882
The Evil Within
-
#271 Nekem nincs paypalom -
Evoluti0N #270 Lehet, hogy még nem sikerült kulcsot lopniuk. -
#269 nekem semmilyen negativ tapasztalatom sincs veluk.. szerintem most is meg fogod kapni - raadasul paypal -on megy az egesz, nincs ok az aggodalomra :) -
#268 Azért vettem meg pre-order-ben, mert a Ryse megjelenés után eltünt a kínálatukból. Félő hogy régiózárt kapott 0 daykor. -
#267 wat O.o
ilyet meg nem hallottam pedig mar vettem en is pre szarokat onnan :o -
#266 Mert nekem még nem adtak kulcsot onnét, mert azt írják hogy a megjelenés előtt pár órával vagy a megjelenés napján adhatnak kulcsot...
Ez vajon normális? Amit g2a-n vettem eddig, mindig megkaptam a játékot. Most miért ez a kivétel? -
#265 meg nem mert elobb ki akartam kolcsozni hogy van -e ertelme kbszni ra penzt vagy sem...
de nem gyun a mocsok... -
#264 Valaki vett g2a-com-on Evil Within-t? -
#263 en nagyon utallak. de nagyon, nagyon -
#262 Persze,hogy egyéni ezért nem is weboldalak alapján választok játékot/filmet.Ez az én véleményem nem másé.
263: Miért mit tettem a személyed ellen?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.13. 15:44:25 -
#261 Thx, holnap reméljük, úgyis meglesem :D -
#260 Az a baj, hogy a vélemény az erősen egyéni dolog... te leírod, hogy 7/10 az nem biztos hogy annyi... lehet, hogy rosszabb vagy lehet, hogy jobb, hiszen ez egyéni ízlés kérdése.. szal a pontozással várjunk még.. :D és ahogy te kiszoktad pörgetni a játékokat van az 20-25 óra is : ) -
#259 Is -is szerintem mind a kettő jelen volt a Resi az nagyon ,már korábban is mondtam.
Többet nem mondok mert amik vannak benne nehéz róla spoiler nélkül beszélni és senkit nem akarok "megbántani" amiatt.
258: Ájáj akkor pelust készíts be......
260: 20-25 óra hát nem tudom. Én most kivételesen elég sok helyet átnéztem mert ha nem teszed nem sokáig jutsz lőszer nélkül szóval.... de majd ti megmondjátok. Ha el tudjátok húzni addig akkor mesterei vagyok az időhúzásnak.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.13. 15:38:15 -
#258 én nekem az is elég para azzal hogy jön utánam és nemtudok mit csinálni ha elkap xd -
#257 Na, és ez inkább a silent hill-es nyomasztó torokbandobogós, vagy a RE4 féle öldöklős "most végem van"-os? :) -
Evoluti0N #256 Ha az Alientől kevésbé félelmetes, akkor nem lesz gáz. Az se lett túl ijesztő. (csak 2x ijedtem meg nagyon :D) -
#255 én elég félős vagyok meg kiugrik a szivem ha valami kerget,nemtom merném e játszani :D -
#254 Akkor az legalább 15+ óra. Az nem rossz. -
#253 Ó már mikor Na jó csak most értem a végére mert tegnap tegnapelőtt ügyeletbe voltam
11 óra 40 perc volt.
Maradandót számomra nem tett le az asztalra ,de egynek mindenképpen jó.Abban viszont biztos vagyok ,hogy sokaknak nagyon tetszeni fog ,sőt valaki hanyattszarja majd magát (de mire föl azt nem tudom)
Egy jó tanács mindenféle skulóval spórolni,mert volt hogy 1 órás részeket resatartolhattam mert elkúrtam
Egy erős 7/10-es alkotás.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.13. 15:30:39 -
#252 te már végigvitted?
-
#251 Aki még nem vitte végig konzolon azt érdekelheti:
The Evil Within is out tomorrow, but if you pre-order you can pre-load the game now! -
mester1987 #250 Szóval lesznek benne hosszabb intenzívebb harcok a sok mászkálás mellett? Resident Evil 4-ből kiindulva kérdezem, ott volt sok. -
mester1987 #249 The Fighting Chance Pack
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hol tartasz benne grebber? Ahogy elnéztem az első másfél órát, csak puskával hadonászott a gyerek aztán a videó végére már íjpuskát szerzett magának.
Beindul később a zúzda vagy ilyen vegyes (5 perc harc, 5 perc lopakodás, 5 perc fejtörő) lesz mindvégig? :P -
#248 PC MASTER RACE FUK YEA -
#247 " The letterboxing (a 2:35:1 aspect ratio) is used for gameplay purposes, as certain elements display in the black areas of the screen. On PC, you can turn off the bars and force the game to render full-screen. However this option is not supported. We’re keeping the ability to turn off bars as a console-only command that we will share at launch " -
#246 Néztem egy kis streamet. Baszki ezek a fekete csíkok nagyon szarok. Még szerencse, hogy a PC nem egy ratyi konzol és valószínűleg ki lehet kapcsolni. -
mester1987 #245 -
mester1987 #244 Hát 41 GB-ot foglal. Nem semmi azért ez sem, a Wolfensteinhez képest is. -
mester1987 #243 Röhej vagy nem röhej az id tech 5, reklámra azért még van idejük:
-
mester1987 #242 Nem nyúlt, mert Shini Mikami-tól van a Resident Evil és a 4 is. Arról koppintottak később inkább. A trailerekből az jön le, hogy még kegyetlenebb, mint a 4. -
#241 Akkor nem lehet valami ijesztő, mert már az Alien se kimondottan az. Az amit láttam belőle elég kemény, még a főcím előtt az a láncfűrészes elmebeteg. -
#240 Bocsi, a hozzászólást grebbernek akartam küldeni(#232), sikerült félrenyomnom :) -
#239 Ugyanazok felelősek érte, saját magamtól én is nyugodtan lopnék :D -
#238 Nincs benne semmi idegölő sajnos.Az izolációs alien parásabb mint ez sajnos.
Ez gyakorlatilag egy Resident Evil 4 klón de úgy istenigazából 1az1-be. Felszedhető cuccok is arra hajaznak a fegyveres ládák is Resit idézik.
Jótól nem szégyen nyúlni.
-
#237 ha idegileg túlélted :)
jöhet egy mini-áttekintés
jó szívvel fogadjuk :-) -
#236 Félreérted. A warez állandó hirdetése ami nem fogott meg. -
#235 Gondolom akkor nem a sztori fogott meg :c -
#234 -
#233 Hú de menő vagy... (Nem az.) -
#232 Chapter 4 után -->Ez jóféle!!!!!