3496
-
#493 Én is erre a megállapításra jutottam:D
Egyébként szerintem előbb öregszel meg, mint hogy ráunj:D Majd az unokád kérdezi, hogy "kik azok a csuklyás fickók a polcon?" Te pdig:"Ez a valaha volt egyik legjobb játék főhősei" Majd pedig könnyekkel küszködve mondod az unokádnak, hogy "most menj ki kicsit és hagyd egyedül a papát" :) -
Gary #492 Akkor, Te már túl vagy a fan-on, Te FANatikus vagy! :Ð
Egyébként, az AC sorozat nekem dettó. Kétségtelen, hogy az AC2 minden tekintetben magasra tette a mércét. Mindenesetre, kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül előbb, teljesen megvénülnöm vagy az AC-re ráunnom. :Ð -
#491 Szegény cápák vadászata nem tetszik, de ettől függetlenül remek AC lesz megint:) Bár ahogy olvastam van akinek már az AC hangulat a 2 után elveszett:D Persze AC fannak tartja magát:D Nekem fura módon mindegyik tetszett, még a 3 is.
Bár én Resident Evil 6-tal is így voltam, RE fanok kb ránézni sem voltak képesek, nekem meg nagyon tetszett:D -
Gary #490 Fene beléjük! Ha nem csúsztatnák, lett volna majd' egy hónap(om/unk) a Black Flag-re. Most meg majd lehet kapkodni melyiket tolj(am/uk).
Bár, ha ez a tendencia, akkor a Watch Dogs is csúszik pár hetet, akkor meg már ünnepek tájéka, így nem kell plusz szabadságot beáldozni (az a rész már be van tervezve :Ð). -
xido #489 egyébként most nagyon bátrak UBIék..így lett volna 1 hónap előnye AC4nek a Watch dogs-al szemben..ugye az is UBI..most kíváncsi leszek egy időben kiadva melyiket viszik jobban:) -
#488 Assassin’s Creed IV: Black Flag PC release will be a few weeks behind consoles
"Assassin’s Creed IV comes out Oct. 29 on current-gen consoles, so we’ll probably see a PC release on Nov. 19 or 26, as games typically come out on Tuesdays. Assassin’s Creed III originally released on Oct. 30 last year, and arrived on the PC on Nov. 20."
PCGamer.com -
xido #487 gs oldalára felkerült a hír...ezzel egyetemben:)
-
#486 Ahogy látom tényleg igazad van, olyan fél óra Google után ezt találtam:
"Unfortunately, it seems that the team responsible for developing the Assassin's Creed IV PC build has hit a few snags, and Ismail says the Assassin's Creed IV: Black Flag PC release date is likely to arrive "a few weeks after" the current-gen launch of the game."
De tényleg, xido-nak is igaza van, hogy akkor legalább a GameShop vagy 576 vagy valakik a dátumot a PC-nél írják már át, vagy lehet, hogy ők sem tudnak róla? -
xido #485 öö...akkor kicsit módosítanák már a dátumot a hazai oldalakon,nem?:) -
#484 Október 31.-én xbox360, ps3 és WiiU. A PC és nextgen konzolos verzió pár héttel később jön:) -
#483 PC-re ugyanakkor jön mint konzolra, október 31 vagy november 1. -
#482 hát azt nemtudom,reméljük.akkor nem biztos hogy egyből megvenném:) -
#481 Azért remélem nem annyit kell várni, mint a GTA V PC-re :D -
#480 Úgy tudom valószínűleg csak pár héttel később:) -
#479 arra még ráérsz pc-re csak később jön:) -
#478 A grafika is nagyon jó lesz:O A zene is, mint mindig, van érzékük hozzá a srácoknak:)
Muszáj lesz a költenem a gépre, mert ezt a játékot maximálisan ki akarom élvezni :P -
#477 Óóó hogy az a... és még bő 50 nap :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
xido #476 na várj,akkor még egy kínzás,amit ma láttam és még nem volt itt talán:)
-
#475 Ajj de meghoztad most a kedvem a Black Flag-hez! -
xido #474 hátha valakit hozzám hasonlóan a zene is érdekel:)
-
#473 Legalább minden napra jut egy kis Black Flag :D
Amúgy ezeket én sem tudtam, mert a játékból nem derült ki, Animus-ban sincs írva.
Wikin olvastam utána a szereplőknek, aztán ott bukkantam rá ezekre.
Például azt sem tudtam, hogy amikor Connor-t ki akarják végezni és a fejére húzzák a zsákot, akkor elvileg jelt adsz az Assassinoknak és elszakítják a kötelet. De valójában Hayhtam Kenway, Connor apja szakítja el a kötelet egy dobókéssel. Szóval az apai szeretet ott van benne, meg az Assassin vér:) -
#472 Énis imádom az AC sorozatot de ennek a sztorinak a felét nem is tudtam :D Ja egyébként ittvan a nap számláló, hogy legyen mit megnézni mindennap :D -
#471 Egy örökkévalóságnak fog tűnni:/ De egy AC rajongónak ez nem jelenthet gondot:D
Egyébként kíváncsi leszek, Juno mit csinált, miután kiszabadult és megmenekült a világ. Mert ebben a részben már jóval utána játszódik a történet és elvileg Juno uralomra akart törni(Minerva is ezt mondta). Edward Kenway szerepében meg gondolom a haláláig leszünk, amikor betörnek hozzá és megölik.(amit Birch tervelt ki és így a fiatal Haytham mellette templomos lett.Bár később Haytham bosszút áll az AC3-ban a templomos mesteren emiatt:P ) -
#470 Ha minden igaz akkor már csak 58 nap. -
#469 Állati jó lesz:P Kár hogy még sokat kell várni rá:/ -
pcgammer #468 -
ggbuffon #467 Ez a rókabőr vita teljesen felesleges, hisz mindenki látja h az évről-évre toldozgatással, pár újítással..
Nekem ezzel h teljesen őszinte legyek, az égvilágon semmi problémám.
Nálam mindig is a sztori és a hangulat adta a játék sava-borsát, a 2-ben és a BH-ban látott reneszánszkori Itália telitalálat volt, ahogy a megvalósítása is. (az 1-et ugye a monoton gameplay erősen lehúzta, de a feeling azért ott is megvan)
A Revelations nekem már kínlódásnak tűnt inkább sztori szempontjából, kb "zárjuk le vhogy az Ezio szálat", a 3 meg totálisan alulmúlta az addig felépített brandet a bugyuta és jellegtelen Connorral, a Desmond szál és rejtély röhejes lezárásával, a grafikai bugokkal (röhej, h a játékosok zöme panaszkodott a városok fps dropjára, aztán sz*rtak bele ubiék magasról).
A BF-el kapcsolatban is szkeptikus vagyok, bár a kalózos hangulat és karibi környék nekem is bejön, remélem azért optimalizálni nem felejtik el a nagy pénzhajhászásban.
1-2év pihenő szerintem nem ártana nekik, kicsit újragondolni az egészet. -
pcgammer #466 -
xido #465 -
#464 nekem is, nem ezen múlt, hasraütés -
#463 Ott nekem mint szemlélődönek, a legnagyobb bajom nem a kép mivoltával volt, hogy egyszerű vagy bonyolult, hanem hogy méretezés gondok voltak, és nem azért hogy igényesség, de eléggé szemcsés-pixeles volt, ha picit élesebb képből vágták volna, már más lett volna.
De ez saját vélemény. -
ratgab #462 Nekem az első is tetszett. -
#461 Jah oks, nemgond, csak baromkodunk itt, maradhat nyugodtan. :)
Itt elég ha fent van, a másik előnye hogy az ember, probálgat, gyakorolja. -
#460 Logo, nekem nem emelkedik ki, vagy lehet nem vettem észre. :D
Jah megértelek, a több kép ötvözése, csak annyiból érdekes, számomra pl, hogy akkor úgymond te csinálod, nem egy background van kint. :D
Mondjuk úgy egyedi, máshol google-ban nem megtalálható.
Sötét részek egyrészt így adnak keretet, másrészt a kollekciómba csak SÖTÉT cucc mehet. :DDDDDD -
#459 egyelőre kicseréltem az előbbire -
#458 Amúgy nem megint nagyképűség, de a fenti banner-t látszik hogy nem csinálták meg jól, rossz alapon a méret, jobbra kilóg a banner.
Ha valaki szerkesztget, a Szélesség: 780 pixel, magasság, álltalában 350 pixel, vagy 330 pixel ha vékonyabb kell. -
#457 méretre vágtam,odaraktam a logot szépen,akkor még vágtam belőle.sőt az még kiemelkedik a logo olyan kemény nem?xd én nem nagyon szeretek több képet egybe vágni olyan furán néznek ki sokszor,tiéd jó de olyan sötét lett megint:D -
#456 Most télleg nem geci, nagyképű akarok lenni, meghogy az enyém jobb (pedig tudjuk hogy az :D ), de pontosan még mit. :D
Amúgy szeretlek ne vedd sértésnek. :D -
#455 :DDD
tényleg jó kedvedbe vagy,nem is baj
de am ne mcsak méretre vágtam xd -
#454 :D
nem baj csak jókedvemben vagyok. :D
Azért más csinálni, meg méretre vágni.