State of Decay 1-2-3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bizonygasd csak...

Micsoda válasz volt... Le a kalappal...<#crazya>

Nem megy ez neked. Majd holnap próbáld újra... <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

amúgy én az ali213 félével játszom,már felrakták az update1-el is külön a játékot

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ha nem vennéd észre már rég benn vagy, amikor 2 mondatot egy gyûrûk ura trilógiányi szöveggel próbálsz meg lereagálni.

DDD:

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szövegértelmezés nemigen megy neked úgy látom.

Azt írta nem mûködik rendesen. Ami nem igaz. Csupán még fapados, mûködni már rendesen mûködik (elõször még sokkal szarabb volt, ahhoz képest ez már sokkal jobb). És játszani is lehet vele. Nálam miért nincs vele baj? Elárulod? Mert nem vagyok annyira finnyás. Rendesen lehet nézelõdni, rendesen tudsz célozni mint más TPS-ekben (az lehet ahogy más is írja, hogy egérfüggõ, de én nehezen hiszem)

Azt kijelenteni, hogy nem mûködik rendesen elég félrevezetõ azoknak akik még ki se próbálták.

Miért nem mész vissza inkább a Wot topikodba amúgy? 😛
Kevés vagy te ahhoz, hogy engem bevigyél az erdõbe.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mert az eredeti kérdezõ tán azt írta hogy NINCS egeres irányítás? 😊

Nagyon fellengzõs a szöveg, valaki panaszkodik hogy rossz az egérirányítás, erre leoltod hogy van, akkor mi baja. Mostmeg már hátrálsz kifele ahogy kell 😄

Azt észrevettem.Templomnál vagyok már Mayával.

Nem mondtam, hogy tökéletes. Azt mondtam már most is mûködik és eredetivel nincs rángatózás...

Kényszerképzeteid, amiket belelátsz a hsz-embe meg gyógyíthatóak. Gyógyszere kezelést javaslom 😛

Azt hiszem beszélgetni kell velük sokat megcsinálni amit kérnek ezt követõen egy idõ múlva barátok lesztek,és akkor oda mész hozzá beszélgetni ki választod a karakter váltást a beszélgetésben cseréltek akivel voltál spurizik le feküdni a másik karaktereddel meg csépelheted a zombikat.
A morál is számít érdemes mindenkivel beszélgetni ezzel növeled,vagy szinten tartod.
Sajnálom, de a grafika már nemigen fog változni.

Gondolom küldiket kell csinálni, és építeni a reputációt, csak az után fog neked bárki szótfogadni, miután tisztelnek. Az elején egy senki vagy.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én az egér érzékenységét 0.2-re állítottam, így tökéletesen mûködik. Amivel bajom van, hogy a grafika nem smakkol. Szép, de hiányzik az elsimítás, túl sötét minden, túl sok a bloom és motion blur, plusz az összkép lehetne élesebb.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hogy a fenébe kell embereket magammal vinni,mert mindenki azt mondja hogy no.

Eredeti játékom van, az early Release elsõ napján vettem meg, folyamatosan patcheltem, egyre jobb az irányítás, de még mindig nem elég jó, ez tény. Lehetne sokkal pontosabb és finomabb. A fejlesztõk szerint lesz is, mert õk is elismerik, hogy még van mit javítani rajta.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Javítva.
elsõnek a kezünkbe vettünk egy egeret
Szerintem lehet függ is lézeres vagy optikai e az egér és az érzékenységi sebesség is számíthat.
Nekem csúnya verzióm van alapból Kontrollerrel tolom szóval nincs bajom a játékkal.
Én amondó vagyok érdemes be szerezni egyet sok játékban megkönnyíti az irányítást le egyszerûsíti az irányítást,és a gombok kezelése is letisztultabb A/B/X/Y két kar felette két gomb + egy plusz jelet formáló gombkiosztás.
Aki extrém játékos annak ez a minimum annak kell egy jó lézeres egér nekem az van darabosan megy vele nálam is viszont a Kontroller is kötelezõ eszköz mint írtam nagyon jó irányíthatósága van bizonyos játékoknál,és némelyiket igen is kényelmes plazma tv elõtt fotelban ülve tolni az assassin's creed/batman arkham origins/gta 4/sorolhatnám ide az összes ilyen típusú játékokat.
Az elején szokatlan lesz a fogása,de kényelmes az irányítás fõleg a célzás lesz egy kicsit nehéz,de gondoljunk vissza azokra az idõkre mikor elsõnk a kezünkbe vettünk egy egeret,és elkezdünk vele lövöldözni sokáig nem oda ment a lövés ahová kellett volna.
Idõvel finomhangolódik az ember az irányítást követõen,és igen is lehet még FPS is játszani vele én már annyira hozzá szoktam,hogy az egeret csak munkára használom,vagy olyan játékokra amik nem támogatják alapból a Kontrollert.
Igen, nyilván csak a warezosoknak van... vagy fpocok direkt hazudik mert feltünési viszketegsége van.

Nyilván az irányításon is azért dolgoznak még mert tökéletese. STb stb. Ne játszd már az értetlenkedõt.

Képzeld meg van nekem is a játék és érdekes módon nekem nem rángatódzik (eredeti verzió).

Bocsáss meg, de te még sosem találkoztál konzolporttal vagy bármilyen játékkal ahol az egér irányítás létezik de szar?

Egyébként lejjebb láthatod, kitárgyaluk párszor, idézem neked:
"Ja az! Valami egérfinomítást beletehettek volna.Rángatódzik a kép fordulásra (vizszintes tengely)"

Látod alattad is hogy megindokolta. Nem tudja megindokolni, hogy mi a baj csak szar. Na ez is érvelési technika... (Not!)

DDD

amúgy jó a játék,most kezdtem egy újat,az irányítás idegesítõ,de meg lehet szokni

LOL, ez aztán az érveléstechnika 😄

Fpocok
Nem mûködik rendesen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mûködik? Mûködik! Akkor meg mi a bajod is vele pontosan?

Törlöd, mész a következõre....

Sok konkurenciája mondjuk nincs. Nekem bejön, de az egér lehetne sokkal jobb és finomabb.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

MarkBlade
Nekem nincs baj az egérrel. Komolyan.Lehet én vagyok igénytelen de nekem müxik. Jó persze lehetne a grafika is COD vagy akár milyen csili vili és igen ezt valóban megcsinálhatták volna hogy lehessen állítgatni, DE jelenleg ez a legjobb ilyen jelegû játék.
ez kibontja:

http://www.extractwizard.com/

Áh, mindegy, majd meglesem 1-2 hónap és több tucat javítás után, hogy milyen állapotban van... <#sniffles>

Elõször is se winrar, se 7zip nem csomagolja ki. Másodszor meg miért nem tudták beletenni a menüpontokat, miért nekem kell beleturkálni a játék fájljaiba?

A config.pak-ban vannak a részletes videóbeállítások,csak ki kell csomagolni azt a fájlt

Fpocok
De hát nem jó az egér. Ne mondd már...

Igen? Konkrétan mit is tudsz állítani? Felbontás és képarány, Vsync ki vagy be, gamma, ami az égvilágon semmin nem segít, meg a 4 elõre konfigurált grafikai beállítás, ami észrevételem szerint semmi észrevehetõ dolgon nem változtat. Kötelezõen van benne bloom, dof, meg talán motion blur is, nem lehet állítani a fov-t, nincs elsimítás, stb. Azért eléggé kiábrándító, hogy így kell megjelennie a játéknak... A játékmenetet nem minõsítettem, nekem is tetszik, csak nem tudom élvezni a szerintem nagyon elcseszett grafika miatt.

MarkBlade
Nem tudom mivel játszotok de van minden aminek kell. Az egér is jó. A Grafikában több lehetõség is van. Az tény hogy nincsen részletes mindent mókóló beállítás de nem csak min meg max...
A játék jó. Magával ragadó és él! Akkor is ha nem játszol. Egy dolog a coop ami hiányzik nekem.
Ez kifogás?Sötét, rossz a kontraszt, túl sok a bloom, gamma szinte semmit sem segít, éles textúráknak nyoma sincs, hogy az olyan luxusról, mint az elsimítás, ne is beszéljek. Remélem javítják, mert ez így, a részletes beállítások hiányában játszhatatlan.

Fehercsoki
Ez egy direkt konzolra fejlesztett játék...

Elindítom, kiírja, hogy not supported graphics card, de fõ, hogy a játék tökéletesen fut ultra grafikán akadás nélkül. Viszont a maga grafika nagyon fura. A gammát maximumra kellett tekernem, mert rettenetesen sötét az egész, meg mintha el lenne mosódva minden, fõleg a fák leveleiben lehet észrevenni, egy nagy maszat az egész, plusz nagyon idegesítõ fényviszonyok vannak. Persze a grafikát nem lehet állítani, csak minimum meg ultra közt, ami között nem sok különbséget látok... A játékmenet nagyon tetszik, az irányítás és a kamera fura, de szokható, a technikai részletek már kevésbé tetszenek. Vártam ezt a játékot, de ahogy megláttam ezt a grafikát... Nincsenek nagy igényeim, de legyen éles minden, ne ilyen sötét maszat. Mellbevágott a dolog.

miért,neked crashel a játék?
Mégsem stabil, ha az irányítást se sikerült megoldani egy PC-s játéknál...<#idiota>
ott van a changelog hozzászólásomban a #2 alatt
Vagy lehet ez sem stabil még, ahogy az #530-at olvasom.
A stabil kiadás után is van már egy patch.
Verziószáma: 13.11.5.8606
mivel megvan a játék, így a steam notes-ból másoltam.

értjük mi, hogy a legelsõ dolognak kellett volna lennie, de mivel 1 ember csinákja a portolást, és gondolom nem a 100+. játékáról van szó, beletelik idõbe.
Fpocok
Ez a végleges változat változásai.
Lehet ott egy oylan "update" van, amit a régire kell rámásolni, hogy megkapjuk a mostani verziót. Ezért az a neve a filenak.

hmmm,innen másolta szerintem,és ez az update tartalmazza:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://thepiratebay.sx/torrent/9154079/State_of_Decay_Update_9-FTS

csak én se értem hogy ez most mit javít? ezek már benne vannak a teljes játékban ami tegnap kijött?

Fpocok
Már jó pár hete dolgoznak rajta.
ELSÕ DOLOGNAK KELLETT VOLNA LENNIE! ELSÕNEK!

az irányításon dolgoznak, pár hét és várható patch
changelog

Keybindings

-Siren key added (LCTRL)
-Execute key added (Z)
-Roll key added (C)
-Emote keys added (1, 2, 3, 4)
-Social key added (CAPS)
-Radio works in cars (LALT)
-Drop rucksack button added (X)
-Firemode key added (space)

UI

-Full keyboard/mouse support on map
-Keyboard/mouse controls screen
-Updated buttons on leaderboard
-Proper control icon in journal
-Proper autosave warning
-Intro movies now play if you have a dual monitor setup
-"Revert to defaults" now affects just the menu you reverted on
-The journal doesn't display when entering/exiting the steam overlay
-When the steam overlay is active, the game is now paused (YIPPEE)

Graphics

-Window'd mode works better
-Rucksack now displays when it's dropped
-Removed halo around character in med and max spec
-Removed extra darkening in med and max spec
-Toned down the bloom
-Car headlight flares now only display in the direction towards the camera

Bugs

-Fixed inadvertent controller deadzone application in mouse code
-Fixed selectable UI text
-Fixed specialization details info bug
-Move while aiming (when a controller is plugged in)
-Fix for controller prompt while surveying
-Fixed missing couch in the Wilkerson's farmhouse
-Fixed death flashing in Ultra spec

Graphics
-tone down vehicle headlights
-change default resolution to 1024x768

Keybindings
-sneak was moved to (C)
-roll was moved to (LCTRL)
-leapfrog and suplex hints updated

Bugs
-fix stealth kill
-fix lightbar ontop of cop car
-fixed unresponsive map scrolling when using a controller
-localization for most of the missing strings

Changes
-allow finer grain adjustment of mouse sensitivity
Skypack
Jobb, mint volt az tény, de még nem tökéletes.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |