Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Sok grafikai különbségre nem számítanék a PS3-as és PS4-es verzió között..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rayden02
Ohh már értem!<#vigyor5>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

MerlinW
Port-nak azt nevezik, mikor egy már meglévõ konzolos játékból készítenek PC-set. Azon játékok, amelyek egy idõben érkeznek, nem portok, hanem szimultán fejlesztések. Persze értelemszerûen a konzolok architektúráját szem elõtt tartva.
Tehát a válasz a kérdésedre, egyiknek sem.

[merlinw.org]

kommersz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/v/Gjf9q7f1t0Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ahogy nézem nem kell attól tartani, hogy lesznek benne nagy épületek :(

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rayden02
LOl még PS4-re is megjelenik!<#ticking>
Na most akkor melyikbõl készül a pécés port?<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

MerlinW
Sokan nem olvastátok el a database bejegyzéseket. Minden le van írva bannük:)

[merlinw.org]

Haytham-ot még gyerekkorában rabolta el a családjától az akkori templomos fõvezér, szóval õ szinte a templomosok közt nevelkedett, nem volt semmiféle pálfordulás, ha az õ nézõpontjából nézzük.
MerlinW
Így van.

[merlinw.org]

Ha jól emlékszem Desmond anyai ágon hordozza/hordozta a kulcs gént, szóval az apját nem ültethetik az Animusba (illetve igen, de az eddig megismert családfához nem sok köze lenne). A harmadik részben ugye el is rabolta az Abstergo Desmond apját, és azt hiszem ott is említették, hogy pont ezért nem ültették az ottani gépbe, hanem csak túszként tartották fogva.
Szerintem ez nagyon jó lesz, kicsit lazább a hõs mint az elég egyszerû Connor. Bár a videó alapján lehetne ez a 3.rész kalózos DLC-ja is, azért bízok a sok újdonságba. Szomorú (nekem) de ez a 3. játék amit idén tényleg várok. Elég sovány...

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Myselor
nem lehetséges új kor új törénet új hõs
Megoldhatják úgy is ahogy a Liberationban ha jól tudom ott sem volt jelenkori szál meg ugye ott van Desmond faterja.Õ is beülhet simán az Animusba.Mert ugye Desmond csak az PoE buheráció miatt volt fontos meg a génközösség miatt az elõbb jöttekkel az animusban kalandozáshoz az meg nem kell.
grebber
Hm várjuk a fincsi kis gyûjtõit!!

Next PC upgrade: 2022

Hát ha AC4:Risen lesz,akkor baj nem lehet:)
szabii98
én azért félek ettõl a kalózosditól :D
könnyen elqrhatják :D

I met God. She's black

MerlinW
Október 29. Az jó:)

[merlinw.org]

Kongy
Nézõpont kérdése, hogy a templomosak vagy az assassinok gonoszak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
hát szerintem sokan:) am 1 nem világos hogy kihez fogják kötni ugye desmond már nincs,így nem lehet nem is kéne.hogy az új történet is mi lesz és hogy,kiváncsi vagyok:)
Úgy látszik nem csak én pártolom a kalózokat <#pias>
Én azért szeretném,ha esetleg össze is kötnék a történetet Haytham-ig,akár el is játszanék odáig,hogy Bostonba kell indulni,hogy kerek legyen a mese,megnézném hogy jut el a sötét oldalra:)
Myselor
pontosan,a kalózok sose unalmasak a hejszínek is ,áh tök jó szerintem:)
Hu ez nekem is szimpatikus. Nagyon jonak tunik. Ezt a kornyezetet nehez lesz olyan laposra csinalni, mint a legutobbit.
Myselor
hát ez a trailer tök jó lett szerinte,hasonlít egy kicsit az AC2 trailerre,és hagulatban is hasonlónak igérkezik,már a karakter most szimpatikusabb,kicsit eziora hasonlít mind a haja,a stílusa ugye a nõk xd ez a kalózos dolog nagyon bejön amúgyis,nincs egy jó kalózos game,a város is tetszett,remélem lesznek éjszakai pályák is.hát ez csak jobb lehet az elõzõnél.nekem bejött,kiváncsi leszek képekre videókra:)
Kongy
Azt vágom, de 1-et játszottam és rémesen kaotikus.

Na, de jó ez a tréler, annyi kiderül, hogy jön nextgenre is.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Igaz, vezér nélkül, de a Wolfpack pont ilyen játékmód :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ilyen checkpoint-os célbaérés (többek más egyéb között) a Brotherhoodban volt, de nem a multi, hanem a single rész gyakorlásában. AC3 vadászós multi nincs, csak a játék készít statisztikát (nem csak) az elejtett állatokról.

Mind a két részben van barát- és világranglista, sõt, az AC3 játék közben jelzi is, hogy hanyadik helyen állsz a baráti versenyben és %-os tájékoztatást ad a világranglistás helyezésedrõl.

Persze, ehhez eredeti játék kell!

Vadon és tanyavilág sincs a multiban, fák viszont vannak, majd mindegyik pályán. Igaz, olyan összefüggõ közlekedés nincs, mint a single-ben, de tetõkrõl rájuk lehet ugrani és föntrõl meglepni az áldozatot. Sõt, a multis DLC új pályái között pálmákon is lehet ugrálni. :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kongy
sajnos ez eddig fel sem merült, vagy ha már multi, akkor lehetne coop, pl úgy, hogy tegyük fel vmi assassinvezér irányít minket, és egy másik assassinnal kell összedolgozni, és úgy kinyírni célpontokat v vmi hasonló..

én értem,hogy az "assassinoláson" van a hangsúly a multiban is ugye,de olyan nehéz lenne belerakniuk egy kis freerun kihívást is?.checkpointos érj célba dolgot,vagy a 3.kapcsán ne adj isten vadász kihívásokat..egyáltalán a 3 multiban van tanyavilág meg vadonpálya?..és ha nincs,miért nincs?..faágakon levadászni a másikat nem lett volna rossz
MerlinW
A legutóbbi Most Wanted nem lett olyan rossz.

[merlinw.org]

Kongy
Nekem megvan eredetiben mindegyik rész, így mindegyik multijával játszottam. A véleményem az, hogy a Brotherhood-ban még volt ötlet a multihoz, értem én ezalatt a karaktereket, helyszíneket, de a Revelations-ben már fogyatkozni kezdtek az ötletek, kb semmi lényegibb újítás nem történt, a III-ban meg szintén kisebb újítások voltak, pl a meccs végén az az összegzõ bejátszás meg ilyenek, de ezek lényegében nem dobnak az amúgy BH óta ugyanolyan multin, és míg a BH multi pályái közül rengeteget fel tudok idézni, addig a Rev és a III pályái közül nincs egy emlékezetes sem... :/

Kongy
Azt nem tudom hogy csináltad, nálam nem megy 20 fölé, pedig annyival nincs jobb géped..

a.carkey
Fifa, NHL, Madden, F1, stb.

A medve nem játék.

Ezek szerint szinte biztos , hogy a karibb tenger térségében fog játszódni a IV rész ?
Hát az NFS sorozatot konkrétan tönretette az évenkénti megjelenés, a mostani részeket feltenni se érdemes már, annyira szarok. COD-nál egy picit jobb a helyzet, de a Modern Warfare 2,3 al az is kezd már durva mélyrepülésbe átmenni.

Nalam a masodik resz az egyertelmu favorit. A 3at pedig eleg gyorsan meguntam. Az sem tetszett, hogy ebben a korban mar nehez elkepzelni, hogy ugy lehet tomegyilkolni, ahogy azt megtehetjuk. Semmi kovetkezmenye a gyilkolaszasnak. De azert en a 4ben latok fantaziat. Valami hajos/kalozos/karib terep egeszen uj levegot pumpalhatna a sorozatba, es egy ilyen kozegben azt is konnyebb elhinni, hogy gyilkolaszhatunk.
szabii98
egy karib-térség jó lenne. más nem is igazán lehet, vagy csak elképzelni nem tudom :D

I met God. She's black

Scany01
jó tényleg a 2 meg a bh jó volt de attól játszhatók a többi részek is

ui:igaz már kezdet a revnél a történet elhalni de akkor meg azt unátok meg

Scany01
óhh most jöttök az unalmas egymás utáni részekkel nem csak 1 játék van ilyen ott az nfs is a cod mé abba tesznek újításokat majd nem ugyan azok a részek (jó a grafót újítják meg tényleg 1-2 apróságokat tesznek bele)de már unalmasak azok is: nem?

ui:ne sírjatok már örûjetek hogy bírtok játszani valamivel

Valahogy nekem a multi is a Brotherhoodban volt a legjobb. Ezzel szemben még a harmadik rész multijával is többet toltam, mint a Revelations-ével. Pedig már azzal se játszottam sokat.

Ellentétben Brotherhooddal, amivel 60 órányi játékidõt töltöttem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyon kevesen említik a játék multi részét. Sanszos, hogy a warez-t kipróbálták és alkotják arról a véleményt. Ez így nem teljes!
Egyébként, azt is figyelembe lehet venni, hogy az alany (maga a Játékos) mennyit változik. Értem ez alatt azt, hogy míg fiatalabb az ember, addig fél- egy év "hosszabb" idõ, mit idõsebben... Ami most még tetszik, az hipp-hopp érdektelenné válhat. Tizenévesen már határozott véleményünk van a világról, amit a barátok, divat, stb. hatására két hét alatt háromszor változtatunk meg.

Nekem a név adta el. Nem mondom, hogy csalódtam, de a reneszánsz Itáliával magasra tették a mércét. Konstantinápoly is varázslatos volt.
Amerikában nem voltak ilyen régi, impozáns épületek, de most már saját nyelvünkön olvashattuk a történetet, történelmet.
Ez a rész más volt, a háborúval, a vadonnal, a hajózással.

Gondolom, ezt a részt is megveszem és még az itthoni megjelenés elõtt olvasom a pro és kontra véleményeket. :Ð

http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed_III

Most hirtelen ezt találtam, alul a Sales fejezetben ir számokat. Februar 7-én tartottak 12millió eladott példánynál. Az viszonylag jó:)

Na akkor errõl linket.

MerlinW
Csupán arra akarok kilyukadni, hogy objektíven mind az AC, mind a COD a világ játékainak élvonalát erõsítik. Szubjektíven pedig bármelyik nagy vagy kis cím lehet rossz, hiszen mindenkinek más az ízlése, igénye.

Igen, vannak problémák az AC-el, számomra is a legkevésbé kedves rész a harmadik, de annyira nem volt gáz (sõt), hogy el kelljen gondolkodnom azon, megvegyem-e a következõt.
Az volt a gond, hogy míg Ezio karakterét 3 részen át szépen fel tudták építeni, Connor életét megpróbálták egy részbe belesûríteni. Ez nem teljesen jött össze nekik, elõfordul.
Revelations-el szerintem semmi baj nem volt, nekem ugyanúgy tetszett, mint a BH.

[merlinw.org]

tommygear
ismétlem magam, a név adja el a játékot
rengeteg új játék van amit nem vesznek sokan, mert nem ismerik õket, és mégis többet nyújt sokkal a futószalag játékoknál, nem akarom én itt szidni az ac-t, bár ne kellene szidni, de ha egyszer nincs meg a régi jó hangulat akkor nem tudok mit csinálni, nem fogom azt mondani, hogy jóez mert sokan vették meg... én is meg akartam, jó hogy nem tettem
MerlinW
Ha a játékosok számát és lelkesedését tekintjük, igen. A világ egyik legjobb játéksorozata. Hiszen, ha 10-bõl 8 ember játszik valamivel, akkor arra nem lehet azt mondani hogy rossz. Mondom ezt úgy, hogy hányingerem van a COD-októl, ugyanakkor elismerem a piaci szerepét és hogy a stílust tekintve kiemelkedõ anyag. Ha nem lenne az, nem venné meg ennyi ember évrõl évre. Ugyanez vonatkozik a Crysis, BF, NFS, stb címekre.

[merlinw.org]

tommygear
a sok eladás nem egyenlõ a jó játékkal, ez egy demagóg gondolat
a call of duty sorra dönti az eladásokat, akkor az a világ legjobb játéka? lol
inkább a név adja már el ezt a játékot, ahogy a codot is
Fanyalgók mindig vannak. Eddig az összes rész közül a 3-ból adtak el a legtöbbet. Ja és tökéletes játék sincs.