3496
13460980771376987028.jpg
  • KollerN
    Annyi videót adoot már ki a Ubisoft a játékról és egyet sem néztél meg?
    Szégyeld magad :)
    Azt szajkózzák az összesben hogy orrba-szájba hajózhatsz, szinte az egész erről szól, szabad hajózásról. Kalózok leszünk benne bakker.
  • Gary
    Ámen! :Ð
  • ratgab
    Tudod mit? Úgy legyen...XD
  • Gary
    Lottó ötösöd legyen, ne igazad! :Ð
  • ratgab
    Tipphopp: Szerintem nem lehet majd.
  • Forrest Tomee
    Van valami infó róla, hogy ebben a részben lehet sandbox módra szabadon hajózgatni? Sajnos a 3-ban nagy csalódás volt, hogy csak a küldik idejére lehetett vitorlát bontani.
  • SergioAmigo
    Live From New York Comic Con
  • Muttley
    ügyes, kifejezetten ügyes :)
  • ferdzs0
    köszi szépen. a hangokra pedig most külön figyeltem, és próbáltam pár új ötletet belevinni, amiket eddig nem csináltam, örülök, hogy sikerült, ezek szerint :)
  • NagyiBMX
    Ma akartam előrendelni gameshoptól a Buccaneer Editiont, beírtam a keresőbe, erre "Előrendelésben elfogyott"...
  • Krisztiam #603
    cd galaxistól megrendelve :D
  • NagyiBMX
    Ez barátom, kurva jó! Ezeknek a trailereknek/gameplayeknek felét nem is láttam, és a zenével nagyon egybe voltak az epic részek. Ja és végre egy olyan munka ahol, a zene mellett lehet normálisan hallani amit mond az illető a videóban. Nagyon jó lett!
  • xido
    folytatódik a nabazmeg..
    a következő elem egy olcsó csomag dlc-vel és választható póló vagy kártyapakli :)

• ProGabe #600
    Nem néztem sok trailert, így nem tudom, hogy mennyi ebből a saját munkád és ezt mindenképpen dicséretnek fogd fel! :)
    Szóval én nem tudok ebbe belekötni.
  • ferdzs0
    helló. csináltam egy fan trailert a játéknak, gondoltam megkérdem, hogy mi a véleményetek róla ^^

remélem bírni fogjátok:

• a.carkey
    Íme.
  • xido
    "A Ubisoft lerántotta a leplet az Assassin's Creed 4: Black Flag megjelenés utáni letölthető tartalmakról, amikhez egy Season Pass-t és a Freedom Cry DLC-t is hozzácsapta.

Az Assassin's Creed 4: Black Flag letölthető tartalmai még több egyjátékos küldetést fognak tartalmazni, csak a Freedom Cry DLC összesen 9 új misszióval kecsegtet, amiben Edward Kenway első tisztjének, Adewale bőrébe bújhatunk.

Az alább felsorolt DLC-k mindegyike még 2014 márciusa előtt meg fog jelenni PC, PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra.

A Season Pass a megjelenés napjától lesz megvásárolható és a következő letölthető tartalmakat kapjuk meg vele:

Freedom Cry: A rabszolgaként felnőtt Adewale a Jackdaw kalózhajón talál rá a szabadságra Edward Kenway kapitány helyetteseként. 15 év múltán Adewale-ből képzett orgyilkos válik és hajótörést szenved Saint-Domingue partjain fegyver és legénység nélkül. Kalandjai pedig csak itt kezdődnek. (több, mint 3 órás játékidő garantált)

The Exclusive Kraken Ship Pack: Ez a pakk további személyre szabási lehetőségeket ad a Jackdaw hajóhoz. Csak Season Pass tulajdonosoknak.

További egyjátékos küldetések, fegyverek, karakter-kinézetek és gyűjthető tárgyak.

Még több multiplayer tartalom, új feloldható karakterekkel.

Ha a Season Pass-t vesszük meg 20%-ot spórolhatunk meg, ha pedig előrendeljük a Uplay Digital Deluxe Editiont a Uplay Shopból, további 5%-os kedvezményben részesülünk.

Az Assassin's Creed 4: Black Flag november 1-jén jelenik meg Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, november 22-én pedig PC-re, Wii U-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re."

Forrás sg.hu
  • Muttley
  • Gary
    Jaja, ezt értem! Csak kifejtettem a mostani variációkat lerohanás esetén :Ð

Talán majd a Game Lab megoldás lesz erre.
    Bár, a játék mindig nyújtott egyéb lehetőségeket, csak ki kell tapasztalni, illetve megfigyelni (vagy fordítva).
    Pl.: AC:R-ben a drop stun, mikor messzire ugrasz egy magasabb tetőről és az üldöződ utánad ugrik, akkor visszafordulva le tudod ütni mindenféle eszköz használata nélkül. Az AC:B-ben ilyen nem volt, az üldöző ekkor simán megölt.
    Az AC3-ban már nem nagyon jön be, de ebben vannak ezek a függeszkedős, falra felfutó, majd lepottyanós leütések. Valamint, magasabb helyről (picit magasabbról, mint az üldöződ van) leütések.

Az assassinate-ben meg a lock-oláson múlik minden. Az dönti el ki az üldöző, ki a célpont. AC:B-ben a célpont eldobása trükkre emléxik még valaki?
  • cRusa1deR
    Újabb trailer:
    https://www.youtube.com/watch?v=tXA8q73QTRs

Úgy néz ki az új epizódban egy-egy szekvencia teljesítéséért nem festményeket kapunk majd, hanem valamilyen új tetoválást Edward testére. Érdekesnek ígérkezik.
  • MerlinW
    Ha rohanok utánad, majd a levegőből/falról ugorva öllek meg, továbbá ha te vagy az 5. gyilkosságom, akkor kapsz 100 pontot, kapsz acrobatic bónuszt, kapsz streak abilitért és máris van 2000+ pontod plusz az esetleges variety bónusz csak mert lerohantál 5 játékost.

Én azt mondom, hogy maximum 100 pont rohanásért és olyankor ne legyen aktív semmilyen bónusz.
  • NagyiBMX
    Ezt az egyet nem én csináltam, a PC Guru honlapján találtam, csak átméreteztem és kiváncsi voltam úgy tetszik-e :) Abban igazad van, hogy hamár open world, Karib-tenger epicness lesz itt akkor ne egy fekete képet rakjunk be háttérnek. :D
  • ratgab
    Vannak szép világos, tegneri képek. Én azokat használnám a helyedben. Ez így túl sötét.
  • ratgab
    Szerintem ilyen hamar lesznek ilyen módok. Akik kicsit is komolyan veszik az értelmes játék fogalmát, azoknak be fognak jönni az ilyen szabályok, mint amilyeneket az imént te is taglaltál.
  • ratgab
    Sajnos a rohanás Revelationsben csúcsosodott ki. Brotherhoodban még az Assassinate volt az a mód, amiben lehetett tényleg igazi assassinként játszani, cserkészni az ellenfelet és levadászni.
  • Myselor
    kicsit sötét de amúgy jó :)
  • NagyiBMX
    Ez szerintetek milyen lenne hátérnek?
  • Gary
    Most is így van, ha lerohan, csak a 100 pontot kapja. Ha pofán is vered közben, neked is jön a 100 pont.
    Mókás, mikor egy ilyen lerohanás után azt látom, hogy nem 100 pontért, hanem kb. 800 pontért ölt meg (strike + bónuszok).

Viszont, pont az assassinate az, amikor nem kapsz célpontot, így nem is tudod igazán lerohanni, ám a bónuszokat kilehet használni. Ha nem kapok valakit a hátamba, aki levadássza a leütött célpontom, meg engem is.

A BF Game Lab-je érdekes újítás lesz!
  • MerlinW
    A BF-ben egyébként már lesz erre beállítás, azaz készíthetünk majd játékszabályokat, amelyekben többek között a pontozást is mi szabályozhatjuk. Ha a szabály népszerű, az Ubi beteszi a ranked játékmódok közé.
  • MerlinW
    Pedig annyira egyszerű lenne megoldani ezt a rohanós dolgot. Nem kapna semmilyen bónuszt, és nem számolná bele a streak-ekbe sem. Így egy nem csendes ölést hajt végre, maximum 100 pontot (vagy annyit sem) kapna érte, esetleg nullázhatná a streak és egyéb számlálókat is. Máris értelmetlen lenne rohanni, mert nem érné meg.
  • Gary
    Kösz az infót!

Az AC:R és az AC3 multijában már alapból voltak képességeid, nem nulláról indultál.

Az AC3-ban meg valós pénzért megvehetted az összes olyan képességet és minden egyéb dolgot, ami egyébként csak szintekhez volt kötve. Így, már kezdők is használhattak mindent.

Én az AC:B-t nem megjelenéskor vettem meg, így a multi teljes káosz volt, míg bele nem jöttem. Most sem vagyok egy kimagasló játékos, de ahhoz elég, hogy én öljem meg a kezdőket és a játékélményüket. :Ð
    Bár, a játék iszonyatosan tud szívatni, ha úgy van kedve! :Ð

Amúgy, most már szinte mindegyik játékmódban a rohanás van műsoron. Egy példa assassinate-re (is):
    www.youtube.com/user/GeloCool97
  • a.carkey
    Nov. 22 előtt biztos lesz AC leértékelés steamen. Aki még nem vette meg, max. akkor megveszi a dlcket az AC3hoz is.
  • ratgab
    Én utoljára huzamosabb időt a Brotherhood multijában töltöttem. Utána következő multikban alig-alig töltöttem időt. Sajnos már kezdetekkor is voltak olyan kockák, akik füstbombával és méreggel rendelkeztek, így megölve a kezdők élményét.

Egyelőre nincs jele steamen, hogy lenne magyar, de az előző rész alapján ítélve biztosra veszem.

Tavaly is ilyen verziót vettem AC3-ból és régiónak megfelelően kapásból magyarul indította magát a játék. AC4-et is a Playon adja ki és magyar felirat is elérhető lesz.
  • Gary
    Az AC 3 Season Pass-t nem bántam meg, bár kétségtelen, hogy a multis plusz pályákon csak a megjelenés után volt forgalom, mostanra már... a fene tudja, feléjük sem nézek. Ez persze sejthető volt, az AC:R-nél is ez történt, bár ott mintha tovább húzták volna a DLC-s multis pályák.

Én még nem döntöttem melyik kiadás legyen, de tény, hogy a játékbéli tartalom nálam magasabb prioritást élvez.

Vajh' a Digital Delux-ban is lesz választható magyar nyelv?
  • xido
    olyasmire gondolhatott,mint a Washington edition az ac3 esetében pl
  • ratgab
    Kivéve azt a 3 szigetet, amit a preorder bónuszok tartalmaznak. Kérdés az, hogy azok mekkorák lesznek. Tipphopp: Nem valami nagyok... :-)

Mindegy AC whore vagyok, kellett az is.
  • MerlinW
    A multi DLC-k mindig teljesen el voltak szeparálva az alapjátéktól, tehát semmilyen hátrányt nem szenved az aki nem veszi meg őket. Sőt, emiatt a DLC pályákon szinte soha nem játszott senki egyik részben sem, így gyakorlatilag felesleges megvenni őket. A többi tartalom pedig csak a szokásos "XP boost" meg skinek, amelyek szintén nem befolyásolják a játékélményt.
  • MerlinW
    Ubi sosem adott ki olyan pakkot, ami tartalmazza a DLC-ket, így arra felesleges várnod.
  • grebber
    Soha egyik AC-el sem toltam a multit így most sem érdekel!
    PC-n se igen szoktam mással multizni és szingle párti vagyok. Szőkőévente kis BF3 azt annyi (Most meg hogy jön a 4 majd az)
  • ratgab
    Multi nekem pont mellékzönge csupán. Csak a Singlebe beledobtam 90 órát és még a DLC-khez hozzá se értem AC3 esetében.