882
The Evil Within
-
#357 -
#355 De arról, az az egy ellenfél fog kergetni végig és neked végig guggolva kell közlekedni! -
#354 Nem arról ez nem alien! -
#353 Valamivel jobban, mint a DR3 :D Néha leesik 3-4 fpst 1600*900-ban közepes beállításon. -
#352 Neked, hogy fut? -
#351 10 perc után nem töröltem... ez már valami. A fekete csíkok és az egész kamera borzalmas.
UGYE NEM ARRÓL FOG AZ EGÉSZ JÁTÉK SZÓLNI,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HOGY NAGYON LASSAN BÚJKÁLUNK A LÁNCFŰRÉSZES ELÖL? -
#350 Na most akkor a Ryse-tól jobban, vagy rosszabbul fut, mert volt itt már minden? :D Ryse meg amúgy ha nem 100% a skálázás hanem pl. 90 akkor tök jól fut. -
mester1987 #349 Én ezekkel a parancsokkal használom, de semmit nem ér, (hátha majd másnál )
1 GB-os cache fájlt viszont az istenért sem hoz létre.
+ r_swapinterval "-1" +r_forceaspectratio "0" +fc maxcachememoryMB "1024" +fs_cachepath "C:\Tango Gameworks\The Evil Within" +vt_maxPPF "8" +jobs_numthreads "3" +vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "4096" +vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "4096" +vt_pageimagesizeunique "4096" +vt_pageimagesizevmtr "4096" +vt_restart +vt_maxaniso "16" +image_anisotropy "16" + use_imagecompression "0" +com_skipIntroVideo "1" -
#348 hát ja és kurva fos inkább.na mindegy nem értek ehhez :) annyire nem fogott meg engem sem a játék még .játszok vele még tovább :) -
#347 Engem sokkal inkább a SH-re emlékeztett ott szokot ilyen brutál beteges látványvilág lenni. -
#346 kösz a spoilert... :D am eddig nem fogott meg... a hangulat, meg valahogy a graf is csalódás picit.. -
#345 Lesz nyitott tér is majd ,de attól se dobsz majd hátast.
346: Örülök hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.14. 15:33:28 -
#344 Mondjuk ha azt nézem hogy a Resident Evil designere által alapított cég első játéka nem rossz kezdés, de egy Resi istentől többet vártam én legalább is, bár látszik hogy nem nagyon tudott elszakadni tőle a csávó. -
#343 ráadásul ez zárt térben játszódik, szal eleve szárnyalnia kéne :D
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.14. 15:27:40 -
#342 hát levettem mindent kikapcsoltam és úgy :D olyan 20-30 fps persze nem max felbontás .de nekem megfelel így is :) de nem értem minek kell így elbaszni ,mordornál nem néz ki jobban és ott nem kellett trükközni kár hogy nincs normális beállítás itt.ja amúgy hogy kell ezt a fekete csíkokat kikapcsolni?alig látni valamit a játékból xd -
#341 hát... nem az amit vártam.. a graf nem olyan mint a videókban.. persze nem ronda, de nem ugyan az.. és a Ryse szebben futott maxon mint ez.. vagy a Mordor jobban fut maxon mint ez :) na de majd este pörgetem -
#340 Ja hát ez a poén hogy a Ryse szebb és jobban is fut mint ez, de mint játék ez természetesen sokkal jobb, csak hát mivel pc-ről van szó ezért a jó fps érték elengedhetetlen a jó játékélményhez. -
#339 Hogy a játékról is szó essék, nagyon jó lett a game, a hangulat durván ott van a topon. -
#338 Jobban nézne ki ha lehetne már manuálisan is állítani a textúra részletességet. -
#337 Az legalább ki is néz valahogy ... -
#336 Neked hogy fut? -
#335 tényleg szarul megy gyengébb gépen de még mindig jobb mint a ryse :D játszhatóra meglehet csinálni :) -
mester1987 #334 Igen, 5770-tal rendelkezem, 1 GB-os. 20 FPS a vége, szóval egyben van!
szerk.: Hazudok. A liftekben és ilyen kisebb helyeken 30 FPS azért megvan, meg az intro klipben is :)
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.14. 13:56:21 -
#332 Csak a Rage volt pc-n ami tech 5 az frankón futott. Wolfit nem méltattam pc-s letöltésre elég volt konzolon. :D -
#331 Na de nálad már a wolf sem volt az igazi, nem? -
#330 The Evil Within - amit PC-sként tudnod kell
Shep: Ja én játszhatatlan :D -
#329 Megoldás a 30fps limitre (ipon-ról nyúltam):
"Ahhoz, hogy előcsalogathassuk a konzolt, Steamen a játékra jobb klikkel kattintva, a Properties-t kiválasztva a General fül alatt kell beírnunk a következőt: "+com_allowconsole 1" (persze idézőjelek nélkül). És akkor most nézzük a parancsokat:
R_swapinterval
(ez állítja be az fps limitert, a számok negatívak)
-2: Ez az alap 30fps limit, a készítők ezt támogatják.
-1: Ez 60fps-re állítja a limitet, ami teljesen játszható, de néhány apró furcsaság előfordulhat, amit a készítők ki fognak javítani hamarosan
0: Ez teljesen leveszi az fps limitert, azonban a készítők nem ajánlják, hogy 60fps felett játsszunk, és az ezzel kapcsolatos hibákat nem is fogják kijavítani"
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.10.14. 13:29:16 -
#328 Valami gyengébb videokártyával próbálta már valaki? -
#327 Hát márpedig a fák nyári napsütésben ha egészséges a levelük igen csak szépen fénylenek, vagy ha tetves akkor is :D -
mester1987 #326 Nekem azt árulja el valaki, mitől foglal a virtualtextures mappa 25.9 GB-ot, hogyha hót csúnyák a falak és lerí róla, hogy annyira primitív az egész.
Egyes egyedül a karaktereknek van gigatextúra felbontása és erre jön ez a kis szerénke gépigény. -
#323 Nem mondtam, hogy csúnya a játék, mert nem az, sőt elég stílusos képekről. Csak ezt a természet ellenes csillogást elfelejthetnék már a játék fejlesztők. :P -
#322 Szerintem arra gondolnak hogy akkor meg túl steril lenne az egész nem?
Nem is a látványvilágtól kell hátast dobni (bár sztem az is szép) hanem hogy ebből a motorból sikerült ilyen látványvilágot kihozni. -
#321 Ez inkább természet ellenes csillogás. Én pl még nem láttam fát csillogni...
Mindegy játékban elmegy, de ha megfigyelitek egyre kevesebb olyan játék van amiben minden csillog. Szóval törekednek a minél valóságosabb grafikára. Én pl utálom ha minden csillog, mint salamon t*ke.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.10.14. 13:14:49 -
#320 szvsz ebben pont hogy csak ott van a csillogás ahol kell (vizes, esős, nedves felülettek) -
#319 Azt hittem már a nfs-en kívül mindenki leszokott erről a szórjunk tele mindent csillámporral, hogy jól csillogjon. -
mester1987 #318 Egyre jobban nem értő kezekben van a mű technikai része, abban egyetérthetünk. -
#317 Mint említettem ritkán mondok ilyet idtech-es cuccra, de hű :)
-
#316 Egy több mint két éves konfingon / gtx 660 ti i5-3330, 8GB DDR / ami messze van egy atomerömütől... -
#315 Parancsolj !
Core I7 920 2,8 GHz (proci) Gigabyte Geforce GTX 660 OC 2 GB (VGA) Corsair XMS III (2x4 GB DDR 3 1333 MHZ) (memória) Enermax 600 Wattos táp (moduláris) Gigabyte Ex58 UD3-R (alaplap) Western Digital Black SATA II 500 GB Western Digital Green 160 GB SATA II (HDD) Coolermaster HAF 912 PLUS (PC ház) -
#314 Gépeket is nyugodtan lehet írni,hogy lássuk min fut....