Might and Magic X Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha már kitakarítottad a kastélyt akkor mikor be akarsz menni, nem kell lemenni a dungeon-be, elég csak kiválasztani a 4. fickó képét aztán vele beszélni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Bár Jakuza jól írta, csak még kis kiegészítés kell hozzá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.Keresd meg a loca.xml fájlt.
Might and Magic X Legacy/Might and Magic X Legacy_Data/StreamingAssets/Localisation/hu/loca.xml
írd át az alábbi 3 részt benne:
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_NORMAL">Save</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_QUICK">Quicksave</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_AUTO">Autosave</LocaData>
Keresd meg a játék kimentett állásait:
C😄ocuments and SettingsAll UsersApplication DataOrbit\%GameId%\%UserName%
ez op rendszertõl függõen változhat de az Orbit könytárat akkor is meg kell keresned
Töröld le a kimentett állásokat és az ini-t !
A továbbiakban a játékban a mentések nevében NE HASZNÁLJ ékezetes Magyar betûket mert ezeket nem fogod tudni visszatölteni.
(ha véletlenül mégis használtál és nagyon kell akkor az iniben írd át)
Cseles a dolog mert a játék felajánlja pl a mentés névnek hogy Pókbarlang
de ha elfogadod máris buktad a mentést.
Kellemes játékot 😉
Korábbi hozzászólásom update:A fire magic expert meglett,uh a 2 ghost lement a kapu elõtt Cursed-ben,viszont odabent 1 mp alatt letépik az arcom.Uh inkább a Seahavenbe vezetõ útban kérnék segítséget,ide meg majd a késõbbiekben visszatérek😊
én arra lennék kiváncsi mit kell növelni hogy ne misseljen annyit az ütéseim skilljeim ?? pl törpe tanknál az üvõltés sikerességéhez mit kell növelni ??
Egy kis segítségre lenne szükségem.Kipucoltam a kastélyt,és elzargattak Seahavenbe,Na ugye az arra vezetõ híd le van zárva,és mindent körbejártam már,(az egy Cursed Ruins-t leszámítva,ahova nem tudok bejutni,mivel az Expert Fire Magic trainert sem találom,akire ugye szükség lenne paralízis ellen),viszont nem találok arra vezetõ utat.Meg tudná nekem adni valaki az egyikhez a megoldást-tehát vagy azt,h jutok el Seahaven-be,vagy azt,h merre van az expert fire tainer?
Elõre is hálás köszönet!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az EA verzióban érdemes volt távolsági támadást elérhetõvé tenni minden karakternek, így mire odaért meghalt, még a mágus is..ha elfogyott a varázspontja (nem szeretem meginni a lötyiket, inkább pénzé teszem.
De most más felfogásban játszom szvsz.
Egyenlõre elment a kedvem, nekem ez nem mozi itt az elején...hiányoznak a jó bevezetõ mozik, ez szvsz egy sz@r. ...esetleg a megfelel kategória.
Egyenlõre nem érzek sok változást, bárgyúság sok helyen.
De majd megyek beljebb is valamikor.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szerintem annak, hogy most kevesebb a szörny odakint, annyi a hátránya, hogy fejlõdni is lassabban lehet. De majd ha nekiállok a release-nek, akkor kiderül (de most Blackguards jobban fexik).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ti milyen partyval mentek? Nekem van warrior, egy blade dancer + hunter és egy varázslónõ, utóbbi a leg tápabb. Lvl 4-en néha akkora fireballokat lõ, hogy az ellennek lemegy a fél hp-ja.
Küklopszot a barlangban megverte már valaki?
hol lehet a tárgyakat aznositani ?
Ezt a harom bejegyzest kell igy atirni:
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_NORMAL">Save</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_QUICK">Quicksave</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_AUTO">Autosave</LocaData>
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
http://www.akciofigura.hu
- A korábbi mentéseket nem lehet folytatni, de errõl a megjelenés elõtt korrekt módon 2 nappal tájékoztattak is.
- Szerencsére nem "kockánként" kell lépkedni, a megjelenítésben a haladás folyamatos.
- Szebb grafika, ami ehhez a játékhoz pont elég.
- Van retro pixeles mód. 😊 Poénnak nem rossz, de lesz aki így játszik?
- Az íjász is támadhat a közeli ellenfelekre, 50% mínusszal.
- Kicsit mintha könnyebb lenne. Mindkét esetben a Harcos (Nehéz) módot választottam, de most a pókbarlangon szinte végigszaladtam. Ez mondjuk köszönhetõ annak is, hogy sikerült megismerni korábban az alapokat.
- Drágább lett az azonosítás. 😄
- ...és úgy veszem észre megérte ez az early access dolog, mert sok mindenben hallgattak a rajongókra. Szerencsére. 😄
Kb. 1 óra alatt ennyi ami nekem szemet szúrt, de már most mondhatom, hogy méltó folytatása a sorozatnak.
Ha magyarul indítod el nem tudsz menteni.
Átlehet ugyan váltani angolra , de azt csak kilépéssel teszi meg
ha meg kilépsz már hova mentesz ?😊
MOndja már valaki akinek van eredeti verzió hogy ott ment e magyarul pleaseee😊
"Hivatalos oldalról "
Akinek megvan eredetiben ott mûködik rendesen a Magyarral a mentés?
köszi...
Viszont egy jótanács : az "R"-rõl vegyétek le a pihenést. Én legalábbis csomószor félrenyomtam igy átraktam másik gombra 😊
Ez még mindig baromság szvsz, hogy fixen 8 órát pihennek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
De most komolyan... A hat Gb ram eddig mindenhez elég volt. Skyrimhez is bõven. Akkor ennek mi a fenének kell nyolc?
https://mightandmagicx-legacy.ubi.com/opendev/blog/post/view/technical-information
Csak szólok, hogy a magyar nyelv már szombat óta elérhetõ a játékban! Legalábbis én akkor vettem észre. Nem kicsit megörültem neki. 😊
Opciók/játék/nyelv vagyis OptionsGameLanguage
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
itt az alap nyelvre gondol sztem, nekem is van olyan játékom, ami így van feltüntetve, de a felirat meg van magyar is, csak azt nem írja le külön vagy vmi kis eldugot helyre teszi.
Honosítás: angol nyelvû játék !!!!!!! *
ha leveszem min-re, egybõl felmegy 40 fpsig.
Remélem ezt a dolgot a végsõ verzióba javítják...