Might and Magic X Legacy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a bajom a küldetéssel, hogy még mindig nem találtam meg a 3. disc fragment-et, pedig már rá kellett volna akadnom de valahogy elkerülte a figyelmemet. Ráadásul csak a crusader-em topog még mindig alap szinten, a másik 3 karakterem már rég fejlettebb típusba lépett. 😞

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Az egyik oldalsó szobában van ahol van merõlegesen is polc. Ott van egy eldugott/nem szem elõtt lévõ kis ládikó amihez csak bizonyos szögbõl férsz hozzá. Ha kinyitod azonnal megjelenik.

Na itt a hiba,nekem nem volt nevesített szellem,hát csudálatos😞 Csak ott volt a drága,vagy vmi trükkel kellett elõcsalogatni? Ha az elsõ verzió,akkor azt hiszem ennyit a paladin létrõl😞
Igen volt, de kulcsot én ott az elsõ szinten találtam hozzá. A nevesített szellem dobta (utána rágyalogoltam a hullájára míg még ott volt a helye) ha jól emlékszem miután felvettem egy kis dobozt és a tartalmát. Utána tudtam felmenni a második szintre.

nomiss:
Sokkal kisebb mint a régiek voltak, de idõvel, modokkal bõvíthetõ lesz ez szépen.

nem kicsi ez a világ térkép ill a világ ? én régebbiekben sokkal de sokkal nagyobb világra emlékszem.
Az 1. szinten voltak neked egyáltalán lelakatolt ajtók?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a baj,h nem jutok lentebb az egyes szintnél,mivel 2 kapu is lakatra van zárva,a többi részt végigkutattam.Találtam az 1. szinten 3 titkos szobát is,de egyik ládában sincs kulcs.Kezdek attól félni,h bebuggoltam,mert mások is jártak úgy fórumok alapján,h valamihez nem kapták meg a kellõ mobtól a szükséges itemet😞
Minden ott van a paladin promotion megoldásához azon a helyen a két szinten
a kulcsok is, a jegyzetek is, csak tessék keresgélni szorgosan a titkos ajtókat, több is akad belõlük, a második szinten mindjárt 2 is és a 4 jegyzetbõl elõbb csak 2 lesz meg aztán lehet hozzáférni újabb körbejárással a maradék kettõhöz
kivéve 2 disc fragment-et.

Hát passzolok.Aztán az is lehet,h rosszul emlékszem,de vmiért nekem úgy rémlik,h jócskán lvl 10 fölött jártam,mire elértem az Elemental Forge-ba.
Más:A korábban feltett kérdésemre visszatérve,senki nem jár a Paladin Promo qnél?Elég idegesítõ,h nem tudok továbblépni😞
A tengerben gyalogláshoz majd kell a water shard. Az elemental forge-ban kell majd lenyomni a shard-dal nyitható ajtó mögött a nagy víz elementált és akkor kapod meg. A shard-ot már a fene tudja hol találtam, de rá fogsz akadni ha bejársz minden helyet.

A sebzésben nekem eddig a király a prime magic implosion-je. Nem sebez olyan sok csoportot mint a master tûz 3 négyzeten sebzõ varázslata, de egy csoportot könnyedén takarít.

mindent vegig csinaltam , nem ertem neked hogy lehet level 12 a partyd egy epkézlán mob se mozog sehol se quest amihez hozzáférnék...
Szellemek:van egy Burning Extermination nevû expert fire magic spell,immunissá tesz a paralízisre(meg stunra,sleepre).Viszont lvl 10en még kár velük üszkölni,mivel a Cursed Ruins elvileg csak a paladin promotion qhez csatlakozik,amit lvl 15-20nál hamarabb nem igazán fogsz tudni begyûrni.
Világtérkép:Ez az 1.
Act1:Igen,úgy gondolom,illetve ha elküldtek az Elemental Forge-ba,az is ezt jelzi.De amúgy mindent kiirtottál(Dangerous Cave-ket leszámítva),mert én lvl 12elõtt nem mentem sehova Act1-bõl?
uhh lenne 3 kérdésem ?
Szellemeket hogy ölöd meg ? 10 es vagyok , de 2 esével siman lenyomnak
ez az egy világ térkép van ?
act 1 akkor van vége ha az inventorymban a kis farkas fej látszik ?
Terawatt
Na végeztem az elsõ actal. Nagyon jó kis game ez. Mostanra sikerült bele jönnöm és dmgre sincs panasz már.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ha valaki magyarul tolja, akkor ezeknek a magyar megfelelõje kell, vagy pedig át kell állítani amíg válaszoltok.

cikasz
Lord Kilburn-ál lesz egy kérdéssorozat a szigetrõl ezek a válaszok sorban (epic pajzs a jutalom) :

tirya bay
navea
the eye
menthil
irisus
malyn
shadow woods
wyslin jungle

http://www.akciofigura.hu

Titok
Sir Quno Jedi
szerelem?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nah találtam egy szöveges ládát, de erre nem tudok rájönni mi lehet:

Nem elég egynek, épp elég kettõnek, túl sok háromnak.

Kis segítségre lenne szükségem.
A paladin promotion qet csinálom ippeg,viszont kipucoltam a Cursed Ruins 1. szintjét,és nem maradt más,csak 2 lakatra zárt ajtó.Ezekhez honnan lehet kulcsot vadászni?Elõre is hálásan köszönöm a tippeket!
Jakuza1
Rohejesen sebeznek az ijak ? Tenyleg ? 😛
Siman jol lehet veluk sebezni, csak jol kell taktikazni.
Nem egyszer az ellenfelek a kozelembe se ernek, ha pedig egyedul van az ellen, akkor szel varazslattal ellokom oket messzire (mar amelyiket lehet) es nem kell manat se egetnem.
Amugy egyre nehezebb, illetve olyan helyekre mentem be, ami meg nem a szintemnek volt megfelelo.

Ugye a szellemkastely az elso palyan brutal, Seahavennel meg a blackguardoknak meg a varazsloknak akik mellettuk vannak, nem gond egy 16os csapat se.
Varazslok meg pusztitanak 200akat is sebeztem mar 10es szint kornyeken es olyan varazslatokkal mint pl a fireball raadasul nem is csak egy enemyt, hanem egesz csoportot lehet az aldassal osztani.
De a lenyeg a lenyeg mindenkinel legyen ij/szamszerij, mert bizony jol meglehet vele ritkitani csoportos enemyk HP-jat is, ami utan sokkal konnyebb a kozelharc.

Aki regelte uplay-en a játékot azoktól kérdezném, hogy mûködik-e a mentés szinkronizálás felhõbe, mert nekem nem mûxik. Meg próbáltam az extraknál azt a 9 jegyû kódot aktiválni de akkor is azt írta, hogy nem tud csatlakozni a uplay-hez.Ez másnál is gond vagy nálam van valami hiba?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Köszi,pöppet valóban jobban mutat így😊

A tengeri áldást majd valamikor a játék elõrehaladtával,egy Elemental Forge nevû placcon kapjuk meg,miután teljesítettük a hozzá tartozó kihívást,de h ez mikor lesz,passzolom,ott még én se járok.
A fire magic+harcos kombóra:hát nem tudom,alapból nagyon kevés a manád,és az kelleni fog a késõbbiekben a warfare skillekre,taunt+skill interrupt,egyéb nyalánkságok,de végülis nem hülyeség,mert az íjjak+xbow-k röhejesen sebeznek.
Terawatt😞meg mindenki,akit érdekel),tipp a haladáshoz.Eleinte én is rengeteget szoptam Act2-ben,egészen addig,amíg rá nem jöttem,h a vendorok 24óra után restockolnak.Szóval,megölsz mindent,amit tudsz,kutatsz a ládák,elásott kincsek,mysterious dungeon-ok után(eddig 2t találtam Seahaven közelében,egyikhez sem kellett nagyobb verekedésbe bocsátkoznom,szép summa+relic mindkét helyen),és rest-elsz a weapon vendor elõtt egészen addig,amíg az egyik leosztásban nincs vmi olyan,ami igen jól jön az embereidnek.Lehet ezt persze ékszerrel,vagy armorral is,de nekem a fegyver segített rengeteget.Nem tom,h ez cheat,exploit,vagy maximalizmus,de nekem pont megfelel,h nem ver arcon minden macskajancsi goblin egy ..aros wc deszkával felszerelkezve.
sárkánylovag
várjál pimpa segítek mert ez tényleg fontos link

Képzések Helyei

Meglepõdtem rajta de nagyon érdemes a törpe harcossal a tûzmûgiát is kitanulni mert távollövõ helyett 40-eket sebezget.

A tengerbe hogy kell bemenni azt az áldást hol lehet megszerezni ?

Amin szintén lepõdtem hogy az ember varázslóval nem lehet kimaxolni a tûzet pedig messze a legjobban sebez
Terawatt
Sebzésem nekem is nagyon gagyi, és nem tudok vele mit kezdeni. Nem tudom, hogy aki nehéz fokozaton tolja annak hogy megy, de a simán se olyan egyszerû faceroll. Elsõ M&m játékom, szóval ezért is amatõrködhetek helyenként. 😊 (elõtte a dungeons of dredgemor vagy mi is volt a játék neve, azt toltam ebben a mûfajban)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Nem tudom,lehet-e külsõs oldalt linkelni,ha nem,akkor elnézést,és töröljétek a hozzászólást.
No,egy kis segítség minden trainert vadászó vándornak:
http://steamcommunity.com/app/238750/discussions/0/558746089084955527/

Ugyan nem térképes,de ez alapján már el lehet boldogulni.
cikasz
Öööö a pajzstrainer nincs ott. És a törp kovács-tól 3 kockával arrébb sincs semmi!

http://www.akciofigura.hu

Igen, végig játszható. A dolog kivitelezéséhez lásd még a 325-ös hozzászólást itt a topikban.

Sziasztok, akkor most végig játszható a warez verzió vagy nem?
PiszkosFred
Megnöveli az inventorydat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mire jó a málhás ló ?
sárkánylovag
<#guluszem1>ohh
Jakuza1
Hol találom a dárda továbbképzést: Seahaven

fckkk, összeállt az egész. Én már aktiváltam az uplay-en.
1. verzió: nincs a játék a gépeden, feltelepíted és közben az uplay-en ezzel a kóddal aktiválod.
2. verzió: early access(legálisan megvéve) megvan a gépeden, feltelepítve. Megvetted 23-án a dobozos verziót s miután feltelepítetted és/vagy patchelted, ekkor a JÁTÉKON BELÕL aktiválod a bonus content részben.
legalábbis nekem így jött le a sok végigolvasás után. az meg egy bug h hiába írja ki, h már aktiváltam a terméket a játékon belõl, de ugyan ugy írja, hogy még nincs bezárva.
Saga Jr, ha azért még el tudnád magyarázni, h te a manualodnak melyik odaláról és hány számjegyû kódot írtál be, illetve neked a bonus contentnél van-e e a bug vagy megkaptad már a sisakot...
Csak a tisztán látás kedvéért

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Sir Quno Jedi
Egyik felén körben van egy lap, rálépsz, másik felén van körbe egy lap arra is rálépsz, aktiválódik a portáál középen, hallelujja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sárkánylovag
Látom szivatják a warezosokat keményen 😊
Na segtsetek már.
-Hol találom a dárda továbbképzést. tréningközpontba gondoltam lesz
de ott air magic van.
-Hogy lehet bemenni a világytótorony fény ajtaján ?
Leirja hogy kettõ lapra kell rálépni de hogy? szét kell választani a csapatot vagy mi ? már mindenhol jártam de semmi.
fehér színnel*

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

tehát a manual leghátulján, az ubisoft logo alatt, fehér betüvel 9 db számjegy?

Jakuza1
En is csak azt tudom leirni, amit ott irnak.

Légyszives határoljuk már be, h hol van ez a nyüves kód, Saga Jr, gondolom, te már beírtad, aktiváltad. hogy kell?

Jó ez a játék, vannak benne aranyos kis logikai játékok, számtalan szöveges láda (ki kell találni mire vonatkozik a szöveg/versike). A logikai játékok nem nehezek csak rá kell jönni mi alapján mûködnek a dolgok, míg a szöveges ládák igazi csemege tudnak lenni angol nyelven játszóknak.

Egy kérdés:
Merre lelem a stone disc 3. darabját (a crusader-rõl paladin-ná válás feladatában játszik szerepet, ez az a szellemek által õrzött épület a governor palace "mellett" a dombtetõn)? Állítólag azt még az Act 1-ben fel lehet szedni, de én csak az elsõt találtam meg.

Annak semmi köze a warez verzióhoz. AZ az út nem lesz járható, a felborult kocsi végig blokkolni fogja (legalábbis már act 3-ban járok de az még mindig ott van). A warez változatban a griff általi repülés nem lesz elérhetõ az act 1 végén és emiatt nem lehet továbbmenni. A megoldást a problémára már leírtad.

a manual hátulján találtam egy 9 jegyû számsort, de arra azt írja h hiba, érvénytelen. arra gondoltatok?

Hát engem is kalapálnak nem kicsit act2ben. De igazából nem csoda, elég nagy terület nyílt meg ahol van mindenféle ellenség. Viszont alig sebzek ezt én is megfigyeltem, még ha engem is alig sebeznek.

Jakuza1
Amugy itt irjak: https://mightandmagicx-legacy.ubi.com/opendev/blog/post/view/technical-information#physical

Jakuza1
After receiving your box, look for the key available on the game manual cover page
Launch the Game
In the main menu, click on “Extras”, then “Bonus content”
Enter your key in the Input Box and then click on “Redeem Code”
Enjoy!

Oldalszámot a manualból lécciii!

Jakuza1
Azt en irtam le, de nem a hidhoz van, hanem a griffes palihoz, aki a forgeba visz.
A hidat pedig a kezdovarosbol tudod kikerulni, kocsival kell onnan Seahavenbe menni.

Én még nem vagyok ott de azt szûrtem le, hogy ha warez verzió van akkor a hídon nem fog átengedni a katona. És valszeg tényleg így van, de találtam megoldást.

ebbõl a fájlból:

StreamingAssets/Dialog/LevDialog.xml

töröljétek ki ezeket a sorokat:

condition xsi:type="PrivilegeUnlockedCondition" privilegeID="1001" failState="DISABLED"

négyszer szerepel benne

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jakuza: mondj már egy oldalszámat v vmi😄 beírtam az uplay-eset, arra kiírja h a játék már aktiválva van.