40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#96 Meg hát ez a játék aztán minden gépen elfut, szóval biztos, hogy nem érdekli őket, hogy kinek milyen gépe van. -
#95 A kulcsokat nem folyamatosan, hanem hullámokban küldik, szóval valószínű, hogy egy hullám előtt regelt be a haverod és akkor ugyanannyi esélye volt mint bárki másnak. -
nomiss #94 tegnap szemem elött rakott össze egy kollegám legujabb core i 7 gépet . Beregelt bétára 5 perc mulva ott volt a béta kulcs.
nem kamuzok , tényleg igy volt. -
#93 Hihetetlen, hogy három emaillel vagyok beregelve bétára... és egyre se jött semmi:D remélem egyre sűrűbben lesznek a wavek ahogy mondjátok és kapunk kulcsot :// már félre is raktam zsét a kártyákra:D -
#92 Nekem sem jött semmi=/ -
#91 Ma is volt wave, nekem nem jutott :(
De biztatóan hangzik ez a napi kulcs áradat, holnap már 10% esélyem lesz bekerülni, egyesek számolgattak redditen és van benne ráció! -
Deviome #90 Még nekem sem jött. :S Kb 1 hét körül megyek ki Németbe és ki akarom próbálni, de érzem, hogy amilyen az Én szerencsém. Akkor kapok kulcsot mikor kiértem. :S
Pedig tényleg nagyon várom már! ( bár szerintem sokan vagyunk így ezzel ) -
súter #89 kódot kaptam -
#88 Most már valszeg naponta küldenek kulcsokat, nyugi! -
r4pt0r #87 Én se kaptam, nem is fogok már. :D -
#86 Amúgy kulcs jött e-mailben vagy egyszer csak ott volt az accodon? -
#85 És akkor én miért nem kapok?=/ -
súter #84 Én kaptam a napokban, meg a fél wowos guildem is. -
#83 Mindenesetre van 3 mailem :D szal egyikre csak jön D: -
#82 Az lehet, hogy az open bétával várnak addig, de szerintem addig is nagyon sokan kaphatnak kulcsot. -
#81 Hát igen, de sokan meg azt mondják, hogy a BlizzConig várnak az Open Bétával ami közel 1 hónap :/ bár nem gondolom, hogy addig húznák... -
#80 Amúgy szerintem folyamatosan fogják mostantól küldeni a kulcsokat, hiszen a szerverpark is már közel végleges, a játékosok által szidott dolgokat már nagyrészt megcsinálták. Szóval lehet reménykedni. -
#79 Én arra lennék kíváncsi, hogy a Hearthsteedet WoWban hogy lehet majd megszerezni... Mert az már kiderült hogy nem a bétások kapják ha vesznek kártyát. -
#78 Vágom, csak maga az elv egy elég szemét húzás szerintem :D mindenesetre fontolgatom, hogy veszek majd egy vagy két nagyobb pakk kártya csomagot. Sajna az ilyen játékok a gyengéim + Warcraft bb social life :D -
#77 Igen de nem 60asokkal fog összerakni rögtön, hanem hozzád hasonló kezdőkkel... -
#76 Az a legundorítóbb az egészben, hogy nem lett Open Beta és Wipeoltak, tehát aki most Closed Bétában van az már rég 60-as lesz rohadt jó kártyákkal amíg mi basic cardokkal fogunk harcolgatni:D hát ez aztán rohadt igazságos, ugyanis nem lesz több wipe.... nyomorult szar Blizzard -
#75 Én is kimaradtam, pedig több accal is jelentkeztem, mindegyiken különböző konfigokkal jeletnkeztem. Most még Warcraft 3 + TFT-t is raktam az accomra, hogy hátha akkor majd nagyobb az esélyem de nem=/ -
r4pt0r #74 Nah úgy néz ki küldtek most EU keyeket, de persze kimaradok mint általában. :D -
#73 redditet ajánlom ilyen infokért. -
r4pt0r #72 Szerintem még nem küldik egyből patch után, hanem kicsit később. Elsőnek megnézik megy e rendesen. :D -
#71 Kapott most valaki meghívót? -
#70 Ha valakit érdekel szép grafikától mentes Hearthstone akkor googlebe írja be, hogy Hearthstone Deck Tester. -
davee16 #69 Tuti nem kapott ő se ... -.- -
#68 Ez sajnos ilyen, aki el akarja adni kap, aki kipróbálná és körbeadná a többi játékos között az nem kap. -
Deviome #67 Nem akarok teleírni a fórumot ezzel, de megjavult a Battlenet. Most már nem csinálja a jelszókunyizást. :D
Amúgy Én sem kaptam még kulcsot. :( 2 acc is van, de még egyik sem kapott. Pedig nagyon szívesen kipróbáznám. Ilyen az Én formám mondjuk. :) -
#66 A hagyma drágább ám. -
D4v3 #65 Krumpli jobb lenne. -
#64 Adok érte 23 forintot meg egy zsák hagymát és utána körbeadom a topiclakóknak, deal? -
D4v3 #63 Én most este kaptam kulcsot, ha valaki megvenné PM. -
#62 Úgy tűnik egyes országok kimaradnak a beta inviteból, legalább is ez idáig. Például németországból jó páran kaptak már, kisebb országokból pedig senki sem... -
Deviome #61 Win 7 64bit van nekem is. Igen tudsz vele babrálni, de elég zavaró.
Jól van. Legalább nem csak nekem van ilyen. Akkor nem barmolom szét a rendszert. Remélem megoldja a Blizz. Amúgy arra tippeltem, hogy szerintem az új rendszer kavar be neki. -
Lokker #60 Nálam is csinálja. Win7 64bit chrome böngészővel. Sőt még frissen telepített rendszer alatt is csinálja, laptopon is meg asztalin is. Szóval vaalami bibi a battlenet-nél lehet. Igazából nem foglalkoztam vele mert anélkül is tudok lépkedni a menüpontok között és az accountot állítgatni. -
Deviome #59 Firefox-t használok és alapból törli a cookie-at mikor bezárom. Meg minden mást töröl. Ezelőtt nem volt vele ilyen gondom.
Most néztem, hogy beloggolok és ahogy rányomok az Acc. gombra utána kéri megint, hogy logg-jak be. -.-"
Más böngészőt nem használok. Ezt az 1-t használom sok éve már. Idáig nem volt vele ilyen gond. És szerintem most sem a Firefox a gond.
Amúgy kb 2 hete használtam vele a battlenet-t és akkor semmi baja nem volt. -
#58 Próbáld másik böngészővel vagy töröld az összes cookiet. -
Deviome #57 Hali.
Nálam meg van gajdúlva a Battlenet. Beloggolok és akár mit csinálok mindig kéri, hogy loggoljak be. Viszont már be vagyok. És ha kinyomom akkor nincsen semmi baj, mert eltűnik az ablak és minden oke. Viszont, ha megint kattintok valahova akkor ismét kéri, hogy loggoljak be. Valakinek van még ilyen gondja? Mi lehet a baj? Eddig nem volt ilyen és igazából semmi nem változott a gépen.