1178

A History Channel saját gyártású sorozata
  • bega82
    Kíváncsi leszek, hogy most mit hoznak ki a sztoriból, mert állítólag ez az Egbert király 835-ben a vikingek, majd 836-838-ban a wales-iekkel egyesülve a dánok támadását is visszaverte. :)
  • Sir Quno Jedi
    Mer ez igazi történelmi sori, nem pedig buta hurráfentezi. :D
  • ForzaInter
    Ez a rész is nagyon durván odabaszott, és még csak 2 rész ment le.:D
  • Piszkos  Fred
    Ez is marha jó volt, legalább két adag bélsarat küldtek a ventilátorba.
  • Carmang
    Nagyon jó rész lett, rendesen kavarodnak a dolgok.
  • PetruZ
    Lagertha és Björn képben marad, nem kell félni, mindketten fontosak még az elkövetkező évtizedekben. :)
    A részt meg nem mondanám befejezőnek, inkább átvezető, összeköti a két évadot. Jön egyszer majd Rollo és a nyugati kalandozások (és tudjuk, hogy ki lesz majd belőle más néven...), illetve Ragnar sorsa (ami még azért odébb van), no meg persze a gyermekei, akiket Aslaug szül majd neki és igen fontos szerepük lesz majd Anglia történelmében (is). Anyag bőven van még a legalább 60-70 évet átfogó sztoriban (akár még Hódító Vilmosig is elmehetnek, ami azért elég valószínűtlen), kérdés, hogy mit dolgoznak majd fel ezekből és meddig mennek el (pénz + nézettség függvénye is, persze).
  • MaRee
    Tényleg jó kis rész volt, bár szerintem is inkább befejező, mint az új évad bevezetője

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lagerthát én is sajnálom, Ragnar tökéletes úton halad afelé hogy teljesen elbassza az életét :D Bár meglátjuk mi sül ki belőle. Bjön mindenesetre jól döntött, nagyon kíváncsi vagyok hogy hova mentek meg mi lett belőlük, stb. Várom a következő részt nagyon.
  • ForzaInter
    Nagyon jó rész volt.
  • Mayorpapa
    ok, akkor megvárom míg magyarul is leadják
  • MaRee
    Magyarul nem megy még. Én letölteni szoktam.
  • Mayorpapa
    sziasztok! ti hol nézitek a sorozatot? megy már magyarul is valahol?
  • sempronius18
    Na megnéztem.
    Ez a rész sokkal inkább tűnt az első évad zárórészének, mint az új évad nyitányának, de azért rendben volt.

Ahogy az ajánlót elnéztem igazából a 2. résszel fog kezdődni az új évad akkor lesz időugrás is.
  • hapi
    Hát így kell elkezdeni egy új évadot! Nagyon jó rész volt!
  • sempronius18
    Akkor ha minden igaz lement már az első rész, lement?

Milyen volt, volt benne időugrás?

Sajnos estig nem tudom csekkolni, mert melóban vagyok.
  • PetruZ
    Csomó 2. évados videó
  • MaRee
    Na várom a képeiteket Ragnarral :D:D
  • Stockbauer33 #225
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=480319448739601&set=a.314089785362569.63867.258436810927867&type=1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?v=480299082074971&set=vb.258436810927867&type=2&theater
  • ForzaInter
    Így már jó.:)
  • MaRee
    Hümm nekem betölti. Akkor így.
  • ForzaInter
    403 Forbidden
  • MaRee
    Ejj Lagertha, mit fog ehhez szólni Ragnar?
  • Piszkos  Fred
    Azért valami köze csak van, mert a viking metál számok szövege eleve a téma körül forog, illetve jó néhány együttes helyezi folkosabb alapra a számait.
  • MaRee
    Mondom Amon Amarth!
  • MaRee
    Ha már viking metál, akkor Amon Amarth!

• DasIsFuck
    de ennek a számanak nagyon tipikus vikinges hanzása van(még ha a valóságban semmi köze sincs hozzá)

talán úgy lenne pontosabb, hogy a jelenlegi főcím ilyen pop-viking, ez meg hard-viking lenne, szerintem az ilyen keményebb stílusú zene jobban illik egy olyan sorozathoz ami fosztogatókról szól:D
    (persze copyright és hasonlók, de ha mondjuk én csinálnék viking témájú filmet a főcímre ez lenne a legesélyesebb szám:D)
  • G_ArchAngel #216
    valahol olvastam egy zenetortenesztol, hogy a vikingeknek es a skandinav metalnak semmi koze egymashoz, valoszinuleg Svejn es Olaf az elso percben felkoncolta volna a zeneszeket hallva ezt ezeket a muveket :)

(megj: szeretem a Finntroll zenejet en is, de a vikingek utanzasa a kulsejukben csak ugyes marketing, semmi mas)
  • DasIsFuck
    hogy milyen hülye voltam eddig, hogy nem néztem:S
    a history channel miatt azt hittem vmi szar dokumentum keverékes cucc:D

egy dolgot sajnálok, hogy a főcímdala nem ez:

• G_ArchAngel #214
    Jobban varom, mint TWD + GoT-ot egyutt
  • PetruZ
    Teaser 2 a főbb szereplőkkel (via 'junkie).
  • MaRee
  • PetruZ
    2014. február 27., csütörtök (SJ)
  • MaRee
    Nem tudom, de sztem a célzáson van a lényeg :D
  • ForzaInter
    Ez ki?
  • kissssss
    úgy látszik a célzóvíz megtette a hatását nála.
  • RatBaG #207
  • sempronius18
    Ja ezt a sorozatot lazán lehet majd folytatni akár Björn mediterrán portyájával, a Svéd korona megszerzésével, Ivar és öccsei bosszúhadjáratával, Leif Eriksonnal, Nagy Knuttal és előtte a nagy mészárlással, hódító Vilmoson át Szicília elfoglalásáig, stb stb.

Alapanyag van csak nézettség meg írói szándék kell.
  • PetruZ
    De addig még pár évad azért belefér, plusz a leszármazottak és a bosszú sztorija is akár. :)
  • Sir Quno Jedi
    Az Út az ami számít.
  • ForzaInter
    Hálaistennek én nem tudom itt hogy fog.:D
  • G_ArchAngel #202
    Kar, hogy ez is olyan, mint a Spartacus: tudod hogy fog vegzodni es nem orulsz neki :/