882
The Evil Within
  • DarkSector
    Miért nem ettél? :)
  • Myselor
    mert nem ettem ma kakaóscsigát
  • DarkSector
    Miért nem tudod? :D
  • Myselor
    mert nem készítenek honnnan tudjam xd
  • mester1987
    Komoly ez a vidi. Picit Texasi Láncfűrészes + Fűrész stílus. Vad lesz és végre nem egy sablonminta lesz és mellesleg halad az idtech 5 is.
  • mester1987
    Amúgy nem olyan csúnyák ezek a falak, mint képen, még szép is lehet :P
  • mester1987
    xD
  • DarkSector
    nincs?
    Miért nincs? :D
  • Myselor
    de,direkt piszkáljam xd hidd el van elég baja szegénynek ,nem kapta meg a kakaóscsiga adagját azért nem érti hogy miről beszélek amúgysem xd
  • mester1987
    Nem kell annak lenned...nem érted.
  • Myselor
    áh nem ,amúgyse vagyok grafika buzi :D
  • mester1987
    Húzd az agyát a grafikával azt szereti
  • Myselor
    épp ez az hogy nincs xd na mindegy jó játék lesz ez tuti :)
  • DarkSector
    jah ez izlés, neked más stílus jönne be, biztos van olyan a piacon, csak itt ne változtassunk. D:
  • Myselor
    ebben igazad van de én erre az egy dologra tértem csak ki ami nem tetszik én a RE-ben sem szeretem ezt:)
  • DarkSector
    Tudott, most már nem, a kis szobák megvannak, milliónyi zombi is, mégis az egész egy fasz játék, talán a tempója végett.
  • Myselor
    oké hát biztos poén viszont olyat a RE is tud:)
  • DarkSector
    Nagyon is, erre a genre.
    SH-RE társai csúnyábbak. Silent Hill talán szebb néhány helyen
  • DarkSector
    Ezt nevezik nyomasztó hangulatnak, az ha egy mezőn vagy simán elfuthatsz kikerülheted őket az nekem nem is kéne.
  • wedge31
    Teljesen rendben van a graf szerintem is.
  • preziosi
    a kamerakezelést és a programot játszó balfaszkodását leszámítva továbbra is nagyon ígéretes, én azt sem értem, hogy a grafikára miért fújnak páran, teljesen jó egy ilyen játékhoz, plusz azt sem lehet tudni, hogy melyik verzióról készült a videó. nagyon kíváncsi vagyok a történetre, csak adnának már valami megközelítőleges megjelenési dátumot.
  • Myselor
    egyél egy kakaóscsigát komolyan,nekem 1 dolog nem tetszik ami a resident evilben sem hogy bevagy zárva egy szobába és ömlenek az ablakból a dögök,ez nem élvezetes kicsit se a többi mind nagyon jó szerintem is,de ezt kár erőlteni:)
  • DarkSector
    Azért mondom még csak felvetésképpen is sértő hogy tucatjátékot csináljatok vagy mások ebből, ez úgy lesz tökéletes ahogy van. :)
    Én csak örülök ha a régi RE-t idézné.
  • wedge31
    Az már egyszer biztos, hiány van az ilyen tipusú játékokból.
  • DarkSector
    Nekem ez hiányzott, ti menjetek játszani más játékot, ne azt az egyet akarjátok megformálni izlésetekre, amiből manapság 1 létezik , ritka.
  • Myselor
    jónak tűnik,tetszik de ebbe is eröltetik amit a Resident Evilben hogy vagy egy szobában és ömlik rád mindenféle dög,aztán midnent ellöttél akkor vége van xd nagyon izgi komolyan...de a többi rész tetszik főleg az eleje ahogy menekülni kell az elég parás tud lenni :)
  • wedge31
    Egyszerüen tragédia ez a gamepados célzásal való szerencsétlenkedés...
    Szerencsére a játék nagyon jónak tünik csak most láttam, hogy ezek szerint érdemes elégetni a monsztákat mert lehet egyébbként felkelnének.
  • preziosi
  • DarkSector
    Oks már azt hittem sokallod a 3-4 órát. :D
  • mester1987
    Semmi baj!
  • DarkSector
    most már megint mi a baj? :D
  • mester1987
    3-4
  • DarkSector
    Jó csak írtam hogy egy játék nem a tér nagyságától függőne lesz állat vagy nem állat. :)

2-3 óra túlzás bocs, 3-4-et akartam írni. :)
  • mester1987
    Én nem térképre írtam
    A 2-3 órára meg nem mondok semmit már.
  • DarkSector
    Legszarabb a GTA5, ott 1 napot játszol ugyanazon a térképen. :D
  • DarkSector
    Jah ezért volt az egész játék 2-3 orás. :D Tiszta játékidő.
  • mester1987
    Jó de azt a történet elvitte és nem 1 óráig mentél 1 pályán max félóráig, de mind1.
  • DarkSector
    Hát jah tény hogy nem sandbox, de a csővet nem feltétlen helyre értem, hanem a MP3 jáátékmenete a végtelenségig egyszerű.
    Mész egyenesen mindenkit lelősz, igazából nem is kell forgolódni, mindenkit eléd rak a gép céltáblának.
  • DarkSector
    Hő, ez minden játékban így van.
  • mester1987
    A "csőszarság"-nál meg lehet, hogy nem lesz tágabb, de kise tudja...van még idő.