16781
-
horthy #13981 A Blood of Wine-t most most kezdtem el játszani . A Sweet House küldetésben megrendeltem elöször a köszörükövet és a páncéljavitó asztalt és nem találom őket pedig a mappon rajta vannak . 1 nap eltelt kiirta megérkezett . Hol vannak valami pincében ? A ház renoválást 5000-ért még nem rendeltem meg .
Utoljára szerkesztette: horthy, 2017.05.01. 18:15:54 -
Pajzs mód + páncélok
-
xido #13979 Én is "belelapoztam"...és azzal szembesültem,hogy már megint olyan nevek,akiket 2 pillanat alatt elfeledhettem...aztán tisztán emlékeztem,hogy ért véget az 5.kötet..és keresem a fonalat,meg a hangulatot,hiszen persze,hogy megint a Geralt/kaland arányt fogom kevésnek érezni és az egyebet sokallani....:) -
6600GT #13978 Sziasztok! a sigi reuven gróf kincse illetve a kölyök nyomában fő küldetés mind a kettő 12 szintet követel,nos az lenne a kérdésem,hogy mind a kettőt meg kell csinálni vagy ha választok egyet akkor másik automatica nem vállasztható köszönöm további szép napot! -
Ja így már értem. -
Daermon #13976 Anno az első könyvnél a PalyOn nyilatkozta valahol, hogy külön kezelik, mivel a könyv irodalom, a játék meg játék. Szerintem is jobb lett volna meghagyni a játék kifejezéseit, de igazából így is jó. -
Jogos, de kemény 3-szor fordult elő az 5 könyvben... Lehet megkockáztattam volna a cserét.
Egyébként nem tudom miért kezelitek ennyire külön a játékot meg a könyvet, ha jól tudom ugyanaz a Play On forgalmazza a játékokat aki a könyveket. Szóval nálunk lehetett volna egységesíteni, teljesen függetlenül az angol vagy lengyel vagy bármilyen nyelvű kiadásoktól. -
BoldiHUN #13974 Eddig is így fordították a könyvekben.
A könyvek fordításának semmi köze nincs a játékokhoz.
Utoljára szerkesztette: BoldiHUN, 2017.04.30. 11:09:54 -
Daermon #13973 Azon nekem is fent akadt a szemem, de annyira nem megrázó, mint anno a Witcher - Vaják. De ilyenekre figyelhetett volna azért a fordító, még, ha külön is kezelek a játékot és az irodalmi műt. -
Most kezdtem olvasni az új könyvet és már a 3. oldalon mivel kell szembesülnöm? Sikerült a vad falkát úgy lefordítani, hogy zord vadászat... Hát már a witcher vaják fordítást is nehéz volt elviselnem, ez most egy újabb csapás, miért nem követik a játék szókincsét a kulcspontokon? Tényleg hihetetlen.
Mert szerintem a vad falka annyival jobb kifejezés és szebben néz ki a mondatban is, hogy át kellett volna venni. -
Neeee..... Egy istenverte humorista géniusz veszett el benned! :D -
Daermon #13970 Becsukod az ablakod :) -
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami modot a szél mérséklésére?
Egyet találtam a nexusmods-on, létezik még valami más megoldás is esetleg? -
-
Sith #13967 A könyvek eladásáról nem tudok nyilatkozni persze, de a játékokból nem kap pénzt, anno asszem egyszeri összegért adta el a jogokat a CD Project-nek, legalábbis nekem rémlik valami ilyen nyilatkozata volt, nem hitt a játék sikerében, inkább az egyszeri kisebb de biztos pénzt választotta. -
Ingyen Witcher EE GOG-ra
ITT
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2017.04.25. 15:38:07 -
Szerintem a játék miatt jóval több ember megveszi, mint amennyi előítéletes, hogy játékkönyv (Bár az a vásárlót jellemzi, hogy meg se nézi mit vásárol).
Amúgy én is előítéletes vagyok a játékkönyvekkel kapcsolatban, mert olyat még nem olvastam ami megközelítené a remekművek szintjét, de ha rendesen megírják (értsd. tisztes iparosmunka) kellemes szórakozást nyújtanak. -
Probatbicol #13964 Ezt én is olvastam, inkább arra gondoltam, hogy a játékok nélkül lehet hogy a könyveit nem is adják ki Lengyelországon kívül, így meg világszerte megjelent nem kevés példányban és gondolom a könyvek után csak kap jutalékot. -
Evoluti0N #13963 Valószínűleg. Egy riportban azt nyilatkozta, h igaz, h a játékok miatt növekedett a könyvek eladása, de ugyanakkor sokan azért nem veszik meg őket, mert azt gondolják, h "játék könyv" és előítéletesek. -
Csak nem annyira, amennyire tehette volna. Nevetséges áron adta el a jogokat az első játék előtt. Ahhoz képets, hogy tízmilliós nagyságrendben adtak el játékokat ő legfejebb néhány tízezred, ha keresett vele.
Itt
A másik, hogy sokan azt hiszik, hogy a könyvei a játék után íródtak, tehát fantáziátlan iparosnak látják őt. Lehet, hogy ez fáj neki jobban. -
Prof William #13961 Nem kizárt. Írja hogy magukat a szervezőket is meglepte hogy mekkora tömeg volt.
A játékok durván megdobhatták a könyvek eladását. Én is a 2-ik játék után kezdtem el keresni és venni könyveket.
A Fecsketornyot én is megrendeltem. Most már neme is bármikor hozhatják. -
Probatbicol #13960 Nem hinném hogy háta közepére sem kívánja a játékot ami világszerte ismertté tette. És valószínűleg gazdaggá. -
Daermon #13959 Gondolkodtam, hogy felnegyek pestre, de nem lett kész a kocsim műszakija, úgyhogy nem mentem. Viszomt ma meghozta a posta a könyvet :) -
Lehet, hogy változott a véleménye... -
Prof William #13957 Érdekes cikk...
Itt járt a Witcher videojáték ötletadója
Találkozott/dedikáltatott vele valaki?
Azért a cikk utolsó mondata kissé meredek.
"Witcher videojátéksorozat, aminek az utolsó része konkrétan a világ egyik legjobb játéka, amit a lengyel kormány Sapkowskival együtt kvázi nemzeti kincsként kezel."
Ha jól tudom Sapkowski a háta közepére sem kívánja a játékot. -
Daermon #13956 Én se moddolt soha, szerencsére nem is kell :) -
Én egy grafikai modot használtam a Triss hair-t, ami a estélyi DLC ruha nélkül is bekapcsolja az eltérő frizurát, ami sokkal jobban áll Trissnek. De ennyi. -
Prof William #13954 Sosem éreztem hogy moddolni kellene a Witcher 3-at. anélkül is nagyon jó. Az egyetlen most amit valaha használni akartam az az volt, ami a Nagymesteri Macska páncél csuklyáját tünteti el. De nekem nem akart működni úgy. -
A W3 nem szorul ilyen moddolásra. Csak olyan mod kell neki, ami a környezet balanszolná a meglevő eszközök használatával. -
Sith #13952 moddolás is változó nehézségű, és persze az is számít szerintem hogy a játék mennyire van "egybe" a Morrowindek mindig is sandoxosak voltak kb adja magát hogy pakolj bele tartalmat, ez szerintem annyira nem. -
endorphinz #13951 kár :( dragon age-t most fejeztem be és baromi jó cuccosokat csináltak hozzá, skyrimről nem is beszélve. azt hittem w3-at is könnyű moddolni -
Új páncélból talán 1-2-őt láttam én is, ha egyáltalán jól emlékszem. Úgy modelleket hozzáadni sanszosan nehéz, ezért legfeljebb meglevőt textúráztak át és nevezték el másnak. -
endorphinz #13949 a kérdésem továbbra is áll, az alattam levő hülye válaszokkal inkább ne fárasszuk egymást -
A játék kinézetével nincs semmi baj, látvány modollást nem is értettem. Azért, mert valami más, nem szebb vagy jobb feltétlen. Elég fajta páncél van a játékban a baj az, hogy lényegtelen, hogy mi van rajtad. Ezen változtat az EE és a SoR mod. Az EE-t próbáltam és jó volt, a SoR-t nem. -
endorphinz #13947 gondoltam újra végigjátszom valami izgalmas modokkal de szomorúan látom, hogy hiába a nagy népszerűség és baráti (?) moddolhatóság, nagyon kevés mod van ami jó. elsősorban fegyverek, páncélok, ruhák között nézelődtem nexuson de kb. a meglévőknek találtam újratextúrázását de lehet csak én vagyok figyelmetlen. tud valaki ilyesmit? -
Prof William #13946 Valamint azt is nagyon utálja ha bárki bármit a játékról kérdez vagy mond neki. Ha meg esetleg Cosplayben metnek hozzá akkor jobb ha előre megássátok sírotokat.
Szóval szigorúan csak könyveket vigyétek neki dedikálni és még lehet hogy akkor is morcos lesz. :)
Olyan a fazon mint egy kiégett cinikus Witcher. :) -
Evoluti0N #13945 Állítólag nem eléggé el van szállva magától és utálja a játékokat. Szóval semmi jóra ne számítson senki. :D -
Sapkowski lesz a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál egyik díszvendége akit érdekel a fazon vagy csak szimplán dedikáltatni akar április 22-én megteheti a Millenáris központban. -
Nem tudom, soha nem volt időm haszálni. Az EE moddal toltam végig másodjára, de 3. végigjátszásra tényleg nincs időm vele. A két kieget sem kezdtem el és azokkal asszem nem kompatibilis. -
Although #13942 Kösz! Ebből találtam 1.3-ast más által. Vagy ez már nem olyan jó?
SoR 1.3