3496
13460980771376987028.jpg
  • bendáj17
    Hú remélem elfogja bírni a gépem. Állati klassz lett a videó, minőségi munka. Nagyon várom a november. Hamar eltelik addig az idő.
  • Myselor
    jaja,azért meglehet nézni az elején mien videók voltak az első 1-2,és aztán amik most jönnek,összeált a játék szépen :)
  • Shep
    Na ez már valami, ilyen egy jól összevágott hangulatos video.
  • Myselor
    én nekem nincs pénzem rá sajna,de majd valamikor nekem is megkéne tenni ezt :)
  • Zegi Norbi HUN
    Hasonló gondban vagyok én is:D Nincs mese, 6 év után muszáj lesz költeni a gépre:/ Full grafikán, rezzenésmentesen akarom élvezni ezt a szépséget:P
  • Myselor
    az poén lesz,mondjuk szerintem boxon játszom majd vele ,vagy nemtudom gépemen nembiztos hogy menne :)
  • Zegi Norbi HUN
    Bezony:P

Végre megkaptuk a megjelenési dátumot is PC-re: November 22.!!!!!! :D
  • Myselor
    nagyon jó játék lesz egy srácok :)
  • Nesuten
  • ron8
    Tudtok arról vmit,h ebben lesz e 3D mód?
  • pcgammer
  • Zegi Norbi HUN
    Most olvasom, naná hogy csak PS4-en lesz ilyen:(
  • xido
    végre mozog a kurva növényzet..egyenként is akár..ahogy mennek benne:)
    nem csak egy buta kartonpapír:)
  • simonl #520
    Igyekeztem alkalmanként "védelmembe venni" a játékot a károgók szokásos és trendi beszólásaitól, de ez a videó magáért beszél.
    Már alig várom, hogy ezek után mivel jönnek elő:)
  • Zegi Norbi HUN
    Call of Assassin? Nulla újítás? Nah persze... Én nyugodt szívvel kifizetem majd az árát, mert minőségi munkát adnak ki a kezeik közül az UBI-s srácok:) (megint)
  • pcgammer
  • Shep
    Melyik játékban volt sok-sok érdekes melléküldetés? Nekem egy sem ugrik be de ettől persze biztos van ilyen :) (RPG-t most nem veszek ide)
  • Shep
    Volt egy felmérés, hogy a játékosok elég nagy %-a nem játssza végig a játékait.
  • Zegi Norbi HUN
    Jah igen, úgy mint pl az AC 3-ban. A kincses ládákat neked kellett megkeresni, hacsak nem volt térképed hozzá, vagy magaslati pontról nem szinkronizáltál és esetleg megjelenítette a közeli ládákat.
  • Zegi Norbi HUN
    Elvileg meg lesznek töltve, mert a kincseket rejtő szigetek nem lesznek jelölve a térképen, HA jól vettem a ki a fickó szavaiból:)
  • Nos
    Ez inkább úgy van szerintem, hogy akinek tetszik, az majdnem mindent bejár. Ez más játékokban is ugyanez. Azért elég kevés az olyan játékos, aki csak a fő szálat akarja letudni.
  • MerlinW
    Minden a tartalomtól függ. Ha lesz sok-sok-sok érdekes mellékküldetés akkor miért is ne. Ha csak üres homokozó lesz akkor valszeg senki:)
  • Shep
    Tök mindegy, a legtöbb játékos a felét nem fogja egyiknek sem bejárni :)
  • MerlinW
    Az is bejárható terület a játékban. GTA-ban is bele van számolva minden, hegyek, vizek, pusztaságok.
  • Prince23
    Gondolom ebben a tenger+óceán rész is bele van számítva :/
  • NagyiBMX
    Azért ez elég huncut :D
  • MerlinW
    AC4 térképe jóval nagyobb.

GTA 5 térképe: 126,9 km²
    AC 4 térképe: 342,99 km²

• Gary
    Jaja!
    Talán, indíthatnánk vitát, hogy a GTA V. vagy az AC IV. bejárható területe lesz nagyobb?! :Ð
  • Zegi Norbi HUN
    Durva amúgy, mekkora terület van benne:D Jó sok időt el lehet majd cseszni vele:D
  • Gary
    Aham, akkor én is láttam már, mindenesetre az újdonság varázsával hatott. :Ð

Munkahelyen le van tiltva a YouTube, így a hozzászólásokban is csak üres hely mutatja, hogy lenne ott valami :Ð
  • BoneDragon
    Kb 10 kommentel alattad.
  • Gary
    Nem t'om, ez volt már?

• Zegi Norbi HUN
    Egy kis érdekesség:)

Assassin's Creed IV: Black Flag - a széria legteljesebb világát kapjuk
  • Zegi Norbi HUN
    Hát én a multiját még soha nem próbáltam:D Engem a Single része érdekelt mindig is, újra és újra kivittem a játékot:) Főleg az AC2 és Brotherhood olasz környezete varázsolt el,ahogy az egyszeri játékos elé tárták a reneszánsz Itáliát, pazarul csináltál meg:) A srácok nagyon értenek ehhez, hogy visszahozzák az adott kor környezetét:)
  • xido
    főcím hír durva?:)
    bár inkább ac3-hoz kapcsolódó:)

http://www.sg.hu/cikkek/99666/jon_az_assassin_s_creed_liberation_hd
  • Gary
    Nem lehetetlen, hogy az amerikai rajongóknak akartak kedvezni a számukra fontos történelmi korba ültetett AC3-mal. Európai szemmel, meglehetősen sivár volt a reneszánsz Itália és a sokszínű Konstantinápoly után. Sajnos, szegény Connor is elég vérszegényre sikeredett. Bár, lehet az meg durva lett volna, ha egy félvér, bosszú hajtotta kissrácból valami magasan kvalifikált karaktert hoztak volna ki.

Ami már a 3-ban is tetszett, a hajózás miatt a Black Flag, nekem nagyon jónak tűnik. Persze, én elfogult vagyok a kalózosdival, már a C64-es Pirates! óta. :Ð
    A multiról meg nem szólok, mert mind a BH, a Rev és a 3 multiját szoktam még tolni.

Zegi Norbi HUN: Kösz' az előrejelzést, remélem, így lesz! :Ð
    Egyébként, a Reloded-del az a baj, hogy akkor ugrik a multi. Pedig, most direkt lesz pisztolyos üldözős is! :Ð (Megsúgom: veszettül utálom a hidden gun-t! Persze, nekem is van pisztoly + Animus pajzs + kés profilom, amivel gyorsan le lehet törölni a lelkes lövöldözők vigyorát)
  • Kongy
    Na megnézve egy pár videót eléggé bejön ez a Black Flag nekem is :D Főleg a cápavadászatnál csettintettem elismerően. Már csak annyi kell, hogy a főhős szerethető legyen, és szerintem jó játék lesz ez. Ez a környezet sokkal jobban bejön, mint a 3-é.
  • BoneDragon
    Hát ez már tényleg nem AC. Lehet most megköveztek, de nekem már videókról jobban tetszik, mint a 3.
  • Kongy
    Nekem is elveszett az AC varázsa a 2 után. A Brotherhood még úgy ahogy tetszett, meg a multi is szórakoztató volt, de a Revelations-nél már azt vettem észre, hogy unom és várom, hogy vége legyen... A harmadik részt meg élveztem, meg minden, de miután végigvittem gondoltam bele, hogy gyakorlatilag a főhős egy személytelen senki, és ezen remélem a Black Flag változtat..
  • Zegi Norbi HUN
    Valaki amúgy előrendelte valamelyik edition-t? Melyiket éri meg jobban? Skull-on gondolkozok most, elég jónak tűnik:)

Valaki írta, hogy ő a RELOADED Edition-t választja, nem kerül neki semmibe és még az összes DLC-t is megkapja:D