banner
  • Árnyvadász
    Sehogy. A játék automatikusan ment amikor végeztél egy küldetéssel. Szerencsére még egyszer sem fagyott és lépet ki, még az alt/tab-os váltást is jól bírja. Arra viszont figyelj, ha szeretnél kilépni belőle, akkor ne kezdj neki egy újabb küldetésnek, mert ha azt nem fejezed be és közben kilépsz, akkor azt a küldetést újra meg kell csinálni.

Egyébként az összeszedett cuccokat megjegyzi a program még ilyen kilépésnél is, szóval nem gáz ez. Küldetést meg bármikor abbahagyhatod, elég csak térképen valami semleges pontot kijelölni és úgy veszi a játék, hogy akkor most máshova szól a waypoint, vagyis szabad játék módban vagy. Meg lehet olyat is csinálni, hogy egyik másik küldetést teszel aktívvá és akkor rögtön az számít az éppen aktuális küldetésnek.

Mindezt úgy, hogy akár éppen egy társsal benne vagytok már egyben. Meg olyat is lehet, hogy küldetésen vagy de kedved támad kutakodni, akkor azt csinálod, majd utána mész a küldetés helyére. Faszán meg van ez csinálva.

Egy küldetésnél nem szabad sokáig szarozni. Mondjuk ne várj rá fél óránál többet pl. Amikor társadat elkapják a zombik. Mert azt olvastam tesztekben, ha nem érsz oda időben, akkor kinyírják. Én azért nem mentem ilyen esetekben rögtön oda, de igyekeztem egy fél órán belül és még élt.