16781
banner
  • molnibalage83
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/882/?
  • Although
    School of Roach az a mod ami hasonlóvá teszi a rendszert a W2-höz? Vagy valami más?
  • Malakai
    Glowing ore ingotDimeritium ingot
    Magyarul nem tudom, könyvekben mintha meghagyták volna dimeritium-nak, de nem tuti.
  • horthy
    A magyar forditásban " ragyogo érc rud " nevezetü tömböt mire lehet felhasználni ? Keresem a tárgyépitésben ?!? Meteoritezüst stb látom de ezt nem .
  • molnibalage83
    Egyes pontokon tényleg jó a szinkron, de nagyon kevés helyen. Azokat láttam az Otherworld-on retroworld videóban.
  • Daermon
    A hibák ellénre én az 1-et szeretem szinkronosan játszani. Geralt, Triss, Dandelion, Zoltan szinkronja szerintem nagyon eltalált.
    Persze az angol hangjukat is imádom :)
  • molnibalage83
    Én angollal toltam.
  • Probatbicol
    Nagyon jó a magyar szinkron, csak úgy szabad játszani ! :-)))
  • lwb
    Én első nap megvettem az első részt és akkor fantasztikus volt, az ember el sem hitte, hogy az aurora engine ilyenre is képes a NWN után. Mai szemmel az animációk azért elég gagyik, a beszéd közben halott arccal, egy helyben álló karakterek is kiábrándítóak. Azért 10 év az 10 év.

Mondjuk a magyar szinkron katasztrófa volt, de eleve nem is szabad úgy játszani.
  • Daermon
    Ez nem lehet kérdés... Mind a 3 rész fantasztikus a mai napig, és a saját idejében is az volt :)
    Szerintem bátran kezd az 1-el, mert tényleg nagyon jó játék.
    A könyvek: szerintem nagyon jók, követhető a sztori és sok szereplő fel-fel bukkan aki a játékban is. Vagy akit játékban csak említettek, arról többet olvashatsz. A most megjelenő Fecsketorony után, már kezdek is egy újabb trilógia végigjátszást majd :)
    Annyi, hogy az első 2 kötet novellás, tehát rövidebb sztorik vannak benne, de kötelező olvasmány az is és érdemes azzal kezdeni (úgyis így van számozva a hazai kiadás is szerencsére).
  • molnibalage83
    Én 2015-ben toltam ki és a face anim kivételével tökéletesen élvezhető volt. A zene egy percet sem kopott meg sőt, a II részből nem emlékszek zenére, az I-ből többre is.

2007-ben az istenetelen szép volt és kimaxolták a motort. A táj nekem még 2015-ben is messze betöltötte funkcióját, nem zavart. A harcrendszer volt az, ami nem tetszett, de megszoktam.

A 2. sokkal inkább hajaz a 3.-ra. (Logikailag pont fordíva.).
  • Malakai
    Igen, elég változóak is tudnak lenni a fejezetek, ugrál nézőpontok között, helyszínek között. De igazából nem nehezen követhető. Mondjuk szerintem Ciri fejezetekből későbbi könyvekben azért jóval több van, mint "hangyafasznyi", főleg a Tower of the Swallow-ban. :)
    Az első két könyv, ahogy xido írta novellás kötet lényegében, a fejzetek külön álló történetek, ahol Geralt többnyire összefut egy-egy új szörnyeteggel, a történetek pedig általában meg vannak fűszerezve némi Grimm-es sztorival és népmese elemekkel, de persze csak úgy Witcher-esen.
  • xido
    Az első két kötet novella...van némi kerete,de javarészt epizodikus történetek..nehezen indulnak be,aztán mindig jött valami hatalmas csattanó...aztán a 3.kötettől egy regény..több szálon,ami fejezetenként követi egymást..egy nagyon nehéz politikai és sokszereplős..egy hangyafasznyi Ciri..egy adag kalandos és könnyen fogyasztható Geralt...nehéz,de ha elkap a ritmus,élvezhető...
  • joceruza
    Jó lesz ez!
  • Zozo0122 #13927
    Mennyire jók a könyvek?

Mennyire olvasható, mennyire csapong össze-vissza? Geralt a PoV karakter, vagy van, hogy más szemszögéből látjuk a dolgokat? Időrendben egymás után haladnak? Gondolkodom a beszerzésükön :)

Kihez lehetne a stílusát inkább hasonlítani? (Tudom, ez most óriási baromság lesz :D) Inkább Tolkien, vagy GRR Martin? Mind2 zseniális, de míg Tolkien olvasmányos és érthető, utóbbi gyakran csapong mint egy őrült, rengeteg a filler stb.

• Although
    És azt hiszem van mérgezés szint is, Tehát végtelenségig nem tudsz mindent meginni. Kombinációknak határa van. De ez ha jól emlékszem fejleszthető. Nagyságrendekkel komolyabb mint a W3 rendszer.
  • Although
    Annyi a különbség, ott nem tudsz potiont inni. Főzeteknek hatóideje van mint a regényekben, tehát felkészül arra ami várhatóan kell. Meg vannak speciális feladatok ahol a regényhez hasonlóan szinte ugyanazt kell használni. Például fészkek elpusztítására.
  • joceruza
    Ha a craftolás és a harcrendszer hasonlít,akkor már érdekel is!
  • lwb
    Az első rész nem öregedett túl jól. Az engine, ami fut alatta a neverwinter nights 1 régi engine-je, az aurora engine. Ugyan fel lett turbózva, de mai szemmel nem valami szép. A harcrendszer is inkább egy ritmusjátékra hajaz, mint a következő részek akció-rpg-jére. Viszont ki lehet teljesen zoomolni és lehet izometrikusan is játszani, ami sokunknak bejött.

Ha a 3-hoz hasonló élményt keresel, akkor szerintem a 2-nél ne menj jobban vissza. Grafikailag a második rész még ma is megállja a helyét, a harc és a feeling is sokkal inkább a 3. részre hasonlít, mint az elsőre.
  • joceruza
    Köszi!
  • MerlinW
    Nem sandbox. Egyébként szuper játék. Az első rész meg inkább amolyan Neverwinter Nights vonalat követi, kicsit izometrikus, kicsi fura, de jó az is.
  • joceruza
    Helló! Imádom ezt a részt, nagyon jó játék. Sajnos eddig nem próbáltam őket. Ez az első amivel játszottam. A második rész mennyire visszalépés ehhez képest?
  • molnibalage83
  • TBTPumpa
    Ciri:
  • TBTPumpa
  • Prof William
    Már megijedtem, hogy a tudtom nélkül kijött, de akkor ezek szerint még van idő előrendelni.
  • Daermon
    Jaja csak hergelik a népet ezzel a képpel :D
  • TBTPumpa
    Nem. Ez a forgalmazó képe. Közel 2 hét múlva lesz elérhető bolti forgalomban. :)
  • Although
    Grat, nekem azt mondták 20-ka körül jön ki. Ezek szerint elő rendelted.
  • TBTPumpa
  • Palinko
    :O Na erre majd egyszer tuti ránézek még. Az első rész is megállja a helyét még ma is.
  • Daermon
    Bocs, 2 éve már :)
  • Daermon
    Ha jól emlékszem tavaly jött ki. Szeam verzió működött, mgyaritással is.
  • Palinko
    Hát 1 vagy 2 éve próbáltam sikertelenül, nem segített azon semmi patch :D
  • molnibalage83
    Csak a városi őrségnek lenne hozzád egy-két szava. Mondom, ti ezen az egy apróságon rugóztok, mikor ott a többi említett tétel is.

Mondom, engem nem az zavar annyira, hogy ilyen, mert ezzel nem rosszabb az RPG-k többségnél. Az zavar, hogy ezzel egy kibaszott jó dolgot lehetett volna összehozn. Ehhez képest a W3 olyan, mintha lenne egy szuperszámítógéped, amit arra használsz, hogy Super Mario-t futtatasz rajta, mikor sokkal több van benne.
  • Prof William
    Most így belegondolva ha parasztként bejönne a házamba egy két méter magas fehér hajú sebhelyes fazon két karddal a hátán... Valahogy nem pampognék túlságosan amikor elviszi a szárított gyümölcsömet a kredencből. :)
  • Daermon
    Dehogynem. Volt hozzá már gyári patch és simán megy :)
  • Palinko
    Igen az első tényleg jó lett, de a 2-at már jó eséllyel nem tudja elindítani a gépén felbontás gondok miatt.
  • molnibalage83
    Nem érdekel az SW világa túlzottan. N+1 RPG áll a listán, nem fogom ezt is rátenni... Kicsit sem érdekel.
  • Evoluti0N
    Nagy hiba.