The Evil Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Volt de mindkettő jobban néz ki, mint ez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Rage és a Wolfenstein között azért volt rendesen különbség. Akinél a Wolfenstein jól ment, annál ez is.
Shep
Hát ha ezzel a grafikával rosszabbul fog futni, mint a wolf vagy a Rage akkor elmennek a csába!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Várd ki a végét volt egy pár játék mostanában amivel ugyanigy ijesztegetek aztán mégis ment atomreaktor nélkül is a játék.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez a grafika kb. a Mass Effect 3 szintjén van, ami hát még mindig szép szerintem, na de a két játék gépigénye közt azért jó nagy a különbség van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ki kell próbálni azt a a megoldást amit már korábban is írtak a Wolfenstein-nél is.

Lényeg, hogy be kell kapcsolni, hogy az engine létrehozzon egy X GB-os cache-t, ami tán valamennyit javít.
Bár nem kizárt , hogy más oldalról ne lehessen még finomítani.
Myselor
hát ez nagyon gáz hogy így néz ki,figyeltétek a grafikát?leszarnám nem az de amilyen gépigénye van el sem fog nállam futni elvileg ehhez képest minden mostani játék szebb és élesebbek a texturák néhány helyen Resident Evil 4 szint és el sem fog futni omg .ez szánalmas pedig a játék érdekelne az jónak tűnik:)
http://www.youtube.com/embed/vIDpby6NNGk
Főleg, hogy a japánok még nem is dolgoztak vele, csak az id.
Shep
Hát ez óriási.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Nagyon beteg lesz ez tény de a japcsiktól ez elvárható.

wedge31
Spoilerbe tetted? azt nem szoktam megnézni...

Ez az oktatóvideó, amit linkeltem :D
wedge31
The Evil Within: Fight for Life Trailer

http://www.youtube.com/v/RUA1gW71OD0?version=3

Na, ennyire lesz beteg, én már nagyon várom...<#vigyor3>

Nekem abba az akció adta meg ezek a gyors közelharcok, amik ebbe nem lesznek, de fejlesztések azért remélem.
Ha a hangulatra fókuszál inkább + a szadizmusra az picit távol áll tőlem. De egy picit a Texasi filmből is loptak az látszik.
wedge31
Én csak remélni merem, hogy semmi köze se lesz a RE4 szintjéhez. Lövöldözni meg nem nagyon lehet majd benne ész nélkül mert kevés lesz a löszer.

Én 40 GB előtt inkább megnézem milyen. Ha van benne annyi akció, stukker, mint Resident Evil 4-ben, akkor jó, bár így is elég beteg maga a játék. Mondjuk vannak benne jó ötletek, de ez a szadizmus már szerintem sok. Túlélő-akciónak majd elmegy, ha nem ül le.
Voltan
Akkor én majd átfogalmazom.

Legalább ne híreszteld, hogy miket töltesz le és főleg ne a játék legit topikjában, nyissál neki virágtopikot, ha mindenáron meg akarod osztani a világgal az örömödet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Általában az emberek arra szoktak büszkék lenni ha valamiben egyediek nincs másnak olyanja amivel büszkélkedik.
Szóval el vagy tévedve nem ismered a fogalmakat.

Ezt bárki bárhol bármikor leszedheti játszhatja szóval én a 3456milliomodik ótvar vagyok aki így tesz tehát egy fikarcnyi büszkeséget nem érzek a dolog iránt.Csak mindig megosztom mással hogy ők is szaladhassanak tölteni.

Fpocok
Legalább ne lennél rá büszke.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
The.Evil.Within.PSN.PS3-Fugazi 7.13GB

(Ej hogy el vagyok tunyulva semmi game nincs végigvíve ps3-on így helyem sincs, szóval várom az xbox 360-asat ami itt lesz 2-3 napon belül) Aztán ezt is gyorsan letudjuk. Nem szabad lazulni,mert hamarosan jön a Styx: Master of Shadows, Lords of the Fallen,Call of Duty: Advanced Warfare és a többi jóság...

The Evil Within oktatóvideó

Oktatóvideó ehhez, érted...<#vigyor2>
Azért ez is eléggé el van szállva...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

The Evil Within gépigény - a minimum még nem horror

- GPU: GTX 460 vagy hasonló, 1 GB VRAM
- CPU: i7 vagy hasonló 4 magos
- RAM: 4 GB
- HDD: 50 GB szabad hely
Jim Morrison
lesznek nyíltabb terepek is, de kb ezt tényleg csak ultra 4k rendszer követelmény... :)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

wedge31
Én is arra számitok, hogy csak a ultra high beállitáshoz kell majd akkora vas mert az eddigi Tech 5 játékok gond nélkül mentek a gépemen.

grebber
Se a Rage-nek se a Wolfinak nem kellett közel se ekkora.
Ez meg ugye kb csőben fog játszódni nem "nyíltan" mint amazok.

wedge31
Sajnos Tech 5 engines a játék azért ekkora a gépigény.

Így elnézve a videókat, nem tudom mire fő ez a gépigény.

wedge31
The Evil Within: Every Last Bullet.

http://www.youtube.com/v/TukCKaNKymg?version=3

szerintem ez gépigény nem valós mert azért adták ki emberke rá hozzák nagy frászt végén kiderül még se kell neki ilyen vas <#wow2>
Maxtreme
Mint úgy általában az összes Rockstar games-es konzol-PC port.

Shep
Hát valóban rácsodálkoznék ha rendesen lenne optimalizálva.

Majd rácsodálsz.
Shep
GTA V? Már a IV is az optimalizálás mintapéldája volt.

...csak jó erős processzor, egy átlagos grafikánál.
GTA V majd porrá zúzza kisebb gépigénnyel figyeljétek meg és állunk meg a padlón.
Jim Morrison
az egy dolog. Más dolog itt mit pakolnak még bele, milyen minőségű textúrát, stb.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

wedge31
Ugyanaz a engine mint az új wolfeinstein játéknál volt, oda se kellett 4gb vga ram a full hd-hoz...

Sirch
Akkor csak 1.64% fogja 4k felbontásban játszani a játékot...

Azt irják , kötelező a steam. Vagyis csak steamen lehet játszani. Nem zavarja őket,hogy a steam hardware survey szerint csak a játékosok
1.64% - nak van 4gb VRAM-ja ?
http://store.steampowered.com/hwsurvey/
De mennyivel lehetnek jobbak?

Jim Morrison
elkerülhetetlen, hogy a jobb grafikák, textúrák, modellek, stb ellenére ne nőjön a játékok mérete.

Attól félek, hogy ha ez a trend folytatódik, akkor nemsoká már vinyón fogják árulni a játékokat.

Voltan
Félek, hogy azért rakták ki ezeket a nevetséges követelményeket, mert pocsék a port.
De ne legyen igazam.

Az is lehet, hogy csak ijesztegetnek megint.

grebber
Id tech 5 megatextúra szerintem!

Valaki magyarázza meg nekem, hogy mi van benne, amitől 50 gigát foglal?

Voltan
Nem, jellemzően nem tudnak.

A japánok közül senki se tud angolul? Akár erről a játékról, akár más japán játékról nézek fejlesztői videókat, mindig mindenki japánul beszél.
Jim Morrison
http://www.youtube.com/embed/qbjMx_ccKtI
http://www.youtube.com/embed/-zhemd9hinM
http://www.youtube.com/embed/vJ3r7WUE4kw