882
The Evil Within
-
mester1987 #397 Meg lehet szokni, Resident Evil 5 is pontosan ilyen volt. -
#396 Jah nekem is csak egy bajom van a játékkal az a rohadt FoV a karakter elfoglalja a fél képernyőt ! -
#395 -
mester1987 #394 Arra nincs megoldás, van 3 fajta FOV, de a karaktert nem tolja előrébb (a látószögöt nem figyeltem, csak a karaktert), marad ez a Resident Evil 5 style. -
#393 Az engem is érdekelne de rohadtul hogy a FOV-ot hogy lehet megváltoztatni amúgy írtam neked privit olvasd el ! Köszi ! :D -
mester1987 #392 Aki 1 GB videómemóriával vagy kisebb gépekkel rendelkezik (3 vagy 4 magos) dobja be ezt a játék főkönyvátárba az EvilWithin.exe mellé és ezzel is indítsa!!!
http://www38.zippyshare.com/v/78712721/file.html
szerk.: Sajnos még mikrolagok vannak, de gyanítom a kevés mag vagy az L3 cache hiánya miatt :(
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.14. 18:03:50 -
#391 úgy tudom 2 magoshoz is lehet optimizálni,meg igazából jó lenne ha lehetne a texturábol is lentebb venni,nekem nem kell ez a full textura sokra megyek vele.legyen medium és játszható :D -
#390 Nálam a vasigénnyel nincs baj, a fov állítás érdekelne de krvára :) -
#389 engem is , de írtam privit is :) -
#388 engem érdekel pls help -
mester1987 #387 Jelentem, a korábbi 20 FPS után már a szar 3 magos gépemmel is már stabil, pici keresés után és kb. 2 sornyi parancs után ;)
Akit érdekel írjon.
Tudtam én, hogy ki lehet ebből többet is sajtolni. -
#386 Arra viszont készüljetek hogy a black bar kikapcsolása eléggé odabasz a gépigénynek :) -
#385 köszi szépen ki is próbálom :) -
#384 A fov állításra nincs valami megoldás? (a ragehez használt parancs nem müxik)
Am csináltam a virágbolti verzióhoz használató indító filet, annak akinek problémát jelentene a paraméterezés.
katt
Másoljátok a játék főkönyvtárába, és ezzel indítsátok.
Eredmény:
- Konzol engedélyezve
- Nem lesznek intro videok
- Fekete csík off.
Azzal még szenvedek hogy az fps limitet hogy lehet kívülről letiltani, de egyenlőre nem akar menni.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2014.10.14. 17:44:11 -
mester1987 #383 Virágboltinál:A játék parancsikonjában az .exe után a cél mezőben
Eredetinél: Steam-en a parancssorba.
Én is kísérletezem ezekkel, csak már kezdem nagyon unni, mert kell a magas framerate a csapdák kiiktatásánál különben nyolcadszorra már elég frusztráló lehet.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.14. 17:16:57 -
#382 jólvan, nekem az early access is tetszett :D -
#381 Ja nem, az nem az early access, hanem a kickstarter. Pénzt befizetsz és akár még semmi nem lehet belőle :D -
#380 :D -
#379 "+ van hogy akkor veszik a házakat, hogy még nem is kezdték el felépíteni :)"
Ez az early access :D -
#378 Párszor körbejárni nem olyan, mint amikor eltöltesz pár hetet ott és rájössz, hogy kéthetente szerda este elhúz egy tank az utcában és egy gripen a fejed mellett (szélsőséges példa, de remélem érthető) + van hogy akkor veszik a házakat, hogy még nem is kezdték el felépíteni :) ekkor még van lehetőséget kicsit változtatni a ház belső felépítésén is.
-
#377 vagy elviszed a szomszéd nőt egy körre, beleszarsz a szomszéd kertjébe vagy lehugyozod a ház oldalát... igen ismerős -
#376 én nem ilyen vagyok,ennyire nem megy jól meg jó gépem sincs ilyen játékokhoz.:) csak ki lehet valahogy kapcsolni máshogy is.bár nemtudom -
#375 Házat is úgy veszel, hogy előtte körbejárod, megnézed a szomszédokat stb. -
#374 most mondanám, hogy senki sem vesz házat míg ki nem próbálta előtte, de elég nagy a különbség a kettő között meg nem is igaz^^
btw ha tetszik és megveszed akkor oké :) én még maradi vagyok, sokszor megveszem mielőtt virágboltit kipróbáltam volna :) -
#373 nem várhatja el senki hogy megvegyem még nem próbáltam ki.pont ezért ahogy fut meg amilyen szarok vannak vele:) -
#372 -
#371 nem eredeti van nekem, -
#370 BoneDragon #329 -
#369 de hol kell ezt átírni?pls help :D -
#368 De mindegy, beszéljünk most a játékról. -
#367 Nem mindenhol van fekete csík, csak az igazi pofátlanok használják. De az állítás igaz. Nem erőlködnek, inkább ezt használják kifogásnak. -
#366 2 játék a mennyiből is? Nem kell baromságokat beszélni. -
mester1987 #365 De van már rá megoldás...alant linkeltem neked vazz :D -
#364 Amúgy nézzétek meg ezt a kibaszott trailert. Mennyivel jobban néz ki csíkok nélkül.
-
#363 Rájöttek, hogy az új konzolok nagy szarok, ezért kitalálták ezt a cinematic stílust és most ezt nyomják. 30fps, szűk látótér, fekete csíkok. Order is ilyen lesz. -
#362 kabaré... nem lenne rossz ez az egész, de jól elkúrták a kamerát és ha nem lennének konzolparancsok most cumi lenne, ráadásul olyan furcsa az egész kamera mozgás mármint mintha mikro laggos lenne de mégsem... és ez igaz a játékra is.. mintha kis mikrolaggok lennének -
Evoluti0N #361 A kameraállást is eléggé elkúrták lopakodáskor. A fekete csík és a hülye kamera kombinációnak köszönhetően sokszor a karakter kitakarja a képernyő 80%-át a hatalmas hátával. Hogy a fenébe lopakodjak az ellenségektől, ha nem látom őket egy hatalmas hát miatt? :D -
mester1987 #360 Fpocok: #298
szerk.:
#349 - Amit sikerült megtudnom ezekből magyarul!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
+ r_swapinterval = FPS érték (0 = nem ajánlott, -1 = 60 korlát, -2 = 30 korlát)
+fc maxcachememoryMB = videókártya mérete (RAM-ban) (1024 = 1 GB, 2048 = 2 GB és így tovább...)
+r_forceaspectratio = képarány (0, 1.8, 2.0 = teljes képernyő & mozivászon eltüntetése)
+fs_cachepath = létrehoz egy gyorsítótárt 1 GB-os fájlban, amiből olvas, így nem kell írnia állandóan a lemezre
+fs_cachepath = a gyorsítótár útvonala (X:\Tango Gameworks\The Evil Within)
+vt_maxPPF = textúrák per frémenként, 2 vagy 4 magos processzorhoz 16 és 6 vagy több magos rendszerhez akár 64-et is meglehet adni (4, 8, 16, 32, 64, 128)
+jobs_numthreads = elméletileg a processzormagokat optimalizálja (2 = 2 magos, 4 = 4 magos, 8 = 8 magos és így tovább...)
+vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2, +vt_pageimagesizeuniquediffuseonly, +vt_pageimagesizeunique, +vt_pageimagesizevmtr = ezek a textúra méreteivel kapcsolatos, de pontosan nem tudom (2048, 4096, 8192 és így tovább...)
+vt_restart = fogalmam nincs, de sok helyen javasolták (nincs értéke)
+vt_maxaniso = maximum anizotropikus szűrő értéke (2, 4, 8, 16)
+image_anisotropy = használni kívánt anizotropikus szűrő értéke (2, 4, 8, 16)
+ use_imagecompression = ezt is több helyen javasolták, de fogalmam nincs pontosan mit változat (0, 1)
+g_fov - FOV értéke (az alap = 80)
+r_sb_frustomFOV = ez is valami FOV-val kapcsolatos, 92-s értéket javasoltak
+com_skipIntroVideo = intro video (0 = bekapcsolás, 1= kikapcsolás)
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.14. 16:23:44 -
#359 A főmenüben akkora input lag van nekem, hogy azt hittem játszhatatlan lesz. Játékban azért már mozog rendesen az egér... hogy valami plusszat is írjak. :D -
#358 nyugi nem ,játszad tovább :D