882
The Evil Within
  • wedge31
    The Evil Within: Every Last Bullet.

• ArmaGeddonfo
    szerintem ez gépigény nem valós mert azért adták ki emberke rá hozzák nagy frászt végén kiderül még se kell neki ilyen vas
  • Maxtreme
    Mint úgy általában az összes Rockstar games-es konzol-PC port.
  • Shep
    Hát valóban rácsodálkoznék ha rendesen lenne optimalizálva.
  • mester1987
    Majd rácsodálsz.
  • Shep
    GTA V? Már a IV is az optimalizálás mintapéldája volt.
  • mester1987
    ...csak jó erős processzor, egy átlagos grafikánál.
    GTA V majd porrá zúzza kisebb gépigénnyel figyeljétek meg és állunk meg a padlón.
  • Jim Morrison
    az egy dolog. Más dolog itt mit pakolnak még bele, milyen minőségű textúrát, stb.
  • wedge31
    Ugyanaz a engine mint az új wolfeinstein játéknál volt, oda se kellett 4gb vga ram a full hd-hoz...
  • Sirch
    Akkor csak 1.64% fogja 4k felbontásban játszani a játékot...
  • Bluerainbow
    Azt irják , kötelező a steam. Vagyis csak steamen lehet játszani. Nem zavarja őket,hogy a steam hardware survey szerint csak a játékosok
    1.64% - nak van 4gb VRAM-ja ?
    http://store.steampowered.com/hwsurvey/
  • Pares
    De mennyivel lehetnek jobbak?
  • Jim Morrison
    elkerülhetetlen, hogy a jobb grafikák, textúrák, modellek, stb ellenére ne nőjön a játékok mérete.
  • Pares
    Attól félek, hogy ha ez a trend folytatódik, akkor nemsoká már vinyón fogják árulni a játékokat.
  • Voltan
    Félek, hogy azért rakták ki ezeket a nevetséges követelményeket, mert pocsék a port.
    De ne legyen igazam.

Az is lehet, hogy csak ijesztegetnek megint.
  • grebber
    Id tech 5 megatextúra szerintem!
  • Pares
    Valaki magyarázza meg nekem, hogy mi van benne, amitől 50 gigát foglal?
  • Voltan
    Nem, jellemzően nem tudnak.
  • Evoluti0N
    A japánok közül senki se tud angolul? Akár erről a játékról, akár más japán játékról nézek fejlesztői videókat, mindig mindenki japánul beszél.
  • Jim Morrison

• Voltan
    Meglehetősen röhej ez a gépigény... :(
  • Jim Morrison
    jaa. azért gondolom a lassú net is elég (kivéve updatenél ugye):)
  • wedge31
    Steames játékoknál mindig ezt írják.
  • Jim Morrison
    nagy sebességű internet ? :o (mire)
  • grebber
    Gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7 / 8 64-bit
    Processzor: négymagos i7
    Memória: 4 GB RAM
    Szabad hely: 50 GB (a telepítéshez, egyébként a játék maga csak 41 gigát foglal)
    Videokártya: Nvidia GeForce GTX 670 vagy ezzel egyenértékű, 4GB VRAM-mal
    Internet: Nagysebességű internetkapcsolat
    Egyéb: Steam felhasználói fiók.

"A fejlesztők szerint ez kell ahhoz, hogy olyan élményben legyen részünk, amilyenben ők részesíteni akartak minket."
  • Voltan
    Miért, mi a baj vele?
  • Hellsing47
    miért kiknek? az olyan állatoknak mint te?
  • mester1987
    És ezt tényleg embereknek szeretnék eladni.
  • Jim Morrison
  • wedge31
    Okt 14.
  • Voltan
    Akkor most okt 14, vagy 17?

Már csak ez a játék az egyetlen idei mentsváram, hogy a rohadt GTA 5-öt áttették januárra :D
  • grebber
    Előzetes
  • mester1987
    A kulisszatitkok :)
  • Jim Morrison
    mekkora fazon :D
  • Ozzyehh
    http://www.gamestar.hu/the-evil-within-a-megjelenesi-datum-megint-valtozott.html
    Hamarabb jön, európában is okt 14.-e :)
  • Skyline
    Az a baj hogy az összes gameplay videóban a cselekmény lövöldözésből áll....
    Lásd RE.... És sehol nem volt egyik videóban sem az a hangulat amik annó a képekből és egyéb videókból jöttek...
    De ne legyen igazam és olyan legyen amilyenre várok, egy végre nem full akcióorientált túlélőhorror amiben van para is.... Ez a mai napig csak pár címnek sikerült...
  • Ozzyehh
    érdekes nálam pont a last of usnál volt, hogy a gameplay demot ami közel 30-45-60 perces végig játszottam, nem tetszett, de utána elkezdtem az egész játékot, mert megvettem és a végére az év játékának mondtam
  • wedge31
    Ez igy van egy óra gameplay alapján már van annyi tapasztalatom, hogy meg tudjam itélni kell e egy játék vagy sem.

Ez alól csak az a kivétel ha szándékosan vezetik félre az embert, lásd ACM, de az azért elég ritka eset.
    Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.08.17. 16:41:43
  • Shep
    Persze, hogy nem kap teljes képet, de az elég jól leszűrhető, hogy mennyire hozza lázba az embert a dolog. Ha már az ilyen egyértelműen vevőcsalogató, direkt izgalmas dolgokat felvonultató videok sem győznek meg valakit, akkor azt vélhetően a teljes játék sem fogja megragadni. Kivételek persze akadnak, de ezekből van sokkal kevesebb. Nekem momentán tetszik amit eddig mutattak.
  • Ozzyehh
    Egyébként annyira bírom, hogy egy videó alapján ítéltek meg egy játékot, mint valami orákulum előre tudjátok, hogy jó lesz e vagy sem, ezeket a spekulációkat nem bírom : ), mert ezek azok szimpla spekulációk ugyanis te 1 órás videóból nem, kapsz egész képet a játékról, igen lelehet vonni következtetéseket, de az nem ugyanaz mintha elölről végigjátszanád :)