Assassin's Creed IV: Black Flag
← ElőzőOldal 71 / 71
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Persiat pont most küldték pihenõre 😄 néhány évig nem lesz új cím...
errõl meg az a véleményem, hogy nem igazán érdekel. ha kijön kipróbálom, de ennyi. a 3. részben nagyot csalódtam. Connor és az egész sztori érdektelen volt számomra. Neten megnéztem mi a vége Desmond vonalának.
pedig ACI-R mindet élveztem....
errõl meg az a véleményem, hogy nem igazán érdekel. ha kijön kipróbálom, de ennyi. a 3. részben nagyot csalódtam. Connor és az egész sztori érdektelen volt számomra. Neten megnéztem mi a vége Desmond vonalának.
pedig ACI-R mindet élveztem....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kicsit már ideje lenne pihenõre küldeni a szériát, inkább jöhetne egy régóta mellõzött Prince of Persia rész, a 2010-es cucc nem volt valami kiemelkedõ :S
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
tudtam hogy csak idõkérdése a topiknak xd
am ha nem AC játék lenne még tetszene,is,így nem tudom hova rakni,hol van az új hõs új story?ha megint hozzákötik desmondhoz és a többiekhez.:|
am ha nem AC játék lenne még tetszene,is,így nem tudom hova rakni,hol van az új hõs új story?ha megint hozzákötik desmondhoz és a többiekhez.:|
Edward Kenway (ismeretlen - 1735) az Asszaszin Rend tagja és Haytham Kenway apja. Õ volt a nagyapja Ratonhnhaké:tonnak és az õse Desmond Milesnak.
1735. december 3-án, a Kenway háztartásban egy álarcos férfi elrabolta a lányát, Jenny Kenwayt és megölte többet a szolgák közül. Ez idõ alatt, egy játékteremben sarokba szorították Edwardot és egy elhúzódó harc során megölték õt.
forrás hu.ac.wiki
1735. december 3-án, a Kenway háztartásban egy álarcos férfi elrabolta a lányát, Jenny Kenwayt és megölte többet a szolgák közül. Ez idõ alatt, egy játékteremben sarokba szorították Edwardot és egy elhúzódó harc során megölték õt.
forrás hu.ac.wiki
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha hivatalos egy linket légyszi dobj...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
← ElőzőOldal 71 / 71