The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angol szöveg: Look like ordinary ravens, no signs of totems
Fordítás: Ezt elrontottam... nincsenek totemek.
Ugyan ezen küldetés másik helyszínén.
Angol: No signs of totem's here, false trail.
Fordítás: Itt nincsenek totemek, a nyomkövető elrontotta. (Nem biztos, hogy így volt írva, mert hirtelen annyira megzavarodtam, hogy nem jegyeztem meg, de hasonló volt.)
Tudom, hogy hatalmas munka volt és elismerésem, de egy javítás tényleg ráférne.
Gondoltam rá, hogy ránézek és kijavítgatom, de fogalmam sincs még mindig, hogyan lehetne visszakonvertálni a fájlt úgy, hogy a játék felismerje.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ja és az időzítés is fontos, van pár feladat amit a történet egy-egy fordulópontja után már nem tudsz megtenni (meghal pl. az illető stb). Na ez is ilyen, ha ott nem úgy döntesz, utána már nem tudsz bekapcsolódni.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.12.21. 15:08:39
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Most jutottam oda, ahol eddig még nem jártam. Skellige. Hát, itt olyan hangulat van, hogy csak az állam keresgélem. A zene meg a hab a tortán!
Ez a Witcher 3 tényleg egy klasszis játék, pedig még nagyon az elején járok, de már most látszik, hogy óriásit alkottak a lengyel srácok. Valahogy most erre a kártyajátékra kattantam rá 😊, megfogott. Most azzal szórakozom, hogy már használható az északi paklim a zoltannal, yennefer-el, a bárótól kapott 4-es kémmel meg 3 kürttel meg amit összevásároltam, hogy beállítom nehézre a kártya játék szintet és így játszok az eredetileg gyengébb ellenfelekkel, de így felcsavarva a játékerőt, már nagyon ügyesen játszik a program. Hihetetlen jó időtöltés ez a kártyajáték is és ez csak egy nagyon kis része a játéknak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.12.19. 21:02:33
Lehet a nehézségi szint túl magas, vagy ahogy a kollege írja, bevan kapcsolva a ellenfelelek felszintezése.
Milyen szinten játszol? Legnehezebb? Akkor max csak tovább kell csapkodni.
Esetleg villámfőzet, megfelelő olaj a kardra. A kardod elég jó, hanyas szintű, milyen sebzésessel?
Az a dzsin kimondottan gyenge ellenfél volt, bár én magas szinten a lehető legjobb felszerelésben értem oda, tele főzettel olajjal.
A páncélt tedd fel magadra, tereptárgyakat használd fedezéknek, ugrálj sokat, hogy kitérj a villámok elöl stb.
de ha jeges én tolnám rá a tüzes dolgokat ami csak van,igni,táncoló csillag...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kösz. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ki a rajzoló?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Per Aspera Ad Inferi.
https://drive.google.com/drive/folders/0B-Z5jqFtPtzhUjE4U2pnZ0FBenc?usp=sharing
Az egyik sima, a másik NG+ -os, mindkettőben Triss volt a választott csaj. Még a korai GOGos verzióval kezdtem, úgyhogy ha nem megy, vagy régi, vagy nem ismeri fel, vagy modhiányra panaszkodik (ez is lehet), akkor bocs, IJ-kártya.

Azért elég komoly hogy egy játék KIEGÉSZÍTŐJE kapja a 2016 legjobb RPG-je címet. 😊 Ez azért elárul egy-két dolgot a minőségről. 😊
Tegnap benéztem a Blood and Wine-be és azt vettem észre hogy a játékban a főmenü zenéje szólt. De a gyorsutaztam ezt megszűnt. Ez vajon valami bug lehetett?
De pl. az olajoknál hol ittrekedt olaj, hol meg reliktumolaj, ezek némileg zavaróak amíg az ember még nem vágja, milyen "szönycsaládok" vannak.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ezer hála és köszönet! <#worship>#worship>
Most csak gyorsan belinkeltem az elsőt, de van bőven, mivel sokan járnak a te cipődben. Biztos van ennél jobb, részletesebb is, szóval feel free to keresgélni.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.12.01. 13:05:48
Most a steames leárazáskor megvettem a játékot, azzal a nem titkolt céllal, hogy mivel a két ünnep között nem kell majd melóznom, ezzel ütöm el a szabadidőmet. A játékot feltelepítettem, elindítottam, minden működik, játszani viszont tényleg csak később lesz időm. A gond az, hogy már a játék első pár percében rá kellett eszmélnem, hogy az első két rész történése már annyira régen volt számomra, hogy egy rengeteg dologra már nem emlékszem. Van valahol esetleg valami kis infó/összefoglaló a játék előző két részéről? Csak mert így a lore hiányossága miatt félek a játékélményből némileg veszíteni fogok. Köszi előre is minden segítséget!
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Biztos meg lehet oldani valahogy, hiszen az alap játék is használja az ékezeteket, egyszerűen, csak nem értek hozzá. 😄