Might and Magic X Legacy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarok senkit sem csalásra buzdítani, de ha valaki elakadt, vagy ki akar nyitni egy olyan ládát aminek a találós kérdésére az istenért sem jönne rá, akkor a loca.xml fájlban ha rákeres a kérdésre alatta lévõ sorban megtalálja a választ! ;)
danone
Persze. <#nezze>
Az angolt már bevágta valaki, de természetesen a magyrnál azt nem fogadja el.

tirya öböl
navea
a szem
menthil
irisus
malyn
árnyerdõ
wyslin dzsungel
Sziasztok!

Minden dobozos verzióhoz járnak az extrák (térkép, M&M VI stb) vagy csak azok kaptak akik elõrendelték a játékot?

Köszi elõre is!
Sziasztok!
Szeretnék eljutni a "The Crag" helységbe (Õrtorony?) hogy tovább tudjak tanulni pár mágiát. Tudnátok segíteni abban hogy merre találom? 17. szinten járok, elég ez a szint ahhoz hogy odaverekedjem magam?
Elõre is kösz!
Az air shard meg van. Csak nem tudtam melyik az. Meg akarom csinálni a kaszt fejlesztéseket mielõtt tovább megyek, mert azért jó lenne játék vége elõtt még a grandmaster fokozatok. :D

A kastélytól északra, Seahaven-tõl észak-keletre. Ha már át tudsz gyalogolni vízen, akkor ahogy kijössz Seahaven-bõl fordulj a kastély felé és menj át a kis víztócsán kelet felé azt máris ott vagy (hogy feljuss a hegyekbe ahhoz majd egy teleportot kell használnod). A másik odajutási lehetõség ha a kastély mögötti teleportot használod.

A teleportok használatának elõfeltétele az air shard általi blessing (Ylath's Blessing) birtoklása.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

uplayen keresztûl beváltotam pontot Miaú labirintuásra ..azt írja tamiennen kersztül érhetõ el.. az mi vagy hol van ?
Vantry hegylánc merre van, balra vagy jobbra fent?

Az messze nyugaton lesz. Hogy elérd szükséged lesz az air shard adta elõnyökre. Egy teleport visz fel a hegyre a kalóztanya közelébõl vagy a dzsungelbõl két helyrõl is. Majd odafent lesz a csillagvizsgáló.

Az ork kajagyáros úgy mûködik, hogy naponta egyszer ha szunyálsz akkor nem vesz el supply-t a program. Ha ugyanazon a napon másodszor akarsz pihenni akkor már elvesz kaját a program.

Jakuza1
tirya bay
navea
the eye
menthil
irisus
malyn
shadow woods
wyslin jungle

német nyelvû térkép
Jobb mintha kockás fûzetben rajzolnám:)

az ork a kapitány? mert az nem mond semmit csak a pletyka, meg a kiképzés. nincs continue. nincs semmi...
sárkánylovag
Tudja esetleg valaki a lebegõ toronyban a kérdésekre a választ?
ehhez egy térkép kellene amit dobozos verzioban árulnak.
Elsõ az volt milyen öböl van sorpigalban?
ÕÕ, nos nem...
Eleve nem harc közben hanem épp felfedezés közben mentettem. A játék elején vagyok miután kimegyek a városból a világítótoronyhoz. Eleve furcsa hogy néha ha sokszor próbálom betölteni az állást egyszer csak az a szöveg fogad mint amikor elhagyjuk a várost, és tudok mozogni, de az összes létezõ szörny amit addig kiírtottam visszakerül...
Továbbá amikor mozgásképtelen állapotba tölti be az állást akkor léphetek is ki a játékból mert a továbbiakban a betöltés nem mûködik, csak kilépés/belépés után...
Ahogy írtam nem tudok moccanni, és hiába kattintgatok bárkire nem változik semmi, nézelõdés megy menüben kotorászás megy. Meg nem vagyok támadva...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Jakuza1
Ja es a csillagvizsghalo amit keresel az a #448 -ban

Jakuza1
Nekem mar van 5db ilyen szintlepos cuccom van, altalaban a kriptakban vannak.

sárkánylovag
Na most csináltam meg a szem teleportos barlangot.
ez a Titánok csizmája második szintlépõs tágy úgyhogy mindenki csinálja meg mindenképpen mert szerintem durva dolgokat fog adni ha szintet lép.
Hol találom a tudósnak azt a csillagvizsgálót?
mert csak kavargok ebben az erdõben.
Ja és felvettem ezt az orkot de mintha nem nagyon keresné az élelmet.
Lehet jobb lett volna a felélesztõs csaj a balesetek esetére.
Valami varázslót nem lehet felvenni ?:)
Jakuza1
Elkattintottal mas karakterre aki mar lepett. (keresd meg azt a karaktert aki jonne a lepessel.)
Vagy pedig harc modban vagy a piros gomb jelzi felul es meg mozognak az ellenfelek. Pajzs ikonnal lehet a kovetkezo karakterre valtani.

Na...Olyannal találkozott-e valaki hogy betölti a mentett állását és kész, nem lehet mozogni. Tudok nézelõdni, kotorászni a menüben, de ennyi... Régebbi mentett állásom mûködik, de ez már a harmadik alkalom hogy fél-egy órányi császkálást is kezdhetek újra...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Jakuza1
Ha nincs csillagos kuldid, akkor menj vissza szvsz a kezdo faluba es beszelj a kapitannyal.

Az ork csak pletykát mond, vagy kiképez. Más opció nincs. A kastélynál nincsenek hullák.
Ezek a küldik vannak: Fejvadász kardja, Jassad betiáriuma, Hamu a hamuhoz, Elveszett bárányok (1 kész), Obeliszkek.
Egyik sem csillagos.
Jakuza1
Kozben elertem egy utessel (pontosabban varazslattal) a 496 damaget. :P

Jakuza1
*sry a hid bal kez felol van.

Jakuza1
Itt megtalalod.
Lord Kilburn-al kell beszelned, aki a levelet elolvassa, ami nalad van es amibol kideriti ki all minden mogott.
Seahaventol az iranyt vedd egyenesen teljesen az ut vegeig, majd fordulj jobba, latni fogsz mikozben haladsz jobb kez felol egy hidat, oda ne menj, hanem folytasd az utat tovabb.
Ha tovabbmesz jobbra latni fogsz egy kunyhot, amiben egy torp van, ha jol emlekszem talan fejsze trainer.
Meg egy kicsit menj tovabb a hazakon tul es fordulj jobbra. Arra lesz egy varazslotorony, amiben Lord Kilburn talalhato.

Menj ki a városból, tarts nyugatnak és közben figyelj észak felé is. Majd látni fogsz egy lebegõ õrtorony szerû akármit. Na oda menj be, beszélj a manussal és megy tovább a dolog.

Próbálkozz tovább. Nézd meg pontosan mit mond az ork. Nekem például alapból ott volt egy continue opció nem csak a rumor az ork knight-ról. A continue-ra bökve beszél arról hogy menj el a kastélyhoz. Nem lesz belõle feladat csak odaküld (tehát ne is keress feladatot a journal-ban). Ha hullák vannak a kastély bejárata környékén akkor rendben vagy be tudsz majd menni és folytatódik a játék.

A küklopsz meg a sárkány lenyomása nem oszt nem szoroz, nincs szerepük a sztoriban csak a barlangjukban lévõ könyv/cuccok lehetnek némi segítség a késõbbiekben de ez minden.

más:
Én meg közben megtaláltam a shard-ot amit kerestem. Csak a szemem nem verte ki szokás szerint... <#falbav>

Milyen küldetéseid vannak most?
Elvileg a könyves papnõs küldi volt a The Highwaymen, utána következõ pedig a The Rocky Road to Portmeyron. Ez a kastélyos. A highwaymen ott van a telejsített küldijeid közt? Melyik a jelenlegi csillagos küldetésed?

Nekem valaki adna valami tippet a Morgan's Eyes and Ears-hez? Honnan lehet tudni ki a banditák fõnöke? Már Seahavenben körbe kérdezõsködtem, de semmi.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ok. a papnõs küldi megvan, az ork meg csak pletykál. ennyi....
Igen, az a governors palace. Ha teljesítetted a papnõ küldetését, és az orknál felvetted a következõt, akkor el kell menned a kastélyba, megkeresni a governort.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Már bocs, de milyen kastélyhoz? Ahol õr nem enged be, mert nem beszéltem elõtte az illetékessel?
cikasz
Amúgy beváltottam 30 pontért a különleges ereklye készletet és elég jó cuccokat adott!

http://www.akciofigura.hu

Nem futott bele valaki mostanság a dark shard-ba valahol? A múltkor megtaláltam (de nem emlékszem már hol) most meg sehogy sem sikerül a nyomára bukkannom. Nem kell pontos helyszín, elég a környék megnevezése. Már csak az hiányzik az elemental forge teljesítéséhez.

Beszélj az orkkal. Õ adja a feladatot de az nem kerül be mint küldetés csak ha odamentél a helyszínre (a kastélyhoz). Ha hullákat látsz körülötte akkor mehet a menet. Ha nincsenek hullák akkor elõbb dumálj az ork õrrel a barakkban.

mindegyik csillaggal jelölt küldi teljesített státuszban van
Jakuza1
A csillaggal jelolt kuldetest kell kovetned, az a Main quest marker.
A kor alakuak meg a mellek kuldetesek.

Köszönöm szépen ! :)
Jakuza1
Vegre van teleportom !!! :P

SaGa Jr! Köszi a válaszod!
A nõvel beszéltem, elmentünk a banditák rejtekhelyére, teljes kipucolás, oszt jónapot. Csaj vissza a templomba, ork nem mond semmit. Ezek a küldik vannak: Fejvadász kardja, Jassad betiáriuma, Hamu a hamuhoz, Elveszett bárányok (1 kész), Obeliszkek.
Jakuza1
Upsz sry az mast javit.

Ez lesz az: #255

Jakuza1
#283 -as hozzaszolas es utana ekezet nelkul ments.

Heló Urak !!!

A segítségeteket kérném, ugyanis elindítom a játékot, mûködik is tökéletesen, viszont nem tudok menteni, és állást betölteni, a mentés és a betöltés gomb a "könyvben" (a menüben)nem mûködik, nem csinál semmit....
Több órányi elsõ játékom veszett így oda.... Valakinél volt ilyen , és ha volt van rá megoldás ?
Segítséget elõre is köszönöm....
Jakuza1
Az mar reg meg van. Amugy az vezetett felre, hogy a kuldetes naplo egy ismeretlen helyre kuldott, hogy keressem meg Jon Morgant mikozben az Portmeyonban van. LOL

Elõbb rendezd le a fószert lenn az old city-ben (miután beszéltél a manussal a lebegõ õrposztban aki a shield grandmaster oktató és lehet nála feladatként földrajzi ismereteset is játszani) aztán jelentsd a dolgot a governor-nak és utána nyílik meg a bejutás a kapun kívül található csatornabejáraton át (az egyik kapu és a templom között van).

LaFo75:
Felszabadítottad már a governor palace-t (megkaptad már ezt a feladatot)? Ha még nem akkor irány a barakk azt az ork majd mondja a feladatot (elõtte elküld a templomba, hogy beszélj a nõvel aki ad egy másik feladatot amit elõbb meg kell csinálni utána jön a felszabadítósdi aminek a végén majd át lehet repülni az elemental forge-ba és azt letudva lehet majd kocsival átmenni seahaven-be).

Grotesque:
Malda - Malassa
Elda - Elrath
Arda - Arkath
Sylada - Sylanna
Shalda - Shalassa
Ylda - Ylath
Ashda - Asha
Egyébként nem kapsz semmit azért mert a megfelelõ napon elmondasz a csapatoddal egy imát. Legalábbis a játék elsõ 3/4-ében nincs szerepe.

Késõbb majd lehet többféleképpen is átkelni, csak az elején kell átmenni a szekéren.

a másik kérdésem hogy hogyan tudok gyalogosan eljutni seahaven-be a híd le van zárva a bandita támadás miatt és az istennek nem jövök rá hogy miért nem lehet feloldani az út torlaszt. Nyilván ha választhatnám a lókupecnél az opciót hogy vigyen el seahaven-be de akkor õ hogy a túróba visz át ha az út le van zárva??? Meg ha már õ áttud vinni akkor gyalog miért nem lehet A-ból B-be!?
Én találtam vagy 4 ilyen oltárat, és még sosem láttam azokat a nap neveket amiket kértek. Vagy késõbb lesz szerepe, vagy ritka az a nap nem tudom.

Helló!

Nekem egy olyan egyszerû kérdésem lenne hogy tudna e nekem valaki adni egy napárat a játékhoz, ami megmondja hogy mikor van Elrath napja, és a többi! Próbáltam keresni de teljes kudarc! :S Találtam egy Elrath szentélyt még a játék elsõ fejezetében, és azt írja hogy Elrath napján imádkozzak az oltárnál hogy történjen valami, de ötletem sincs hogy mikor jön el Elrath napja.... és a lore nem említi meg a napokat... minden napszakot eddig figyeltem de még nem találkoztam ezzel az Elrath napjával örvendenék ha valaki tudna nekem segíteni benne!