882
The Evil Within
-
#111 Pokoli egy nyarunk lesz... -
preziosi #110 The Evil Within Release Date: Evil Takes Hold in August
We’re pleased to announce The Evil Within, the new survival horror game from legendary director, Shinji Mikami, will be available in North America on August 26, 2014 and throughout Europe on August 29, 2014. The Evil Within is in development for the Xbox One, Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation 4 computer entertainment system, PlayStation 3 computer entertainment system, and PC.
-
#109 elmehetne a picsába, meg a filmek is, hogy 2014-ben nem léptek még túl ezen a szar idegesítő dolgon.
Elsősorban filmek. -
preziosi #108 a játék a 2.35:1-es cinemascope képarányt fogja használni a filmszerű érzet miatt, így szerintem 16:9-es cuccoknál lesz fekete csík.
lassan amúgy tényleg mutathatnának egy új trailert vagy valamit, mert 10 hónapja bejelentették a játékot, azóta pedig szinte minden kép és videó ugyanazon két helyszínt mutatja be, amit már a szeptemberi gameplay videóban is láthattunk. -
#107 Milyen Resi 4 hagyjadmár. :D -
#106 a Resi 4 fejlesztőit le sem lehetne tagadni :)
és itt hangulatban adtak rá turbo-t bőven :) -
#105 Ezt a játékot tuti a kamerakezelés és az irányítás fogja a sírba vinni... Meg engem is. :D -
Evoluti0N #104 Mi ez a hülye képarány? Ugye nem lesz a játékban ilyen fekete csík fent és lent? -
#103 Azt hittem van már valami közelebbi info is :( -
#102 Még idén... -
#101 Mikor jön ez, lehet már tudni? -
#100 GECIJÓ. :D -
Hellsing47 #99 a hideg ráz attól a valamitől a végén :D -
#98 The Evil Within Mine Trap Gameplay.
-
Ismét rémiszt a The Evil Within -
#96 Igen, jó volt emlékeim szerint. -
#95 a condemned 2 nem nagy szám
a deadspace 1 már alakul, de ez az űr helyszín nálam 1x játszóssá tette
a condemned 1 -gyel 1 óránál tovább nem tudtam játszani...
igaz, h szándékosan este és basszuskiemelős fejhallgatóval
pedig galamblelkűség nagyon nem jellemző rám... :)
te nyomtad már a condemned 1-et?
-
#94 SH2-3 vagy a DS1-et probáltad? mert azok verik, szvsz. -
#93 a Condemned 1-et eddig semmi nem verte meg nálam horrorban... :)
ha lesz olyan szintű hangulat, mint a Resi 4-ben, akkor engem megvettek :) -
mester1987 #92 Szolidan: Csak enyhén beteg :) -
preziosi #91 Hátborzongatóak a The Evil Within új koncepciórajzai -
preziosi #90
-
preziosi #89 új kép:
-
mester1987 #88 Most vittem végig nem rég a Resient Evil 4-et, ugyanazok az alkotói, úgyhogy várós!!! -
#87 :) -
mester1987 #86 *Szóval ha azért nincs még bejelentés - na :) -
mester1987 #85 Jöhetne már...de ha azért késik, hogy teljes legyen, akkor nem szóltam. -
#84 fasza , fasza -
preziosi #83 concept artok:
-
#82 3 új kép -
preziosi #81 egy nvidiás interjú végén shinji elárulta, hogy a prezentációk egyik jelenetében látható lerombolt városkép a sztori egyik kulcsa lesz. valaki gondolkodott már azon, hogy vajon hogy függ össze a modern elmegyógyintézetes sztori a concept artokon látható néhol már-már monumentális középkori helyszínekkel és egy földrengéssel(?)? -
preziosi #80 http://www.gamersyde.com/news_the_evil_within_extended_gameplay-14677_en.html
1080p-s, 1,2 gb-os letölthető videó. -
#79 Soha nem volt szó róla hogy idén jön, ez a baj hogy 2014...odébb van még. -
#78 A falat nézzétek, pl a téglákat :D -
Evoluti0N #77 OMFGÁ. Ez OMFGÁ! Kő! Azt hittem, hogy idén jön vmikor. Erre 2014. :( -
mester1987 #76 [nagy]32 perc...[/b]
-
#75 :) -
#74 ne fárassz thx -
#73 Milyen öcséd? :D -
#72 mert az öcsém megette előlem :(