State of Decay 1-2-3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem megy ez neked. Majd holnap próbáld újra... <#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy én az ali213 félével játszom,már felrakták az update1-el is külön a játékot
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Azt írta nem mûködik rendesen. Ami nem igaz. Csupán még fapados, mûködni már rendesen mûködik (elõször még sokkal szarabb volt, ahhoz képest ez már sokkal jobb). És játszani is lehet vele. Nálam miért nincs vele baj? Elárulod? Mert nem vagyok annyira finnyás. Rendesen lehet nézelõdni, rendesen tudsz célozni mint más TPS-ekben (az lehet ahogy más is írja, hogy egérfüggõ, de én nehezen hiszem)
Azt kijelenteni, hogy nem mûködik rendesen elég félrevezetõ azoknak akik még ki se próbálták.
Miért nem mész vissza inkább a Wot topikodba amúgy? 😛
Kevés vagy te ahhoz, hogy engem bevigyél az erdõbe.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nagyon fellengzõs a szöveg, valaki panaszkodik hogy rossz az egérirányítás, erre leoltod hogy van, akkor mi baja. Mostmeg már hátrálsz kifele ahogy kell 😄
Kényszerképzeteid, amiket belelátsz a hsz-embe meg gyógyíthatóak. Gyógyszere kezelést javaslom 😛
A morál is számít érdemes mindenkivel beszélgetni ezzel növeled,vagy szinten tartod.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
elsõnek a kezünkbe vettünk egy egeret
Nekem csúnya verzióm van alapból Kontrollerrel tolom szóval nincs bajom a játékkal.
Én amondó vagyok érdemes be szerezni egyet sok játékban megkönnyíti az irányítást le egyszerûsíti az irányítást,és a gombok kezelése is letisztultabb A/B/X/Y két kar felette két gomb + egy plusz jelet formáló gombkiosztás.
Aki extrém játékos annak ez a minimum annak kell egy jó lézeres egér nekem az van darabosan megy vele nálam is viszont a Kontroller is kötelezõ eszköz mint írtam nagyon jó irányíthatósága van bizonyos játékoknál,és némelyiket igen is kényelmes plazma tv elõtt fotelban ülve tolni az assassin's creed/batman arkham origins/gta 4/sorolhatnám ide az összes ilyen típusú játékokat.
Az elején szokatlan lesz a fogása,de kényelmes az irányítás fõleg a célzás lesz egy kicsit nehéz,de gondoljunk vissza azokra az idõkre mikor elsõnk a kezünkbe vettünk egy egeret,és elkezdünk vele lövöldözni sokáig nem oda ment a lövés ahová kellett volna.
Idõvel finomhangolódik az ember az irányítást követõen,és igen is lehet még FPS is játszani vele én már annyira hozzá szoktam,hogy az egeret csak munkára használom,vagy olyan játékokra amik nem támogatják alapból a Kontrollert.
Nyilván az irányításon is azért dolgoznak még mert tökéletese. STb stb. Ne játszd már az értetlenkedõt.
Egyébként lejjebb láthatod, kitárgyaluk párszor, idézem neked:
"Ja az! Valami egérfinomítást beletehettek volna.Rángatódzik a kép fordulásra (vizszintes tengely)"
amúgy jó a játék,most kezdtem egy újat,az irányítás idegesítõ,de meg lehet szokni
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
http://www.extractwizard.com/
A játék jó. Magával ragadó és él! Akkor is ha nem játszol. Egy dolog a coop ami hiányzik nekem.
Verziószáma: 13.11.5.8606
értjük mi, hogy a legelsõ dolognak kellett volna lennie, de mivel 1 ember csinákja a portolást, és gondolom nem a 100+. játékáról van szó, beletelik idõbe.
Lehet ott egy oylan "update" van, amit a régire kell rámásolni, hogy megkapjuk a mostani verziót. Ezért az a neve a filenak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://thepiratebay.sx/torrent/9154079/State_of_Decay_Update_9-FTS
csak én se értem hogy ez most mit javít? ezek már benne vannak a teljes játékban ami tegnap kijött?
ELSÕ DOLOGNAK KELLETT VOLNA LENNIE! ELSÕNEK!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Keybindings
-Siren key added (LCTRL)
-Execute key added (Z)
-Roll key added (C)
-Emote keys added (1, 2, 3, 4)
-Social key added (CAPS)
-Radio works in cars (LALT)
-Drop rucksack button added (X)
-Firemode key added (space)
UI
-Full keyboard/mouse support on map
-Keyboard/mouse controls screen
-Updated buttons on leaderboard
-Proper control icon in journal
-Proper autosave warning
-Intro movies now play if you have a dual monitor setup
-"Revert to defaults" now affects just the menu you reverted on
-The journal doesn't display when entering/exiting the steam overlay
-When the steam overlay is active, the game is now paused (YIPPEE)
Graphics
-Window'd mode works better
-Rucksack now displays when it's dropped
-Removed halo around character in med and max spec
-Removed extra darkening in med and max spec
-Toned down the bloom
-Car headlight flares now only display in the direction towards the camera
Bugs
-Fixed inadvertent controller deadzone application in mouse code
-Fixed selectable UI text
-Fixed specialization details info bug
-Move while aiming (when a controller is plugged in)
-Fix for controller prompt while surveying
-Fixed missing couch in the Wilkerson's farmhouse
-Fixed death flashing in Ultra spec
Graphics
-tone down vehicle headlights
-change default resolution to 1024x768
Keybindings
-sneak was moved to (C)
-roll was moved to (LCTRL)
-leapfrog and suplex hints updated
Bugs
-fix stealth kill