State of Decay 1-2-3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Jaja... acsivmentek, dlc... és valamikor utána a megfelelõ irányítás.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hátööö fontos a megfelelõ sorrend! 😄
lostprophet
Olvastam a Steam fórumán, amikor nyavalyogtak, hogy mikor lesz már javítva az egér+billentyûzet kombó, hogy a fejlesztõk épp a DLC-t kalapálják, azért haladnak ilyen lassan.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Biztos lesz kiegészítõ hozzá szóval csak türelem kérdése.
Amúgy PC sokkal szebb lett mint konzolon ott nagyon lehúzták a minõség miatt.85% kapott itt megkaphatná PC én a 92%ot bõven a grafika javulása végett,és a szaggatások megszûnése miatt.
dartonite
Isteni jo jatek,telis tele meglepetesekkel.Remelem folytatjak idovel ezt a remek stilust mert bar eleg rovid(2-3nap alatt vegig lehet tolni),de rendkivul szorakoztato.
Assassin's Creed
Jogos nem tudom honnan jött az S betû <#idiota>
<#eplus2>
Creed.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Volt annyira szórakoztató mint a Assasin Screed 3 játék<#conf>
Ha igen +1 csak a Magyarítás hiányzik már belõle<#idiota>
23 óra alatt végeztem vele. Maradt még tennivaló, úgyhogy folytatom.
Az utóbbi pár év legélvezetesebb tps sandbox rpg-je nálam. (Walking Dead rajongó vagyok). Volt annyi szórakoztató játék, mint az AC3.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Értem de remélem egy két csapásból le tudom remélem csapni.<#conf>
Amennyiben nem neki megyek két emberrel.
Ha küldetés alatt kerülsz ilyen helyzetbe, elég csak kilépni a játékból, normális módon. Ha belépsz újra, a küldetést újra meg kell csinálni és a karaktered a bázison lesz. Ezzel meg tudod menteni az életét.

Ha nem küldetés alatt kerülsz ilyen helyzetbe, akkor még a küldetés sem veszik kárba. Szóval elég kilépni és a probléma meg van oldva.

Lehetõleg törekedj rá, hogy legalább ketten menjetek felfedezni. 100 influence pontba kerül egy társ felvétele, erre figyelj. Ha már ketten vagytok, szerintem a Feral sem gond.

Feral az nem a nagydarab zombifajta. Az az amelyik guggolva közlekedik baromi gyorsan és nagyon gyorsan támad.
Köszi akkor figyelek ezerrel nehogy engem is agyon csapjon az a behemót 😊
A legjobb karaktert nem szeretném el veszíteni ezért vigyázni fogok rá amennyiben húzósra állnak a dolgok mit javasolsz mit tegyek,hogy ne nyírjanak ki egy gyors Control alt delete?
Azt látni fogod a képernyõn, mert egyszerûen kettészedi. Kinyírni meg úgy kell, hogy próbálod blokkolni a támadásait. Közelharci fegyverrel, picit elmozogva ütni ameddig bírod szusszal. Nekem is a kedvenc karakterem volt.

Az egyik legtapasztaltabb, de a csajokat is szépen felhúztam. Ez a mondat tûnhet némileg furcsának, de a dolog szerepjátékos oldalát nézve, elhanyagolható a benne lévõ szexuális töltet.

Abban sajnos egyet kell értsek, hogy idõvel ez a fajta keresgélõs, kutakodós játékmenet kifullad, unalmas és repetitív lesz. Erre egyetlen gyógyír, ha a játék nem tart sokáig. Azt meg leginkább csak akkor lehet elérni, ha a fõbb küldetésekkel foglalkozol. Akkor valószínûleg a varázsa is kitart. Vagy pihentetni kell valóban.
Köszi a részletes választ 😊
Egyenlõre hol megjön a hangulatom a játékhoz,hol nem néha abba kell hagynom hiába jó a game egy kicsit monotonná válik a keresgélés,de majd bepörögnek az események remélem.Kár azért a karakterért mintha õ lenne a fõ küldetés számomra,hogy túlélje.
Amúgy azt a zombit hogyan érdemes ki nyírni meg honnan ismerem fel,hogy az volt aki ki nyírta a karakteredet?
Nehogy én is abba a hibába essek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egész játék során mindössze egyetlen karakterem halt meg, Õ is a legutolsó küldetésben. Ott picit elszámoltam magam és egy Feral zombi széttépte a Marcus nevû karakteremet. Úgy voltam vele ez a játék végén már belefér.

Illetve még egy karakterem, a volt zsaru (seriffkalapos) halt meg súlyos, kezelhetetlen vírusban, de ha jól láttam a többieknél is. Szerintem ez kikerülhetetlen, mert küldetésben kellett megölnöm. Szóval ez ilyen elõre eldöntött dolog volt a játék során.

Küldetésekbõl viszonylag sok van, de nem vészes. Inkább a többi véletlenül generált mellékszálak és a keresgélés az ami a több idõt jelenti.

Igazából én sem fosztottam ki minden házat. A terepet, térképet bejártam, de maradt még nyersanyag, de mivel a játék az utolsó mentést a befejezõ küldetés elõtt tárolja, így akár késõbb azokat is be tudom pótolni.

Persze ha sok újítás lesz a végleges verzióban, akkor elkezdem elölrõl a játékot. Majd kiderül miket tesznek bele.

Aztán jöhet a Class4. Ha az ennél is jobb lesz és esetleg MMO formájában köszön vissza, akkor számomra az 1-2 hónapos elfoglaltságot biztosan megadja. Több vágyam nincs.
Én is elsõnek Angolul tolom végig gyönyörködöm a tájban.
Másodjára majd Magyarul,és majd gyönyörködöm a feliratban remélem nem nagyítóval,mert olyan picik lesznek a betûk 😊
Gondolom nem kevés küldetés lehetett neked akkor hány embert áldoztál fel,és mennyi embered maradt életben?

lostprophet
Az szép akkor azzal el leszel vagy hónapokig (
Én is pihentetem a játékot míg kezelhetõ lesz, illetõleg a magyarítást is szeretném megvárni.
Nevessetek ki, de nekem pl a lenti videó megnézéséig, fogalmam sem volt róla, hogy specializációkat is lehet kiválasztani! 😄<#idiota> Bár hiányát nem érzetem, de azért na...
lostprophet
Több, mint 14.000 sor, nem egy apró játék.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

A játék fogyott el, ugyanis vége lett.<#vigyor2>

Persze ettõl függetlenül, ha megérkezett a végleges verzió, akkor újból kezelésbe veszem. Nálam ennyi a történet.
Értem akkor lesz egy kis szünet.
Amúgy nem hiszem,hogy nagy változások lesznek maximum grafika,irányíthatóság irányban lesz egy kis eltérés,így most is meg tudod mondani a jelenlegi szöveg állomány per haladással mennyi idõ lenne a magyarítás elkészülete 😊
lostprophet
Egyelõre még a teljes játék sem jött ki, így még a konzolos szövegeken is változtathatnak. Ha végeztem a Blood Dragon fordításával, akkor állok neki.

Skacok hova tûntetek elfogyott a lelkesedés?
Nagyon kihalt ez a topik hajrá baltázós kolegák írjatok valamit véleményeket,és tippeket várok,illetve a válasz mikorra lesz kb kész a magyarítás.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

D az komoly azért köszi a segítséget akkor pihentetem a két faszit a többieket nyüstölöm egy kicsit hisz itt van a világvége. 😊
Egy kérdés: Mikor nézem a bázisom térképét fejlesztéshez, idõnként a bal alsó sarokban feltûnik egy RV feliratú ikon és egy kis progressbar fut alatta, az mi lehet, erre még nem sikerült rájönnöm?

Csak single

Prince23
Ez only singleplayer, vagy multi is van benne?

Helyzetjelentés:

Farmot is elhagytam, mert már kifosztottam a közelben lévõ épületeket és elég körülményes volt autóval bejárni a messzebbi területekre. Beköltöztem a városba és ott szépen haladok. Egy csomó küldetést is elvállaltam, aminek meg is lett az eredménye. Kaptam új rádiósegítségeket és megnyílt a harmadik helyszín is.

Ott is voltam már többször. Feltehetõleg át is költözöm majd, ha már a játék végsõ szakaszában járok. Most már annyira nem lehet hátra sok.

Szerintem egy 35 óra alatt végzek mindennel. Jó játék volt. Ha kipofozták mindenképpen megnézem újra mi változott benne. A játékot meg kb. 1-2 nap és befejezem. Most 28-29 óra van benne.

A vízzáró gátnál elég messzire el lehet látni. Egy igazi nagyváros rajzolódik ki. Persze csak textúra, de a térképen van helye neki. Csak oda lehetetlen elmenni, mert az oda vezetõ út betonfalakkal van lezárva. Azért egy dlc formájában nem lenn rossz viszontlátni.

Vagy majd a Class4-ben.
A piros csak sérülést jelent, le kell rakni kicsit a karaktert pihenni. Ha zöld lenne, az jelentené azt, hogy beteg/fertõzött, de ebbõl több variancia lehet. A legneccesebb a "Black fever" az azt hiszem gyógyíthatatlan és szomorú vége lesz a dolognak.

Dokira meg van küldetés, de bõvebbet nem tudok mondani, mert én "elfelejtettem" elmenni érte és meghalt a csávó! 😄
Még egy kérdés megnyitom a felfele nyíllal a menüt,és ott vannak az emberek.
Már kettõ pirosan van az mit jelent fertõzöttek amennyiben igen hogyan lehet rajta segíteni.
Az elején volt egy srác akit csúnyán megharaptak a dokit hogyan tudom,és honnan oda hívni,hogy lehessek majd vele szimpatikus volt hiányzik a rinyálása 😊
Mikorra várható a Magyarítás,mert addig lehet féltre teszem 😊
na én megvárom a magyarítást,akkor vágok bele keményen! addigra talán kijön a végleges is!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hja, még nagy városban nem nagyon kolbászoltam. Highon kezdõhelyen helyenként a 25fps-t nyaldossa az meg már számomra élvezhetetlen.
Médiumon van nálam is általában, ha olyanom van még lowra is leveszem. Kocsiknál tényleg elég nagy gond tud lenni a folyamatos "loadingolás", fõleg gyorsabbaknál, ezért is kedvelem a lassabb jármûveket.
Hasznos köszi,ha vannak még jöhetnek dögivel <#worship>
Rádiómenüben a Relocated Home Base paranccsal (100 influence pont) tudod megtenni, ha már az új helyen tartózkodsz és megvan hozzá a megfelelõ építõanyag és influence pont. Szóval amibe kerül.

Videó segítség hozzá:
Nem. Úgy csak outpost-ot hozol létre. Minden bázisnál megvan, hogy hány ember, mennyi építõanyag kell, hogy használtba vehesd. És túl kell lenni egy olyan küldetésen, ahol elmentek új bázist keresni.

lostprophet
Hogy is kell bázist áthelyeztetni?
Elmentem a farmra, kiírta, hogy potential home site, de a rádió menüjében csak setup outpost-ot találtam. Vagy az az?

wedge31
Sajnos a helyzet változatlan.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

JethroHUN
AZ egér-bill. irányítás jelenleg hogy áll? Steamen még mindig az van kiírva hogy xbox vezérlõ kell.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én még annak is örülnék ha elsõnek egy magyarítások menü jönne ki,és csomagok,gyógyszerek stb.
A szöveg annyira nem érdekel biztos jézusom zombik vannak itt meg ott vigyázz stb<#vigyor>
Köszi az infót ez szomorú olvasni még azt hittem társaságban jó a hentelés.
lostprophet
Két kép így hirtelen a magyarításból:

A hiányzó karakterek majd ki lesznek javítva, egyelõre néhány betûtípusban nincsenek ékezetes karakterek.

Nálam 720-ban a lenti konfigon szépen fut. 1-2 fix hely van ahol mindig megröccen, pl. az alagútnál.

Egyik Update (Norbi? 😄) sem javított a futáson még semmit.

Nálam medium és 1080p és Vsync be, így ránézésre (frapsot ráengedem azért este, hogy mégis mennyi az annyi) esti idõszakban szinte gond nélkül, nappal azért már mocorog (gondolom nyaldossa a 25-30 körüli értéket idõnként a minimum fps) ha jobban kidolgozott helyen mászkálok. De szerintem szemre összképre átlagban olyan 35-45-60 környéke a dolog.

Gép: AMD Phenom 9850(4 mag) 2.5Ghz -> 3Ghz, 4GB 800MHz Ram, 5770 1GB

Autóval nagy sebességgel haladva azért szoktak érdekes dolgok lenni. Kemény beakadás, mert tölti be a pályaelemeket, amit aztán nem is tud kirajzolni a motor idõben és így késõbb rakja ki, mint ahogy látótávba érnék.

Az alacsony framre én is eléggé allergiás vagyok, de alapvetõen jól játszható a játék. Persze messze van a tökéletestõl. High beállítások mellett is lehet vele játszani, de a részletesebb árnyékok miatt már kevesebb a frame, aztán emiatt hagytam a mediumot, azzal nincs akkor probléma.

720p felbontásban viszont szakít. Szerintem ott megvan a 60 frame/sec, csak nincs kedvem emiatt TV-n tolni. Majd talán kipofozzák.
Avenger
Annál azért jobban kéne futnia. Nekem radeon 5850, i5 2400, 8Gb ram, és megy fullon akadás mentesen 1080p-ben. Betöltés után pár másodpercig akad, amíg be nem tölt mindent, de azután akadásmentes. Azt mondjuk nem tudom, hogy 40 fps alatt vagy fölött. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Hexex86
Ironman2😮ké értem, köszönöm a segítséget!

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Amúgy kinek, hogy fut a game? Mondjuk ez pont az a játék, ahol leszarom a grafikát, de pl nálam minimumon fut csak élvezhetõen, pedig a gépem nem nevezném éppen gyengének. (Halkan jegyezem meg, hogy engem már a 30-40 fps is tud zavarni)
Update-t még egyet sem raktam fel, nem tudom, volt-e már javítás ilyen téren.
wedge31
A véglegesbe csak lesz...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.