The Evil Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Meglehetősen röhej ez a gépigény... 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Jim Morrison
jaa. azért gondolom a lassú net is elég (kivéve updatenél ugye)😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

wedge31
Steames játékoknál mindig ezt írják.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jim Morrison
nagy sebességű internet ? :o (mire)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7 / 8 64-bit
Processzor: négymagos i7
Memória: 4 GB RAM
Szabad hely: 50 GB (a telepítéshez, egyébként a játék maga csak 41 gigát foglal)
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 670 vagy ezzel egyenértékű, 4GB VRAM-mal
Internet: Nagysebességű internetkapcsolat
Egyéb: Steam felhasználói fiók.

"A fejlesztők szerint ez kell ahhoz, hogy olyan élményben legyen részünk, amilyenben ők részesíteni akartak minket."

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Miért, mi a baj vele?

miért kiknek? az olyan állatoknak mint te?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

És ezt tényleg embereknek szeretnék eladni.
Jim Morrison

wedge31
Okt 14.

Voltan
Akkor most okt 14, vagy 17?

Már csak ez a játék az egyetlen idei mentsváram, hogy a rohadt GTA 5-öt áttették januárra 😄

grebber

A kulisszatitkok 😊
Jim Morrison
mekkora fazon 😄

Ozzyehh
http://www.gamestar.hu/the-evil-within-a-megjelenesi-datum-megint-valtozott.html
Hamarabb jön, európában is okt 14.-e 😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Az a baj hogy az összes gameplay videóban a cselekmény lövöldözésből áll....
Lásd RE.... És sehol nem volt egyik videóban sem az a hangulat amik annó a képekből és egyéb videókból jöttek...
De ne legyen igazam és olyan legyen amilyenre várok, egy végre nem full akcióorientált túlélőhorror amiben van para is.... Ez a mai napig csak pár címnek sikerült...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ozzyehh
érdekes nálam pont a last of usnál volt, hogy a gameplay demot ami közel 30-45-60 perces végig játszottam, nem tetszett, de utána elkezdtem az egész játékot, mert megvettem és a végére az év játékának mondtam

wedge31
Ez igy van egy óra gameplay alapján már van annyi tapasztalatom, hogy meg tudjam itélni kell e egy játék vagy sem.

Ez alól csak az a kivétel ha szándékosan vezetik félre az embert, lásd ACM, de az azért elég ritka eset.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.08.17. 16:41:43

Shep
Persze, hogy nem kap teljes képet, de az elég jól leszűrhető, hogy mennyire hozza lázba az embert a dolog. Ha már az ilyen egyértelműen vevőcsalogató, direkt izgalmas dolgokat felvonultató videok sem győznek meg valakit, akkor azt vélhetően a teljes játék sem fogja megragadni. Kivételek persze akadnak, de ezekből van sokkal kevesebb. Nekem momentán tetszik amit eddig mutattak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ozzyehh
Egyébként annyira bírom, hogy egy videó alapján ítéltek meg egy játékot, mint valami orákulum előre tudjátok, hogy jó lesz e vagy sem, ezeket a spekulációkat nem bírom : ), mert ezek azok szimpla spekulációk ugyanis te 1 órás videóból nem, kapsz egész képet a játékról, igen lelehet vonni következtetéseket, de az nem ugyanaz mintha elölről végigjátszanád 😊

wedge31
Nálam biztos vétel / teljes áron / nagyon bejönnek az ilyen tipusú játékok ez meg föleg.

grebber
1. Szerintem sehol egy db szót nem írtam róla hogy bejön-e. Videok alapján semmi kimagasló nincs benne.Eddig ami pozitívum hogy nem 5-7 órás lesz mint az átlag szarok.
2. Elég bevétele lesz a cégnek nélkülem is. Ha én 1000ft-ot adok érte akkor annyit. Lehet hogy annyit se fog érni majd kiderül ha végigvittem.
3. Szánalmas nem szánalmas ha nincs védelem viseljék a következményeket<#eplus2>

Magyarul bármennyire is bejön szarsz a készítőkre. Szánalmas.😊

grebber
1000 ft körül garantáltan megveszem majd!Addig is konzolra warezolom majd.

// Amennyire vártam,ezeket a videókat nézegetve annyira kezd érdektelenné válni...
A SILENT Hillek nyomában sincs ezek alapján sajnos ugyan olyan idióta akcióhorror mint a legutóbbi RE címek...

Bizonyára megveszed ha ennyire bejön. Ja..nem...😊

wedge31
Baromi jó atmoszférája lesz ennek a játéknak engem nagyon emlékeztett a SH frencsájzra.

grebber

Ozzyehh
Én már nagyon várom elő is rendeltem.. elég nagy játékdömping lesz októberben, Evil, Unity, Lords of The fallen, Lord of The Rings stb 😄

grebber

wedge31

40 GB - id Tech 5 😄
grebber
Elõrébb hozták a megjelenést október 17-re!

Shep
Engem csak az vigasztal ,hogy kb annyira béna a fazon, mint én voltam anno a RE4-ben kontrollerrel, vagyis akkor lehet annyira mégsem voltam az? 😄 (dehogynem)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Igen ez a körülményes béna célzás mindig nagyon feltünö, föleg ha az ember tudja mennyivel jobb ez egérrel.

jarlaxxe
Kb az év legjobban várt játéka nálam.

Azért az itt is megmutatkozot, hogy aki egy ilyen lövöldözös játékot gamepaddal tol az nem normális...

wedge31
The Evil Within Extended Gameplay Demo - E3 2014.

wedge31
The Evil Within gameplay preview - E3 2014

grebber
Next genen tökéletes.PC-n is az lehetne,ha nem szarnák le a platformot.Részükrõl annyi a pc-s support kb,hogy "örüljetek parasztok,hogy legalább kiadjuk"

Ja akkor ott sem <#pardon1>

"Az Xbox 360 volt ebbõl a szempontból a legjobb, de ezen a gépen is lehetett látni a jelenséget"
grebber
*Ilyen textúraméreteknél.
Most akkor konzolon nincs elõtted kirajzolódás vagy van?
Mert ha nincs az pozitívum.
grebber
Sajnos nem aknázták ki a pc adta lehetõséget.Konzolon ugyanis nincs ilyen.
PC-be is direkt megcsinálták ,hogy jó legyen pont a Rage ugyanezen hibáján felbuzdulva,erre ....tak kihasználni.

Jim Morrison
oh. köszi 😊

wedge31
Elöted rajzolodnak ki a texturák.

Jim Morrison
pontosabban hogy érted hogy popupol? 😄 nem értem mit akar jelenteni.

Nekem is csak ennyi, gyönyörû amúgy persze összképileg. Wolfensteinbe is voltak közeli érdekes textúrák a mérete ellenére is.
wedge31
Nem is kicsit, most a Wolfensteinnek is csak ez az egy baja, egyébbként egy nagyon jó játék lett.