882
The Evil Within
-
mester1987 #437 Megkérdem akkor tőled is, mert wedge31 nem válaszol :P
Nem tudod, hogyha valakire ráközelítesz ki lehet iktatni, hogy ne csúszkáljon a célzás le-fel? Pedig Survival nehézségen tolom. -
#436 Próbáld ezzel
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2014.10.14. 18:49:04 -
#435 R_forceaspectratio <1> igy probáld ha letterbox a gondod nekem így megy. -
mester1987 #434 Tedd írásvédettre vagy írd át 0-ról 1.8-ra vagy ha az nem jó, akkor 2.0-ra az értékét. -
#433 Ezt már én is megkérdeztem és azt a választ kaptam hogyha bekapcsolod a konzolt az achikat automatikusan letiltja nem tudod öket megnyitni ha kiveszed a konzolt akkor az achik ismét elérhetővé válnak ! -
#432 nem változik semmi átírom elmentem,de a te beállításaiddal indítja mégis >< pedig tök jó lenne ha beletudnék írni de nem engedi működni pedig átírja és elvan mentve.wtf >< -
mester1987 #431 Fejezzük már ezt be, van mindenre megoldás. -
#430 Viszont ha ez ennyire zavar, no offense de mi a faszért jársz PC-s topikba?
Egyébként hogy a játékról is essen szó, így 2.5 óra után azt mondom hogy számomra az utóbbi évek legnagyobb meglepetése horror stílust nézve.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2014.10.14. 18:45:25 -
mester1987 #429 Ingyen nem elég, kár, hogy nem ők fizetnek. -
mester1987 #428 Ezt töröld, a r_swapinterval "-2" maradhat, sorry: +r_forceaspectratio "0" -
Skyline #427 Fejezd már be.....
-
#426 Nem, csak megjött a hivatásos troll, aki csinálja a szokásos flamet. :D -
#425 Szakadj már le erről.Én sírok a fov miatt meg az fps limit miatt?Nem ti sírtok mint a fűrdőskurvàk. -
#424 Én nem szopok csak szopatok. -
#423 Nem szopunk, csak vannak igényeink.
A konzolosok meg elfogadják, beletörődnek abba ami van. -
#422 Mindkettő kell az cső :D -
#421 Föleg ha valaki egy 5 éves turmixgépen akar futatni egy 2014-es játékot... -
#420 nem, csak a szokásos köcsög konzolosok vs barom PC-sek vita van kialakulóban. -
#419 Konzolon semmi a pcsek szopnak csak. -
#418 Húúú van itt élet, ennyi a gond a játékkal? -
#417 "Érdekes csak a pcsesekt zavarja ez."
Hát ja. Ennyi erővel mi a f*sznak a 24'-os monitor, ha kb 17'osnak megfelelő képméretet látok. -
#416 A konzolos berakja játszik élvezi.( most és máskor is ennek köze nincs a warezhoz)
Pc-s topikok meg világszerte ezekkel a nyomorultságokkal vannak tele.
-
#415 wait az nem az fps limit kinyirása?
a +r_forceaspectratio 0 a blackbar. -
Skyline #414 Nem kell ez a konzolos ember duma, csak azért vagy konzolos mert könnyedén lewarezolsz mindent ha már jobb pc-re nem futja.
Majd ha végre valahára elfelejtik a rpevgent és csak nexgenre és pc-re jönnek a cuccok szépen visszatérsz a pc-re amíg valaki meg nem töri a ps4-et vagy a One-t, drága warezhuszár """"barátom"""".:) -
#413 Passz, nekem nem csúszkál.
Van még valakinek eredeti játéka rajtam kivül, ti kaptok acsit? mert nekem 4 óra alatt egyet se dobott... -
mester1987 #412 Nem tudod, hogyha valakire ráközelítesz ne csúszkáljon a célzás le-fel? Pedig Survival nehézségen tolom. -
#411 Igen, mert PC-n nem 1-2m-ről nézed a TV-t hanem 50cm-ről a monitort. -
mester1987 #410 Vedd ki belőle a r_swapinterval "-2" sort. Jegyzettömbbel meg tudod nyitni, amit feltöltöttem.
wedge31: -
mester1987 #409 Nem is csodálkozom. -
#408 Érdekes csak a pcsesekt zavarja ez.
Nekem soha nem volt gondom a foval nem véletlen van ugy ahogy. -
#407 Igen mert konzolon nyilván nincs 30fps limit, meg nyilván nincs kitakarva a kép 70%-a. -
#406 Én meg csak csak csendben élvezem a játékot... -
#405 Hja, ott még a csíkot se veheted le. -
#404 Amúgy meg lehet nézni a topicot mi zajlik.
Na ezért van annyi konzolos ember. -
#403 nem, az bent volt eddig is (A linket b*sztam el először azt szerkesztettem) -
#402 Azt szerkesztetted? Eskü nem láttam először. :D -
#401 ugye azért olvastad az utolsó mondatot is? :) -
#400 tudnál olyat amiben ott marad a fekete baszás,csak 2 magosra van optimizálva? meg 1gb videókártyára? -
#399 Nem csinálsz olyat is, amiben 60fps-re van állítva a limit? :P
Amúgy -
#398 RE5 ezerszer jobb volt. Ez egy fos ahhoz képest.