1275
-
lammaer #555 LOL, ez aztán az érveléstechnika :D -
#554 Nem működik rendesen. -
ratgab #553 Működik? Működik! Akkor meg mi a bajod is vele pontosan? -
ratgab #552 Törlöd, mész a következőre.... -
mike01010101 #551 Sok konkurenciája mondjuk nincs. Nekem bejön, de az egér lehetne sokkal jobb és finomabb. -
#550 Nekem nincs baj az egérrel. Komolyan.Lehet én vagyok igénytelen de nekem müxik. Jó persze lehetne a grafika is COD vagy akár milyen csili vili és igen ezt valóban megcsinálhatták volna hogy lehessen állítgatni, DE jelenleg ez a legjobb ilyen jelegű játék. -
Ironman2 #549 ez kibontja:
http://www.extractwizard.com/
-
Pares #548 Áh, mindegy, majd meglesem 1-2 hónap és több tucat javítás után, hogy milyen állapotban van... -
Pares #547 Először is se winrar, se 7zip nem csomagolja ki. Másodszor meg miért nem tudták beletenni a menüpontokat, miért nekem kell beleturkálni a játék fájljaiba? -
Ironman2 #546 A config.pak-ban vannak a részletes videóbeállítások,csak ki kell csomagolni azt a fájlt -
#545 De hát nem jó az egér. Ne mondd már... -
Pares #544 Igen? Konkrétan mit is tudsz állítani? Felbontás és képarány, Vsync ki vagy be, gamma, ami az égvilágon semmin nem segít, meg a 4 előre konfigurált grafikai beállítás, ami észrevételem szerint semmi észrevehető dolgon nem változtat. Kötelezően van benne bloom, dof, meg talán motion blur is, nem lehet állítani a fov-t, nincs elsimítás, stb. Azért eléggé kiábrándító, hogy így kell megjelennie a játéknak... A játékmenetet nem minősítettem, nekem is tetszik, csak nem tudom élvezni a szerintem nagyon elcseszett grafika miatt. -
#543 Nem tudom mivel játszotok de van minden aminek kell. Az egér is jó. A Grafikában több lehetőség is van. Az tény hogy nincsen részletes mindent mókóló beállítás de nem csak min meg max...
A játék jó. Magával ragadó és él! Akkor is ha nem játszol. Egy dolog a coop ami hiányzik nekem. -
Pares #542 Ez kifogás?Sötét, rossz a kontraszt, túl sok a bloom, gamma szinte semmit sem segít, éles textúráknak nyoma sincs, hogy az olyan luxusról, mint az elsimítás, ne is beszéljek. Remélem javítják, mert ez így, a részletes beállítások hiányában játszhatatlan. -
#541 Ez egy direkt konzolra fejlesztett játék... -
Pares #540 Elindítom, kiírja, hogy not supported graphics card, de fő, hogy a játék tökéletesen fut ultra grafikán akadás nélkül. Viszont a maga grafika nagyon fura. A gammát maximumra kellett tekernem, mert rettenetesen sötét az egész, meg mintha el lenne mosódva minden, főleg a fák leveleiben lehet észrevenni, egy nagy maszat az egész, plusz nagyon idegesítő fényviszonyok vannak. Persze a grafikát nem lehet állítani, csak minimum meg ultra közt, ami között nem sok különbséget látok... A játékmenet nagyon tetszik, az irányítás és a kamera fura, de szokható, a technikai részletek már kevésbé tetszenek. Vártam ezt a játékot, de ahogy megláttam ezt a grafikát... Nincsenek nagy igényeim, de legyen éles minden, ne ilyen sötét maszat. Mellbevágott a dolog. -
Nekrofil #539 miért,neked crashel a játék? -
mester1987 #538 Mégsem stabil, ha az irányítást se sikerült megoldani egy PC-s játéknál... -
Nekrofil #537 ott van a changelog hozzászólásomban a #2 alatt -
mester1987 #536 Vagy lehet ez sem stabil még, ahogy az #530-at olvasom. -
mester1987 #535 A stabil kiadás után is van már egy patch.
Verziószáma: 13.11.5.8606 -
Nekrofil #534 mivel megvan a játék, így a steam notes-ból másoltam.
értjük mi, hogy a legelső dolognak kellett volna lennie, de mivel 1 ember csinákja a portolást, és gondolom nem a 100+. játékáról van szó, beletelik időbe. -
#533 Ez a végleges változat változásai.
Lehet ott egy oylan "update" van, amit a régire kell rámásolni, hogy megkapjuk a mostani verziót. Ezért az a neve a filenak.
-
Ironman2 #532 hmmm,innen másolta szerintem,és ez az update tartalmazza:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://thepiratebay.sx/torrent/9154079/State_of_Decay_Update_9-FTS
csak én se értem hogy ez most mit javít? ezek már benne vannak a teljes játékban ami tegnap kijött? -
#531 Már jó pár hete dolgoznak rajta.
ELSŐ DOLOGNAK KELLETT VOLNA LENNIE! ELSŐNEK! -
Nekrofil #530 az irányításon dolgoznak, pár hét és várható patch -
Nekrofil #529 changelog
Keybindings
-Siren key added (LCTRL)
-Execute key added (Z)
-Roll key added (C)
-Emote keys added (1, 2, 3, 4)
-Social key added (CAPS)
-Radio works in cars (LALT)
-Drop rucksack button added (X)
-Firemode key added (space)
UI
-Full keyboard/mouse support on map
-Keyboard/mouse controls screen
-Updated buttons on leaderboard
-Proper control icon in journal
-Proper autosave warning
-Intro movies now play if you have a dual monitor setup
-"Revert to defaults" now affects just the menu you reverted on
-The journal doesn't display when entering/exiting the steam overlay
-When the steam overlay is active, the game is now paused (YIPPEE)
Graphics
-Window'd mode works better
-Rucksack now displays when it's dropped
-Removed halo around character in med and max spec
-Removed extra darkening in med and max spec
-Toned down the bloom
-Car headlight flares now only display in the direction towards the camera
Bugs
-Fixed inadvertent controller deadzone application in mouse code
-Fixed selectable UI text
-Fixed specialization details info bug
-Move while aiming (when a controller is plugged in)
-Fix for controller prompt while surveying
-Fixed missing couch in the Wilkerson's farmhouse
-Fixed death flashing in Ultra spec
Graphics
-tone down vehicle headlights
-change default resolution to 1024x768
Keybindings
-sneak was moved to (C)
-roll was moved to (LCTRL)
-leapfrog and suplex hints updated
Bugs
-fix stealth kill
-fix lightbar ontop of cop car
-fixed unresponsive map scrolling when using a controller
-localization for most of the missing strings
Changes
-allow finer grain adjustment of mouse sensitivity -
#528 Jobb, mint volt az tény, de még nem tökéletes. -
#527 Köszi. -
ratgab #526 Lehet irányítani a játékot egér+billel, csak kicsit fapados. De működik. -
#525 Írjátok, hogy még nem tökéletes, de kb. megcsinálták az irányítást? -
Ironman2 #524 Ja az! Valami egérfinomítást beletehettek volna.Rángatódzik a kép fordulásra (vizszintes tengely) -
#523 Mi a tököm, nem kell nekik a pénzem? -
#522 Irányítás továbbra is egy nagy fos. -
lammaer #521 Teljes beszámolót kérünk :D -
Ironman2 #520 majd mindjárt kiderül -
#519 irányítás jó már? -
Ironman2 #518 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://thepiratebay.sx/torrent/9150567/State_of_Decay_Steam-Rip_READNFO_MULTi2-RG_GameWorks
jó gyorsan jön!
-
#517 Kijött a teljes verzió. -
Nekrofil #516 pár óra és patchelnek :)
Undead Labs
Shhh...it's our Secret PC Launch Day on Steam. Don't tell anyone that we're patching in seven hours.
about a minute ago ·