3497
-
Azt esetleg megkérdezném, hogy az eredeti játékra is működik majd a DLC "feloldó" hack? Mert a Buccaneer kicsit drága :D A special kiadásban 1 van és arra gondoltam, majd csalással feloldom a többit:)
Egyébként láttátok, hogy ha Gamestar-nél rendelitek elő a Special Edtion-t, akkor kaptok egy exkluzív kalóz zsebórát is hozzá?:D Tök állat:D
Gamestar exkluzív AC 4 -
Nem vagy egyedül:D Már lassan megőrülök a várakozás miatt
-
Persze nem lesz ettől rossz a játék, csak nem forradalom, és ezt nem is szabad elvárni tőle. -
ratgab #651 Engem egyébként ez legkevésbé sem zavar. Játékmenet jobban érdekel, az meg jónak ígérkezik. Én biztosan belevágok ebbe a részbe is vagy 100 órát+ multi. -
Ja hát gondolhattuk, hogy nem fognak csodát művelni egy elsősorban jelenlegi konzolokra érkező játékkal.. és el kell szomorítanom mindenkit, de ez még sokáig így is marad :D Majd amitől leesik az állunk az jövőre jön... talán... -
ratgab #649 És ez a ps4-es változat ám...XD -
ratgab #648 Ott is kipattant a csipa a szememből. Azt megnézzük feltétlen. Jelenleg ami legjobban érdekel a 4. részben az mind a hajón fog zajlani! -
jah konzolon, de nekem pc-m van :) -
Nem kell. XBOX 360 és PS3 megjelenés okt 29. Kevesebb mint két hét és tolom a gamet. -
ÚRISTEN, hogy néznek ki az emberek?
Olyan ocsmány az arcuk hogy 24+ -os karikával engedném csak kiadni ez szörnyű így. -
Én sem bírtam végignézni :D
Holnap hajózni fognak, az talán informatívabb lesz. -
ratgab #643 Hát ez a két csávó valami eszméletlen unalmas volt. 15. percnél ébredtem föl. -
Új gameplay
-
-
jelenjen már meg, nem tudok várni nov 22-ig :D -
Persze ez érthető, de gondolom, ha fél óra helyett 1 óra lenne áthajózni akkor abba a területbe még több activity-t, szigetet vagy valamit raknának bele, ami azért csak foglalja a helyet :D -
Gary #638 Inkább 3x, mint 1x se! :Ð
Ja, természetesen köszönet az infóért és elérhetőségért! -
xido #637 van benne érdekes a zenében..egyik címe The ends of the earth..és a kalózos western témától eltérően modern rockos.. -
Egy játék méretét a modellek és textúrák határozzák meg. Az hogy 1 vagy 10 ezer négyzetkilométernyi tenger van alattad az nem befolyásolja a méretet, az csupán egy szám:) -
xido #635 baszki..csak töltött..töltött..és nem akarta elfogadni..bocs a tripláért:D -
xido #634 ma esti nyami :)
http://download-soundtracks.com/game_sountdtracks/assassins-creed-iv-black-flag-soundtrack-by-brian-tyler/ -
Bocsi a dupláért :( -
xido #632 szép a mai este :)
AC 4 ost -
xido #631 oó de szép a mai nap vége :)
http://download-soundtracks.com/game_sountdtracks/assassins-creed-iv-black-flag-soundtrack-by-brian-tyler/ -
Ezt csak te döntöd el, hogy most akarsz-e támadni vagy activityket csinálni. Ha te csak úgy menni akarsz a tengeren, akkor a pár felbukkanó hajó (amit nem szándékozol megtámadni) és felugró bálnán kívül szerintem mással nem fogsz találkozni. Jó lehet, hogy erődök meg kis szigetek előbukkannak, de azokra olyan jó rátalálni :D Amikor nem céltudatosan keresed őket csak úgy mész és "bakker itt egy erőd, bekéne venni" feeling. -
Ezt csak te döntöd el, hogy most akarsz-e támadni vagy activityket csinálni. Ha te csak úgy menni akarsz a tengeren, akkor a pár felbukkanó hajó (amit nem szándékozol megtámadni) és felugró bálnán kívül szerintem mással nem fogsz találkozni. Jó lehet, hogy erődök meg kis szigetek előbukkannak, de azokra olyan jó rátalálni :D Amikor nem céltudatosan keresed őket csak úgy mész és "bakker itt egy erőd, bekéne venni" feeling. -
ferdzs0 #628 hát, amiket videókat én néztem (és néztem egy párat :D:D:D), abból az jött le, hogy nem lesz igazán jó ez a sand box. mármint tényleg szabadon mozoghatsz meg minden, csak úton útfélen belebotlasz mindig valamibe a tengeren. egy csatába, egy hajóba, egy szigetbe, egy anyámtyúkjába.
szóval nem nagyon lesz az az üres tenger életérzés benne, hogy mész a naplementébe, mert mindig lesz valami más a képernyőn -
ratgab #627 Láttam, de még skeptikus vagyok kicsit. -
Úgy néz ki nem csak játékban kapunk kalózosdit!
-
Nincs baj ezzel. Én örülök neki, meg a FT pontoknak is. :) -
Ha ez itt is ilyen nagy terület lenne, mármint ilyen sokáig tartana behajózni, akkor már kb. 50GB szabad hely kéne a játéknak meg egy komolyabb gépezet is. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk csak úgy freeroamozok a mapon, gondolok egyet és akkor elmegyek küldizni. Na most a küldetés adó emberke a map másik felén van akkor nem biztos, hogy szeretnék 1 órát menni , hogy elkezdődjön a küldetés. Ami aztán egy olyan küldetés lenne, hogy menj a térkép másik felébe és öld meg ezt meg azt.
Szerintem ez a 30 perc áthajózása a térképnek teljesen elfogadható, nem rövid és nem is nagyon hosszú.
-
POTBS
Campeche-Chayenne volt 1 óra 10 perc lassabb hajóval egy ekkora térképen. :) -
Pirates of the Burning Sea :) -
Ezt a videót, ha még nem láttad akkor muszáj megnézned, mert olyan, hogy leesik az állad, de 7:15-nél észrevesz egy hajót ahol eldöntheti, hogy megtámadja vagy nem vagy mit csináljon. Adatokat is kap a hajóról, hogy mit szállít, milyen nehézségű stb.
-
ratgab #620 Ha ez igaz, akkor... nagyon boldog gémer leszek! Gyakorlatilag ilyen hangulatú hajózás még nem volt ekkora területen szórakoztató módon megvalósítva. Most a hajószimulátoroktól tekintsünk el. -
ratgab #619 Nov 22-én jön azért. Nincs már messze. -
Igen ezt tudjuk már régóta, a konzolosok október 31-november 1. kaphatják kézhez, míg a PC-sek csak november 22.-én.
ratgab: Már vannak képek a neten, hogy elvileg milyen lesz a map. Marha nagy és open-world az egész, tehát a csaták is cutscene nélkül, loading nélkül kellenének, hogy lejátszódjanak. Ezen a képen látszik is a map, és a csomó activity/küldetés amit lehet csinálni. Ez pedig a teljes map. Azt mondják, hogy kb. 30 perc lesz áthajózni a mapot, úgy, hogy nem állsz meg sehol sem, nem csinálsz semmit sem csak a térkép másik végébe akarsz eljutni. -
Ez nagyon jól hangzik, a Sid Meyer féle Pirates óta nem találkoztam jó kis kalózkodós játékkal. Sajnos azt olvasom a PC-s verzió csúszni fog :o/ -
ratgab #616 Tényleg el is felejtettem, hogy kalózkodni is lehet majd benne. Ehhez viszont kell, hogy szabadon tudjunk a hajóval mozogni. Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy ez úgy fog működni, mint a Sid Meier\'s Piratesben. Ott egy kis hajóval mentünk és ha összetalálkoztunk egy másik hajóval akkor lehetett dönteni a megtámadásról.
Az igazi az lenne ha ez realtime működni valós AC-s hajózásban, de én erre nem sok esélyt látok. Csupán reménykedek benne.
Könnyebb ugyanis kis csatatereket lemodellezni, mint az egész karib tengert. -
A legnagyobb feeling lesz egy kis Karib-sziget után felsétálni a Jackdaw fedélzetére és menni csak úgy a szabadban a tengeren. Egy-két ellenséges hajót kifosztani, legénységet átállítani a mi oldalunkra, bevenni egy két erődöt, esetleg halászni, vagy mélytengeri búvárkodni :D Szóval igen, lehet majd a hajónkkal freeroamozni a tengeren. :)