Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Tehát a válasz a kérdésedre, egyiknek sem.
[merlinw.org]

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Ahogy nézem nem kell attól tartani, hogy lesznek benne nagy épületek :(
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Na most akkor melyikbõl készül a pécés port?<#idiota>#idiota>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
[merlinw.org]
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na, de jó ez a tréler, annyi kiderül, hogy jön nextgenre is.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mind a két részben van barát- és világranglista, sõt, az AC3 játék közben jelzi is, hogy hanyadik helyen állsz a baráti versenyben és %-os tájékoztatást ad a világranglistás helyezésedrõl.
Persze, ehhez eredeti játék kell!
Vadon és tanyavilág sincs a multiban, fák viszont vannak, majd mindegyik pályán. Igaz, olyan összefüggõ közlekedés nincs, mint a single-ben, de tetõkrõl rájuk lehet ugrani és föntrõl meglepni az áldozatot. Sõt, a multis DLC új pályái között pálmákon is lehet ugrálni. :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
I met God. She's black
ui:igaz már kezdet a revnél a történet elhalni de akkor meg azt unátok meg
ui:ne sírjatok már örûjetek hogy bírtok játszani valamivel
Ellentétben Brotherhooddal, amivel 60 órányi játékidõt töltöttem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként, azt is figyelembe lehet venni, hogy az alany (maga a Játékos) mennyit változik. Értem ez alatt azt, hogy míg fiatalabb az ember, addig fél- egy év "hosszabb" idõ, mit idõsebben... Ami most még tetszik, az hipp-hopp érdektelenné válhat. Tizenévesen már határozott véleményünk van a világról, amit a barátok, divat, stb. hatására két hét alatt háromszor változtatunk meg.
Nekem a név adta el. Nem mondom, hogy csalódtam, de a reneszánsz Itáliával magasra tették a mércét. Konstantinápoly is varázslatos volt.
Amerikában nem voltak ilyen régi, impozáns épületek, de most már saját nyelvünkön olvashattuk a történetet, történelmet.
Ez a rész más volt, a háborúval, a vadonnal, a hajózással.
Gondolom, ezt a részt is megveszem és még az itthoni megjelenés elõtt olvasom a pro és kontra véleményeket. :Ð
Most hirtelen ezt találtam, alul a Sales fejezetben ir számokat. Februar 7-én tartottak 12millió eladott példánynál. Az viszonylag jó:)
Igen, vannak problémák az AC-el, számomra is a legkevésbé kedves rész a harmadik, de annyira nem volt gáz (sõt), hogy el kelljen gondolkodnom azon, megvegyem-e a következõt.
Az volt a gond, hogy míg Ezio karakterét 3 részen át szépen fel tudták építeni, Connor életét megpróbálták egy részbe belesûríteni. Ez nem teljesen jött össze nekik, elõfordul.
Revelations-el szerintem semmi baj nem volt, nekem ugyanúgy tetszett, mint a BH.
[merlinw.org]
rengeteg új játék van amit nem vesznek sokan, mert nem ismerik õket, és mégis többet nyújt sokkal a futószalag játékoknál, nem akarom én itt szidni az ac-t, bár ne kellene szidni, de ha egyszer nincs meg a régi jó hangulat akkor nem tudok mit csinálni, nem fogom azt mondani, hogy jóez mert sokan vették meg... én is meg akartam, jó hogy nem tettem
[merlinw.org]
a call of duty sorra dönti az eladásokat, akkor az a világ legjobb játéka? lol
inkább a név adja már el ezt a játékot, ahogy a codot is