1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
bega82 #241 Kíváncsi leszek, hogy most mit hoznak ki a sztoriból, mert állítólag ez az Egbert király 835-ben a vikingek, majd 836-838-ban a wales-iekkel egyesülve a dánok támadását is visszaverte. :) -
#240 Mer ez igazi történelmi sori, nem pedig buta hurráfentezi. :D -
#239 Ez a rész is nagyon durván odabaszott, és még csak 2 rész ment le.:D -
#238 Ez is marha jó volt, legalább két adag bélsarat küldtek a ventilátorba. -
#237 Nagyon jó rész lett, rendesen kavarodnak a dolgok. -
#236 Lagertha és Björn képben marad, nem kell félni, mindketten fontosak még az elkövetkező évtizedekben. :)
A részt meg nem mondanám befejezőnek, inkább átvezető, összeköti a két évadot. Jön egyszer majd Rollo és a nyugati kalandozások (és tudjuk, hogy ki lesz majd belőle más néven...), illetve Ragnar sorsa (ami még azért odébb van), no meg persze a gyermekei, akiket Aslaug szül majd neki és igen fontos szerepük lesz majd Anglia történelmében (is). Anyag bőven van még a legalább 60-70 évet átfogó sztoriban (akár még Hódító Vilmosig is elmehetnek, ami azért elég valószínűtlen), kérdés, hogy mit dolgoznak majd fel ezekből és meddig mennek el (pénz + nézettség függvénye is, persze).
-
MaRee #235 Tényleg jó kis rész volt, bár szerintem is inkább befejező, mint az új évad bevezetője
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lagerthát én is sajnálom, Ragnar tökéletes úton halad afelé hogy teljesen elbassza az életét :D Bár meglátjuk mi sül ki belőle. Bjön mindenesetre jól döntött, nagyon kíváncsi vagyok hogy hova mentek meg mi lett belőlük, stb. Várom a következő részt nagyon. -
#234 Nagyon jó rész volt. -
#233 ok, akkor megvárom míg magyarul is leadják -
MaRee #232 Magyarul nem megy még. Én letölteni szoktam. -
#231 sziasztok! ti hol nézitek a sorozatot? megy már magyarul is valahol? -
sempronius18 #230 Na megnéztem.
Ez a rész sokkal inkább tűnt az első évad zárórészének, mint az új évad nyitányának, de azért rendben volt.
Ahogy az ajánlót elnéztem igazából a 2. résszel fog kezdődni az új évad akkor lesz időugrás is. -
hapi #229 Hát így kell elkezdeni egy új évadot! Nagyon jó rész volt! -
sempronius18 #228 Akkor ha minden igaz lement már az első rész, lement?
Milyen volt, volt benne időugrás?
Sajnos estig nem tudom csekkolni, mert melóban vagyok. -
#227 Csomó 2. évados videó -
MaRee #226 Na várom a képeiteket Ragnarral :D:D -
Stockbauer33 #225 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.facebook.com/photo.php?fbid=480319448739601&set=a.314089785362569.63867.258436810927867&type=1&theater
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.facebook.com/photo.php?v=480299082074971&set=vb.258436810927867&type=2&theater -
#224 Így már jó.:) -
MaRee #223 Hümm nekem betölti. Akkor így. -
#222 403 Forbidden -
MaRee #221 Ejj Lagertha, mit fog ehhez szólni Ragnar? -
#220 Azért valami köze csak van, mert a viking metál számok szövege eleve a téma körül forog, illetve jó néhány együttes helyezi folkosabb alapra a számait. -
MaRee #219 Mondom Amon Amarth! -
MaRee #218 Ha már viking metál, akkor Amon Amarth!
-
#217 de ennek a számanak nagyon tipikus vikinges hanzása van(még ha a valóságban semmi köze sincs hozzá)
talán úgy lenne pontosabb, hogy a jelenlegi főcím ilyen pop-viking, ez meg hard-viking lenne, szerintem az ilyen keményebb stílusú zene jobban illik egy olyan sorozathoz ami fosztogatókról szól:D
(persze copyright és hasonlók, de ha mondjuk én csinálnék viking témájú filmet a főcímre ez lenne a legesélyesebb szám:D) -
G_ArchAngel #216 valahol olvastam egy zenetortenesztol, hogy a vikingeknek es a skandinav metalnak semmi koze egymashoz, valoszinuleg Svejn es Olaf az elso percben felkoncolta volna a zeneszeket hallva ezt ezeket a muveket :)
(megj: szeretem a Finntroll zenejet en is, de a vikingek utanzasa a kulsejukben csak ugyes marketing, semmi mas) -
#215 hogy milyen hülye voltam eddig, hogy nem néztem:S
a history channel miatt azt hittem vmi szar dokumentum keverékes cucc:D
egy dolgot sajnálok, hogy a főcímdala nem ez:
-
G_ArchAngel #214 Jobban varom, mint TWD + GoT-ot egyutt -
#213 Teaser 2 a főbb szereplőkkel (via 'junkie).
-
MaRee #212 -
#211 2014. február 27., csütörtök (SJ)
-
MaRee #210 Nem tudom, de sztem a célzáson van a lényeg :D -
#209 Ez ki? -
kissssss #208 úgy látszik a célzóvíz megtette a hatását nála. -
#207 -
sempronius18 #206 Ja ezt a sorozatot lazán lehet majd folytatni akár Björn mediterrán portyájával, a Svéd korona megszerzésével, Ivar és öccsei bosszúhadjáratával, Leif Eriksonnal, Nagy Knuttal és előtte a nagy mészárlással, hódító Vilmoson át Szicília elfoglalásáig, stb stb.
Alapanyag van csak nézettség meg írói szándék kell. -
#205 De addig még pár évad azért belefér, plusz a leszármazottak és a bosszú sztorija is akár. :)
-
#204 Az Út az ami számít. -
#203 Hálaistennek én nem tudom itt hogy fog.:D -
G_ArchAngel #202 Kar, hogy ez is olyan, mint a Spartacus: tudod hogy fog vegzodni es nem orulsz neki :/