Might and Magic X Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DVD version available (via Uplay) ONLY in: United Kingdom, Germany, Austria, Belgium, Luxembourg, Netherlands, Spain, Italia, Poland, Australia, New Zeland, France, Norway, Sweden, Finland, Denmark.
http://forums.ubi.com/showthread.php/802466-Might-and-Magic-X-deluxe-box-edition-Forums
remélem ezen azóta már változtattak...
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
pl steampunk elemek belevitele.
Ott például meglehet úgy oldani, hogy a klasszikus varázs jól megvan a steampunkosított környezetbe pl úgy, hogy varázslat által hajtott gépek vannak jelen.
A 2 mûfaj szerintem ott bukik meg, ha a klasszikus varázslatos fantasy találkozik a modern,ûrhajók,csilalgcirkáló,gépek és hasonló nagyon hard sci-fi elemekkel.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
csak 3 oldal fórum van érdemes lenne elolvasni
szerintem...
4 nagy RPG jön az évben ki ezért picit nagyobb odafigyelést megérdemelne.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
megnézed a nyelveknél ott a magyar.
A Steam-es verzióhoz is kell az Uplay:
Külsõ másolásvédelem (DRM): Uplay
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Might and Magic X: Legacy is due out on January 23rd/24th, with a full campaign and modding support."
Nem lehet bemenni a barlangba Pókvadász karakter nélkül ? 😊)))
CD Gal és az 576 gyakorlatilag semmit nem tud a játékról, tba kiírással sincs kinn a kínálatukban. Annyit tudtak írni, hogy amint megkapják, kiteszik(kösz). Gameshop-nál már kinnvan, bár itt is tba-val és õk is azt írták, hogy amint többet tudnak, kiteszik(1.5 hét a megjelenésig...)
Ipon-nak utolsó elkeseredésemben most írtam, õk még nem válaszoltak.
Bár nem fõ üzletáguk a játékszoftver, náluk olvastam elõször a cikket, hogy mikor jelenik meg a game.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
"So yes. Might & Magic X is out January 23rd. "
Engem is meglep hogy Cd galaxisban semmi.
Fõleg azért mert magyar nyelv is lesz benne.
Vagy csapnivalóan rossz a PR-ja vagy marad a letölthetõ verzió.
Én is jobban preferálnám a dobozost némi emlék maradjon utána.
Mondjuk egy bólogatós törpe 😊 hmmm 😊
de lehet majd csak német angol vagy épp szlovákoktól rendeljük meg
és jön át csomagküldõvel...
Kiváncsian várom
http://www.gameshop.hu/pc/might-magic-x-legacy/11861
576, cd galaxis-on semmi. ha valaki tud még nagyobb játékboltot az írja már meg. Köszi
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Én még csak a gameshop-on láttam, de ott is csak tba 2014 kiírással...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jeeeeeee !!!!!
Ez az egész sci-fi beütés egy korszak maradványa (sztem!).
A fantasy és a sci-fi más és más hullámvölgyeket és hullámhegyeket éltek meg, sztem eleinte a sci-fi, késõbb a fantasy lett sikeresebb.
..a saját könyvfogyasztásom is ezt sugallja.
..és sztem mivel a M&M világa nagy korszakot ível át, ezért benne is megtalálható,..és nem is mondom hogy rossz, inkább csak azt mondom hogy össze-vissza zavarták már ennek a világnak a vizét. Egyik bolygóról a másik bolygóra, majd földrészrõl földrészre,..majd armageddon és térkapu Axeoth-ra, majd Ashan..
Mindeközben a M&M vonal próbálta lekövetni, de lemaradt.
a HoMM 6 részében van egy Enroth térkép, jó kicsi...bár a játékhoz képest term. nagy. Tök jó...sokkal szívesebben kalandoznék.
Akár a TES sorozatot nézem vagy a Forgotten Realms világát, vagy mittomén...kell a történelem, de ne egy ilyen katyvasz, tényleg siralmas mindjárt a játék elején Sorpigal...majd hozzá a magyarázat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én simán eltudnék képzelni egy MM8-2 részt, ami az eredeti koncepciót vinné tovább, és a nekrók gépiesített seregei ellen lehetne kalandozni.
Wizardry 8 ba volt utoljára hogy ûrhajókat láttam és nem sikítottam fel mert jól összeillesztették a világgal, de ne akarjunk már mangába átmenni pandamacikkal meg 3 méteres kardokat cipelõ tüsihajú kisfiúkkal...
(lásd wizardry online). RPG maradjon meg fantasynak.
OKÉ hogy lehet szavazni milyen szörnyek legyenek benne de ne bármire...
Mert különben olyan ocsmányságot kapunk mint amiben a miki egér harcol Inujasa oldalán <#falbav>#falbav>
..hihetetlen ami ezzel a M&M világgal történik, Pedig belegondolva mi ezen a nehéz?
TBS oldalról egy baja van, hogy szétzúzták Enroth-t, azóta izzadságszagú az egész...még most is azt magyarázzák hogy miért hasonlítanak nevek.
...meg hogy eltávolodtak a mesés vonaltól és már-már piaci igények szerint keverednek a lények..most éppen Ázsia szvsz.
belsõ nézetbõl meg teljes káosz...sz@r grafika, kevés hangulati elem, és rengeteg bug.
Pedig az hogy egy kalandozó csapattal is megtapasztalhatjuk a TBS-ben irányított lények erejét, az zseniális...lenne.
A lézert, meg az ûrhajókat is el lehetne felejteni...oké ez volt a gyökér, innen indultunk, de azok a srácok már meghaltak.
Vissza kellene térni Enroth-ba egy idõkapuval...vissza HoMM2-3 idejébe, tisztességes grafikával, és bontani a minotaurokat, imp csordákat, csúcsos süvegû varázslókat, nagy szakállú törpéket...stb.
szamurájkardos lények meg sûllyedjenek el Ashan-l..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Csak mert nem rémlik h kijött volna már a teljes.
Unexpected blanks are shown in the area map of Cave and Cryp.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Le is toltheto innen: https://mightandmagicx-legacy.ubi.com/opendev/blog/patches A leiras listaban szerepel, mit is javitottak.
Azt meg kizártnak tartom, hogy a többi fejezetet kiadják a megjelenésig. Úgy mire megjelenne a játék, warezban végigtolná a többség...
pl a sámán vagy a potionok a boltba, meg az új térképek, vagy nem ?
Tehát aki elõfizet végig tudja e játszani a játékot addigra mire kiadják vagy nem.
Többek közt javítják a gyakori tárgy törést, a gyors napszakokat, a boltok kínálatát, stb.
Bõvítéseken is dolgoznak, mint pl. a cuccok összehasonlítása, vagy a térképre való jegyzetelés lehetõsége, stb.
+ most mutattak be egy új kasztot a sámánt. Szóval alakul a játék szépen lassan.
Meg a másik , hogy mi a francért kell nekem 8 órát pihenni? miért nem lehet annyit amennyit akarok vagy amig feltöltõdnek az értékek?
654734db mana/health italt kell magammal hurcolászni, hogy haladhassak?
http://www.akciofigura.hu