3497
13460980771376987028.jpg
  • Kongy
    Sokkal élesebb a PS4, de annyira sok különbség nincsen.
  • Kongy
    én holnap megyek érte, videók meggyőztek, hogy Edward nem lesz töketlen mint Conor, és ez már elég nekem :D
  • Seth
    PS4 persze jobb,nincs annyi rece, finomabb árnyékok, de fakóbb valamiért
  • Myselor
    ma belenéztem youtubeon az elsó 1órát meglestem.hát ez nagyon jó kis játék lett,a 3tól alapból jobb ez tudni lehetett,nekem a 2 hangulatát is visszaadta kicsit,Edward nagyon jó arcnak tűnik,bejön ez a kalózos dolog a kezdetek óta,de a történet is,ahogy kezdödik meg úgy minden nagyon megtetszett.már csak megkellene szereznem boxra vagy talán elfut majd még a gépemen :) de játszani szeretnék már vele ^^
  • ratgab
    Én is örülök neki. Nov 15-ig nekem úgy se nagyon lenne időm belemerülni.

November 22-e nekem pont ideális.
  • NagyiBMX
    Én valamilyen szinten még örülök is neki, legalább van időm összeszedni az új gépet.
  • Zegi Norbi HUN
    Mázlisták:D Nekünk PC usereknek meg böjtölni kell nov 22-ig:/
  • grebber
    Jaj de zsivány ezért siettem az angol végigvitelével itt a magyar nyelvű is.Ugrás neki megint :D
  • ProGabe #766
  • CroftManor
    AC4 Black Flag Fan Made Trailer
  • ggbuffon
    az egész Ubi fórum tele volt tavaly AMD-s userek gondjaival, sőt ugye az fps drop elsősorban őket érintette, pedig nem x2 250-en akarták működésre bírni a játékot, mint én és nem is ócsó VGA-kkal..

nemnagyon vagyok otthon már mostanában ezekben a hw dolgokban, így csak hallomásból tudom, h az Intelek jobban kezelik a dolgokat, ha csak 1 magra vannak szorítva, ahogy a játék is rejtélyes módon jobban szereti..

ebből kiindulva ugye az ember maradna az Inteles dolgoknál, nem lutriznék, viszont ugye nemkevés plusz költség, ami egy olyan konfig összeállításával jár..mert ugye meg már ha vesz az ember, akkor nem egy i3-at fog beszerezni, hanem legalább egy i5öt..ebből a szempontból ha veszem, akkor egy használt box ára lenne csak maga a proci, és nincs akadás meg fog-e menni, nem fog-e menni stb..

ettől függetlenül a tavalyi kiadás optimalizálás szempontjából tragédia volt, gyakorlatilag leszarták a PC-sek igényeit, kaptunk 3féle graf opció választékot aztán jónapot.. a régiek se voltak túlzottan eleresztve configolhatóság terén, de azért jóval testreszabhatóbb volt a dolog..

értem én h új gépet vegyen az ember, de azért az mégiscsak pofátlanság volt..
  • ratgab
    Az is egy jó megoldás!
  • drop
    és én ps veszem elegem lett az új játékok pc változataiból kb 2-3 javítás után lesznek játszhatóak
  • drop
    A játék mögött ugyanis az idei esztendőben is a Ubisoft Kiev áll majd, akik nem első ízben kapnak efféle munkát, lévén a Ghost Recon Future Soldier mellett az Assassin’s Creed 3 PC-s átiratain is ők dolgoztak a múltban, tehát nem csak a portolással, hanem a sorozattal kapcsolatban is van már tapasztalatuk.

Más kérdés, hogy mennyire hasznos ez a tapasztalat, lévén az Assassin’s Creed 3-mal egyáltalán nem alkottak túl maradandót a srácok, lévén a port számtalan programozási, de leginkább optimalizálási hibától szenvedett, így sem a processzorok, sem a grafikus kártyák képességeit nem tudta maradéktalanul kihasználni a végeredmény.
    és maxon ment minden javitás után de akkor is miért adják anak a portálást akki elrontota az elözöt
  • ratgab
    Vegyél új gépet és akkor jól fog futni. Elavult vason meg ne várj csodát.
  • drop
    ezt is azok csinálták pc re mint a 3 részt mert akkor optimalizálást nem fogják erötetni?
  • ProGabe #758
    Ezekre az esély a specializálódott stúdiókban van. Itt pl. a Havoc-ra és az Euphoriára gondolok.

A Havoc ugyebár mind a mai napit a legfaszább fizikai motor, ezt kb. mindenki tudja, hallott róla. Az Euphoria engine pedig az, ami a Rockstar játékokban van és az emberi test fizikájáért felel.

Mindkettőt egy kicsi cég csinálta, beépíthető modulként. A Havoc úgy-ahogy elterjedt, a másikról azt hittem, hogy a GTA IV után el fog, valamiért mégsem érzik úgy a játékkészítők, hogy ez nekik kéne. Hülyék, na :D

Van egy jócsomó ilyen kísérleti cucc, ruha/haj/víz meg különböző anyagszimulációk, meg még egy csomó minden persze. Siggraph-on mutogatják ezeket:

• szabii98
    fogyatékos vagy, nem függő
  • grebber
    Igen mert függő vagyok :-D
  • grebber
    Igen mert függő vagyok :-D
  • Kongy
    és játszani is muszáj? :D
  • grebber
    A munkát is utálom mégis muszáj dolgozni.
    Pénzéhes köcsögök és nem fejlesztenek fizikát ez az ami idegesít.
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem max az AC3 jelenkori részének végét kell tudni, talán még kicsit Haytham Kenway-ről meg a templomosokról. Szóval nem olyan fontos, mint Ezio-s részek.
  • Kongy
    Idén asszem a Gears Judgment-tel ki is merült az ex-kínálat.. hát.. nem voltam tőle elragadtatva...
  • Kongy
    Csak azt nem értem, ha ennyire utálod a játékvilág mechanikáját, akkor miért játszol egyáltalán? :D
  • Skyline
    80-ból már olyan gépet össze lehet rakni AMD-ben gondolkodva ami kettéhúgyozza az X360-at...Ráadásul X360 exkluzív kínálata egy zsák fossal egyenértékű az utóbbi időkben.
  • Skyline
    Senki nem mondta hogy nincs konzol warez csak amíg konzolra ezt 2-3 nap alatt lehúzzák összesen ezren addig pc-n ezer letöltő az első órában megvan (lásd például új Batman). Erről ennyi.
  • wedge31
    Remélem semenyire mert egyik elöző részt se játszottam végig.
  • Myselor
    te amúgyis nem leszarod?akkor se fogod érteni a játékot mert nemtudsz angolul és végigrohanszz rajtuk
  • Nos
    Egyébként szerintetek mennyire fontos tudni az előző rész történetét, ha teljesen képben akarunk lenni. Nekem az nagy csalódás volt, nem sokat játszottam vele.
  • Nos
    Az túlzás, hogy leszarják a fizikát. Az elmúlt években azért sok játékban rengeteg dolog reálisabb lett, de ezek jelenleg főként a mozgásokra vonatkoznak (eldobott tárgyak, ruhák, lobogók, embereke, állatok, víz . . .)

De azzal teljesen egyetértek, hogy iszonyú mennyiségű plusz munkát igényelne a rombolható környezet, és brutális méretű adatbázist. Vegyünk csak egy egyszerű álló pálmafát. Rongálod a törzsét, ok, de mivel? Belelősz, kardal, baltával megcsapod, eltöröd . . . Ez mind-mind más-más textúrát igényelne, aminek a fa törzsén ott kellene megjelenni, ahol a behatás érte, ráadásul biztos elvárnánk, hogy egy kés ne ugyanakkora sebet ejtsen rajta, mint egy balta. Aztán a fatörzs a roncsolódás miatt ledől. Erre külön animációt kellene csinálni, meg kellene oldani a földön a lombkorona deformációját is. Ez extrém plusz munka, és ez még csak egy pálmafa. Ráadásul a játékosok nagy része lehet, hogy egy ilyet sem rombolna le az egész játék alatt. Mert valaki inkább füvet várna, valaki egy ház oldalát károsítaná, valaki egy sátrat rombolna le, valaki követ bányászna, hajóköteleket vágna el . . . Ha ezekre direkt szükség van megcsinálják, de belegondolni is nehéz, hogy mennyi plusz munkát jelentene, ha szinte mindent rombolhatóvá akarnának tenni.
  • a.carkey
    Szerencsére úgy néz ki a PC verzióban sem fogunk csalódni. :)

A tenger változott iszonyat sokat a 3. részhez képest. Mondjuk nem véletlenül, már a téma miatt sem, szóval le a kalappal.
  • grebber
    Akkor se fogják hidd el.Ezeket a mostani csira szarokat is évekig fejlesztik.Egy ilyen komplex cucc akkor mennyi lenne 20év? Ezek leszarják a fizikát inkább a DLC dlc dlc dlc ja és még pár dlc mert azt muszáj kiadni.
  • MerlinW
    "mikor lépi meg valaki egy játékban ahol inkább a kőbrutál valóság fizika kerül előtérbe!"

Majd, ha a hardverek képesek lesznek olyat számolni valós időben. Térjünk rá vissza a témára ismét ~10 év múlva.
  • Kongy
    és még a mai napig van olyan játék amiben ez nincs meg... :D
  • xido
    amúgy érdekes,hogy visszatértek a páncélfejlesztést feltételezhető életerő csíkokra a Connor féle körjelzés helyett..meg a lootolás is az zio féle csilingelő hangú..viszont tetszik,ami idegelt Connornál,hogy nyúzáskor muszáj volt neki vakító fehéren átúsztatni azt is..itt legalább sötét vágás van...
  • xido
    én régen már annak örültem,pl Titan questben,hogy ha végigmegyek a búzaföldön,hajlik a növény amerre megyek..mert hát az is luxusfícsör:)
  • grebber
    Kurva gyorsan mennék a szemészetre ha ilyen homályos fos lenne az élethű mint például a HBDAO-nál az ON.A rohadt távoli dolgok még oké hogy elmosodotott mert rohadt messze van és kb csak a körvonalak látszódnak de a 3 méterre lévő részeket nekem ne fulhomályosítsák már el!
  • Nos
    ez sok más játéknál is így van
    ha a különböző világítási és légköreffekteket leveszed, akkor kapod a legélesebb grafikát, de nem a legélesebb a legélethűbb
  • grebber
    Én már évek óta várom mikor lépi meg valaki egy játékban ahol inkább a kőbrutál valóság fizika kerül előtérbe!

Pl AC-be beleültetve szarrá zúzod az ellenséges flottát a part közelében és a hullákat hajó maradványokat mossa a partra a víz stb.
    Amit szétlősz az ott is marad nem tűnik el 1 sec múlva.
    Kardozásból származó sérülések látszanak a testen/ruhán stb.

Tudom nagyon de nagyon sok idő lenne mindent megcsinálni ,de 1db -ot legalább alkothatna valaki.