Might and Magic X Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem is zavart a térkép dolog, de mivel sajnos!!! nem nagy maga a világ, és sokszor mászkálok dolgok után, már kb. tudom hol voltam, hol nem, mit kéne még csinálni.
Ui: Amugy csinalhatnanak modot, hogy a terkep mozgathato legyen, mert ez igy nem igazan lathato at.
A masik ami nem tetszik nekem, hogy a mar felfedezett es kiramolt titkosajtok mogotti szobaknal is dumalnak a karakterek, hogy valamit talaltak, ez eleg megteveszto.
Nekem igy siman ment, azt meg sem neztem, hogy milyen ellenallas kellene a pok varazslatai ellen.
Viszont a Marty nekem azert nem ment, mert nem volt eleg a sebzes, felrepult a magasba es 20% HP-t toltott vissza magaba folyamatosan. (mondjuk azota mar megcsinaltam)
Nah majd megnézem megint.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nem egy sort csak egy szót kell oda beírni (amit elárul a nagyváros könyvtárosa ha pletykákról faggatod). Nincs benne semmi érdekes (nálam 2 közepes pia volt benne, 2 sima gyûrû, némi pénz és 1 db gyenge varázs sityak).
MaRee:
Nem kell átengedjen az õr a hídon akár eredetid van akár nem. Az a része a hídnak egyszerûen nincs. Nem véletlenül hiányzik onnan egy négyzet a térképen is (nem halovány hanem egyszerûen nincs). Van más út is, és a továbbhaladáshoz a Sorpigal-i lovarda a megoldás. Utána ahogy haladsz elõre a történetbe még több alternatív útvonal lesz amin a híd elkerülésével ide-oda tudsz közlekedni (vízen át, hajóval, föld alatt).
r4ptor:
A keresd meg a manust feladatot Jakuza1 leírta a hozzászólásod elõtt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lost city valóban egy 4 szintes hely. Több feladat megoldása is ott található. A pók nem volt veszélyes. Sõt viszonylag könnyû ellenfél volt. Csak dobálj fel magadra pár védelmet és nem lesz vele gondod. Lelõhetõ, lehet rá varázslatokat dobálni (mérgezõsökkel felesleges próbálkozni, ellenben jég és tûz az mehet rá azt nem igazán szereti).
Jakuza1:
Nem függ a szinttõl a neves lények ereje. Fix statjaik vannak (legalábbis a leírásukban a játék könyvtárában található karakterisztikáik között nem találtam szintezõdésre utaló script sort). Viszont az rengeteget számít hogy bejön a blokkolás nekik vagy sem, összejön a resist a varázslatokkal szemben avagy sem.
Amúgy nem értem mégis mit gondoltak, varázslat nélkül (azaz dark magis ugye) mégis ki veszi észre. A perception egy közröhej. Én toltam EA-ban törpe scouttal, meg elf ranger-rel párban és SZART sem szúrtak ki soha. Pedig...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vegre meg lett a suttogo arnyak varazslat es tonna szamra talalom a rejtett ajtok mogotti kincseket.

Szóval a 4 szintes hely a lost city lenne? Ott találtam meg már egy shardot, van a 3. szinten egy nagy pók, nah azt nem tudtam megölni 22.es szinten se, gondolom itt lehet még 1.
Hol a harmadik?
Nem hinném, hogy az a dög 13-as szinthez volt igazítva... Minden hasznos varázslattal magamon, aztán kipihenten álltam neki gyilkolni, fõleg varázslatokkal, így is elég sokszor kellett visszatöltenem.
A helyszinnel nem voltam tisztaban, mert nem kicsi az a terulet, mar omocsar es egyeb helyeken is voltam, atjartam a fel terkepet csak ugye mivel mar voltam a barlangnal es az gyakorlatilag nem is az erdo resze, igy megegyszer nem neztem meg.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
különben sehova.
Elküldött a kohó után a szirtre a kormányzó de a hajó nem visz el a kalózok miatt kivéve ha a kormányzó mondja.
De hát õ mondta 😊
Úgyhogy megyek a másik városba a lovaskocsival de nem értem.
Blessing maga nem található sehol. Shard-ok vannak amiket aztán vissza kell vigyél az elemental forge-ba annak megfelelõ részére és le kell ott nyomnod a megjelenõ nagy elementált és majd abból lesz blessing.
A keresgéléssel nem lesz gondod mert a fõ sztori mindig elvisz azokra a helyekre ahol a shard-ok vannak, így letéveszteni sem lehet õket. Kettõ (a tûz és a víz) tulajdonképpen egy helyen van csak két különbözõ szintjén egy négyszintes helyszínnek ahonnan el lehet érni több várost is egyszerre (nem mellesleg ezen a helyen van a 3. stone fragment is csak nehéz észrevenni).
Egy másik ugyanazon a helyen van ahol a naga fejvadász kardja.
Egy újabb van ha jól emlékszem az lehagyatott törpe városban míg az utolsó bent van egy városi rezidencia második szintjén eldugva. A megtalálásuk a könnyû része a dolognak, a neheze majd az lesz, hogy a feladatokat a toronyban teljesítsd és lenyomd a nagy elementálokat.
MaRee:
Akár le is mehetsz ha akarsz és kimehetsz a kastélyból, aztán gyere vissza megint és akkor nem kell végigmásznod mindent mert egybõl bedob a trónterembe és ott kiválaszthatod a röptetõs csókát. Amúgy ugyanazon a szinten van mint a governor csak fenn a jobb felsõ sarokban egy addig zárt ajtó mögött ami automatikusan megnyílik amint felszabadítottad a kastélyt.
Jakuza1:
Dehogy oda akartalak vezetni. Csak az is nagyjából útba esik. 😊 De a manus csak akkor lesz ott ha este van és kaptál útbaigazítást a megfelelõ személytõl aki látta elmenni a városból.
Erre találtam egy olyan kétkezes fejsze erekjét, amit nem tud használni egyikük sem...
De tudom hol van a barlang ott mar jartam korabban.
Adjon mar valaki pl egy koordinatat vagy megkozelito helyet, ahol van, mert mar fel napja bolyongok es nincs meg.
-
kezdes
1
2
3
4
5
csata
valaszut
itt hagyom abba
-
Ezekkel általában befejezek egy játékot. 😊
Ezért fel sem tûnt a probléma, de valszeg jön majd rá javítás.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_26_o1rauagmqt.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_26_5rj8thktlr.jpg