1178

A History Channel saját gyártású sorozata
  • MaRee
    Elindult a History Channel első sajátgyártású sorozata melyet a The Tudors-t is jegyző Michael Hirst készít.

Az Origo cikkje alapján:

\"Mivel a History Channel első fikciós szériájáról van szó, a sorozatrajongók bőszen töltik is le, ahol csak lehet. Csalódni azok fognak, aki történelmi sorozatként olyasmit vártak, mint a Spartacus, de amit a Starz csatornán lehet, azt egy főleg dokukat adó ismeretterjesztő tévén nem: itt nincs szex, pláne nem orgia, nincs öncélú vérengzés, indokolatlan brutalitás, legfeljebb egy levágott fej (a Spartacus-ban nincs epizód egy kontérnyi, szanaszét fröcsögő vér nélkül), és nincs otromba szentségelés sem. Lassan építkező, de ígéretes sorozatról van szó, várjuk a szőrös, elszánt északi fickók igazi kalandjait.\"

A sorozat jelenleg a második részénél jár, én eddig a pilotot láttam, nekem bejön. Akit érdekelnek a vikingek és az északi mitológia, az vessen rá egy pillantást. Az imdb-n 8,5 pontot kapott eddig, bár ahogy olvastam elég vegyesek a vélemények. Az első évad úgy olvastam tíz részes lesz.