1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
NovaTerra #121 Attól, hogy nem mutatták, egy-két őrszem lehetett. De akkor is hülyeség a vár biztonságából kijönni és a nyílt színen tábort verni. A támadásuk is olyan semmilyen volt. Minthogy örültek volna, hogy elbarikádozták magukat a vikingek. Könnyedén nyilazhatták volna őket. Tudom, ott a pajzs, de akkor sem lett volna könnyű dolguk kijönni onnan, hisz eleve egy lejtős terület alján voltak. -
G_ArchAngel #120 Nálam, ha az újabb kardozós-baszós sorozatokat nézzük, akkor a Vikings már a Spartacus 0. és 1. évadja után jön, megelőzve a Spartacus 2-3. évadot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én folyamatosan röhögtem a fejeken, amit a lakoma közben vágtak. -
#119 Angol jó? Az van már az opensubtitles.org-on. -
#118 hosszupuska lehalt, linkeljen már valaki feliratot ha lesz. -
MaRee #117 Igen. -
#116 kint van a 7. rész? -
MaRee #115 Fasza rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért az angolok most annyira nem voltak balfaszok mint szoktak, jó pár vikinget megöltek. Az öreg szakállast nem sajnáltam, kifejezetten örültem, hogy végre megölték, mint szerette volna.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért nincs a vikingeken láncing, mindenki csak sima bőrszerkóban flangál, kb 1-2 emberen láttam páncél szerűséget. Legalább az angol hullákról lelútolhatták volna a pikkelypáncélokat :D
Egyébként meglepően sok shield maiden volt most velük. Kíváncsi vagyok merre megy innen tovább a történet, bár már csak két rész ez az évad. -
#114 Nagyon bénák ezek az angolok, te jó ég... jó is, hogy meglátogatták őket ezek a vikingek, embert neveltek belőlük...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Letáboroznak a vikingek közelében és sehol 1 őrszem hanem simán alszanak? WTF?
Szegény csaja meg... -
#113 Remélem azért komolyabb terveik lesznek vele. Az nagyon tetszett, hogy elkezdett kételkedni a vallásában. Igazából tényleg nehéz belegondolni is, hogy milyen lehetett akkoriban egy tök idegen földön tök idegen kultúrába kerülni. Tényleg akár azt is hihette, hogy Isten próbára teszi vagy akármi. -
JackMeadow #112 a keresztén yfószer kb csak azért van benne h kérdéseket tegyen fel és igy el lehesen mesélni a viking kultit mer amugy honan tudnánk, ki aza szők kalapos nő, mivan a rabszolga csajal, meg h mi a ragnarok tralal -
MaRee #111 Ő szerintem végül belátja, hogy elpazarolta az eddigi életét nem lesz többé keresztény. -
#110 Pedig a papban bízhatna... :/ Amúgy meg nem tom mire fel hívták "ignorant christian-nak" mikor a ragnarok-ról kérdezett. Mégis honnan tudja ha nem kérdezi? Sztem eddig ő a legrendesebb arc, én aszittem majd meg akarja téríteni a gyerekeket meg ilyenek, ehelyett tök toleráns és érdekli a kultúrájuk. -
#109 neeeeeeeeeeeeee :D nő ebben a sorozatban ne haljon meg ;D -
MaRee #108 Pont ez a baj, hogy ilyen kiszámítható a történet, legalábbis aki bele gondol ebbe az irány kéne, hogy haladjon. A nagy fordulat z lenne, ha megölné Ragnart, de nem hiszem, hogy a főhőst kicsinálnák :D Inkább a felesége haljon meg -
G_ArchAngel #107 Ragnar szerintem nem hülye, látszik a cinikus fején, hogy nagyjából csak Flokiban bízik, de benne is csak félig :) -
#106 Ugye neki Ragnar nője kell a shield maiden. Mindig is rá hajtott. Csakhogy ha az megtudja, hogy kicsinálta az urát, sosem áll össze vele. Ezért úgy kell megoldania a dolgot, mintha ő lenne a hős és Ragnar halálhoz semmi köze sem lenne, sőt még tán ő próbálta erőn felül megmenteni és nem az ő hibája stb., mert ugye, ha elnyeri a nő szimpátiáját, az ősi jog szerint ő lesz az új családfő (mint idősebb fivér) és máris megkapta, amit akart. Ragnar nőjét és gazdaságát és pozícióját egyben.
Namost belé azért nem szorult annyi becsület, hogy ezt ne csinálja végig, ha 1x bepöccen, vagy beiszik és elveszti a kontrollt. Amúgyis murva féltékeny Rangnar-ra, hiszen az az öccse és annak kéne felnéznie rá, meg ő kéne a dominánsabb legyen (csak nem megy neki, mert Ragnar murvára okosabb mindegyiknél). -
MaRee #105 Szerintem most főleg a kínzás után elment még jobban az esze, plusz lehet át akarja majd venni Ragnar helyét a törzs élén. -
#104 Sztetek oda kellene figyelnie Ragnarnak a tesójára? Eléggé kezd "érdekesen" gondolkodni. :D -
#103 Ezek csak edzőpajzsok voltak. :D Ahhoz képest, amit első körben eldobtak, sokkal kókányabbak. :D -
#102 bizony jó volt, bár érdekes módon a fosztogatós csatánál azok a fapajzsok valahogy ütésállóbbak voltak :D -
#101 az évad eddigi legjobb része volt, halad a sztori rendesen:D -
#100 :DDDD -
#99 (Na baszki pluszolni akartam a hsz-ed, kézremegés, mínusz... Bocs. ) -
#98 na a kis köpcös som lajosnak is mellbe vágó élményben volt része... fuck yeah -
MaRee #97 Jah, nem néztem meg :D De ezentúl nem is fogom. -
G_ArchAngel #96 Alapvetoen amit ide leirtal, az benne volt az elozo elozetesben is :) -
#95 Ez nagyon komoly rész volt. Am. Ragnar fiának kijárna már 1-2 pofon.
Előzetes alapján most már tényleg úgy tűnik, hogy felpörögnek az események. Remélem jól felkészültek az angolok. :D -
MaRee #94 Aki nem látta még az ne olvasson tovább.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Várható volt ez a végkifejlet, de én örültem neki. Megérdemelte már a Jarl a sorsát, meg a csicskása is. Külön öröm volt, hogy a fekete fogú fickót is megölték :D A végén a promoból úgy tűnik most már belehúznak kicsit az eseményekbe, bár ekkora spoilert szerintem nem kellett volna ellőni előre, hogy túszul ejtik a királyt. -
MaRee #93 Van új rész, atyafiak -
#92 yeeeeeeee -
G_ArchAngel #91 -
Lysandus #90 Nagyszerű. -
#89 berendelték a 2. évadot. -
#88 Fuj, ne is mondd. Hányok attól a faszitól, ha csak meglátom. -
#87 Svein az a Jarl jobb keze ugye? :D Az tényleg idegesítő pasas, én arra tippeltem, hogy ő kufircol titokban a főnöke feleségével. :D -
MaRee #86 Na igen :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyébként nagyon gusztustalan egy ártány Thyri új férje :D
-
G_ArchAngel #85 Én Svein-t tudnám meghámozni egy teás kanállal.
(kopaszodó, köpcös seggnyaló) -
MaRee #84 Fasza volt tényleg. Köcsög Jarl, már nagyon utálom :D Kíváncsi vagyok a következő részre, remélem elkenik a száját. Már csak négy rész az évad, remélem azért történik még valami nagyon faszaság és nem kell egy évet várni :D -
#83 Nagyon komoly rész volt, azért remélem az angolok most már nem lesznek olyan bénák. :D -
#82 Csak én nem találok angol subot (se)?