1275
banner
  • ratgab
    Továbbra sem értem, hogy mi a bajod vele... Nálam rendesen működik az egér. Autózás közben szaggatás viszont engem is zavar. Azt nem tudom megoldotta-e ez a javítás.
  • Fpocok
    Úgy látom egér gyorsítást továbbra sem csinálták meg.
  • Skypack
    New Stuff
    -Keybinding!
    -There is now a smoother frame rate, and reduced stalls when driving
    -Breakdown UI is hooked up
    -Added more inputs for keyboard and mouse to shake zombies off (used to be 'c' key, now it's 'c' or 'e' or 'left click' or 'space')
    -The resolution changes when you release (rather than when you drag) the sliders
    -The mouse moves the camera during cutscenes
    -We now block emotes/execute/roll/drop during cutscenes

Fixes
    -Fix for crash when trying to complete certain missions
    -Fixed bug that caused unintentional overwriting of saves when you clicked Start New Game
    -Fix for cycling visible items when using the mousewheel
    -Fixed placeholder text on expertise screen
    -Fixed several strings in non-English languages
  • Sunsetjoy
    Én most azt csinálom vele, hogy elrakom a mentését más könyvtárba (amikor esc menübe lépsz, kiírja hogy save.) és így tanulgatom a kezelést, történéseket, hibákat. Majd később realtime-ban fogom végigvinni trükközés nélkül, talán már magyarul. :D
  • Party Hard
    Na jó, azért a dlc-t megvárjuk
  • Party Hard
    Okés srácok uninstal és még fél év faszverés, rákészülés!
  • Party Hard
    Remélem ezt jobban megcsinálják
  • Party Hard
    Nagyon fasza
  • a.carkey
    Nagyon megy most a hasonló téma!
  • Malakai
    Bizonyos küldetésnek meg kell lennie, meg nem mondom fejből a nevét. Meg vannak egyéb feltételek is, építőanyag, meg minimum befolyás a csoportban.
  • Party Hard
    Azt tudja valaki mitől függ hogy mikor tudok bázist váltani?
  • Party Hard
    Tudjátok az, hogy mi a jó mi a rossz izlés kérdése. Én még az Ac ról is tudok rosszat mondani.
    Mondjatok nekem egy játékot és én leírom nektek hogy miért ez a legszarabb.
    De faszom televan nincs nekem erre időm "picsogjatok csak szarosok"
  • lammaer
    Hehe, akkor olyan lenne az egész mint a petőfi rádió. "Minden rendben van, soha nem volt ilyen jó, érezzétek jól magatokat polgárok". A reggeli 6:30as hírekre ébredek mindig, tudom ajánlani mindenkinek :D
  • Party Hard
    hát szerintem ne panaszkodjatok gyerekek.
    Teljessen elrontja a fórumot és használhatatlanná teszi
  • lammaer
    Ehhez még tedd hozzá, hogy az az egy ember se tud rendesen prioritások szerint dolgozni :)
  • Party Hard
    Mágiára velük
  • Party Hard
    Hát gond az van vele, Bár ez az ipar velejárója. Inkább úgy fogalmaznék, hogy kiforratlan. Énnekem Káposzta verzióm van és minden okéssan működik.
  • lammaer
    "és van 1, azaz egy darab ember aki az xboxos verziót portolja át. de úgy látom, ezt nehéz pár embernek felfogni itt."

Ez elég szánalmas kifogás a cég részéről, már ne is haragudj, és a pofátlanság netovábbja. Mindenki felfogta elsőre is (már ha egyáltalán igaz), de különbség van aközött hogy felfogjuk meg aközött hogy elfogadjuk a helyzetet....
  • Fpocok
    Azt látom, hogy van fantáziás. Pl amikor azt írtad, hogy nincs vele semmi gond.
  • Party Hard
    Nem tudom mit problémáztok nincs semmi baja az irányításnak.
    Inkább a játék tartalom soványkás.
    De van fantáziám nem panaszkodom
  • Nekrofil
    aha, szóval mert Te nem tudsz vele így játszani, akkor ne játszon vele senki?
  • a.carkey
    Nem kellett volna Early Accessből kivenni! És egy szót sem szólok. Pedig marha jó kis game.
  • Fpocok
    És az engem hol érdekel? Amióta PC-n kint van, nem tudták megcsinálni az irányítást. Akkor nem kellett volna kiadni.
  • a.carkey
    Bocs, de akkor PCn nem kellett volna kivenni az EA státuszból, hanem még gyúrni, boxra kiadni a tartalmat, a PCre meg PC barátabbá tenni az irányítást, felbontást, stb.
  • Nekrofil
    és ez még mindig azért van, mert van egy csapat fejlesztő, akik az xboxos verziót csinálják, és van 1, azaz egy darab ember aki az xboxos verziót portolja át. de úgy látom, ezt nehéz pár embernek felfogni itt.

amint megjelent, megvettem és játszottam vele, imo simán játszható volt egérrel és billentyűvel
  • a.carkey
    Télen.
  • ratgab
    Van hír róla, hogy mikor jön?
  • a.carkey
    DLC az jön, de az irányítás még "nem az igazi".
  • Party Hard
    Mi van vele?
  • a.carkey
    Szép. Irányítás? :D
  • Skypack
  • Malakai
    Nem muszáj, de érdemes menteni embereket és igen, ha sokáig nem foglalkozol egy küldetéssel, idő után elhalálozhatnak. Hazavinni őket saját táborba meg vegyes mennyire érdemes, hisz a több ember nagyobb fogyasztást is jelent (kaja, gyógyszer, alvóhely), igaz gyakoribb, hogy hoznak valamit, mivel ugyebár a háttérben a játék bejelentgeti, hogy portyán találtak ezt-azt.
    Na meg ez az egyik fő küldetésforrás, hogy segíts nekik. :)

Mentések meg a …\Steam\userdata\{userid}\241540\local mappában vannak, userid a te steam számod.
    De most nézem van már ilyen is, hogy State of Decay Save Manager. :)
  • Party Hard
    A Profilomat hogyan lehet kimenteni?
    csak hogy ha elcseszek valamit vissza tudjam tölteni.
  • Party Hard
    Ez a túlélő mentős küldetéseket ezt muszáj megcsinálni?
    Meghalnak a túlélők ha nem foglalkozok velük?
    Csak mert egész nap a seggüket szedem ki innen onnan és elég idegesítő...
    Miért nem maradnak otthon és nézik a Tv-t?
  • Malakai
    Nem fix a túlélők helye, meg a túlélőmentős küldik, szóval ha emlékszik bárki is, hogy talált hozzáértőt, akkor sem segítség az neked.
  • Party Hard
    Hol tudok találni tool expert-et?
    Lassan elfogynak az autók a pályáról?
  • Malakai
    Igen, kell mechanic, és utána is itt már lassabb a javítás, mint az EAP időszak alatt volt, ja és resource is kell, anélkül dettó nem megy.
  • Voltan
    Valakinek van tippje, mert meglehet, hogy valamit rosszul csinálok.

A templomban van a menedék, építettem fejlesztett műhelyet is, a közelharci fegyverekre működik is a javítás, de hiába parkolom le az autót a kijelölt mezőre, nem csinál semmit. Mármint nem javul semmit sem. Az elején pedig még fullra felment egy szétzúzott kocsi, igaz, az még bőven az Early Access idején volt.

Szóval hetek óta nem javítják az autókat. Kell ehhez feltétlenül egy mechanic? Mert az nincs a túlélők között. Szóval tanácsot kérnék. Mi a helyzet?
  • Party Hard
    jaja végül is most ahogy próbálgatom a játékot kiderült, hogy tulajdonképpen minden fogyandó dolgot lehet gyártani
    Szóval autókra fegyverekre vigyázni.
  • Malakai
    Jaja, annyi, de annak is viszonylag sok idő kell, szóval érdemes gyűjteni a fegyókat és bent hagyni amint besárgul.

A loot végessége meg szerintem egy jó húzás a készítőktől, hogy be merték vállalni. :)
    Állatólag egyébként közelharci fegyverek spawnolnak házakban, de ezt megerősíteni nem tudom, meg eleve lehet, hogy bug (volt).