3496
13460980771376987028.jpg
  • xido
    várni ő se fog addig,csak mellőzi a multit..amit meg tudok érteni,tekintve,hogy aztán meg dlc dlc hátán..
  • ratgab
    Én nem tudok addig várni...
  • grebber
    Én majd megveszem akkor ha már fullos pakkot dobálják.
  • Shep
    Igazából a szobor az ami ér valamit, ha az nem kell, akkor tényleg jó döntés volt.
  • ratgab
    Ez Digital Deluxe kiadás. Legbővebb gyűjtői. Szilárd ketyerék meg kellenek a fenének úgy döntöttem.
  • grebber
    Én CE-t terveztem,de inkább nem vettem meg!
  • ratgab
    Legjobb döntésem idén, legalábbis anyagilag. Mert, hogy bizony nem dobozost vettem.
  • grebber
    Én letettem róla győzött a spúr oldalam!
  • ratgab
    Kész, ennyi nem bírtam tovább. AC4 Digital Deluxe behúzva. Várjuk a megjelenést!
  • xido
    vótmá?

• mike01010101
    Mindkettő biztos vétel, de a Watch Dogs kétesélyes. Van nagyon jó lesz vagy ordas bukta. Az AC4 nem okozhat csalódást.
  • NagyiBMX
    Énis, must buy mindkettő, nov. 22-én pénteken én szerintem beülök a gép elé és megszűnök létezni hétfőig... :D
  • Gary
    Én a két halmaz metszetébe tartozom :Ð
  • ratgab
    Biztos jó lesz a WD, de tényleg totál más kategória. Futurisztikus Sci-fi téma vs Karib Tengeri kalózos assasinkodás.

Más a célközönség is, nem lesz ezzel gond. Aki meg szereti az Ubi cuccokat az meg lehet egyszerűen megveszi mindkettőt. AC-t nem féltem, WD meg az újdonság hatása miatt lesz nagy dobás szerintem.
  • Gary
    Nekem munkahelyen még BH-s hátterem van. A multi karakterei előtt keresztbe tett karral (pengék természetesen kint) pózoló Ezio.
    Ha valaki meglátja, rögtön: húúdejó, ezmiez? :Ð
  • Zegi Norbi HUN
    Szívesen:D Nekem a fórum banner képe a hátterem:)
  • a.carkey
    Nem játszottam még vele, de ezzel sem. Az ACból mindegyik rész meg van, a WDt meg remeknek tartom az első videó óta.
  • a.carkey
    Ha nem ugyanarról a cégről lenne szó, totál megérteném, de így nagyon valemelyik Baldrick zseniális ötletének tűnik a dolog.
  • Myselor
    a wd szerintem nagyon üres játék lesz azon kívül hogy van az a kütyü,nem állja meg a helyét mint sandbox játék szerintem.én se fizetnék érte.max kipróbálom.de ez megéri a pénzt:)
  • Krisztiam #554
    én ezt megveszem, a WD meg virágbolti lesz :D
  • Myselor
    miért?teljesen más mindkettő játék van akit ez érdekel van akit az,engem pl a WD tök hidegen hagy:)
  • a.carkey
    Nagy állatság a WDvel egy napon ...

Még ha nem ua cég lenne, de ua. 1xűen nem értem!
  • Kongy
    köszi, új hátterem van az asztalon :D
  • Zegi Norbi HUN
    Jól néz ki:)
    Sztem még ez is nagyon jó:

Vagy ez:

• Gary
    Oh, átsiklottam a dátum felett...
    Pont akkor jelenik meg, mint a Watch Dogs???
    Egyrészt jó, mert nem kell külön szabadságot kivenni, másrészt meg hogyan osszam meg magam a két játék között? :Ð
    Esetleg, a Watch Dogs is késik majd?! :Ð
  • bendáj17
    AC 4 gépigény:

Minimum:

CPU: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6GHz vagy AMD Athlon II X4 620 @ 2.6GHz
    RAM: 2GB memória
    VGA: Nvidia GeForce GTX 260 vagy AMD Radeon HD 4870 - 512MB memóriával és Shader Model 4.0 támogatással
    HDD: 30GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott:

CPU: Intel Core i5 2400S @ 2.5GHz vagy AMD Phenom II x4 940 @ 3.0GHz vagy erősebb
    RAM: 4GB memória, vagy több
    VGA: vidia GeForce GTX 470 vagy AMD Radeon HD 5850 - 1024MB memóriával és Shader Model 5.0 támogatással

Source
  • a.carkey
    Nov. 22?
  • NagyiBMX
    Úgy látom, hogy nem akar visszaváltozni ez az SG háttér az eredetijére, úgy , hogy csináltam egy újat a mostani méretekkel, berakhatnánk ha tetszik :)
    Itt a kép.
  • ratgab
    Szeptember 11 tényleg barooooommiiiii régen volt.... Facepalm.
  • Kongy
    Pedig pont a jelenbeli részek voltak kevésbé kidolgozva, mintha egy másik csapat csinálta volna olyan gagyi volt a látványvilág :D
  • Myselor
    furcsa,ilyennel sem találkoztam még.a 3ban mondjuk egész megtetszett a végére,de a többiben nemsok szerethető volt benne szvsz,az pedig hogy valakinek a kedvence legyen,de nem gáz csak meglep:) szíved joga
  • MerlinW
    Nekem mindig az volt a kedvencem, alig vártam mindig, hogy kikerüljek az Animus-ból és lássam merre halad a főtörténet:) Ízlések...:)
  • Myselor
    arra én is,de csak hogy mennyire lett elcseszett megint a dolog.sose szerettem az ACben azt a részt,szerencsére opcionális lesz ebben,így tuti át skippelem ha nagyon szar :)
  • MerlinW
    A "jelenkori" eseményekre vagyok nagyon kíváncsi, az hogyan folytatódik.
  • TomStorm
    Atyaég de durva:)
    Tudtam én,hogy jó game lesz.Xbox-on fogom játszani
  • Shep
    Jó hogy, nem fél évvel ezelőtti dolgokat emlegetsz már fel, okoska!
  • ratgab
    Ez már-már filmeket megszégyenítő szintű trailer volt. Kiváló!
  • ratgab
    Látod, most megint negatív vagy. Amikor meg ezt az orrod alá dörgölöm megsértődsz...
  • ratgab
    Na ez gyerekek, ez mocskosul össze van rakva. Egyre jobban hajlok a legnagyobb gyűjtői csomag vételére. Eddigi legjobb AC-nak ígérkezik a 4. rész.
  • Kongy
    Elég durván kezd megjönni a kedvem a játékhoz:D Már csak az a kérdés, hogy kibírom-e várni a PC-s portot.. abban reménykedek, hogy next-gen szintű lesz, bár lehet ez csak ábránd marad :D