882
The Evil Within
-
#151 Nálam biztos vétel / teljes áron / nagyon bejönnek az ilyen tipusú játékok ez meg föleg. -
#150 1. Szerintem sehol egy db szót nem írtam róla hogy bejön-e. Videok alapján semmi kimagasló nincs benne.Eddig ami pozitívum hogy nem 5-7 órás lesz mint az átlag szarok.
2. Elég bevétele lesz a cégnek nélkülem is. Ha én 1000ft-ot adok érte akkor annyit. Lehet hogy annyit se fog érni majd kiderül ha végigvittem.
3. Szánalmas nem szánalmas ha nincs védelem viseljék a következményeket -
Skyline #149 Magyarul bármennyire is bejön szarsz a készítőkre. Szánalmas.:) -
#148 1000 ft körül garantáltan megveszem majd!Addig is konzolra warezolom majd. -
Skyline #147 // Amennyire vártam,ezeket a videókat nézegetve annyira kezd érdektelenné válni...
A SILENT Hillek nyomában sincs ezek alapján sajnos ugyan olyan idióta akcióhorror mint a legutóbbi RE címek...
-
Skyline #146 Bizonyára megveszed ha ennyire bejön. Ja..nem...:)
-
#145 Baromi jó atmoszférája lesz ennek a játéknak engem nagyon emlékeztett a SH frencsájzra. -
#144 -
#143 Én már nagyon várom elő is rendeltem.. elég nagy játékdömping lesz októberben, Evil, Unity, Lords of The fallen, Lord of The Rings stb :D -
#142 Tartalmas lesz a The Evil Within kampánya
10-12 óra jól hangzik. -
#141 The Evil Within season pass bejelentés. -
mester1987 #140 40 GB - id Tech 5 :D -
#139 Előrébb hozták a megjelenést október 17-re! -
#138 Engem csak az vigasztal ,hogy kb annyira béna a fazon, mint én voltam anno a RE4-ben kontrollerrel, vagyis akkor lehet annyira mégsem voltam az? :D (dehogynem) -
#137 Igen ez a körülményes béna célzás mindig nagyon feltünö, föleg ha az ember tudja mennyivel jobb ez egérrel. -
#136 Kb az év legjobban várt játéka nálam.
Azért az itt is megmutatkozot, hogy aki egy ilyen lövöldözös játékot gamepaddal tol az nem normális... -
#135 The Evil Within Extended Gameplay Demo - E3 2014.
-
Although #134 teszt -
#133 The Evil Within gameplay preview - E3 2014
-
#132 Next genen tökéletes.PC-n is az lehetne,ha nem szarnák le a platformot.Részükről annyi a pc-s support kb,hogy "örüljetek parasztok,hogy legalább kiadjuk" -
mester1987 #131 Ja akkor ott sem
"Az Xbox 360 volt ebből a szempontból a legjobb, de ezen a gépen is lehetett látni a jelenséget" -
#130 Az id Tech 5 működik is, meg nem is -
mester1987 #129 *Ilyen textúraméreteknél. -
mester1987 #128 Most akkor konzolon nincs előtted kirajzolódás vagy van?
Mert ha nincs az pozitívum. -
#127 Sajnos nem aknázták ki a pc adta lehetőséget.Konzolon ugyanis nincs ilyen.
PC-be is direkt megcsinálták ,hogy jó legyen pont a Rage ugyanezen hibáján felbuzdulva,erre ....tak kihasználni. -
#126 oh. köszi :) -
#125 Elöted rajzolodnak ki a texturák. -
#124 pontosabban hogy érted hogy popupol? :D nem értem mit akar jelenteni. -
mester1987 #123 Nekem is csak ennyi, gyönyörű amúgy persze összképileg. Wolfensteinbe is voltak közeli érdekes textúrák a mérete ellenére is. -
#122 Nem is kicsit, most a Wolfensteinnek is csak ez az egy baja, egyébbként egy nagyon jó játék lett. -
#121 popupol? -
#120 Azzal a motorral nekem csak egy bajom van, hogy popupol mint az állat, egyébbként nem néz ki rosszul. -
#119 -
mester1987 #118 Hát én amúgy sem, mert az id Tech 5 hajtja, lesz ez is vagy 40-50 GB -
#117 Rohadtul nem örülök... -
mester1987 #116 Késik a The Evil Within -
#115 Új képek -
#114 Rgyszerűen kibaszottjó! -
#113 The Evil Within - PAX East Gameplay Trailer.
Nagyon beteg egy játék lesz. -
#112 Hát akkor ez még odébb van.