3497
-
xido #734 én amúgy már lassan örülnék a rombolható környezetnek és vágható növényzetnek a legközelebbi részekben,ha már nextgenek lesznek :) -
Érdekes hogy 1-2 effektnél az OFF jóval élesebb mint az on ahol egy mosott szar:D -
Hát szerintem itt valahogy nem annyira szembetűnőek ezek az effektek, mint más játékokban. -
xido #731 Akkor most térjek vissza nvidiára,ha már úgyis újítani akarok és sok mindent ők zsíroznak le?
kérdés,hogy vajon x szériától ad ilyen fícsöröket vagy mindegyikkel? -
Azt a rohadt:
-
ggbuffon #729 hát akkor ahogy külső forrásokból leszűröm az Intel marad a járható út a játékhoz, mégha jóval drágább is..vagy tényleg marad egy box360 beszerzése negyedannyiért mint amennyibe egy atomerőmű kerülne -
ratgab #728 Ház nekem egy Aerocool ház VX Pro assze, táp Corsair 450 wattos, alaplap egy Gigabyte GA-H77-D3H nekem jelenleg. -
ratgab #727 Amd kárty alatt catalyst-ban állítgattam a játékhoz szükséges profilon. Ennyi. Már nem tudom melyik beállítás volt az amivel jobban futott.
Core 2 Quad 2,4 gbz, AMD 5770-ről váltottam I5 3,2 ghz 3470 +AMD7850 kombóra. -
Gary #726 Jaja, ez engem is érdekelne! Van még pár napom, hogy összerendezzek egy normális konfigot. :)
Továbbá, a ház, táp, alaplap is érdekelne. VGA (HD5770) és memória (8GB DDR3) egyelőre van. -
ggbuffon #725 illetve mire váltottál amivel megoldódott? (proc+vidkari) -
ggbuffon #724 a tweakelés alatt pontosan mit értesz, milyen progit?
a régi konfigod h nézett ki? -
ratgab #723 Most egy picit sarkítasz azért. Egyébként értem, mit akarsz mondani. A hosszabb távú használat mindenképp a nextgen mellett szól (ebben teljesen igazad is van!) az tény, csak az egyelőre igen költséges még minden szempontból.
Ha az anyagiak is számítanak a jelenlegi konzolok a jobb választás. Szerintem. -
attól függ, ilyen alapon vehet ps2 - xbox 1 is, de azért van ráció a hozzászólásban -
ratgab #721 Én csak saját tapasztalatomat osztanám meg. 5 éves gépemen játszottam a AC 3-at. Városban voltak gondok, de egy kis tweakkel elégg leredukáltam a problémát. Városon kívül tükörsimán ment.
Aztán előző hónapban meglett az új gép, a DLC-ket már azon nyomtam végig. Tükörsimán futott városban. Bizony ennyit jelent a modernebb hardver, merthogy ez nem a teljesítményen múlott elsősorban szerintem. -
ratgab #720 Miért is? Nextgen hol is fog kezdődni árban? Xbox360-at most mennyiért lehet kapni?
Játékok hol fognak kezdődni next gen kapcsán árban? Van már használt piac? Milyen játékok is jönnek next gen-re?
Ezeket megválaszolod rájössz, hogy nincs igazad.
Aki nextgen-t vesz az nagyon sokat fog rákölteni, szemben aki most vesz currentgen-t az olcsóbban kijön. -
hát, így nextgen előtt..nem biztos, hogy jó befektetés, sem játék, sem egyéb szinten, -
ggbuffon #718 gondolkodok h beszerzek egy box360-at új gép helyett (most úgyis megy majd leljebb az áruk) mert olcsóbban megúsznám, kérdés h mennyire lenne időtálló a vásár -
Igéret lol az mindig van nagy mondásokkal karöltve,de mind tudjuk marketing bullshit az egész.
Ha már toljuk akkor kiderül mi is a dörgés.És mivel szebb mint az AC3 biztos hogy brutálabb gép kell majd neki! -
ggbuffon #716 ez csak azért érdekes, mert ahogy manuálisan összekókányoltam, h mind2 magot használja a játék (ami önmagában nonszensz) a vadon részek és a hajós részek meg se moccantak, csak hát ugye a Boston meg New York..(tudom h ott több mindent kell számolnia a prociknak na de akkor is, ráadásul nemhiszem h annyival többet, mint pl Rómában vagy Konstantinápolyban, ami nem nyújtott kevesebb látványt, sőt..)
Azonkívül azért az ubi fórumon jópár többszázezres gépen is jelentkeztek a tünetek -
ratgab #715 És a vegyél másik gépet megoldás bizony bejött. Megtettem és bizony meg is szűnt a szaggatás.
Sajnos elavult vasakon a rosszul futás várható szerintem most is. -
ggbuffon #714 arra értettem elsősorban, h volt-e vmi hasonlóra ígéret, vagy egyáltalán szóba hozta-e az UBI a "felvezetőévben" a problémát és arra a megoldást..mert a 3-nál tudom h telibesz*rták a siralmakat, el lett intézve annyival h "vegyé másik gépet"
a mostani rész előhype-ját meg a 3 utáni csalódás miatt nemigazán követtem -
"CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ NÉZZE,AKI KELLŐEN TÜRELMETLEN ÉS /VAGY PC ONLY!!"
Jelgen konzolra jön október 31-én, PC-re és ngenre november 22-én. Nem értem a PC onlys megjegyzést. :)
-
"ha vkinek erről van vmi infója akkor szívesen venném"
Majd a megjelenés napján amikor már tolja mindenki megkapod ezt az infot előtte semmiképpen sem. -
ggbuffon #711 ez vajon most le lesz optimalizálva értelmesen, meg kapunk részletes grafikai testreszabhatóságot, vagy uaz az igénytelenség lesz mint a 3-nál, h magamnak kell összekókányolni h mind2 procimagot használja a játék h meglegyen a 25fps (Bostonon kívül ugye, mert ott nincs)
ha vkinek erről van vmi infója akkor szívesen venném, mert látatlanba nem akarom berendelni
(tudom-tudom, 4magosakat írnak hozzá stb, de az AC3-ból kiindulva, ahol felső kategóriás gépeken is jelentkezett az fps-drop, nemhiszem h a gépemmel lett volna a fő gond, igaz már nem egy mai csirke) -
xido #710 CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ NÉZZE,AKI KELLŐEN TÜRELMETLEN ÉS /VAGY PC ONLY!!
-
ratgab #709 AC 4 régiózáras lett, így aki nem közvetlen steamről venné, hanem steamtrades-en próbálkozna, annak jelenleg azt mondom ne tegye.
Lehet én is most beleszaladtam, de majd még kiderül. Ubiék már vizsgálják az ügyet! -
xido #708 Olyat fogok kérni,hogy mindenki forduljon el:)
Aki konzolos és csúnyáskodik már vele..és van youtube lehetősége..a főcímig szívesen megnéznék valami videót róla,persze ha lehet,nem kommentálva és tévéről felvéve kamerával :) -
Szerintem sosem volt ocsmány! A IV. minimum ilyen lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Gondolom 3nál azért nem rondább. AC sose volt egy technikai vívmány, de nem is volt olyan ocsmány. -
így már minden világos. csodálkoztam is, hogy miért olyan szép... -
Igen ps3-on ezzel játszok most! -
már nézted? -
Most már ez lesz szerintem, kijönnek jelenlegi genre is a játékok, de tojni fognak a grafikára és azt mondják hogy vedd meg nextgenre.... -
Nem csodálom, kurva ronda! :( -
Na legalább meglátjuk hogy néz ki currgenen, mert arról még nem mutattak semmit. -
Grebber már biztos izzítja :) -
Melyik idióta mondta ezt? -
SergioAmigo #697 Nincsen konzol warez!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Assassins Creed IV Black Flag PS3-RiOT -
ratgab #696 7000 -