Might and Magic X Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki milyen partival indult neki a játéknak?Csak azért kérdezem,mert Act2-ben halálra szívatnak,amit tudtam kiirtottam,és 1 quest közelébe sem jutottam ez idõ alatt.
Jelen csapatom:
Crusader:sword+heavy+shield+expert light
Ranger:dual wield dagger+kis earth regeneration miatt+dodge
Freemage:Õ nagyon keverék,ami sajna kell is,mert nagyon vegyesek a resistek az elleneknél
Barbár:Mace+2handed+warfare
Vitality-re csak mostanság kezdtem el gyúrni,a 2 "tank" 200HP körül,a 2 papír meg olyan 130-150között.Viszont nem csak az a gond,h one-hitelnek(na jó,2-3),de hiába gyúrtam eleinte sebzésre,alig csikizem meg õket.Igen jó lenne,ha a játék adna vmi hintet,h na te barom,ne arra menj,mert arra 800as szintû vadállatok vannak.
A tippeket megköszönöm,arra nézve is,h Act2-ben mivel,merre érdemes kezdeni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
TÉRKÉP
nekem nem volt semmilyen floopy a dobozban... valakinek volt?(a neten találtam róla videót, vki mutogatta a ubi-s promo cuccokat és ott volt a kezében)
ez nekem csak egy xtra sisaknak tünik, téll szükséges egy ponton a játék folytatásához????
találtam errõl beszélgetést az ubi forumon
http://forums.ubi.com/showthread.php/826650-Question-about-bonus-content?s=777e151a503459e370f206974b22fee3
nem teljesen értettem, de vmi olyasmi h ez vmi bug, majd aktiválja a játék magától ha odaérsz v. nemtóm.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Csatákból el lehet valahogy egyébként menekülni, engem eléggé zavar, hogyha valami észrevesz akkor nem tudok elfutni még akkor sem ha nincs látótávon belül
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A dobozban kéne lenni egy flopy-nak? mert azt írja a játék, h a flopyra nyomtatott kód...
Spoiler/pénz, potion meg egy unidentified csizma van benne/Spoiler
misztikus: megpróbáltam egy papíron kitalálni, de amikor elkzedtem felírnia dolgokat, és rájöttem hogy minden kapcsoló nem csak hogy másikat forgat, de még a forgás írány se azonos, elment a kedvem. Majd egyszer neki állok, vagy lehet késõbb lesz majd valami nyom.
Azt az extrát ha eredetid van feltétlen fel kell oldani, mert az kell hogy tovább mehess a játékban. Valahol biztos ott a kód.
- Sorpigalban van egy ház, elhagyatott. lesz vmi jelentõssége még valahol?
- Sorpigaltól keletre van egy misztikus kripta vagy mi, 3 kövön kell lépkedni és forognak a fáklyás oszlopok. ezt már vki megoldotta?
- az extráknál fel lehet oldani vmi tartalmat, asszem egy sisakot,de vmi olyan kódot kér ami a 'játékhoz adott flopylemezre van nyomtatva'' ez miezez?😄 ilyen nem volt a dobozban
Sir Quno Jedi:
Nálam a csapat 2 ember és 2 törpe. 1 crusader, 1 scout (messze lehagyja a többi faj hasonló kaliberû kasztját), 1 törpe varázsló (az a runeakármi) meg 1 free mage. Így van lényegében minden mágiatípus. A tûzben van a legjobb védelem az élõholtak (különösen a rosszarcú kísértetek) ellen mert ott az egyik expert varázslat véd az átok és a mérgezés kivételével az összes többi vacaktól amit a kísértetek lõdözni szoktak.
Mondjuk így utólag a crusader helyett lehetett volna valami más, akár blade dancer hogy legyen egy íjász is ne csak crossbow-s egyének, vagy egy mercenary (neki van a legtöbb skill-je).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megkeresni, hogy ki vezeti a banditakat, majd legyozni.
Valoszinuleg a Sylanna aldasanak is szerepe lesz benne es valami osvenyt kell keresni majd, ahol at lehet vele menni.
Persze ez csak feltetelezes, de nem lepodnek meg ezen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De megint nem lehet tovább jutni:
Megcsináltam az Elemental Forge cuccot, visszamentem leadtam a küldit kaptam egy másikat. És elvileg most már át lehetne menni a hídon ami a várnál van, de a pacák még mindig magyaráz.
Az a baj nem lehet rendes infókat találni még a neten, vagy senki nem játszik, vagy pedig mindenki a törtel, és nem jutnak tovább. 😄
Druida kasztot javaslom de bármely Földmágus tudja.
"A föld ereje" szükséges: tapasztalt földmágus
De van teljes csapatot érintõ regeneráció is és mérgezés gyógyitás is.
Ugyanúgy ahogy a Wizardryban itt sincs lekorlátozva csak a gyógyitásra.
Azt valaki kitudta nyitni ? Mar haromszor neztem vegig az osszes falat 24-es perceptionnal, de nem talalok semmilyen titkos szobat, ahol a kulcsot megszerezhetnem.
a Kereskedõ kocsiba már 9 élelmet adnak !
úgyhogy kényelmesen el lehet játszani hátul 2 varázslóval
vagy 1 varázsló, 1 druida.
Egészen izgalmas kasztok vannak benne a törpék varázslójának 100 at sebez a lerakott rúnája. az orkok vadásza meg csapdát tud lerakni meg szigonnyal odahúzni az ellent a leirás szerint igaz még nem találtam se szigonyt se csapdát 😉 De pont izgalmasan lõtték be a kincs adagolást és fejlõdést, mert mindig történik veled valami.
<condition xsi:type="PrivilegeUnlockedCondition" privilegeID="1001" failState="DISABLED" /> bejegyzeseket.
Viszont ha sok max Manát akarsz akkor:
Miszticizmus képesség pontonként 5 manát d
a Szellem tuljdonság 3 Manát pontonként (vagyis nem a Mágia tulajdonságtól függ)
és ha felveszed a kis goblint a kocsmába a táborozásnál mindenki MAX ba töltõdik mindene a csapatnak.
Ha azzal szemben allsz a kapcsolo jobb kez feloli falon lesz.
Meg akkor már csak kérdezek még egyet:szintén Castle,lvl 2-n van egy szakasz,ahova nem tudok bejutni,pedig a térképen mutatja,h ott még lenne 1 szoba az ajtó mögött,viszont nem tudok vele interakcióba lépni,és végig is bogarásztam minden falat kapcsolók után,semmi.Ez pedig szinte közvetlen a lvl 3as feljárónál van,kicsit alatt-bal kéz felõl.A szobában a egyik lever sem mozdul,ugye korábban azokkal nyílt meg a kapu a 3as szintre.Lehet,h még kipucolás elõtt kellett volna kínlódni vele?Neked/nektek sikerült oda bejutni?
Allitolag valami promocios kod (esetleg CD key ?) kellene hozza, amit a kezdooldal bonusztartalomnal kell beirni.
Legalabbis ezt irta valaki, hogy ezutan feloldodott a menu amivel a Forgeba lehet menni.
illetve hogy lehet növelni 6 ról a magammal vihetõ étkészlet számát ?