The Evil Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
popupol?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

wedge31
Azzal a motorral nekem csak egy bajom van, hogy popupol mint az állat, egyébbként nem néz ki rosszul.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hát én amúgy sem, mert az id Tech 5 hajtja, lesz ez is vagy 40-50 GB <#schmoll2>
wedge31
Rohadtul nem örülök...<#boxer>

grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Rgyszerûen kibaszottjó!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
The Evil Within - PAX East Gameplay Trailer.

Nagyon beteg egy játék lesz.

Shep
Hát akkor ez még odébb van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Pokoli egy nyarunk lesz...<#vigyor3>

The Evil Within Release Date: Evil Takes Hold in August

We’re pleased to announce The Evil Within, the new survival horror game from legendary director, Shinji Mikami, will be available in North America on August 26, 2014 and throughout Europe on August 29, 2014. The Evil Within is in development for the Xbox One, Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation 4 computer entertainment system, PlayStation 3 computer entertainment system, and PC.

DarkSector
elmehetne a picsába, meg a filmek is, hogy 2014-ben nem léptek még túl ezen a szar idegesítõ dolgon.
Elsõsorban filmek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a játék a 2.35:1-es cinemascope képarányt fogja használni a filmszerû érzet miatt, így szerintem 16:9-es cuccoknál lesz fekete csík.
lassan amúgy tényleg mutathatnának egy új trailert vagy valamit, mert 10 hónapja bejelentették a játékot, azóta pedig szinte minden kép és videó ugyanazon két helyszínt mutatja be, amit már a szeptemberi gameplay videóban is láthattunk.

DarkSector
Milyen Resi 4 hagyjadmár. 😄

Muttley
a Resi 4 fejlesztõit le sem lehetne tagadni 😊
és itt hangulatban adtak rá turbo-t bõven 😊

Just do it :)

Blekk Síp
Ezt a játékot tuti a kamerakezelés és az irányítás fogja a sírba vinni... Meg engem is. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Mi ez a hülye képarány? Ugye nem lesz a játékban ilyen fekete csík fent és lent?
Shep
Azt hittem van már valami közelebbi info is 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Még idén...

Shep
Mikor jön ez, lehet már tudni?

DarkSector
GECIJÓ. 😄

a hideg ráz attól a valamitõl a végén 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

wedge31
The Evil Within Mine Trap Gameplay.

grebber
wedge31
Igen, jó volt emlékeim szerint.

Muttley
a condemned 2 nem nagy szám
a deadspace 1 már alakul, de ez az ûr helyszín nálam 1x játszóssá tette
a condemned 1 -gyel 1 óránál tovább nem tudtam játszani...
igaz, h szándékosan este és basszuskiemelõs fejhallgatóval
pedig galamblelkûség nagyon nem jellemzõ rám... 😊
te nyomtad már a condemned 1-et?

wedge31
SH2-3 vagy a DS1-et probáltad? mert azok verik, szvsz.

Muttley
a Condemned 1-et eddig semmi nem verte meg nálam horrorban... 😊
ha lesz olyan szintû hangulat, mint a Resi 4-ben, akkor engem megvettek 😊

Szolidan: Csak enyhén beteg 😊

új kép:

Most vittem végig nem rég a Resient Evil 4-et, ugyanazok az alkotói, úgyhogy várós!!!
DarkSector
😊

*Szóval ha azért nincs még bejelentés - na 😊
Jöhetne már...de ha azért késik, hogy teljes legyen, akkor nem szóltam.
DarkSector
fasza , fasza

concept artok:

grebber

Next PC upgrade: 2022

egy nvidiás interjú végén shinji elárulta, hogy a prezentációk egyik jelenetében látható lerombolt városkép a sztori egyik kulcsa lesz. valaki gondolkodott már azon, hogy vajon hogy függ össze a modern elmegyógyintézetes sztori a concept artokon látható néhol már-már monumentális középkori helyszínekkel és egy földrengéssel(?)?

DarkSector
Soha nem volt szó róla hogy idén jön, ez a baj hogy 2014...odébb van még.

DarkSector
A falat nézzétek, pl a téglákat<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> 😄

OMFGÁ. Ez OMFGÁ! Kõ! Azt hittem, hogy idén jön vmikor. Erre 2014. 😞
32 perc...[/b]

DarkSector
😊

Myselor
ne fárassz thx <#smile>
DarkSector
Milyen öcséd? 😄

Myselor
mert az öcsém megette elõlem 😞