1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
#161 gyönyörű
pont most akartam amúgy rákeresni a színésznőre:D
jó volt a 9. rész, talán a legjobb az összes közül. részről részre egyre jobb lett ez a sorozat. nálam az évad kb 8,5/10. de messze van még a 2. évad:( -
G_ArchAngel #160 Szerelmes vagyok :)
-
#159 És mi volt Rollo keresztény neve? Rolf :)
Kíváncsi voltam, hogyan fogják a svéd szálat is belekeverni a sorozatba. Hát egy határozott huszárvágással megtették :D
Így most az érdekel igazán mi lesz Althesan sorsa. Mit gondol önmagáról, hiszen elárulta Jézust, háromszor is, ahogy Júdás tette. És mit szólnak hozzá a vikingek, hogy ilyen senkiházi lett. -
#158 Olvasgatom a korábbi hozzászólásokat.
Igen így van, Diszkóverin, vagy valami ilyen helyen láttam, hogy a sorozatos viking támadások hatására kezdtek az angolok kővárakat építeni, és komolyan venni a harcolást. -
#157 Iszonyat jó rész lett a kilencedik.
Akarom mondani... a legvége nem tetszett: Season 2 coming 2014. -
MaRee #156 Igen sajnos. -
Lysandus #155 Kilenc részes csak az évad? Vagy én vagyok lemaradva egy résszel? -
MaRee #154 Kár hogy vége :(
Az utolsó rész fasza lett, sok dolgot hagytak nyitva. Várom a következő évadot :) -
G_ArchAngel #153 utolso resz :( -
#152 jah, itt a pap a túrista, ő jelképez minket, a messziről jött kérdezőbiztost... -
NovaTerra #151 Az egy dolog, ha nem tetszik neki, de az indok a legfurcsább. Ott van például a nagyon jó Rome sorozat az HBO-tól. Azt is butaság lenne csak azért dobni, mert az ember már általános iskolába megtanulta, hogy a főbb események miként alakulnak majd.
Szerintem nem volt semmi gond ezzel a résszel sem. Sőt, lényegében az egész részben arról szól, hogy megismerjük a vikingek világát. És kell egy olyan szereplő, mint a pap, aki kérdez. El lehet neki mondani mi miért van és mit jelent. -
paly90 #150 nem kötözködni akarok, de egy ilyen sorozatot elkaszálsz egy "szirszar" Revolutiont pedig résztől részre istenítesz
mégegyszer mondom, nem kötözködöm, csak furcsának találom az izlésed:) -
Lysandus #149 Nem tudom. Én például olvastam a Trónok harcát, mégis megnézem. -
#148 Én annak tudatában írtam azt a hozzászólást, hogy nem feltétlen követik szigorúan a törit hanem inkább beáldozzák pl. ha esik a nézettség, de ha szigorúan a töri könyv szerint megy minden akkor le van lőve kb. minden cliffhanger így meg nekem nem lesz már annyira érdekes mert utána olvastam már... :/
Hát akkor nekem ennyi volt. Fuck. -
Lysandus #147 Hát, végső soron nem. Hiszen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vikingek, illetve egyik csoportjuk a normannok (vö. northman) 1066-ban elfoglalják az angolszász uralkodóktól Angliát. Egyébként Normandia valahogy úgy jött létre, hogy 911-ben III. Károly frank király a Szajna alsó folyásánál egy elég nagy területet adományozott egy normann vezérnek, hogy megvédje őt a pogány vikingek támadásától. És vajon hogy hívták ezt a normann vezért? Nem fogjátok kitalálni: Rollo! Micsoda meglepetés! :-) -
#146 -
#145 már az első rész óta motoszkált bennem, hogy ez a ragnar gyerek olyan ismerős, eddig lusta voltam rákeresni.
hát basszus, múlt héten a game of thrones-os srácról derül ki, hogy a baytown outlawsban láttam, most meg róla is
itt is kb a csibészes mosolyt vetette be.
-
G_ArchAngel #144 Szerintem az egyik legjobb rész volt.
Ne felejtsük el, hogy ez a History Channel sorozata, nem dokumentumfilm, de igyekeznek a történelmi tényeket is belekeverni a főszálba, így a viking kultúrát is bemutatják. -
#143 Csak azt nem tudom mit vártak, főleg az első és második évad tükrében. Azok "gyorsabbak" voltak? Tűzokádó sárkányokat vártak minden részben? Komolyan nem értem. -
MaRee #142 Hát a Trónok Harca is sok kritikát kap mostanában, hogy sehova nem halad szinte a történet, mást vártak az emberek. -
#141 Most, hogy a véget ért nemrég a Spartacus, és a Borgias harmadik évada is elkezdődött, picit azért érezni, hogy enyhén lassú ez a sorozat a történelmi sorozatok között. Ha idevesszük a Trónok harcát is, akkor meg pláne. :)
Érdekes rész volt, ennek ellenére ha kimarad SE vesztettünk volna sokat.
Kíváncsi leszek ezt mennyien látták, és mennyien nézik a következő részt. Mert szerintem ez a rész volt a nézettség szempontjából a vízválasztó. -
#140 Jól nézett az ki már az elején. De én a feleségét is nagyon meg bizony :) -
MaRee #139 Pappal tuti szúrni fognak -
#138 a régi főnöknek a lánya egyre jobban néz ki, jó bőr -
#137 Ez de barbár szokás.... -
MaRee #136 Na végre kiderült merre megy tovább a történet majd. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Leifet vagy kit sajnáltam, végig azt hittem, hogy a pap lesz a kiválasztott. -
#135 -
#134 Ki ez? Felipe Massa? -
MaRee #133 NEM merem megnézni, de ha jól látom a pap jól átalakult :D: D -
#132 na neeeeeeeeeeeeeeeee -
#131 -
hapi #130 Ez nagyon jó, remélem benne lesz a sorozatban, hogy elkezdenek ilyen kardokat gyártani! -
#129 God serie, men de ser ut som en gammel sovjetisk krig filmen er så realistisk.
Den trefning kjent som slaget ved langsom erobringen nivå. -
G_ArchAngel #128 -
#127 Jó a sorozat, de mintha régi egy orosz háborús filmeket néznék annyira reális.
A csatának nevezett csetepaté pedig lassan Honfoglalás szinten van. -
G_ArchAngel #126 Az éjszakai rajtaütés után megjegyezte az egyik viking, hogy mennyivel jobb minőségűek az angolok fegyverei...
-
#125 Az meg a másik. Lehet tényleg ilyen hülyék voltak akkor az angolok, nem kizárt de az is lehet, hogy fokozatosan fognak alkalmazkodni és a 2. évadban esetleg már jóval nagyobb ellenállást fejtenek ki, sőt szinte biztos is vagyok, hogy így lesz. Szépen lassan megismerik egymást, kiismerik a taktikákat stb. és egyre komolyabb csaták lesznek, mint pl. a főcímben. Szóval ezvan, el kell viselni amíg ezek a pudingok beletanulnak az igazi harcba. -
G_ArchAngel #124 A történet a IX. századbaj játszódik, az ekkori angol íjak szánalmasak voltak. A longbow csak a XII. században jelent meg és a XIV. században "élte" fénykorát.
1-2 viking elesett volna, de pajzsfal mögött elérték volna az íjászokat. -
MaRee #123 Én már a várból lenyilaztam volna őket a francba mikor jöttek tárgyalni :D Persze ott volt a király testvére vagy mije, de végeredményben nem sokat értek vele. -
#122 telik az idő rendesen, a köv részben Athelstannak már elég érdekes feje lesz :D