnos mindent ehez hasonlitok 😞 ).
De meg van eddig benne a Witcher hangulat.
A térkép szép nagy! Meglepően nagy. Lesz itt dolog bőven. 😊
Aki imádja a Witchert az ki ne hagyja!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
120k körül kéne lennie de tartok tőle ezzel is megy majd a hiénáskodás ahogyan a 1080-al teszik éppen..
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.31. 09:59:54
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Viszont mivel nem vagyok időmilliomos, így mindennél jobban utálom a fölöslegesen elcseszett géming-időt és nem szeretnék olyanba futni, ami esetleg széjjelvágja 30-40 órámat (akár egy későbbi verziókkal inkompatibilis mentés)
Meglehet, hogy túllihegem a problémát, de életem legfosabb megjelenése volt a W3, iszonyatosan durvának kell lennie a játéknak, hogy ezt megbocsássam nekik.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
/és abban a 20-30 órában tonkétt tökre élveztem is
Bár én is megvettem. <#banplz>#banplz>
De az is igaz, hogy hónapok óta nem indítottam el.
szerk.: ja es brúsz drukkmen es a nóti godz 4 life. baby baby!!!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.31. 09:18:56
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy is olyan sok steam user van, nekik is tudniuk kell, mi az a DRM. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.31. 09:11:13
/arról nem is beszélve, hogy most én is 30fps-en tolom 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.31. 09:10:05
Én a W3-at PS4-en toltam és nem volt vele semmi bajom. Talán mert PC-n is a quality mindenek felett volt nekem mindig, a performance totálisan a háttérbe szorul. Tudom, hogy vannak az fps-re fiziológiailag vagy elvi alapon érzékenyek, én szerencsére nem tartozom közéjük, így el tudok merülni a W varázslatos világában konzolon is.
Amúgy W2 magyarításában benne volt a kezem, kint is voltam lektorálni Varsóban, mielőtt a játék megjelent. Így engem szídjatok, ha hibát találtok a W2-ben. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.31. 08:39:28
0
Persze ugyebár én a pécés verzába valamikor már 1.10 környékén szálltam bele, és nem tudok nyilatkozni a konzolosról, mert abban talán 20 órám van, és akkor is sugárban hánytam tőle ugyebár.
Ha a konzolos verza továbbra is szar, hagyjátok a picsbe. Vegyetek egy csumpi pécét. Ez a játék megéri. Egy fostoros 950 van most a gépben a 1070 megérkezéséig, na ezzel is fix30-on fut high-on. És a mai napig egyetlen mentésfolyammal tolom (bár tény, ahogy korábban említettem, nem az initialverzától).
Gero lenti képe is mutatja, ez a játék nem konzolra készült. Még a poénok is kifejezetten a pécéseknek szólnak, ezt a lenti dolgot egy konzolos értelmezni sem tudja alapesetben. Bár elkészült, kiadták konzolokra, de nem az a target. Soha nem volt. az. A következő játékuk sem lesz az.
a PS4-es verzát. És az is volt. Akkor vettem a pécét. A witcher3 miatt. Azon toltam le. Most is azon tolom. Csak időközben kireszelték ps4-en is. Én akkor már nem voltam jelen, én csak most nézegetem milyen lett.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ezt én nem vitatom, de a videojáték-készítés csodáját nem szokás 1 évvel a megjelenés után is tapaszolni, mert még mindig tele van hibákkal. Rohadtul szeretném élvezni és elveszni a világában, de ha eléülve csak arra tudok gondolni, hogy na vajon hol futok bele egy ordas bugba, tudom-e majd használni a mentésemet egy későbbi verzióval is, vagy mit fognak elcseszni a következő peccsel, akkor igencsak elmegy a kedvem a dologtól 😞
előtte mielőtt jöttél amúgy, nyomtam egy 8,8k-s heales meccset Mercyvel, na az durva volt 😄😄
McCreevel egyre kevesebbszer jön be a dead eye, mert instant kiszednek a p*csába 😄 egyébként itt a lvl 20 derekán már érezhetően, SOKKAL jobbak az emberek - nyilván ez érthető is -, mint eleinte... úgyhogy szerintem jó lesz ez 😉
competitivehez asszem minimum lvl 25 kell majd, szóval az is egy szűrő lesz 😄 de én már így is nagyon jókat játszom, nagyon örülök ennek a játéknak, ISTENKIRÁLY!
btw, https://masteroverwatch.com
jó kis oldal 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.31. 01:38:16
Amúgy léptem utána én is, mert aktuális GoT részt meg kell néznem 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun