1275
-
#715 Bitang jó a játék, minél tovább játszom annál jobb lesz :)
Tegnap meghalt az első túlélőm, amikor be kellett védeni egy házat a Doc-os küldinél, és felkészületlenségemben elfogyott a lőszerem ... egy dagadék konkrétan kettészakított :) -
#714 Azokra lehet váltani, akik barátok - a személyek listájánál Q gombbal emlékeim szerint. Általában javul a megítélés, ha az npc-k irányában teljesítesz küldetéseket. De általában olyankor már 2-3 ember közt simán tudsz váltani. -
ooooobi #713 Vagy csak azokat lehet akik barátok? Ha igen mit kell csinálni hogy egy npc barát legyen? -
ooooobi #712 Sziasztok, hogyan tudok karaktert váltani? Hamar elfáradnak, de a többieket beszélgetéssel max el tudom hívni hogy jöjjenek velem. -
mazsi6000 #711 Ma el akartam indítani a játékot, és azt irta ki nekem, hogy "unsupported video card.
HD 6700 serie.
Érdekes pár nappal ezelőtt még támogatta.
Az új patch óta csinálja ezt. Ti tapasztaltatok ilyet? Van rá valami megoldás? -
#710 Szerintem ez pont azon ritkább játékok közé tartozik, ahol jól van belőve az éjszaka. Épületekben, erdős részen, lombozat alatt tök sötét van, ahogy kell, holdvilág alatt viszont simán lehet tájékozódni zseblámpa nélkül.
Éjszaka ráadásul még könnyebb is elslattyogni a zombik mellett, alapból is gyenge látásuk olyankor zéró. -
Madi92 #709 Én sem értem a problémát! :D
Pont ez a játék lényege, hogy nincs üresjárat, ha elfárad az adott karakter, akkor váltani kell egy kipihentre. Ha lehetne időt tekergetni, akkor az egész funkcióját vesztené.
Btw, szerintem nem olyan sötét a játék, hogy este nem lehet látni semmit, engem még egyszer nem zavart játékban ilyesmi.
Esetleg próbálj fényerőt állítgatni, hátha. -
#708 Szóval félsz pár zombitól és ezért szar a játék?:D -
#707 Ha viszont nem lehet aludni akkor ez egy eszement baromság...
Biztos hogy nem fogok éjszaka kóborolni, survivort is ezért hagytam abba...
Éjszaka nullára csökken a játékélmény...
Azt hadd dönthessem már én el hogy kimegyek e sötétben kalandozni.
Naggyából is nullát lehet látni egy elemlámpával egy szűk házban ha bemész oda éjjel. Botorkálsz és annyi, most ez mitől játék ?
Szerintem ha már látott valaki életében három túlélős filmet akkor tudja hogy éjszaka nem mászkálunk.
Mikor bedeszkázom összes ablakot és van alvóhely ugyan miért nem alhatok ?
Baromság.. abbahagytam...
Értelmes túlélős játékokat kellene már csinálni...
-
#706 Akkor alszanak a karakterek (fogjuk rá), ha másik karakterre váltasz.
Kötsd fel a gatyád, ha eddig problémát okozott, estét nem fogod átugrani. -
#705 Áruljátok már el nekem hogy lehet ebben a játékban letáborozni ?
ott álok a házba, tök sötét van és csak nem akar nappal lenni,
de le sem fekhetek, camp gombot nem találok.
éjszaka meg mászkáljon a fene. -
Madi92 #704 nyam nyam! -
#703 Némi ízelítő a készülő magyarításból:
Képek a State of Decay magyarításból -
#702 Árnyvadász a #683 hsz-ben már írta az első meglátásait - ugyanaz a helyszín. -
mester1987 #701 Semmi, elindítom a játékot és semmi. Ugyanúgy az elejétől kezdődik semmi kérdés vagy választási opció. -
#700 Ugyanaz a helyszín. -
#699 Ha csak ennyi az nem sok..pedig lett volna ebbe a játékba potenciál.. -
#698 Új helyszínt nem olvastam sehol (de javítson ki valaki ha tévedek)
Breakdown:
"Kevesebb sztori, több hosszútávú túlélés és megnövelt nehézség várja azokat, akik ezeket sérelmezték az alapjátékban. Új ranglisták, új achievementek, új túlélők és új fegyverek" -
#697 De.. már láttam fent az N en. Mondjuk kiváncsi lennék hogycsak uj zkmeg fegyverek, mert akkor nem ér semmit. Vagy van terület is? -
#696 Nem mert még nincs warez:D:D -
#695 Senki nem játszik vele? -
#694 A kieg mennyire éri meg? Tapasztalat? -
#693 Ha a legújabb patch van fent akkor igen. -
Noodlee #692 Sziasztok!
A billentyű kiosztást át lehet valahogy defni, mert ami alapból van, az borzalom.
-
#691 PCre elég gagyi portot készítettek... -
mester1987 #690 Teszek vele egy próbát hátha...az hogy 3 éve készül/készült az erősen pozitív fogadtatás. -
mester1987 #689 Az, hogy kattingatás 70% és 30% harc/mászkálás. De megválaszoltad a kérdésem. -
#688 Nula a szerepjáték van benne, kattintgatni meg kell de itt nem is értem mire gondolsz minden játékban kell kattintgatni... -
mester1987 #687 *Árnyvadász -
mester1987 #686 Ne játszon vele olyan személy aki rühelli a kattintgatós/szerepjáték-központú játékokat?! -
#685 100%, hogy sosem lesz benne. -
#684 Kíváncsi mikor lesz benne co-op.. Az feldobná a játékot. Lehetne közösen indítani egy mapot és ott kalandozni akár együtt akár külön. Az lenne best. -
Árnyvadász #683 Szabad játékmenetet. Ami jóval nehezebb. És rengeteg feloldható új karaktert. A pálya persze ugyanaz, csak az elején Te választod meg hol telepedj le. Van több lehetőség is. Én a nagyvárost választottam ki elsőnek. A kezdő karakter is teljesen új. Már rögtön az elején van nála fegyver és egy lábas (ami szerintem új közelharci fegyver). Meg sok új fegyvert is tartalmaz.
Annak jó ez, akinek tetszett az alapjáték és most szeretne újra kalandozni a térképen. Elvileg történeti szál már nincs benne, de az alapküldetések azok megmaradtak. Bár ezt majd később tudom igazolni, mert csak tegnap kezdtem el és mindössze fél órát játszottam vele.
Majd ha előrébb leszek vele még írok róla. Egyébként a játék elején rögtön lehet választani, hogy a Breakdown vagy az alapjátékot akarod e elkezdeni.
Még láttam újfajta zombit is. Teljes terepszínű ruhába öltözött katonai zombi, de máshogy néz ki, mint a korábbi katonai.
Ez a DLC szerintem majd a túlélésről fog szólni, nem arról, hogy a sztorin végighaladj. Persze a fejlődésrendszer az itt is megvan, tehát a túlélési esélyek is nőnek. Egyelőre ennyi, többit később, idővel. -
mester1987 #682 Nem tudom, mit rejt a DLC?!
Bár elég occsó'. -
#681 Valamiből nekik is élni kell!
-
#680 Csak nem arra gondolsz, hogy... ez egy kicsit pofátlanság? -
#679 Ez van. -
mester1987 #678 Az lehetséges, hogy az alapjáték még nem stabil, de a Breakdown DLC azért kinn van.
Esetleg tévednék? -
haxoror #677 Az, hogy nem lehet kikapcsolni :( -
#676 "There is now a smoother frame rate, and reduced stalls when driving"
Ez az, ami a vezetéses szaggatást csökkenti elvileg.