1275
banner
  • Party Hard
    Bizonyos dolgok? Pl A zombik?
    Hát köszönöm szépen fejlesztők.
    Legalább lenne valami rendes mentés rendszer a játékban ha elcseszek valamit vissza tudjam tölteni...
    Mindenesetre már nagyon vártam a játékot... És ezt még a kiforratlansága sem tudja elrontani

A Fegyverek hogy is javúlnak? elég őket a ládában tartani? és Persze kell a mühely
  • Malakai
    Nem, nincs loot respawn, ki tudod fosztani a területet.

Bizonyos dolgok persze respawnolnak bázison, kertből kaja, őrtoronyból lőszer, autókat javítják parkolóhelyen, ha van barkácsműhely.
  • Party Hard
    Üdv.
    A játékban létezik respaun rendszer az autókre és lootolható dolgokra? Vagy egy idő után minden kifogy?
  • Ironman2
    Akkor a legrosszabb a kamerakezelés,mikor híd alá ér az autó,és hirtelen megáll a kép,majd azt se tudja a program milyen kameraszögből mutassa az autót,belassul teljesen az egész
  • Avenger
    Akinek állítható DPI-s egere van, annak érdemes levenni a legkisebb érzékenységre, és játékon belül piszkálni fentebb az érzékenységet. Mert okozhatja az ugrálást a túl nagy DPI.

Én amúgy még mindenféle patch előtt végigjátszottam egér+bill kombóval. Egyedül a rádiógombot kellett beröffenteni. Na meg a dark soul-os egér-gamepad átalakító programot. Persze azzal is ugrált, ha fel volt véve az egeremen az érzékenység 3000+DPI-re. Le kellett vennem a legkisebbre(300 körül) és úgy eltűnt a fel le ugrálás fordulás közben. Érzékenységet meg, mivel virtuális gamepad ként működött az egerem, tudtam állítani a játékon belül.

• Pares
    Nekem lézeres egér van, és nem ugrált, csak a kamera néha kicsit idegesítően viselkedett. Lehet, hogy ki kellene tisztítani az egered?
  • ricsa008
    nem ez inkább olyan mint amikor az optikai egérbe valami kosz kerül és össze vissza ugrál
  • mester1987
    Zsír
  • wesker24
    Szerintem nagyon jó mehet is bannerbe !
  • Malakai
    Ja, ehhez mint bannernak mit szóltok? :)
  • Pares
    Mondjuk én 0.2-re állítottam az egér érzékenységét, és így elég tűrhető volt. Viszont ricsa szerintem arra gondol, amikor bemész egy bokorba, és kizoomol a kamera, majd ha kimész, akkor meg vissza zoomol. Ezért van olyan, ha átfutsz egy bokron, vagy egy bokros területen, hogy ugrál a kamera. Mondjuk én sem értem, hogy ez mire jó.
  • MarkBlade
    Nekem nem ugrál a kamera. Nem tudom nálad mi a baj.

Antihero: Odamész egy másik karakterhez beszélsz vele és felkínálja lehetőségként ezt is illetve ha friend már akkor 100 pontért elkísér téged.
    Érdemes rögtön az elején az orvosi részt kifejleszteni és fejleszteni is egy szintet rajta mert akkor nem lesznek betegek az emberek és gyorsabban gyógyulnak.

xxdani: A főszálat ha követed akkor megkapod. Azt hiszem az északi dokinak kellet segíteni utána kínálta fel.
  • ricsa008
    de fazsa lenne pedig ha nem ugrálna össze-vissza az egér a kamera... remélem ezt hamar kiírják mer így nem érte meg a pénzt...
  • Malakai
  • xxdani
    Mi után lehet költözni?? Van olyan küldetés amit meg kell csinálni és úgy esetleg? Már azt várom, mikor állhatok tovább.
  • AntiHero
    Közben visszaolvasgattam a fórumba egy két dolog már tiszta, csak ez a másik karakterre való átváltás nem tiszta még.
  • AntiHero
    Nincs valami magyar leírás ami az alapokat leírja?

Jó magamtól is rájövök dolgokra meg jobb is így, de ezzel sz*ptam be az egyik karakteremet pont :D A nagy "benga" zombi széttépte a farmnál

Kérdések: - A karaktereim (2 fő karakter csajpasi) mind a kettő már fogja a hasát úgy megy, nézem, a keze el van törve a másiknak meg a lába. Na már most gondolom ehhez orvos kellene, de orvosi sátra meg nem tudok felépíteni a templomhoz mert nincs már hely. Költözni meg még nem enged. Pedig már kinéztem egy jó helyet nekik lent a városba, de sajnos még nincs ilyen opcióm. Így meg nehéz küldetéseket csinálni, hogy 2 perc alatt elfárad a karakterem...de mással se tudok menni mert max hívni tudom magammal..irányítani nem.

Ilyenkor mit csináljak? Pihenjenek a karakterek és majd meggyógyulnak?
  • ricsa008
    az most pont nincs itthon
  • Ironman2
    dehogyisnincs, a xanax!
  • ratgab
    Sandbox kieg sokat fog rajta dobni és addig még heggeszthetnek ezt-azt rajta.
  • ratgab
    Én se vitatkozásképpen írtam. Csak, hogy értsétek mit is akarok kifejezni a tegnapi kirohanással.
  • mike01010101
    Mindenestre ebben a játékban óriási potenciál van, igazi hiánypótló alkotás, várom már a DLC-t.
  • mike01010101
    Valahol igazad van, nem is akarok ezen vitatkozni, nem azért írtam.
  • ratgab
    Valahol azért te is ugyanúgy türelmes vagy. Tehát ugyanazt csinálod mint a többi, főleg ha fizetsz is érte. Akkor ugyanúgy támogatod a jelenlegi általad elítélt rendszert.

Ha nem tetszik a rendszer akkor nem szabad vásárolni. Itt is a pénztárcánkkal szavazunk.
  • ratgab
    Na ez is egy jó módszer. Teljesen egyetértek amúgy ezúttal.
  • ratgab
    Miért? Attól, hogy itt vered az asztalt változik valami? Eléggé kis pont vagyunk mi ahhoz.

Te dolgod ha te ezen idegeskedsz, én nem fogok.

Ami érdekel, amit várok azt továbbra is meg fogom venni és nem fogom tőle rosszul érezni magam, sőt. Még örülök is neki, hogy támogathatom azt az ipart, ami szórakozást nyújt számomra.

Persze ez magában hordozza a tényt, hogy néha csalódom. NA ezt se lehet sokszor eljátszani az egyszerű gémerrel. Aki szart ad ki és még legyeket is ereszt rá az nem marad fönt sokáig a piacon. Elveszti a vásárló bizalmát és akkor lehúzhatja a rolót. Tehát itt a becsületes ember, aki vásárol nem hibás. Hibás a kiadó, aki sürgeti a fejlesztőt, vagy hibás a fejlesztő, aki azt hiszi a másik ötletivel lehúzhatja a piacot. Nem fogja tudni megcsinálni.
  • ratgab
    Az oké, hogy romlott kaja. Azzal nincs bajom, igazad van. De ez nem romlott és ezt még lehet javítani. Csak nem rögtön türelmetlenkedni kell, főleg akkor, mikor early access volt a játék, főleg akkor, amikor köztudottan egy ember foglalkozik a pc-s verzióval.

Abban egyetértünk (tudom, hogy ez jön), hogy akkor nem kell még végleges verzióban kiadni, ha bugos. Attól még a játékosok nagy részt túl sokat képzel magáról és nem veszi figyelembe, hogy ott is emberek dolgoznak és egyszerűen csodákat várnak mindig a játékoktól. Ha meg nem kapják meg, akkor meg sírnak-rínak, egy csepp türelem, egy csepp megértés sincs bennük.

Ezek luxuscikkek, nem alapvető életfeltételek, hogy ennyire vér komolyan kéne venni. Mindig a szórakozás részét felejtik el a gamerek és ez engem zavar. Sajnos, így vagyok beállítva. Nem védek én senkit se, csak a puttonyom tele van az állandó síránkozással.

Lehet mondani, hogy elnéző vagyok, mert én szórakozást keresek. Nem elemzem ki a játékot, hanem azt próbálom élvezni ami van. Ha nem élvezem, mert zavar ez vagy az törlöm, vagy várok vele (Rome 2-t 0 day vettem. Akkor bugos volt, ezért szépen félreraktam és mára már totál játszható. Nem hisztiztem, nem vertem az asztalt, türelmes voltam, pedig nem 2 Ft-ot áldoztam rá). Öreg vagyok már ahhoz hogy ilyen apró faszságokon idegeskedjek. És csak ajánlani tudom ezt a nyugodt módszert, sokkal kellemesebb lesz tőle a szabadidő.
  • lammaer
    Dettó.
  • Pares
    Ja, értem. Amúgy lehet, hogy később meglesem, hogy a javításokkal hova fejlődik a játék, mert a játékmenet az egyébként tetszene is.
  • lammaer
    Akinek vmi negativ észrevétele van a játékkal az azért van mert rimánkodós fürdőskurva, meg lett itt mondva a topikban :)
  • Pares
  • mester1987
    :)
  • lammaer
    Ratgab megmondta, nála nincs rángatás, szóval az a bajod hogy finnyás vagy :D
  • ricsa008
    az egér rángatásra nincs megooldás?
  • lammaer
    Fürdőőős :D
  • Pares
    Már leírtam többször is, olvass vissza.
  • lammaer
    Jóideje már úgy üzemelek, hogy egy játékkal kijövetel után fél-1 évvel játszom, amikor kijött már az összes DLC és szépen fel van minden patchelve, urambocsá még pöpec modok is vannak hozzá.

Egyszerűen annyi játék van a piacon, hogyha az emberben van egy kevés önuralom bőven talál olyan játékot ami éppen aktuálisan tökéletesen játszható, és nem kell lesni naponta hogy milyen frissítés jön éppen steamen.
  • lammaer
    Én úgy látom, jelenleg pont az igénytelen, "idenekem a prealfát mert nem bírok várni 2 hónapot amíg kijön" tininindzsa játékosok miatt fajul el odáig a játékfejlesztés, hogy pofátlanul kiadnak olyan állapotban játékokat, amilyen minőségre programozás órán még kettest se kaptunk volna.

A hab a tortán amikor egy bugos prealfa early accessért TÖBBET kérnek mint a végleges stabil játékért :)

A többiek már leírták, a mentalitást amit te felmagasztalsz ("igaz hogy szar, de nem szólok érte") az pont nem a tudatos vásárló/fogyasztó ismérve. Miért érjem be a rosszal, ha lehet jobb is?
  • mester1987
    Jövőre majd lesz játszható :)
  • jocking
    Mi a gond vele? Én is kipróbáltam, már kb. 6 órát toltam, és elég nehéz letenni. :D Szerintem egy tökéletes zombis szimulátorszerű játék, amilyenre még nem volt példa.