882
The Evil Within
-
#313 Nekem is kifogástalanul megy semmi gond nincs vele ! -
#312 Nekem ugyanúgy gond nélkül megy mint az új wolfi... -
#311 fhd, max. -
#310 Vazz, még lowon sem vitte?
Tényleg elszálltak a gépigények az utóbbi fél évben basszus... Igaz, végülis várható volt -
#309 Nálam is megvolt a pc-s grafika teszt. Az ilyen konfig alkalmatlan a játék bárminemű futtatására játszható körülmények között még csutka lowon is.(Ezért tartok konzolt kifizetődő) -
#308 Igen, szerintem ugyanarról beszélünk. -
#307 wat
na most ezek milyen beallitasok mellett keszultek?
mert Mr. Felkialtojel linkelt par kepet allitasa szerint max beallitasok mellett de azok a kepek ugy neznek ki mint egy kupac szar.
nalad viszont meglehetosen kellemes. -
#306 Valaki 576-ból veszi innen esetleg?
Náluk lehet majd ma már átvenni? A honlapon még mindig csak okt. 17-ét írnak, ugyanakkor a CDgalaxisban már lehet kapni. -
-
Evoluti0N #304 Háh! :D Kimaradt mindkettő sorozat valahogy. Pontosabban a Resik közül csak az 5. részt játszottam, az meg már inkább akció, mint túlélő horror.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.14. 09:20:59 -
#303 Resident evil + silent hill játékmenet és hangulat. Ha azokat játszottad már mindent tudsz. -
Evoluti0N #302 Jól van. Akkor technikailag katasztrófának mondható a játék. Többi része milyen? Hangulat, játékmenet? -
#301 Szerintem meg krva jól néz ki, (legalábbis PC-n) mondom úgy hogy finoman szólva sem vagyok híve az idtech motornak. -
#300 Milyen géped van? Vidikari? -
#299 MSI Afterburner shows around 3,5Gb to 3,8 Gb of VRAM usage here. Szóval kajálja a Vramot ez is pedig ocsmány szegényke :( -
mester1987 #298 Debug Console Commands
Rage Tweaks
+r_forceaspectratio "0" -> Remove the letterbox bar -
#296 Ausgamers – 10
GameInformer – 9
GameTrailers – 9
Vandal (Spanish) – 8.9
IGN – 8.7
Financial Post – 8.5
MoviePilot – 8.5
Multiplayer.it (Italian) – 8.5
Blogocio (Spanish) – 8.5
Videogamer – 8
TheSixthAxis – 8
HardcoreGamer – 4/5
PocketLint – 4/5
Gamezone – 7
PushSquare – 7
Polygon – 6.5
Shack News – 6
Metro – 6
The Escapist – 3/5
Joystiq – 2.5/5 -
#294 You can't "remove" the black bars. You can force a different aspect ratio but all you're doing is zooming in really far and reducing your entire screen space as opposed to having the letter box.
The default field of view is very, very narrow.
+
The developers have stated that using the console command to hide these black bars will also hide prompts that are needed to progress through the game.
Ez borzalmas. -
In Steam, right click on The Evil Within and select “properties” then under the General tab, hit “set launch options.”
Put this in to unlock the console: +com_allowconsole 1
Once the game has launched, hit the Insert key to bring down the developer console.
Framerate first. Open up the in-game console and type “R_swapinterval” (without the quotation marks). Follow this up with either -2, -1, or 0.
R_swapinterval -2 is the default, locking the framerate to 30FPS. R_swapinterval -1 sets the FPS limit to 60, although be warned that “there may be quirks”, which Bethesda is promising to fix. Finally, R_swapinterval 0 will fully remove the framerate limitations – but this will likely cause a lot of issues, and Bethesda has absolutely no intention of fixing these. -
#292 A G2A egy kulcsért oldalfeltörős, fejlesztőket átverős, nem megbízható tolvaj banda. SEMMIT NEM VESZÜNK TŐLÜK.
A cikket én linkeltem be, arról szólt, hogy ismertebb YT személyeknek adták ki magukat és a fejlesztőktől kulcsokat kértek videóért cserébe. Persze videóból nem lett semmi, hanem eladták a kulcsokat. Hányadék egy banda. -
mester1987 #291 Kezdődik!
-
#290 Jelentem nálam a játék tükör simán megy full max beállításokkal igaz még 30 FPS lockban de majd megnézem 60 FPS-ben is !
Az hogy 4 GB VRAM kell ahhoz hogy jól menjen a játék hatalmas kamu volt nálam tükör simán megy a játék FuLL HD-ben High beállításokkal !
Az igaz hogy ehhez a játékhoz is kontroller ajánlott mert az irányítás nem éppen a legjobb bill +egérrel !
Ime néhány kép a játék elejéből !
-
#289 Azóta se jött válasz... kezd felbaszni ez a g2a... ha nem kapom meg még ma a keyt, kitörlöm őket örökre -
mester1987 #288 Az első 30 perc:
-
#287 irjal, mit veszitesz.. legalabb biztosabb lesz, meg nem lesz gyomorgorcsod :) -
#286 Mivel én preorderben vettem az Evil Within, most írjak rájuk, hogy nem kaptam kulcsot? Amúgy a Dashboardon úgy áll a tranzakció, hogy Processing Accepted, és írja a mezőben hogy megjelenés előtt vagy a megjelenés napján tudnak küldeni kulcsot...
Írja rájuk most vagy inkább holnap este: -
#285 Azért régebben simán levették a profilodról. :D Mondjuk mostanában tényleg nem olvasni problémát az oldallal kapcsolatban (kivéve amit előbb említettél), de én azért 3x is meggondolom, hogy veszek-e ott valamit. -
Evoluti0N #284 Nem azt mondom, hogy van bármi kockázata is. A kulcs működni fog és úgyse fogják a nagyobb fejlesztőcsapatok nyomozni, hogy hol kötött ki az ajándék kulcs. Szóval szerintem bármit veszel ott működni fog, és aligha fogják levenni a Steam profilodról utólag. Egyedül annyi, hogy nem biztos, hogy a kiadó lát belőle pénzt. -
#283 Googlen kikerestem közbe, és az userek mintha azt írták volna, hogy érdemes g2a-n venni játékokat, de csak userektől, akik felajánlották azt, és jó hírnévben állnak...
Hát nem tom... -
Evoluti0N #282 Igen. Nem tudom, hogy már melyik oldalról linkelték be az Eredeti játékaink topicba, talán úgy egy hete. Egy fejlesztő valahogy rájött (nem emlékszem már pontosan, hogyan), hogy a G2A oldalon kötött ki egy csomó kulcs a játékukból, amit állítólag Youtube-os gamereknek adtak oda. -
#281 És írtak róla cikket is, erről a botrányról? -
#280 az engem mar hidegen hagy -
Evoluti0N #279 Kiderült, hogy bizonyos kulcsokat úgy szereztek, hogy emailt küldtek fejlesztőknek azt állítva, hogy híres Youtube-osok és kérnek ingyen kulcsot. Utána meg azokat a kulcsokat szépen eladták az oldalukon. Szóval értem én, hogy szép és jó dolog az, ha az ember eredeti játékot akar és az jól mutat a Steames profilján, de ha az eredeti játékával az a fő célja, hogy támogassa a fejlesztőket és a kiadót, akkor nem biztos, hogy a G2A a legjobb megoldás, mert könnyen meglehet, hogy a nekik adott pénzből egy fillért se látnak azok, akiknek kellene. -
#278 És ezt honnan veszed? -
mester1987 #277 Max. 15 óra, a Resident Evil 4 nekem annyi volt csak Leonnal, mondhatni kimaxolva. -
#276 Sose biztonságos az, ami lopott kulcsokkal kereskedik. :) -
#275 Még se olyan biztonságos a g2a? -
Evoluti0N #274 Most, hogy már egyszer lebuktak, biztos már nincs olyan könnyű dolguk. :D -
mester1987 #273 Szerencsére ez nem olyan, mint a DOOM 3, hogy attól feszülsz mikor ront rád egy szörny 2 méteres körzetben. Az a gusztustalanság felsőfoka lenne már. -
#272 de remeljuk hogy sikerul