Might and Magic X Legacy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A talált levél alapján lenyomoztad már kik álltak a támadás hátterében? Lehet ez kell ahhoz, hogy tovább lehessen lépni. Ez a Morgan's Eyes and Ears küdletés.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Köszönöm a válaszod.Eddig a pontig végül eljutottam,de nálam is szürke az opció,uh attól félek,kénytelen leszek a seggemen maradni Act1-ben.😞
Elõbb meg kell csinálni a feladatot amit adott a governor, hogy menj el és nézz körül az elemental forge-ban. Ide úgy jutsz, hogy a kastélyában lebzsel egy griff lovas vele kell beszélni és õ fog elvinni. Bár ez az opció nálam most épp nem aktív valamiért.

Ha már kitakarítottad a kastélyt akkor mikor be akarsz menni, nem kell lemenni a dungeon-be, elég csak kiválasztani a 4. fickó képét aztán vele beszélni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

sárkánylovag
Akinek még nem mûködik a mentés itt a teljes segítség:
Bár Jakuza jól írta, csak még kis kiegészítés kell hozzá.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1.Keresd meg a loca.xml fájlt.
Might and Magic X Legacy/Might and Magic X Legacy_Data/StreamingAssets/Localisation/hu/loca.xml
írd át az alábbi 3 részt benne:

<LocaData id="SAVEGAMETYPE_NORMAL">Save</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_QUICK">Quicksave</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_AUTO">Autosave</LocaData>

Keresd meg a játék kimentett állásait:
C😄ocuments and SettingsAll UsersApplication DataOrbit\%GameId%\%UserName%
ez op rendszertõl függõen változhat de az Orbit könytárat akkor is meg kell keresned
Töröld le a kimentett állásokat és az ini-t !

A továbbiakban a játékban a mentések nevében NE HASZNÁLJ ékezetes Magyar betûket mert ezeket nem fogod tudni visszatölteni.
(ha véletlenül mégis használtál és nagyon kell akkor az iniben írd át)
Cseles a dolog mert a játék felajánlja pl a mentés névnek hogy Pókbarlang
de ha elfogadod máris buktad a mentést.

Kellemes játékot 😉

A Perception növeli elvileg az attack value-t,ez érvényes minden melee skillre,és ugye a Challenge is az.Viszont a dual dagger rangerem 100as perception-nel is össze-misseli a jövõ hetet is,uh pontos számot nem tudnék mondani,amitõl meg is éri külön arra gyúrni.
Korábbi hozzászólásom update:A fire magic expert meglett,uh a 2 ghost lement a kapu elõtt Cursed-ben,viszont odabent 1 mp alatt letépik az arcom.Uh inkább a Seahavenbe vezetõ útban kérnék segítséget,ide meg majd a késõbbiekben visszatérek😊
te jól haladsz 😊

én arra lennék kiváncsi mit kell növelni hogy ne misseljen annyit az ütéseim skilljeim ?? pl törpe tanknál az üvõltés sikerességéhez mit kell növelni ??
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Kipucoltam a kastélyt,és elzargattak Seahavenbe,Na ugye az arra vezetõ híd le van zárva,és mindent körbejártam már,(az egy Cursed Ruins-t leszámítva,ahova nem tudok bejutni,mivel az Expert Fire Magic trainert sem találom,akire ugye szükség lenne paralízis ellen),viszont nem találok arra vezetõ utat.Meg tudná nekem adni valaki az egyikhez a megoldást-tehát vagy azt,h jutok el Seahaven-be,vagy azt,h merre van az expert fire tainer?
Elõre is hálás köszönet!
nekem nagyon könnyû volt a normal fokozat, megnézem nehezebben
Szerencsére már nincs ilyen 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sir Quno Jedi
Igen EA-ban én is úgy toltam egy idõ után, hogy mindenkinél íj, vagy számszeríj és beng-beng, varikból ticsung-ticsung. Aztán közelre csitt-csatt... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

b-type
Most pajzsos törpe, elf íjász, ember mágus, ember paladin
Az EA verzióban érdemes volt távolsági támadást elérhetõvé tenni minden karakternek, így mire odaért meghalt, még a mágus is..ha elfogyott a varázspontja (nem szeretem meginni a lötyiket, inkább pénzé teszem.
De most más felfogásban játszom szvsz.

Egyenlõre elment a kedvem, nekem ez nem mozi itt az elején...hiányoznak a jó bevezetõ mozik, ez szvsz egy sz@r. ...esetleg a megfelel kategória.
Egyenlõre nem érzek sok változást, bárgyúság sok helyen.
De majd megyek beljebb is valamikor.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szerintem pont jól van belõve a nehézség annak ellenére, hogy kevesebb jóval a szörny. Elég idegesítõ volt, hogy 5 kockát nem lehet menni anélkül, hogy valami megtámadjon (a'la Wizardry 8). Egy mágusom van sajnos csak, de megpróbálok valami jó spellt nézni. Egyébként a városba is jóval kevesebbet kell vissza járkálni, a felszerelés sem rongálódik minden második ütésnél úgyhogy fasza.

Sir Quno Jedi
Mivel el sem kezdtem, úgy nehéz. DE ugye vannak varázslatok, amikkel nem tud megütni, vagy megtud, de felfog a sebzésbõl. Két mágussal, jól kombinálva szegény csak püfölget és noeffect. Ha mégis, akkor gyógyítgatás és tovább. Legalábbis early-ben. Persze azé igyekezni kell.

Szerintem annak, hogy most kevesebb a szörny odakint, annyi a hátránya, hogy fejlõdni is lassabban lehet. De majd ha nekiállok a release-nek, akkor kiderül (de most Blackguards jobban fexik).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

És a rendesben már megölted? Mert én lvl 6os partyval fele hpját se tudom levenni, egy ütésbõl leüti két karakteremet 😄 Sárkánnyal ugyan ez a helyzet.

Sir Quno Jedi
Earlyben többet is öltem belõle, nem egy nagy vaszizdasz, me egyedül van.

Menjél ki és meg lesz, de a küldetésekben általában le van/lesz írva, hogy nagyjából merre kell menni. A világítótornyot ha kimész a városból Agyn Penisulába vagy mibe egybõl látni fogod, szinte csak egyenesen kell menni. De lvl 4-5 elõtt nem ajánlom, plusz elõtte érdemes pár jó cuccot bevásárolni a karaktereknek a kovácsoknál, meg felszerelkezni supplyval és potikkal. Azonosítani az alkimista vagy nem tudom most hirtelen milyen nõ házában lehet, talán a lépcsõn kell felmenni hozzá a faluban, de nem biztos. Services és identify items.

Ti milyen partyval mentek? Nekem van warrior, egy blade dancer + hunter és egy varázslónõ, utóbbi a leg tápabb. Lvl 4-en néha akkora fireballokat lõ, hogy az ellennek lemegy a fél hp-ja.

Küklopszot a barlangban megverte már valaki?

bocs a noob kérdésért , de hogy tudom hogy hol van pl a világító torony ? rablo banda ? ezekre nnics semmi trükk hogy mutassa egy quest merre van a ques trackker ? vagy menjek ki a városból és majd meglesz ?
hol lehet a tárgyakat aznositani ?
Ezután elgondolkodtató, hogy a betöltést nem kell átírni?
Jakuza1
Aki pedig nem tud menteni az a StreamingAssetsLocalisationhu konyvtarban loca.xml -ben irja at a menteshez tartozo sorokat a magyar ekezetes szavakrol angol szavakra, mert amiatt nem ment.

Ezt a harom bejegyzest kell igy atirni:

<LocaData id="SAVEGAMETYPE_NORMAL">Save</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_QUICK">Quicksave</LocaData>
<LocaData id="SAVEGAMETYPE_AUTO">Autosave</LocaData>

Jakuza1
Mar hogyne lehetne folytatni, meg van annak a trukkje is. 😛

ott a pont

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

cikasz
Baromság, magyar nyelvre állitva is simán lehet menteni! (legalábbis eredetivel)

http://www.akciofigura.hu

Elsõ ránézésre:
- A korábbi mentéseket nem lehet folytatni, de errõl a megjelenés elõtt korrekt módon 2 nappal tájékoztattak is.
- Szerencsére nem "kockánként" kell lépkedni, a megjelenítésben a haladás folyamatos.
- Szebb grafika, ami ehhez a játékhoz pont elég.
- Van retro pixeles mód. 😊 Poénnak nem rossz, de lesz aki így játszik?
- Az íjász is támadhat a közeli ellenfelekre, 50% mínusszal.
- Kicsit mintha könnyebb lenne. Mindkét esetben a Harcos (Nehéz) módot választottam, de most a pókbarlangon szinte végigszaladtam. Ez mondjuk köszönhetõ annak is, hogy sikerült megismerni korábban az alapokat.
- Drágább lett az azonosítás. 😄
- ...és úgy veszem észre megérte ez az early access dolog, mert sok mindenben hallgattak a rajongókra. Szerencsére. 😄
Kb. 1 óra alatt ennyi ami nekem szemet szúrt, de már most mondhatom, hogy méltó folytatása a sorozatnak.
Nálam rendben mûködik a mentés magyar nyelven is. (Steam-es, early access verzió a 8GB letöltött cuccal.)
sárkánylovag
Hogy érted hogy ha minden más magyar? 😊
Ha magyarul indítod el nem tudsz menteni.
Átlehet ugyan váltani angolra , de azt csak kilépéssel teszi meg
ha meg kilépsz már hova mentesz ?😊

MOndja már valaki akinek van eredeti verzió hogy ott ment e magyarul pleaseee😊
Ha minden más magyar az még bõven belefér.

Mondjuk ettõl függetlenül nem lett ízi mód, a torony 3. szintjén a 4 kenshivel fél órája szenvedek.

Igen, én is csak néztem, hogy hova lettek? 😄

sárkánylovag
Azt írja a Reloaded-esre hogy idézem:
"Hivatalos oldalról " The “QuickLoad” doesn't work after pressing “Confirm” button with all languages except English." azaz csak angol nyelven lehet menteni

Akinek megvan eredetiben ott mûködik rendesen a Magyarral a mentés?
Sir Quno Jedi
Azé az gáz?! Most ilyen mnmx light lett?!?!?

cikasz
Hát igen másabb. pl kimentem a világítótoronyhoz és mindössze 1 nagával találkoztam a bejárat elõtt. Nem úgy mint az early-ben, ott millió volt 😊

Fú hát ez az earlyhez képest ég és föld, nagyon jó!

cikasz
Ja, lementem a kútba és mire elértem a pókkirálynõhöz már el is törött a fegyverem 😄
köszi...

Sir Quno Jedi
Az egész manapoti-manapoti-manapoti-rest-rest-rest-go2city-buysupplies-goback-goto10 hülyeség, dehá ezé retro (not).

cikasz
9,1gb lett a könyvtár és nem lehet folytatni az early access-t 😞
Viszont egy jótanács : az "R"-rõl vegyétek le a pihenést. Én legalábbis csomószor félrenyomtam igy átraktam másik gombra 😊
Ez még mindig baromság szvsz, hogy fixen 8 órát pihennek.

megjött cd galaxistol , magyar. de 8gb
b-type
sztem inkább 10-10.5 giga lesz ahogy nézem (most 8 és még tölt 2.5-t), majd holnap elindítom..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jakuza1
3GB se volt a jatek telepitoje, most ezekszerint legalabb 8GB-re hizik ?

tévedtem...😄 ez már ilyen warez-ellenes módszer lvl99: aszitted, hogy feltörted a teljes verziót? rosszul hitted, még van 8 gb játék baromkám! 😄

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

gondolom az a mocskosnagy patch arra vonatkozik, akinek early acces van és ezzel lesz full buildra feltolva. (?)

gandrus
Vajon mi a francnak kell a perfect system requirementshez 8 Gb ram?<#conf>
De most komolyan... A hat Gb ram eddig mindenhez elég volt. Skyrimhez is bõven. Akkor ennek mi a fenének kell nyolc?

Biztos mindenki követi, de azért belinkelem. 😊 Van benne egy-két érdekesség. Pl. a 8GB-nyi patch. 😊 Most azon morfondírozok, hogy megéri -e megvárni az éjfélt. 😄
https://mightandmagicx-legacy.ubi.com/opendev/blog/post/view/technical-information
Sziasztok,
Csak szólok, hogy a magyar nyelv már szombat óta elérhetõ a játékban! Legalábbis én akkor vettem észre. Nem kicsit megörültem neki. 😊
Opciók/játék/nyelv vagyis OptionsGameLanguage
majd pénteken vagy szombaton kiderül, én elõrendeltem, azt írták mailben, hogy várható érkezés péntek 14:00-ig

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

nyelv: angol
itt az alap nyelvre gondol sztem, nekem is van olyan játékom, ami így van feltüntetve, de a felirat meg van magyar is, csak azt nem írja le külön vagy vmi kis eldugot helyre teszi.

Hmmm akkor csak nincs magyar felirat....
sárkánylovag

Ebbõl átvehetnétek a fórum logóját.
sárkánylovag
Magyarországi megjelenés: LEGACY

Honosítás: angol nyelvû játék !!!!!!! *
Na, most egyesével kipróbáltam a beállításokat, és a terep részletességénél van a gubi...
ha leveszem min-re, egybõl felmegy 40 fpsig.
Remélem ezt a dolgot a végsõ verzióba javítják...