Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem lett volna az AC3 siker, nem lenne negyedik rész. Soha. Az, hogy itt pár embernek nem tetszik, egy dolog. A többség imádta és nagyon jó eladásokat produkált.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A medve nem játék.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A medve nem játék.
megsokszorozódott.
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
Én is a második részt talátam eddig a legjobbnak, a karakter, a témaválasztás és a megvalósítás is pazar volt, amit a Brotherhood szépen kiegészített. A Relevations már sokkal gyengébb volt, én annak a végét már Youtubon néztem meg, mert egyszerûen unalomba fulladt az egész, és voltak benne nagyon gyarta újítási kísérletek.(pl: Assassin Denek védelmének stratégiai megszervezése).
A harmadik részt el sem indítottam még, olyan szinten hidegen hagy a korszak és a fõhõs személye is. Sokat mondó hogy a negyedik részhez sürgõsen új fõszereplõ után néztek.
imádtam a sorozatot a brotherhoodig, a rev-et már nagyon nagy unalommal játszottam végig, a hármat épp a héten kezdtem el, de a felénél kb úgy döntöttem megnézem jutubon mi lesz a vége.......
ez nem divatfikázás, egyszerûen meghalt a sorozatgyártás miatt a játék, meg igazából semmi újat nem tudnak mutatni már
[merlinw.org]
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
errõl meg az a véleményem, hogy nem igazán érdekel. ha kijön kipróbálom, de ennyi. a 3. részben nagyot csalódtam. Connor és az egész sztori érdektelen volt számomra. Neten megnéztem mi a vége Desmond vonalának.
pedig ACI-R mindet élveztem....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
am ha nem AC játék lenne még tetszene,is,így nem tudom hova rakni,hol van az új hõs új story?ha megint hozzákötik desmondhoz és a többiekhez.:|
1735. december 3-án, a Kenway háztartásban egy álarcos férfi elrabolta a lányát, Jenny Kenwayt és megölte többet a szolgák közül. Ez idõ alatt, egy játékteremben sarokba szorították Edwardot és egy elhúzódó harc során megölték õt.
forrás hu.ac.wiki
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.