882
The Evil Within
-
Miért nem ettél? :) -
mert nem ettem ma kakaóscsigát
-
Miért nem tudod? :D -
mert nem készítenek honnnan tudjam xd -
mester1987 #67 Komoly ez a vidi. Picit Texasi Láncfűrészes + Fűrész stílus. Vad lesz és végre nem egy sablonminta lesz és mellesleg halad az idtech 5 is. 

-
mester1987 #66 Amúgy nem olyan csúnyák ezek a falak, mint képen, még szép is lehet :P -
mester1987 #65 xD -
nincs?
Miért nincs? :D -
de,direkt piszkáljam xd hidd el van elég baja szegénynek ,nem kapta meg a kakaóscsiga adagját azért nem érti hogy miről beszélek amúgysem xd -
mester1987 #62 Nem kell annak lenned...nem érted. -
áh nem ,amúgyse vagyok grafika buzi :D -
mester1987 #60 Húzd az agyát a grafikával azt szereti
-
épp ez az hogy nincs xd na mindegy jó játék lesz ez tuti :) -
jah ez izlés, neked más stílus jönne be, biztos van olyan a piacon, csak itt ne változtassunk. D: -
ebben igazad van de én erre az egy dologra tértem csak ki ami nem tetszik én a RE-ben sem szeretem ezt:) -
Tudott, most már nem, a kis szobák megvannak, milliónyi zombi is, mégis az egész egy fasz játék, talán a tempója végett. -
oké hát biztos poén viszont olyat a RE is tud:) -
Nagyon is, erre a genre.
SH-RE társai csúnyábbak. Silent Hill talán szebb néhány helyen -
Ezt nevezik nyomasztó hangulatnak, az ha egy mezőn vagy simán elfuthatsz kikerülheted őket az nekem nem is kéne. -
Teljesen rendben van a graf szerintem is. -
preziosi #51 a kamerakezelést és a programot játszó balfaszkodását leszámítva továbbra is nagyon ígéretes, én azt sem értem, hogy a grafikára miért fújnak páran, teljesen jó egy ilyen játékhoz, plusz azt sem lehet tudni, hogy melyik verzióról készült a videó. nagyon kíváncsi vagyok a történetre, csak adnának már valami megközelítőleges megjelenési dátumot. -
egyél egy kakaóscsigát komolyan,nekem 1 dolog nem tetszik ami a resident evilben sem hogy bevagy zárva egy szobába és ömlenek az ablakból a dögök,ez nem élvezetes kicsit se a többi mind nagyon jó szerintem is,de ezt kár erőlteni:) -
Azért mondom még csak felvetésképpen is sértő hogy tucatjátékot csináljatok vagy mások ebből, ez úgy lesz tökéletes ahogy van. :)
Én csak örülök ha a régi RE-t idézné. -
Az már egyszer biztos, hiány van az ilyen tipusú játékokból. -
Nekem ez hiányzott, ti menjetek játszani más játékot, ne azt az egyet akarjátok megformálni izlésetekre, amiből manapság 1 létezik , ritka. -
jónak tűnik,tetszik de ebbe is eröltetik amit a Resident Evilben hogy vagy egy szobában és ömlik rád mindenféle dög,aztán midnent ellöttél akkor vége van xd nagyon izgi komolyan...de a többi rész tetszik főleg az eleje ahogy menekülni kell az elég parás tud lenni :) -
Egyszerüen tragédia ez a gamepados célzásal való szerencsétlenkedés...
Szerencsére a játék nagyon jónak tünik csak most láttam, hogy ezek szerint érdemes elégetni a monsztákat mert lehet egyébbként felkelnének. -
preziosi #44 -
Oks már azt hittem sokallod a 3-4 órát. :D -
mester1987 #42 Semmi baj! -
most már megint mi a baj? :D -
mester1987 #40 3-4
-
Jó csak írtam hogy egy játék nem a tér nagyságától függőne lesz állat vagy nem állat. :)
2-3 óra túlzás bocs, 3-4-et akartam írni. :) -
mester1987 #38 Én nem térképre írtam 
A 2-3 órára meg nem mondok semmit már. -
Legszarabb a GTA5, ott 1 napot játszol ugyanazon a térképen. :D -
Jah ezért volt az egész játék 2-3 orás. :D Tiszta játékidő. -
mester1987 #35 Jó de azt a történet elvitte és nem 1 óráig mentél 1 pályán max félóráig, de mind1. -
Hát jah tény hogy nem sandbox, de a csővet nem feltétlen helyre értem, hanem a MP3 jáátékmenete a végtelenségig egyszerű.
Mész egyenesen mindenkit lelősz, igazából nem is kell forgolódni, mindenkit eléd rak a gép céltáblának. -
Hő, ez minden játékban így van. -
mester1987 #32 A "csőszarság"-nál meg lehet, hogy nem lesz tágabb, de kise tudja...van még idő.