PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Az tény, hogy UC4 után a DaS3 is kicsit PS3-asnak tűnik, de ez van, attól még jól szórakozom vele.

W3 viszont gyönyörű, és attól se lesz csúnyább, hogy megjelent még egy gyönyörű (és brutálisan kidolgozott) játék.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

darkSectorxxx
Ő már csak nézőpont kérdése, hogy az a jó amit tenne valakivel valaki, az kinek jó.
Lehet valakinek az a legjobb ha mások azt hiszik, hogy neki nem jó?
Érdekes dolgok ezek. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Igen Dark, elég egy embernek megvenni.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Ja akkor elég 1 embernek megvenni, nem mintha nekem szükségem lenne rá ugye.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Nem, a sonynál nem hibáztak. Hogy a beszűkült tudatúak mit és hogyan dolgoznak fel, az énnekem tonképp hótmindegy 😊 Ővelük jót amúgy sem lehet tenni. És talán nem is kell.

Moby
DRM free. Ettől csak hosszabban tudnám ugyanezt elmondani, ahhoz meg nem sok kedvem van.

darkSectorxxx
Mármint nem más véleményét kell elfogadnod...😄
Hanem hogy hibáztak a Sony-nál. 😄

Moby
Nem, nem kell. Szerencsére megengedhetem magamnak, hogy meglegyen a saját véleményem.

darkSectorxxx
Úgy értem, nem 1 embernek, hanem ha másolatot készítesz róla.
Vagy ettől független még van gog azonosítás? 😄

///amúgy én sem tudom más hogy csinálja, én minden játékot 3x veszek meg, vagy legalábbis ahány platformon elérhető. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.31. 10:52:19

Moby
Én egyszer vettem meg. Nemtudom más hogyan csinálja <#nemtudom>

darkSectorxxx
Ezt el kell fogadnod, sajnos hibáztak a sony-nál, túl korán adták ki a játékot. 😄

darkSectorxxx
Magyarul elég 1x megvenni? 😄

Moby
>Nem egy uc4 (most mar sajnos mindent ehez hasonlitok 😞 ).

<#sniffles>
Egy Darksector bőven elég.

AntiHero
Na tegnap 3 órát beletoltam a Witcher 3 B&W-be.

Tetszik!! 3 ora alatt 4 boss is volt. Mind különböző!

Helyszínek baromi hangulatosak és ez a zene. 😊
Kártyázgattam is mert azt imádom. Most az új skillege pakliz gyűjtögetem, mert csak azzal lehet a versenyre benevezni.

Grafika szép. Bug van sajnos. Nem egy uc4 (most mar sajnos mindent ehez hasonlitok 😞 ).

De meg van eddig benne a Witcher hangulat.
A térkép szép nagy! Meglepően nagy. Lesz itt dolog bőven. 😊

Aki imádja a Witchert az ki ne hagyja!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Ja, szegény gorilla 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ez de felbaszott. moslek szülök f.-ert nem tudtak vigyazni a kölyökre...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
<#banplz>

Moby
Áhhh...Majd ha levonul az ár. Én nem fogok sorban állni, hogy napiáron megkapjam. Nincs hova kapkodjak.

Tatyla
Mondjuk a betűméret növelésnek örülök

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bandicoot
Meg van már honnan szerzed és mennyit perkálsz a 1070-ért?
120k körül kéne lennie de tartok tőle ezzel is megy majd a hiénáskodás ahogyan a 1080-al teszik éppen..

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Régi ui is szaggatott váltáskor. Most se lett jobb ilyen téren, de ez legalább egyszerűbben kezelhető és átláthatóbb
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.31. 09:59:54

n000rbi
Erről beszéltem én is az #51709-ben. Átalakították az inventory-t, van még mit javítani rajta, hogy élvezhető is legyen.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Csak a komplett GUI 😄

Tatyla
Én tegnap 1.2-es patch után beléptem a Witcher 3-ba, legutóbbi kieg óta nem látom hogy sok minden változott de a menüben mikor váltok mondjuk felszerelés meg alkimia között gondolkozik vagy 2 másodpercet eddig ez nem volt legyártok valamit akkor is

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Bizony bizony. Az emberek ilyen szintre megtanulták a hősöket, az ultikat is egyre nehezebb elnyomni, mert lekapcsolnak, mint a szart. Amúgy a matchmaking egész jól működik, magasabb játékosokat rak be és viszonylag azonos skill küszöbbel. Winstonnal kezdtem el tegnap játszadozni és egyre jobban imádom.

Amiga
Ma kezdem újra a W3-at. Annak idején a vége előtt letettem, mert inkább az összes DLC-vel együtt akartam játszani. Most már dörzsölgetem a kezem az esti játékra. :-)

Amiga
Igen, egyébként én is élveztem, kár hogy nem volt a játékmenetnek semmi mélysége. :-)

Moby
És az is.

n000rbi
Akkor lehet félreérthető voltam. Ordas bugok alatt én azokra céloztam, amik a továbbjutást akadályozzák. (ilyen-olyan apróságok vannak mindenütt, azok kevésbé zavarnak - az open-world játékokra ez halmozottan igaz)
Viszont mivel nem vagyok időmilliomos, így mindennél jobban utálom a fölöslegesen elcseszett géming-időt és nem szeretnék olyanba futni, ami esetleg széjjelvágja 30-40 órámat (akár egy későbbi verziókkal inkompatibilis mentés)
Meglehet, hogy túllihegem a problémát, de életem legfosabb megjelenése volt a W3, iszonyatosan durvának kell lennie a játéknak, hogy ezt megbocsássam nekik.

Totti5
W3at a CDP szúrta el konzolon, ha 2 hetente peccselgetésből nem az 1et előre 4et hátra elvet követik, akkor hamar perfekt lett volna a cucc, de bénák voltak, elszúrták, kamuztak, nem értettek hozzá. Csak remélni tudom hogy a rahedli pénzt skilled programozókra költik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Én is megvettem...<#miaz> (one-ra ráadásul)

/és abban a 20-30 órában tonkétt tökre élveztem is

Amiga
Tény, hogy olyan világban élünk, ahol milliók vették meg a Battlefrontot, szóval igazad lehet.

Bár én is megvettem. <#banplz>

De az is igaz, hogy hónapok óta nem indítottam el.

pedig U4 olyan komplex W3-hoz kepest, mint a faek.😊

szerk.: ja es brúsz drukkmen es a nóti godz 4 life. baby baby!!!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.31. 09:18:56

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
UC4 kifagyott, UC4 scriptek beálltak mint a szög. AI lemeveredik, lopakodnál de ott néz mint aki köbe dermedt, így nem lehet csak lőni. Háttérben nem 1-2 szer volt hogy az AI elmozogna és beleőrül, nem tud kikerülni egy tárgyat. Társaimmal is voltak gondok, keresem hol van aztán lemaradva 1 méteres útvonalon cikázik oda-vissza. Van abban is bőven bogár ( meg másban is ). Ami nem is zavarna, ha nem tudnám hogy ez a történelem legigényesebb játéka😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Pedig a valóság ez. Vagyunk itt sokan öreg motorosok, akik kibe és átjárnak platformok között, de a ps4-et nagyon sok olyannak sikerült eladni, akiknek korábban semmilyen játékra alkalmas gépe, konzolja nem volt. Ezt a topikot is sokan olvassák olyanok, akik pl. nincsenek jelen pl. a pc gémingben. Nem az itteni corenak szólt, abból mindenki tudja/ismeri.

Amiga
Na azért nem kell a W3-at sem félteni. :-D

nagyobb bugba futottam az U4 elsö orajaban, mint W3-ban valaha.

Amiga
Úgy értem, nem kell, hogy vannak "pécések meg konzolosok". Szerintem ez már nagyon lejárt lemez. Bloodborne-t az egyiken játszom, Civ5-öt meg a másikon. Lehet, hogy egy kisgyereknek még kontrollert nyomnak a kezébe, de utána úgyis okostelefonja és tabletje lesz, talán még pécéje is, amitől a játékos műveltsége is totál kibővül majd.

Amúgy is olyan sok steam user van, nekik is tudniuk kell, mi az a DRM. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.31. 09:11:13

Moby
Nem mentem bele semmibe, nem ismerem a w3 jelen állapotát ps4-en, mitöbb, arról amit eddig láttam belőle, pozitívan nyilatkoztam. Mélységeiben nem ismerem. Lehetséges megoldást kínáltam az esetleges, Norbi által említett bajokra.

/arról nem is beszélve, hogy most én is 30fps-en tolom 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.31. 09:10:05

n000rbi
Akkor nyilván velem van a baj, nem a W3-mal <#nemtudom>

Amiga
Ne menjünk már megint bele abba, hogy "konzolosok meg PC-sek", nekem mind a kettő van és nem egyedi makákó vagyok.

Én a W3-at PS4-en toltam és nem volt vele semmi bajom. Talán mert PC-n is a quality mindenek felett volt nekem mindig, a performance totálisan a háttérbe szorul. Tudom, hogy vannak az fps-re fiziológiailag vagy elvi alapon érzékenyek, én szerencsére nem tartozom közéjük, így el tudok merülni a W varázslatos világában konzolon is.

Amúgy W2 magyarításában benne volt a kezem, kint is voltam lektorálni Varsóban, mielőtt a játék megjelent. Így engem szídjatok, ha hibát találtok a W2-ben. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.31. 08:39:28

Moby
Közel kétszáz órám van az alapjátékban. A hibák száma amikkel találkoztam:
0
Persze ugyebár én a pécés verzába valamikor már 1.10 környékén szálltam bele, és nem tudok nyilatkozni a konzolosról, mert abban talán 20 órám van, és akkor is sugárban hánytam tőle ugyebár.
Ha a konzolos verza továbbra is szar, hagyjátok a picsbe. Vegyetek egy csumpi pécét. Ez a játék megéri. Egy fostoros 950 van most a gépben a 1070 megérkezéséig, na ezzel is fix30-on fut high-on. És a mai napig egyetlen mentésfolyammal tolom (bár tény, ahogy korábban említettem, nem az initialverzától).
Gero lenti képe is mutatja, ez a játék nem konzolra készült. Még a poénok is kifejezetten a pécéseknek szólnak, ezt a lenti dolgot egy konzolos értelmezni sem tudja alapesetben. Bár elkészült, kiadták konzolokra, de nem az a target. Soha nem volt. az. A következő játékuk sem lesz az.

Moby
Mindeféle szarnak elmondtam
a PS4-es verzát. És az is volt. Akkor vettem a pécét. A witcher3 miatt. Azon toltam le. Most is azon tolom. Csak időközben kireszelték ps4-en is. Én akkor már nem voltam jelen, én csak most nézegetem milyen lett.

Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de egy évvel ezelőtt ennek egész konkrétan az ellenkezőjét mondtad! Minden lehetséges szarnak elhordtad a játékot. 😊 Meg a polák sámánokat.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
>Nincsenek szavak, amik leírhatnák ennek a játéknak a világát.

Ezt én nem vitatom, de a videojáték-készítés csodáját nem szokás 1 évvel a megjelenés után is tapaszolni, mert még mindig tele van hibákkal. Rohadtul szeretném élvezni és elveszni a világában, de ha eléülve csak arra tudok gondolni, hogy na vajon hol futok bele egy ordas bugba, tudom-e majd használni a mentésemet egy későbbi verzióval is, vagy mit fognak elcseszni a következő peccsel, akkor igencsak elmegy a kedvem a dologtól 😞

mucsácsó
Azért volt egy nagyon-nagyon necces meccs, ahol overtime-mal húztuk be a payloadot 😄 de ennyi... 😉 király volt! 😉
előtte mielőtt jöttél amúgy, nyomtam egy 8,8k-s heales meccset Mercyvel, na az durva volt 😄😄
McCreevel egyre kevesebbszer jön be a dead eye, mert instant kiszednek a p*csába 😄 egyébként itt a lvl 20 derekán már érezhetően, SOKKAL jobbak az emberek - nyilván ez érthető is -, mint eleinte... úgyhogy szerintem jó lesz ez 😉
competitivehez asszem minimum lvl 25 kell majd, szóval az is egy szűrő lesz 😄 de én már így is nagyon jókat játszom, nagyon örülök ennek a játéknak, ISTENKIRÁLY!

btw, https://masteroverwatch.com
jó kis oldal 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.31. 01:38:16
TDC Geronimo
Fasza volt, úgy látszik csak nyerni tudunk 😄

Amúgy léptem utána én is, mert aktuális GoT részt meg kell néznem 😊

AntiHero
yep itt
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.05.31. 00:34:39

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor