882
The Evil Within
  • Evoluti0N
  • grebber
    Egyik nyelven se tudok tökminegy nekem!
  • bluesfool
    állitólag ez a változat még nem tartalmaz angol nyelvet ,csak francia,német,olasz és spanyol nyelvet, bár ne legyen igazam.
  • grebber
    Reggeli után zúzda:

The.Evil.Within.PAL.MULTi4.XBOX360-UNLIMITED
  • Jim Morrison
    erről megy ma itt a vita :)
  • scomcomputers
    Shit!!
  • Myselor
    nemtudom lehet hogy prevgen konzolos videó már ha jön rá nem is tudom mire jön amúgy:) de úgy nézki de azon se kéne így,hát nemtudom mondom nem is érdekel csak akkor fogok egy nagyot röhögni ha el sem indul vagy játszhatatlanul megy ilyen grafikával:)
  • mester1987
    Ez tényleg harmadgyenge, de lehet a jeleneteket nem PC-ből vágták, mert ezeket mutogatták régebben is. De itt van egy hosszú gameplay is: #144
  • Myselor
    ki várom persze,tudom mert pl a shadow of mordor meg az alien isolation is tök így van de hát akkor is.de azok legalább szépek ez meg nem mondható szépnek nem néz ki rosszul de tényleg nézzétek meg az utolsó videóban a textúrákat az valami vicc ahhoz képest amit írnak:) de majd meglátjuk
  • mester1987
    Ahogy láttam a karakterek néznek ki durván + a sérülések.
    Én sem értem ám. Wolfensteinben tűéles olt minden textúra vagy is úgy a 4/6-da mégis el-elment.
    Ez a 30 FPS-es megoldás mondjuk lehet valamit javít, amit írtak. Nem erőlteti a 60-at, mint a 2 elődjénél.
  • Shep
    Volt de mindkettő jobban néz ki, mint ez.
  • mester1987
    A Rage és a Wolfenstein között azért volt rendesen különbség. Akinél a Wolfenstein jól ment, annál ez is.
  • Shep
    Hát ha ezzel a grafikával rosszabbul fog futni, mint a wolf vagy a Rage akkor elmennek a csába!
  • wedge31
    Várd ki a végét volt egy pár játék mostanában amivel ugyanigy ijesztegetek aztán mégis ment atomreaktor nélkül is a játék.
  • Pares
    Ez a grafika kb. a Mass Effect 3 szintjén van, ami hát még mindig szép szerintem, na de a két játék gépigénye közt azért jó nagy a különbség van.
  • mester1987
    Ki kell próbálni azt a a megoldást amit már korábban is írtak a Wolfenstein-nél is.

Lényeg, hogy be kell kapcsolni, hogy az engine létrehozzon egy X GB-os cache-t, ami tán valamennyit javít.
    Bár nem kizárt , hogy más oldalról ne lehessen még finomítani.
  • Myselor
    hát ez nagyon gáz hogy így néz ki,figyeltétek a grafikát?leszarnám nem az de amilyen gépigénye van el sem fog nállam futni elvileg ehhez képest minden mostani játék szebb és élesebbek a texturák néhány helyen Resident Evil 4 szint és el sem fog futni omg .ez szánalmas pedig a játék érdekelne az jónak tűnik:)
  • mester1987
  • mester1987
    Főleg, hogy a japánok még nem is dolgoztak vele, csak az id.
  • Shep
    Hát ez óriási.
  • grebber
    Ismét fail az idtech fos pc-n.
  • pikman
    Nagyon beteg lesz ez tény de a japcsiktól ez elvárható.
  • wedge31
    Spoilerbe tetted? azt nem szoktam megnézni...
  • mester1987
    Ez az oktatóvideó, amit linkeltem :D
  • wedge31
    The Evil Within: Fight for Life Trailer

Na, ennyire lesz beteg, én már nagyon várom...
  • mester1987
    Nekem abba az akció adta meg ezek a gyors közelharcok, amik ebbe nem lesznek, de fejlesztések azért remélem.
    Ha a hangulatra fókuszál inkább + a szadizmusra az picit távol áll tőlem. De egy picit a Texasi filmből is loptak az látszik.
  • wedge31
    Én csak remélni merem, hogy semmi köze se lesz a RE4 szintjéhez. Lövöldözni meg nem nagyon lehet majd benne ész nélkül mert kevés lesz a löszer.
  • mester1987
    Én 40 GB előtt inkább megnézem milyen. Ha van benne annyi akció, stukker, mint Resident Evil 4-ben, akkor jó, bár így is elég beteg maga a játék. Mondjuk vannak benne jó ötletek, de ez a szadizmus már szerintem sok. Túlélő-akciónak majd elmegy, ha nem ül le.
  • Voltan
    Akkor én majd átfogalmazom.

Legalább ne híreszteld, hogy miket töltesz le és főleg ne a játék legit topikjában, nyissál neki virágtopikot, ha mindenáron meg akarod osztani a világgal az örömödet.
  • grebber
    Általában az emberek arra szoktak büszkék lenni ha valamiben egyediek nincs másnak olyanja amivel büszkélkedik.
    Szóval el vagy tévedve nem ismered a fogalmakat.

Ezt bárki bárhol bármikor leszedheti játszhatja szóval én a 3456milliomodik ótvar vagyok aki így tesz tehát egy fikarcnyi büszkeséget nem érzek a dolog iránt.Csak mindig megosztom mással hogy ők is szaladhassanak tölteni.
  • Fpocok
    Legalább ne lennél rá büszke.
  • grebber
    The.Evil.Within.PSN.PS3-Fugazi 7.13GB

(Ej hogy el vagyok tunyulva semmi game nincs végigvíve ps3-on így helyem sincs, szóval várom az xbox 360-asat ami itt lesz 2-3 napon belül) Aztán ezt is gyorsan letudjuk. Nem szabad lazulni,mert hamarosan jön a Styx: Master of Shadows, Lords of the Fallen,Call of Duty: Advanced Warfare és a többi jóság...
  • mester1987
    The Evil Within oktatóvideó

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Oktatóvideó ehhez, érted...
  • Pares
    Azért ez is eléggé el van szállva...
  • ArmaGeddonfo
    The Evil Within gépigény - a minimum még nem horror

- GPU: GTX 460 vagy hasonló, 1 GB VRAM
    - CPU: i7 vagy hasonló 4 magos
    - RAM: 4 GB
    - HDD: 50 GB szabad hely
  • Jim Morrison
    lesznek nyíltabb terepek is, de kb ezt tényleg csak ultra 4k rendszer követelmény... :)
  • wedge31
    Én is arra számitok, hogy csak a ultra high beállitáshoz kell majd akkora vas mert az eddigi Tech 5 játékok gond nélkül mentek a gépemen.
  • grebber
    Se a Rage-nek se a Wolfinak nem kellett közel se ekkora.
    Ez meg ugye kb csőben fog játszódni nem "nyíltan" mint amazok.
  • wedge31
    Sajnos Tech 5 engines a játék azért ekkora a gépigény.
  • Pares
    Így elnézve a videókat, nem tudom mire fő ez a gépigény.