3496
-
xido #573 várni ő se fog addig,csak mellőzi a multit..amit meg tudok érteni,tekintve,hogy aztán meg dlc dlc hátán.. -
ratgab #572 Én nem tudok addig várni... -
#571 Én majd megveszem akkor ha már fullos pakkot dobálják. -
#570 Igazából a szobor az ami ér valamit, ha az nem kell, akkor tényleg jó döntés volt. -
ratgab #569 Ez Digital Deluxe kiadás. Legbővebb gyűjtői. Szilárd ketyerék meg kellenek a fenének úgy döntöttem. -
#568 Én CE-t terveztem,de inkább nem vettem meg! -
ratgab #567 Legjobb döntésem idén, legalábbis anyagilag. Mert, hogy bizony nem dobozost vettem. -
#566 Én letettem róla győzött a spúr oldalam!
-
ratgab #565 Kész, ennyi nem bírtam tovább. AC4 Digital Deluxe behúzva. Várjuk a megjelenést! -
xido #564 vótmá?
-
mike01010101 #563 Mindkettő biztos vétel, de a Watch Dogs kétesélyes. Van nagyon jó lesz vagy ordas bukta. Az AC4 nem okozhat csalódást. -
#562 Énis, must buy mindkettő, nov. 22-én pénteken én szerintem beülök a gép elé és megszűnök létezni hétfőig... :D -
Gary #561 Én a két halmaz metszetébe tartozom :Ð -
ratgab #560 Biztos jó lesz a WD, de tényleg totál más kategória. Futurisztikus Sci-fi téma vs Karib Tengeri kalózos assasinkodás.
Más a célközönség is, nem lesz ezzel gond. Aki meg szereti az Ubi cuccokat az meg lehet egyszerűen megveszi mindkettőt. AC-t nem féltem, WD meg az újdonság hatása miatt lesz nagy dobás szerintem. -
Gary #559 Nekem munkahelyen még BH-s hátterem van. A multi karakterei előtt keresztbe tett karral (pengék természetesen kint) pózoló Ezio.
Ha valaki meglátja, rögtön: húúdejó, ezmiez? :Ð -
#558 Szívesen:D Nekem a fórum banner képe a hátterem:) -
#557 Nem játszottam még vele, de ezzel sem. Az ACból mindegyik rész meg van, a WDt meg remeknek tartom az első videó óta. -
#556 Ha nem ugyanarról a cégről lenne szó, totál megérteném, de így nagyon valemelyik Baldrick zseniális ötletének tűnik a dolog. -
#555 a wd szerintem nagyon üres játék lesz azon kívül hogy van az a kütyü,nem állja meg a helyét mint sandbox játék szerintem.én se fizetnék érte.max kipróbálom.de ez megéri a pénzt:) -
#554 én ezt megveszem, a WD meg virágbolti lesz :D -
#553 miért?teljesen más mindkettő játék van akit ez érdekel van akit az,engem pl a WD tök hidegen hagy:) -
#552 Nagy állatság a WDvel egy napon ...
Még ha nem ua cég lenne, de ua. 1xűen nem értem! -
#551 köszi, új hátterem van az asztalon :D -
#550 Jól néz ki:)
Sztem még ez is nagyon jó:
Vagy ez:
-
Gary #549 Oh, átsiklottam a dátum felett...
Pont akkor jelenik meg, mint a Watch Dogs???
Egyrészt jó, mert nem kell külön szabadságot kivenni, másrészt meg hogyan osszam meg magam a két játék között? :Ð
Esetleg, a Watch Dogs is késik majd?! :Ð -
bendáj17 #548 AC 4 gépigény:
Minimum:
CPU: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6GHz vagy AMD Athlon II X4 620 @ 2.6GHz
RAM: 2GB memória
VGA: Nvidia GeForce GTX 260 vagy AMD Radeon HD 4870 - 512MB memóriával és Shader Model 4.0 támogatással
HDD: 30GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott:
CPU: Intel Core i5 2400S @ 2.5GHz vagy AMD Phenom II x4 940 @ 3.0GHz vagy erősebb
RAM: 4GB memória, vagy több
VGA: vidia GeForce GTX 470 vagy AMD Radeon HD 5850 - 1024MB memóriával és Shader Model 5.0 támogatással
Source -
#547 Nov. 22? -
#546 Úgy látom, hogy nem akar visszaváltozni ez az SG háttér az eredetijére, úgy , hogy csináltam egy újat a mostani méretekkel, berakhatnánk ha tetszik :)
Itt a kép. -
ratgab #545 Szeptember 11 tényleg barooooommiiiii régen volt.... Facepalm. -
#544 Pedig pont a jelenbeli részek voltak kevésbé kidolgozva, mintha egy másik csapat csinálta volna olyan gagyi volt a látványvilág :D -
#543 furcsa,ilyennel sem találkoztam még.a 3ban mondjuk egész megtetszett a végére,de a többiben nemsok szerethető volt benne szvsz,az pedig hogy valakinek a kedvence legyen,de nem gáz csak meglep:) szíved joga -
#542 Nekem mindig az volt a kedvencem, alig vártam mindig, hogy kikerüljek az Animus-ból és lássam merre halad a főtörténet:) Ízlések...:) -
#541 arra én is,de csak hogy mennyire lett elcseszett megint a dolog.sose szerettem az ACben azt a részt,szerencsére opcionális lesz ebben,így tuti át skippelem ha nagyon szar :) -
#540 A "jelenkori" eseményekre vagyok nagyon kíváncsi, az hogyan folytatódik. -
TomStorm #539 Atyaég de durva:)
Tudtam én,hogy jó game lesz.Xbox-on fogom játszani -
#538 Jó hogy, nem fél évvel ezelőtti dolgokat emlegetsz már fel, okoska! -
ratgab #537 Ez már-már filmeket megszégyenítő szintű trailer volt. Kiváló! -
ratgab #536 Látod, most megint negatív vagy. Amikor meg ezt az orrod alá dörgölöm megsértődsz... -
ratgab #535 Na ez gyerekek, ez mocskosul össze van rakva. Egyre jobban hajlok a legnagyobb gyűjtői csomag vételére. Eddigi legjobb AC-nak ígérkezik a 4. rész. -
#534 Elég durván kezd megjönni a kedvem a játékhoz:D Már csak az a kérdés, hogy kibírom-e várni a PC-s portot.. abban reménykedek, hogy next-gen szintű lesz, bár lehet ez csak ábránd marad :D