Might and Magic X Legacy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
Amennyi teruletet mar bejartam en azt mondom az Area map, igencsak nagy es fejbol kutya nem emlekszik arra, hogy ki vagy mi, hol van es igy hogy csak egy kis reszt latsz belole, eleg kiabrandito bolyongani ossze-vissza neha.

Jakuza1
Karthalba melyik quest utan lehet bemenni ?

Ha mondjuk 4x nagyobb lenne a térkép azt mondanám, az már elég jó. 😄

Sajnos dark magicem még gyenge, plusz már nem fejlõdök olyan gyorsan, de expertig azért fel tudom tolni.

Engem is zavart a térkép dolog, de mivel sajnos!!! nem nagy maga a világ, és sokszor mászkálok dolgok után, már kb. tudom hol voltam, hol nem, mit kéne még csinálni.

Jakuza1
Dark magic expert.

Ui: Amugy csinalhatnanak modot, hogy a terkep mozgathato legyen, mert ez igy nem igazan lathato at.
A masik ami nem tetszik nekem, hogy a mar felfedezett es kiramolt titkosajtok mogotti szobaknal is dumalnak a karakterek, hogy valamit talaltak, ez eleg megteveszto.

purgalas milyen ágon van ? expert , master, grand master ?
Jakuza1
Szedd le rola. Purgalas nevu spellel, lelehet az ellenfelekrol szedni az osszes buffot. Mennyei pancel is segit sokat a harcokban, mert elnyel egy csomo sebzest, vagy ott az arnyekkopeny.
Nekem igy siman ment, azt meg sem neztem, hogy milyen ellenallas kellene a pok varazslatai ellen.
Viszont a Marty nekem azert nem ment, mert nem volt eleg a sebzes, felrepult a magasba es 20% HP-t toltott vissza magaba folyamatosan. (mondjuk azota mar megcsinaltam)

Martyt simán megöltem, de ez a pók majdnem instant öli a 2 magemat. Azért 0rá nem viszi le a hpt, de közel, és ha minden körben potizom velük mi az isten öli meg a pókot. 😄 Mert elég sok armor is van neki, legalábbis valami buffot felrakott, ami armor+spell ellenállás.

Nah majd megnézem megint.

Hali! Valaki próbálja megmondani, hogy hogyan lehet továbbhaladni a játékban, mert ugye a hídon nem lehet átmenni a szekér miatt, de a lovardában sem visz el senki sehová, mondván gáz van a környéken. Esetleg a barlangokban lévõ sárkányt és/vagy a küklopszot kell legyõzni a továbbhaladáshoz? A két szellemet egyenlõre nem tudom legyõzni.... Semelyik lakos sem mond semmit, csak pletyka, vagy továbbképzés. Gõzöm sincs, mit kell csinálni.
A kalózokhoz elõbb el kell menned és felajánlani nekik a békés megegyezést és majd utána fog csak megnyílni az út hozzájuk hajó által. Persze ha megvan a dolog akkor a sikerhez még le is kell azt jelenteni. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Marinecorps:
Nem egy sort csak egy szót kell oda beírni (amit elárul a nagyváros könyvtárosa ha pletykákról faggatod). Nincs benne semmi érdekes (nálam 2 közepes pia volt benne, 2 sima gyûrû, némi pénz és 1 db gyenge varázs sityak).

MaRee:
Nem kell átengedjen az õr a hídon akár eredetid van akár nem. Az a része a hídnak egyszerûen nincs. Nem véletlenül hiányzik onnan egy négyzet a térképen is (nem halovány hanem egyszerûen nincs). Van más út is, és a továbbhaladáshoz a Sorpigal-i lovarda a megoldás. Utána ahogy haladsz elõre a történetbe még több alternatív útvonal lesz amin a híd elkerülésével ide-oda tudsz közlekedni (vízen át, hajóval, föld alatt).

r4ptor:
A keresd meg a manust feladatot Jakuza1 leírta a hozzászólásod elõtt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Este menj oda a házához, beszélj a szolgájával aki elmondja hogy nincs otthon az ura, aztán irány a kapu melletti õr aki elmondja hogy nemrég ment ki a fószer, aztán lehet menni utána az erdõbe.

A lost city valóban egy 4 szintes hely. Több feladat megoldása is ott található. A pók nem volt veszélyes. Sõt viszonylag könnyû ellenfél volt. Csak dobálj fel magadra pár védelmet és nem lesz vele gondod. Lelõhetõ, lehet rá varázslatokat dobálni (mérgezõsökkel felesleges próbálkozni, ellenben jég és tûz az mehet rá azt nem igazán szereti).
Például a második szinten ott dekkol egy manus akit le kell nyomni, õ ad a halálával egy feladatot ami az elsõ városban teljesíthetõ, a fószer mögötti két szoba egyikében van a paladin küdletésének harmadik korong darabja, lenne a negyedik szinten a hosszú szoba utáni arany kulcsos zárt ajtó mögött egy shard is van ahogy a pók szobájában is van egy.

Jakuza1:
Nem függ a szinttõl a neves lények ereje. Fix statjaik vannak (legalábbis a leírásukban a játék könyvtárában található karakterisztikáik között nem találtam szintezõdésre utaló script sort). Viszont az rengeteget számít hogy bejön a blokkolás nekik vagy sem, összejön a resist a varázslatokkal szemben avagy sem.

Sir Quno Jedi
Pedig azt már 3-4. szint környékére érdemes beszerzni, me kell.

Amúgy nem értem mégis mit gondoltak, varázslat nélkül (azaz dark magis ugye) mégis ki veszi észre. A perception egy közröhej. Én toltam EA-ban törpe scouttal, meg elf ranger-rel párban és SZART sem szúrtak ki soha. Pedig...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jakuza1
Amugy nem gondoltam volna, hogy ennyi elrejtett kincs van mindenhol.
Vegre meg lett a suttogo arnyak varazslat es tonna szamra talalom a rejtett ajtok mogotti kincseket.

Jakuza1
Erre gondolsz? 😛 Nem volt egyszeru, de egyszerubb volt mint a Martyaxwar, mert ez nem gyogyit magan 20% HP-kat.

Jo kis +sebzeses szettet lehet talalni mogotte.

Az a megfelelõ személy is csak este mondja hogy elment?

Szóval a 4 szintes hely a lost city lenne? Ott találtam meg már egy shardot, van a 3. szinten egy nagy pók, nah azt nem tudtam megölni 22.es szinten se, gondolom itt lehet még 1.

Hol a harmadik?

Jakuza1
Azert mert voltam korabban is bent es akkor nem volt olyan eros mint amikor visszamentem. Es ugyanezt ereztem az elso palyan is a boss barlangban a trollnal.

gandrus
És ezt mire alapozod?

Nem hinném, hogy az a dög 13-as szinthez volt igazítva... Minden hasznos varázslattal magamon, aztán kipihenten álltam neki gyilkolni, fõleg varázslatokkal, így is elég sokszor kellett visszatöltenem.

Jakuza1
Kicsit most le is vagyok maradva, mert a Blackguards-t is szimultan nyomom kozben. 😛

Jakuza1
Mar lenyomtam, mert tudtam azt is hogy este kell menni es azt is, hogy az orrel beszelni kell alotte, hogy a kuldetest megkapd.
A helyszinnel nem voltam tisztaban, mert nem kicsi az a terulet, mar omocsar es egyeb helyeken is voltam, atjartam a fel terkepet csak ugye mivel mar voltam a barlangnal es az gyakorlatilag nem is az erdo resze, igy megegyszer nem neztem meg.

Jakuza1
Szerintem a szinttel egyutt novekedik a bossok szintje is.

Aki esetleg elakadna az elemental forge után, mert ugye a guard a hídon nem enged át seahavenbe (ez egy bug, eredeti verzióban is el kéne hogy tûnjön), az a faluban a lovásznál tud seahavenbe lovagolni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ja már kitöröltem a sorokat, úgyhogy pont most fejeztem be a forge-ot.

Ha valaki megakadna a Szem barlangnál a teleportálós dungeonba, a lényeg, h figyelni kell a térképen, hogy mindig abba a portal-ba menj bele, amiben még nem voltál az adott szobában. 2 perc alatt el is értem a treasure-t

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Az elveszett város 4. szintjén van egy láda egy 6 soros versikével és a 7. sort kell beírni. Már ráleltem a megoldásra mégsem fogadja el. Van aki már kinyitotta azt?
sárkánylovag
De ha warezos vagy maree akkor ott kell kitörölni a 4 sort.
különben sehova.

Elküldött a kohó után a szirtre a kormányzó de a hajó nem visz el a kalózok miatt kivéve ha a kormányzó mondja.
De hát õ mondta 😊
Úgyhogy megyek a másik városba a lovaskocsival de nem értem.
Köszi, valahogy elkerülte a figyelmemet az a szoba pedig vagy háromszor körbe mentem a harmadik szinten.

pimpa25:
Blessing maga nem található sehol. Shard-ok vannak amiket aztán vissza kell vigyél az elemental forge-ba annak megfelelõ részére és le kell ott nyomnod a megjelenõ nagy elementált és majd abból lesz blessing.

A keresgéléssel nem lesz gondod mert a fõ sztori mindig elvisz azokra a helyekre ahol a shard-ok vannak, így letéveszteni sem lehet õket. Kettõ (a tûz és a víz) tulajdonképpen egy helyen van csak két különbözõ szintjén egy négyszintes helyszínnek ahonnan el lehet érni több várost is egyszerre (nem mellesleg ezen a helyen van a 3. stone fragment is csak nehéz észrevenni).
Egy másik ugyanazon a helyen van ahol a naga fejvadász kardja.
Egy újabb van ha jól emlékszem az lehagyatott törpe városban míg az utolsó bent van egy városi rezidencia második szintjén eldugva. A megtalálásuk a könnyû része a dolognak, a neheze majd az lesz, hogy a feladatokat a toronyban teljesítsd és lenyomd a nagy elementálokat.

MaRee:
Akár le is mehetsz ha akarsz és kimehetsz a kastélyból, aztán gyere vissza megint és akkor nem kell végigmásznod mindent mert egybõl bedob a trónterembe és ott kiválaszthatod a röptetõs csókát. Amúgy ugyanazon a szinten van mint a governor csak fenn a jobb felsõ sarokban egy addig zárt ajtó mögött ami automatikusan megnyílik amint felszabadítottad a kastélyt.

Jakuza1:
Dehogy oda akartalak vezetni. Csak az is nagyjából útba esik. 😊 De a manus csak akkor lesz ott ha este van és kaptál útbaigazítást a megfelelõ személytõl aki látta elmenni a városból.

gandrus
Igen. A kastély harmadik szintjén valami börtönszerû résznél (tele van rácsokkal meg láncokkal) tudsz felmenni a tetõre, ott lesz a griffes ember. Viszont ha van lovad, azt el kell küldened, mert a griffek nem bírják el. A lovad visszakapod a Sorpigali istállóban.

Miután Castle Portmeyronban beszéltem a governorral, elemental disturbance questben azt mondja, hogy menjek a kastély harmadik emeletén a tetõre. Ez hol van? Gondolom most jönne a griffes csóka.

gandrus
Na, de, hogy ne csak a levegõbe beszéljek:

gandrus
Nem tudom, nehezen ugyan, de sikerült 13-as szintû hõsökkel lenyomni a dögöt (Martyaxwar). 😄

Erre találtam egy olyan kétkezes fejsze erekjét, amit nem tud használni egyikük sem...

Most már én is tudom, furcsa is volt amikor elsõnek ott voltam hogy üres. 😄

Jakuza1
Azt hittem a Martyaxwar nevu lenyhesz akarsz elvezetni, ami lvl18as csapatnak is kisse bonyolult ugy lenne. 😛
De tudom hol van a barlang ott mar jartam korabban.

Saga,ha szépen megkérlek,egy jó spoileres válaszban leírnád nekem,h melyik Blessing merre található?Teljesen elvesztem,van vagy 20 küldetésem,de összesen 2 az,amelyik legalább behatárolja,h merre kéne keresgélnem,uh gondolotam,összekapom az áldásokat,legalább a class promotokkal haladjak.Köszi elõre is!
Elég könnyû megtalálni pedig.
ha kijössz a városból akkor indulj el nyugat felé és ott lesz majd pár zöld akármi által eltorlaszolt terület. Na azokon menj végig (éppen csak kicsivel van északra és nyugatra a tartózkodási helye a várostól de ehhez mászkálni kell egy darabig) és ott lesz a manus benn egy olyan barlangban (ehhez nem kell bemenni sehová, simán levisz az út egy barlangba) ahol világító kékesfehér indák és gyökerek vannak. Éjszaka kell odaérned akkor találod csak ott.

Jakuza1
Lord Haartot megtalalta valaki a Yon-Chall erdoben ?
Adjon mar valaki pl egy koordinatat vagy megkozelito helyet, ahol van, mert mar fel napja bolyongok es nincs meg.

másik gépen nem szinkronizáljátok ? mert ott meg van
Szóval akkor egyenlõre nincs megoldás? :C Én átnéztem sok fórumot de te vagy az elsõ akinek hasonló hiba lépett fel mit nekem.
Emiatt a mentés eltûnés miatt kellett új játékot kezdenem, mert az egyik automata mentéskor (épp kiléptem az elemental forge-ból úgy hogy már megvolt mind a 6 "elem" áldása, tehát vártam hogy végre betöltsön a kinti tér) egyszer csak kifagyott a program és a mentésekkel ugyanaz történt mint nálad. Eltûntek a mentések, egybeolvadt a bal oldali gomb. Mikor kezdtem egy új játékot akkor megjelentek a régi mentések csak betölthetetlenek maradtak (mindegyik, hiába volt nekem is 6 különbözõ save-em).

b-type
Nekem mindenhol ahol engedi a következõ mentésnevek szoktak lenni:
-
kezdes
1
2
3
4
5
csata
valaszut
itt hagyom abba
-
Ezekkel általában befejezek egy játékot. 😊

Ezért fel sem tûnt a probléma, de valszeg jön majd rá javítás.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Helló mindenki! Lenne egy problémám ami miatt nem tudok menteni se betölteni. Minden jó volt amíg nem állítottam át magyarra mert utána használhatatlan volt az egész mentési rendszer de nem a szokásos hiba jelentkezett amit lentebb többen is írtak. A betöltés és a mentés gomb "összeolvadt" a játék menüjében. És továbbá mikor még mûködött a játék, nem hozott létre mentés fájlokat csak screenshot-okat amiket a mentéseim nevével hozott létre.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_26_o1rauagmqt.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_26_5rj8thktlr.jpg
Na,egyet veszel Karthalban,ahogy írtad is.Egy van a Den of Thievesben.A 3-ról pedig megoszlanak a vélemények,van aki azt írta,h Lost City lvl 3 boss után szerezte,egy másik csóka meg azt írta,h Crag környékén,a bandita main questben kell leölni valakit,akinél lesz.Na innentõl jöjjön rá az ember.Annyi viszont biztos,h elsõre marhaságot írtam,de mentségemre szóljon,h hajnal 3 körül olvasgattam,😄
Ne törd magad miatta, annyira azért nem fontos. Ez csak egy játék. 😊

Remek kérdés,ráguglizok,tegnap éjszaka ilyesmiket vadásztam.Nem ígérem,h 2 percen belül itt lesz a válasz,mert keresztbe-kasul jutottam el tegnap is oda.
Melyik fórumon?

Akkor sry,fórumon olvastam,mert ugye én még ott nem tartok.
Isten vagy,meglett!Köszönöm szépen a tippet!
Ez így nem biztos, hogy igaz, mivel az egyik fragment-et konkrétan pénzért lehet megvenni egy városban (méghozzá a kettest és nem a lost city lesz az a város).

Na ha ezt megtalálom,jövök egy sörrel😊 A fragmentek elvileg
Den of thieves,Lost City,meg Cursed Ruinsban vannak