1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
#361 https://www.facebook.com/photo.php?v=512555658849313 -
Mirk #360 Nem fröcsögött a vér, nem nyomták a képembe a bordákat és a lifegő tüdőt. De.
Zseniális volt, úgy megteremtették a hangulatot a zenével, vágással, egyre jobb ez a sorozat, lassanként már művészi jellegűvé is válik.
Külön jó pont a főszereplőnek, vagy a rendezőnek aki utasította mit csináljon, mert nem a "várható" szadista élvezkedő nagyon tré alakítást kaptuk amit egy ilyen jelent során szinte minden filmben kapunk a kínzás végrehajtójától. -
#359 :DDDDD -
#358 Ragnar olyan áhítattal, szinte már gyöngéden csinálta a műveletet, hogy szinte megkívántam a véres sast. Na jó, persze nem, de ha muszáj lenne, csakis Ragnar mesterre bíznám. -
G_ArchAngel #357 Haverom kortepalinkaja után egy ló seggbe dugott volna, azt sem érezted volna... -
bega82 #356 Tegyük hozzá, nem hiszem, hogy lenne bárki is, aki egy ilyet visítás nélkül "állna". :) -
#355 Rangar azt mondta, hogy akkor nem kerül Valhallába, ha visít a művelet közben. -
#354 persze hogy eszméleténél, különben soha nem kerül be a valhalla-ba.
Szerintem pont jó volt a sasos jelenet, nem kell túlspirázni. -
#353 Én is többet vártam a sastól. Na nem több vért, hanem több realitást. Borg jó pár napja éhen, szomjan volt, mikor kivitték Ragnar elé, ehhez képest nagyon lazán odadobta a pongyolát a feleségének, és a kivégzés alatt is végig eszméleténél volt. -
#352 Amikor jön a 'Jarl Ingsted' küldötte a faluba, hogy csatlakozna a raidhez, és Rolloval találkozik először. Akkor kérdi, hogy Rollo Lodbrok vagy? -
#351 Azt meg kell hagyni a hangulatot nagyon durván megtudják csinálni a sorozatba, főleg az ilyen szertartás,mulatságokon.
Az a rész mikor a nagycsarnokba volt egy ilyen össznépi mulatság kegyetlen jó volt.
de a párhuzamos esküvő is.
a vérsastól viszont többet vártam, ettől egy fokkal lehetett volna goreabb:D
Az is egy jó pont hogy az ilyen enyhe mitológiai elemeket benne hagyták, nagyon sokat dobnak abból a szempontból, hogy a kornak megfelelően ezek realisztikusan tényleg létező dologként vannak benne és nem csak ilyen középkori sablon zsargon. -
#350 Hol mondtak ilyet? -
#349 Haaaaahahahahaha! Csak nem maradt el a madárka.
Viszont volt egy szép mellényúlása megint a History-nak: Rollo Lothbrok. -
#348 Ha ilyen tempóban fokozódik a végére 10/10 es részek lesznek :D -
MaRee #347 Ez a rész.. -
bega82 #346 Hát nem tudom... én azért nem mondanám "most shocking moment"-nek. :) -
#345 Nem szökhet meg, a jóslat szerint semmiképp vagy legalább is előbb utóbb eléri a sorsa! :) -
#344 Na már kíváncsi vagyok, mi lesz ez a nagy fordulat, amit így beharangoztak. -
MaRee #343 Qrva annyát, meg ne szökjön már! -
#342 húha
https://www.facebook.com/photo.php?v=509436012494611 -
sempronius18 #341 Angliába azért tűnt szerintem Ragnar a főnöknek, mert a fejesek közül csak ő tudott angolul, de Horiknak mint mondtam tényleg nem úgy tűnik, hogy nagy tekintélye van. -
#340 Ja azon csodálkoztam, hogy Horik a király de kb mégis inkább Ragnar a főnök, pedig ő csak egy jarl. Nem tűnik úgy, hogy Horiknak olyan nagy hatalma lenne királyként.. -
sempronius18 #339 Attól, hogy király a hatalma csak névleges a Jarlok felett, de például a vallási szertartást ő vezette Upsallában ebből látszódik valamennyire a fősége.
Egy erősebb király kell, aki tudja is gyakorolni a hatalmát a Jarlok felett aztán mehet a united army. -
#338 Mondjuk azt tényleg nem értem, Horik miért nem tereli össze a dán jarlokat, és akkor mehetnének együtt. -
#337 Valószínűleg nem fognak idén portyázni. A lehetőség, hogy megbosszulhatta Borgot fontosabb volt Ragnarnak, úgy néz ki.
-
sempronius18 #336 Kinyírja Horikot is aztán mint a Dánok királya megparancsolja a Jarloknak, hogy jöjjönek segíteni neki? -
#335 szereztek pár hajót, viszont így, hogy az embereire meg rágyújtották a pajtát, hogy lesz elég katonájuk? -
MaRee #334 Na, az durva. Várom a köv részt nagyon, megérdemli az a fackalap. Én is azt hittem, hogy Ragnar megbocsájt. -
#333 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A véres sas egy kivégzési módszer, melyet több saga is megemlít. Ennek a lényege abból áll, hogy a háton a gerinc mentén két oldalt függőleges vágást ejtenek, amin keresztül - eltörve a bordákat - kihúzzák a delikvens tüdejének két felét két oldalra, így olyan, mintha szárnyai lennének. Hát, végül is tényleg ő maga lett a sas. -
#332 Az elején tényleg azt hittem, hogy Ragnar megbocsátott. Dúúrva. -
#331 Itt van az oldal alján:
http://mult-kor.hu/20130322_igaz_lehet_a_viking_ritualis_kivegzesrol_szolo_saga?pIdx=1
-
MaRee #330 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nem értettem ezt teljesen, most akkor egy sast fognak bele vágni a hátába, vagy mi? -
#329 Ja, az első évad (főleg az első fele) inkább ilyen dokus oktató jellegű volt, most már bekeményített minden szempontból. -
#328 Ez a faszi egy zseni.:D Megszólalnia sem kell màr azok a pillantások és arcok is amiket vág zseniálisak.:D -
#327 Részről részre jobb ez az évad. Az 1 évad is nagyon jó volt, de ezzel a másodikkal nálam már simàn felveszi a sorozat a versenyt a legnagyobbakkal. -
#326 Remélem, nem spoiler, de ez olyan jó pillanat :D
-
sempronius18 #325 Gondolom megcsinálják a vérző sast. -
G_ArchAngel #324 Kiváncsi leszek mi lesz a következő részben, ami ennyire durva húzásként lett beharangozva, hogy ilyet nem láttunk a TVzés történelmében. Azért Game of Thronest ebben nehéz lesz lenyomni... -
#323 Ezzel az évaddal simán. -
G_ArchAngel #322 Szerintem felnőtt a Roma/Spartacus melle ez a sorozat