3496
13460980771376987028.jpg
  • ratgab
    Két kard, két pisztoly kevés újítás. Víz alatti úszás és felfedezés kevés újítás. Új helyszín, új főhös, új történet kevés újítás. Új felszerelések, új multimódok kevés újítás. Hajózás, szigetek közötti partraszállás, bálnavadászat, kalózkodás, hajók kifosztása kevés újítás. Kincskeresés a szigeteken kevés újítás.

Mi a radai rosseb kéne még ezen kívül nektek?????

Grafika úgy jó ahogy van. Harcrendszerből sose lesz kihívást nyújtó valami mivel mindig is ilyen volt. Ha átalakítják az már nem AC lesz, hanem valami más. Hangok mindig is kiválóak voltak. Történet hol jobb, hol rosszabb ez tény. De amitől Ac az AC az a történelmi helyszínek (korhű épületekkel), a hatalmas bejárható területek, a sok kis apró gyűjtögethető biszbasz, mellékküldetések, céhek, bérgyilkosok és templomosok csatája, a ruházkodás, fegyvervásárlás és boltvásárlások, felújítások.
  • grebber
    Kár velük "szó csatázni".
    Mindenkinek más tetszik és kész.Csak hát az ember szereti a saját igazát másra erőltetni ha nem sikerül akkor is.
    Nekik nem jön be kész ennyi.A lényeg hogy nekünk és sok százezer embernek igen ,ami miatt Ubisoftnak is jó.Nem hiába nem foglalkoznak nagyon mással!
    Ezt bárhogy lehet még fokozni pl elviszik majd a jövőbe high tech cucokkal kell majd csapatni stb. Vannak ott emberkék nem féltem őket megoldják.

Én minden egyes rész nagyon várok!

• ratgab
    Már megbocsáss, de dumálni könnyű. Mit raknál be az AC-be azt mondjad. Az, hogy több újítás az azért édes kevés érvnek.
  • ratgab
    Harcrendszer: Mindig is ilyen volt, soha nem ez nyújtotta a kihívást. Kihívás kell? Darksouls-ozz.

Gondolkozni akarsz, játssz kalandjátékkal. Reflex kell? Darksouls! Óvatosság? Darksouls.

Sandboxból kivennni a gyűjtögetős részt mikor az az egésznek a lelke epiq fail. Egyébként meg nem is kötelező.

TPS-ben sosincs igazi karakterfejlesztés.

Őszintén? Csupa baromságot hordassz össze, amivel nincs is önmagában baj. Csak az szűrödik le belőle, hogy neked más játékkal kell játszanod, ami a fentebbi elvárásaidat kielégíti. Ilyen baromi egyszerű a történet. Mit kell itt ríni? Nem tetszik, játszol mással.
  • Shep
    Azt mondtam ,hogy kellene kicsit több újítás de ettől még biztos jó lesz ahogy az eddigiek is jók voltak csak ez is olyan lesz, mitn a COD mindegyik rész jó csak minimális a változás.
  • ratgab
    Na akkor várom az észrevételt, hogy mi kéne a játékba szerinted!
  • ratgab
    Azért más egy függetlenségi háború és más egy teljesen kalózos karib térségi történet egy totális más szereplővel. Feltűnt igen, és tetszik is. Én kajálom a kalóz témát.
  • ratgab
    Most komolyan milyen újítás kéne az AC-be a már felsoroltakon kívül? Mire gondoltatok? Annyira érdekelne, hogy ti mit tennétek bele a következő AC-be?
  • ratgab
    Annyi a különbség, hogy én tudom élvezni, te meg nem.

Aki nem tudja élvezni az játsszon mással. Érdekes módon még így is sikeres a sorozat, hogy mostanában fanyalognak páran.
  • ratgab
    De basszus ez még egyik AC-ben sem volt. Elsőre szoktak a játékok izgalmasak és újak lenni, másodjára max szórakoztatóak, de már nem nyújtanak újat.

Ok, unod, de akkor minek jársz ebbe a topikba?
  • Myselor
    hát jó ez igaz,de akkor is jó lenne valami újdonság ezen kívül:)
  • Shep
    Nem hülyék, mert addig fejik a tehenet amíg ki nem szárad.
  • Myselor
    nincs semmi értelmes ninjás cucc ez a baj,sőt ezt az egyiptomos cuccot is megcsinálhatták volna,vagy egy új prince of persiát,de hülyék ezek az uborkáék:)
  • xido
    Az a baj,a nyitott világot csak ilyen gyűjtögetősdi,kicsit önismétlő mellékküldetésekkel lehet megtölteni úgy,hogy ne legyen üres és élettelen az egész..Különben a fene se fedezné fel az egész térképet soha..
  • Shep
    Na egy ninjas téma jöhetne, az nagyon hiányzik PC-n de szerintem úgy az egész játékvilágból, mert az a pár Ninja Gaiden meg Ninja Blade elég soványka (biztos van még más is ami nem ilyen ezer éves Shinobi meg Wii-s cucc de nekem csak ezek jutottak eszembe a nagyok közül.
  • MerlinW
    Ezt a hozzászólást nevezik "WALL OF TEXT" (WoT)-nek. Eredménye: senki sem fogja elolvasni.
    Bekezdés, sortörés, tagoltság. Köszönjük.
  • caps lock
    Az Ubisoft a valóban nagyszerű és a maga nemében tökéletes AC2 sikeréből él évek óta és azóta is azt próbálja felül,de inkább alulmúlni.Évről-évre kijönnek egy új résszel,de lényegében nem tudnak semmi újat nyújtani.Már mindent kihoztak ebből a sorozatból amit lehetett.Önmagában minden rész jó és szórakoztató,kellemesen hosszú és tartalmas (kivéve az elsőt),de az egészet tekintve stagnáló.Sokan szerették volna és ki tudja,lehet egyszer lesz ninja/szamurájos AC.Ebben már több lehetőség,több fantázia rejlik,de ezt is csak akkor tudnák normálisan megcsinálni,ha végre elszakadnának az erőltetett animus projektől,Desmondos,időutazásos,sci-fi,fantasy gyökerektől és valami igazán eredetivel rukkolnának elő.Lehet,hogy ezt már nem lehetne AC-nek nevezni,de miért baj ez? Egyszer minden véget ér.Miért szeretjük ennyire ezt a sorozatot? A szabadság,a hangulat,az impozáns tájak,izgalmas fő-,és mellékküldetések.Mindezt meg lehet,meg is kell hagyni,de teljesen új játékmenettel.Az biztos,hogy a harcrendszer nem maradhat így.Nekem ez szúrta mindig legjobban a szemem.Semmi kihívásértéke nincsen.Nem kell gondolkoznod,nincs szükség gyors reflexekre se óvatosságra.Diablószerű őrült egérkattogtatás az egész.Ha valaki erre izgul,hát lelke rajta.Egy az egyben ki kellene venni a hiábavaló és időpazarló gyűjtögetősdit is.Nem érdekel milyen extra jutalom jár értük,én nem fogok egy rohadt toll miatt órákig szaladgálni.A szerepjátékszerű elemek,mint a karakter és városfejlesztés is tét nélküli.Helyesbítek,nincs igazi karakterfejlesztés,de helyette tápolhatod Eziót vagy bamba indián barátunkat tök feleslegesen mindenféle spéci páncéllal és fegyverrel.De minek? Édes mindegy hol tartasz vagy milyen fegyver van nálad,hacsak nem bénázol szándékosan,egyszerűen nem ölhetnek meg,neked viszont pár gombnyomás.Az pedig hogy boltokat újítasz fel,befektetsz,kereskedsz csóró farkasbundákkal (AC3) szintén értelmetlen.Persze meggazdagodhatsz,megvehetsz mindent,de valódi stratégiai előnnyel nem fog járni.Nem tudom mit hoznak a következő évek,de úgy döntöttem adok az ubinak egy utolsó esélyt,hogy meggyőzzenek.Őszintén remélem a Black Flag képes lesz új alapokra helyezni a játékot és vérfrissítésként fog hatni majd az egész sorozatra.
  • Shep
    Attól, hogy neked elég amit a játék nyújt más még vágyhat kicsit többre, ezt az asztalra letevős dumát meg nagyon bírom de most nincs kedvem belemenni a dologba, mert nem ide való.

Ja, neked is sok sikert :)
  • simonl #395
    Előre bocs a kéretlen válaszért, nem személyeskedés csak a jelenségre reagálok:

Nem tűnik fel mert mi a játék öröméért vásároljuk meg a játékot. És még csak át sem villan az agyamon, hogy milyen motor hajtja.
    És örülök, hogy évente kiadnak egy részt.

Nem akarok demagóg lenni de ha téged mindazok zavarnak amiket leírtál akkor légy férfi, ékes angol nyelven írj meg egy önéletrajzot / pályázatot, küldd el a Ubisoft egyik európai irodájának.

Ők ezt tudják letenni az asztalra, Te mit tudsz?

Sok sikert....

• Shep
    Látod, hogy nem, sőt várják a 128. részt :)
  • CroftManor
    Nem arról volt szó, hogy az AC3-al lefogják zárni a szériát? Ahhoz képest most ott tartunk, évente kiadnak egy részt. Lényegében nem is kell sok mindent csinálni a programban, hisz van már egy jól bejáratott motor, csak a helyszínt meg pár új dolgot kell bele tenni meg jó reklámot csinálni neki és máris kész az új rész. De nekem már kezd kissé elegem lenni ebből a kalózos vonalból, már az ACR-ben is voltak hajók, a multiban voltak kalóz karakterek. Az AC3-ban is voltak kalózok, hajós csaták. Most a 4ben ugyanezt eljátszák, csak kicsit más környezetben? Ez senkinek nem tűnik fel? :D
  • Shep
    Hát úgy igen :)
  • Kandurex
    az benne a móka, hogy én csak az első résszel játszottam, azzal se sokat, max. 1-2 órát, unalmasnak tűnt..., így, hogy kihagytam, és látom a sok lehetőséget a 3. részben, akár még érdekes is lehet
  • Shep
    *vannak
  • Shep
    Nem hőbörgünk, csak van akik kicsit többet várnak egy rókabőrnél. Az meg, hogy neked a 128. is jó lesz az nem minket minősít :)
  • grebber
    Kinek lesz az? Max nektek akik hőbörögnek!
    Nekem 128. AC se lesz unalmas.
  • Shep
    Na meg neked egy fadarab is elég lenne csak AC legyen ráírva :)
  • Shep
    Igen, erről beszélek ,hogy kellene egy kis pihenő.
  • Shep
    De ez mind olyan dolog ami harmadjára már unalmas lesz, először még izgi lesz a bálna vadászat másodjára még elmegy, utána meg már nem fog érdekelni, a többi dolog szintúgy. Kicsit több újítást várnék egy számozott résztől. Ha pl. AC 3 kalózosdi lenne a címe akkor ok, akkor belefér de ez így csak rókabőr, ami persze biztos jó lesz csak kicsit már kezd unalmassá válni.
  • grebber
    Akkor már ketten vagyunk akik nem unjuk
  • ratgab
    Hát azért ott lesz a duál kardozás, több pisztoly használat. Vannak finomságok dögivel. Immár több sziget lesz, lehet hajókázni, bálnára vadászni, fejlesztgetni. Jó lesz ez. Jah és lehet majd víz alatt is úszkálni. Mennyi újdonság kéne még?
  • ratgab
    Más a helyszín, ami teljesen más hangulatot teremt. Én személy szerint nem unom.
  • a.carkey
    Pedig pont, hogy az évente egy játékra állnak rá. :D
  • Shep
    De, semmi újat nem láttam a helyszínen kívül, csak apróbb finomításokat. Ettől persze még el lehet majd szórakozni vele de ráférne erre a szériára is egy kis pihenő.
  • CroftManor
    Ti nem unjátok még? Tény, hogy jól néz ki, de nekem az AC3 jut róla eszembe. Ezeket a hajós csatákat már el lőtték a 3ban, miért kell még erőltetni? Sztem már elég bőrt lehúztak erről a játékról.
  • MerlinW
    Nem lesz az butítva. Emlékezz mi volt a 360 megjelenésekor. Nem futottak a játékok az aktuális vason magas beállításokon. Viszont minden PC-s játékban skálázható a megjelenés minősége. Így lesz most is. Abba nem fognak plusz munkát beleölni, hogy butítsanak bármit is. Több lesz megint a "csúszka", ennyi.

Aztán most majd megint jön évekig az idióták sírása, hogy milyen szarul optimalizált, mert nem fut a játék ultra beállítások mellett a 300k-s gépén. Átéltük már ezt egyszer...
  • ratgab
    Szerintem nem újdonság sokaknak, de engem megint megvettek kilóra, sőt grammra. 0 day vétel ez nem kérdés.

Hogy ne csak áradozzak, most a multi annyira nem nyűgözött le.
  • grebber
    Ezt ugatják minden site-on hogy most már pc-re kell butitani majd!
  • Fox44
    Ezt honnan tudod?
    "A köv.gen. konzolokon most már PC minőségű lesz"
  • grebber
    Most már pc-re kell majd butítani!