The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuti nagyobb buli lenne mint bármelyik csajjal. Na jó, Ciri azért elég "tökös" a bulizáshoz 😊

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Igazi agglegénybarlangot csinálnának a helyből. 😊 Már csak Lambert és Eskel kellene hogy teljes legyen az öröm.

Dandellion majd a csajozási dumái között a "Hé bébi Rívivia Geralt a haverom" mellé felveheti a "Hé bébi van egy saját szöllészetem" -et is!
Ha egyik csajjal se kötelezted el magad és Ciri-t kinyírtad, akkor sok egyéb lehetőség nincs. Esetleg Zoltan jöhetne még Dandelionnal, és jó kis kandúrtanya lenne a kecóból 😉

molnibalage83
Nekem voltak textúra hibák, javítani kellett a GoG-os módszerrel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

hi.
vkinek volt olyan problémája,h a tájat rosszúl jelenítette meg?tele van ilyen vonalakkal...
régen nem volt vele gondom,csak most újra felraktam.vmi patch szétkúrta?thx.üdv.
Hát, nemtudom elképzelni azt az embert, aki akkora segg legyen, hogy csak őt tudja dobni a játék... 😄
Szerintem Dandelion akkor jön, ha senki mást nem tud a gép dobni, a biztonsági tartalék.

genndy
Igen, ők jöhetnek, és hogy ki jön az valóban az alapjátéktól függ:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Triss/Yen: ha vele és csak vele romantikáztál, tehát az alapjáték végevideóban összeköltöztetek (csak ugye amikor az a videó készült még nem volt B&W házikó);
Ciri: ha nem volt romantikus szál, vagy gondolom akkor is ha "megvicceltek" a csajok, mert mindkettővel kavarni akartál ÉS Ciri él a végén is;
Dandelion: ha nem volt nő, és Ciri sem került elő az alapjáték végén. Ha Ciri nem witcher, hanem császárnő lett, akkor nem tudom mi van, de szerintem akkor is eljön.

A spoileres rész @Prof William-nek is válasz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

jofer
Ezt a videót pörgettem végig gyorsba. Ebből gondoltam, hogy Dandellion is jöhet.

https://www.youtube.com/watch?v=V2UUuYr5W08

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Dandellion is jöhet? Ez melyik esetben fordulhat elő?
molnibalage83
Na, akkor tolhatom rapid módban még egyszer végig, hogy Cirivel és/vagy Yennel is lássam a végét a B&W-nak? Vagy marad a YT videó..
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.31. 11:50:28

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

jofer
Értem. Tehát semmiképp sem fogok vénségemre egyedül tengődni a birtokon. A többit spoilerbe...

Akkor tulajdonképpen csak az a kérdés, hogy Dandelion, Triss, Ciri vagy Yenn lesz végül velem. Mivel Cirit bebuktam, így őt már ki is zárhatjuk. Lehet valamivel befolyásolni, hogy ki jöjjön? Pl. az alapjátékban végig Yenn-nel romantikáztam. Direkt kerültem, hogy Triss-nek is csapjam a szelet.

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

genndy
A B&W főszálát nem befolyásolja az alapjáték vége, csak a megszerezhető birtokos mellékküldetést, csak mivel sokan szeretik ott lezárni a játékot, azért az az "utolsó jelenet", és azt befolyásolja. De mindegy, mert a Dandelionos küldetés után indul csak a B&W, az meg már túl van a másik főszálas részen, úgyhogy mindenképpen jön valaki a birtokra.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.08.31. 10:57:53

jofer
Helló! Ez most komoly? Ez az első Witcher játék, amit játszottam. Direkt nem olvastam utána, hanem legjobb belátásom szerint döntöttem, és a legrosszabb befejezést kaptam. Nem mondom, hogy nem taglózott le... Aztán lenyomtam HoS-t, ott már nem bíztam semmit sem véletlenre és a "jó" befejezést kaptam. A B&W-t még idő hiányában nem kezdtem el, de ezek szerint nem kaphatom a legjobb befejezést benne, mert az alapjáték vége befolyásol?!?

Nem, addig nem is tudsz belekezdeni. Valamelyik kuldetes befejezese utan valik elerhetove.
Tényleg. A legeslegutolsó jelenete a Blood and Wine-nak akkor gondolom nem is érhető el, ameddig az ember végig nem játssza az alapjátékot?
Valójában a Blood and Wine-nak a vége az alapjáték befejezésén alapszik, szóval nem egészen mindegy. (Mondjuk nem is tudja elkezdeni egy bizonyos idő előtt (szerintem a vége előtt).)
Ahogy éppen gondolod. Nincsenek hatással a kiegészítők semmiben a főszálra. Szóval akármilyen sorrendben csinálhatod.
Először az alapjáték végig, utána Heart of Stone, majd Blood and Wine.
A kiegeket hogyan érdemes időzíteni? Végig először teljesen az alapjáték és utána vissza, vagy közben, ha megvannak a kiegekhez szükséges szintek, akkor ?
Az "új" Vivaldi

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

molnibalage83
Nekem most jön a 2. kieg, tegnap befejeztem az alapot. Majdnem tényleg minden questetet és witcher kincsavadászatot letoltam, néhány településre nem mentem el, mert az n+1 monster hunt annyira nem érdekes. Az Orteton melletti quest viszont nekem új volt, nagyon hangulatos sidequest volt.

A kedvencem viszont az Aggódó Polgár. Az a nyomozásás részben olyan, mintha valam középkori CSI-t néztem volna. 😊

Sheltem
Most fejezem be ma a Hearth of Stone-t. 135 órám van az alapjáték + Hearts of Stoneba, szóval nem kevés.
Ez a kiegészítő nagyon odarakta a szintet, komolyan mondom szinte még jobb mint az alapjáték.
Alig várom hogy menjek a 2. kiegészítőbe.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Minden nagy cég kicsiben kezdte, ahogy ők is, EA is kezdetben kurva jó játékokat adott ki, úgy ahogy az Ubisoft is, ha majd ők is ilyen nagyvállalt lesznek, és megtartják a mostani szokásukat, akkor kell majd örülni.
A CD Projekt jelenleg több, mint 1 milliárd dollárt ér. Ki gondolta volna, h ha csinálsz egy jó játékot és nem fejős tehénként kezeled a játékosokat, akkor az meghozza a gyümölcsét? A többi csapat példát vehetne róluk.
molnibalage83
Nem húzok, mert a csendes üzemet preferálom.

Az valami videókártya hiba lesz, mert nekem semmi ilyen nemvolt. Textúrahiba általába amiatt van, nem húztad véletlen a videókártya teljesítményét?
Utoljára szerkesztette: Anonymus11234, 2016.08.28. 22:12:01
molnibalage83
Hát ez kurva jó, javítás után sem látszik... 😞

Avallach utazása előtt egy pillanatra bevillan, mikor nem klne. Mikor az alkirállyal beszéltem, akkor hang van, kép nincs...

molnibalage83
A játék szerkezeti stabilitása viszont valami kritkán aluli kezd lenni helyenként. Első installra egyes hidak textúrája hiányzott, aztán másodjára csak a stash nem látszott. Mos 3. javítás előtt meg Avallachhal való dumakor nem vágja be a király mérgezéséről szóló videót...

SzirmosSzisza
Faszán világít rúnától a kard, szerintem megéri :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Az ami benne volt a legújabb patchben, nem külön GOTY feature.

Rúnázás szerintem túl drága lett, semmi értelme csinálni, mikor ugyis fogsz találni jobb cuccokat.
A szettekbe meg már ígyis annyi bónusz van, hogy a rúna mellette semmit nemér, ígyis úgyis szinte halhatatlan vagy.
Utoljára szerkesztette: Anonymus11234, 2016.08.28. 15:09:16
Az, hogy nem feltétlenül szükséges, nem azt jelenti, hogy nincs értelme. Szerintem király, hogy eldöntheted, hogy használod-e őket vagy sem. Azok nélkül is játszható, de azokkal még királyabb, élvezetesebb kaszabolni.
MerlinW
Én abszolút nem használtam rúnákat, sőt az új mutagén rendszert sem. Sajnos nincs rá szükség, semmi értelme.

[merlinw.org]

molnibalage83
A rúnáknak sincs semmi értelme. A EE mod max. nehézség mellett a "majd egyszer" teszek bele vezetett oda, hogy 30. szintig egy rúnát sem használtam...

Nemnagyon van értéke, nemrémlik, hogy valaha vettem volna valamit a kiegekbe.
Max a rúnáshoz kell sok pénz.
Utoljára szerkesztette: Anonymus11234, 2016.08.28. 12:54:03
molnibalage83
Az 1. és 2. kiegnél a pénznek van értéke vagy dettó olyan, mint az 1. rész? Csak azért kérdem, hogy akkor fáradjak -e a EE mod lecserélésével vagy sem.

AnuluWork
A hamarosan megjelenő "Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition"-nál azt írja, hogy:

"Tartalmaz minden technikai és látvány frissítést, valamint a Witcher közösség tagjainak visszajelzései alapján teljesen áttervezett felhasználói felületet"

Rég nem léptem be, de ezmiez? Látványfrissítés és új felhsznfel?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
új fallpépör

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
benne volt az elejétől fogva.

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Tényleg, 660-tól van, csak két oldalas a lista, azt nem vettem észre korábban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.19. 00:45:55

[merlinw.org]

molnibalage83
Skelligén a DRM-es quest mikor került bele a játékba? Haláli az utalás a GoG és DRM-re. 😊

genndy
Az. A Skellige paklis kimondottan csak a 2. DLC egyik küldetéssora (ha elkezded egyáltalán), addig alappaklit sem kapsz. Persze ha megvan onnan már lehet használni (de jó nehéz a végén a verseny, rutinos gwentesnek kell lenni a nyeréshez). Meg a 2. DLC elkezdéséhez is elég sokáig el kell jutni a főszálban.

Kiszerettem volna próbálni így a 2 DLCvel, még Velenben járok, mind2 DLC fenn van, annyit szeretnék kérdezni, hogy amikor lapozgatok a gwent paklik közt az normális, hogy a skellige nincs közöttük? (mármint nincs fent jel se neki)
suppert szerint már 650től mehet..nekem pedig 750el megy
MerlinW
Tudtommal egyelőre csak Witcher és Mirror's Edge Catalyst. GTX770 és felette használható.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.18. 13:13:02

[merlinw.org]

Komolyan? Akkor tudom használni ezt az Anselt 970-nel? Na, ha hazaérek, ránézek.