16781
-
nem tudom először mikor bementem oda, simán ment le az élete, de gyenge voltam. de muszáj 4 lvl el elvállalni ezt a 7 es küldit mert nincs más. gondoltam sebaj majd leveszem a nehézséget, erre akkor meg tölti az életet mint a fene :D bestiáriumomban sem szerepel fogalmam nincs mit kéne vele csinálnom, talán tűz sebzés segít meg ezüst kard ofc -
Jaja írtam is, alkonyat és éjjel felé 22:00 óra, hangulatos. :) -
Nekem is ő fog jönni...előre félek akkor.
-
Negritis #3156 alkonyodik, nekem meg az állam leesett hirtelen :D -
mi a fene ez a vérfarkasos dolog? jobban tölti az életét mint bármi.... feléig sem tudom leütni -
Amúgy azért fura az irányítás, mert nem maximális sebességgel indul Geralt, meg nem egyből áll meg, meg nem helyben fordul. Szokni kell az biztos. Könnyű elnézni az íveket sprintelés közben. :) -
Negritis #3153 pc-n tolom kontrollerrel és eddig az egyetlen gondom hogy állandóan "fut" Geralt emiatt elég nehéz bepozícionálni az embereket és a gazokat
de amúgy imádom :D
az előbbi meg megszokható vagy ha lenne vmi állítás hogy örök futás vagy sem :D -
A gog galaxy-ba betallózáskor nektek nem volt bugos? Betallóztam, lepeccselte megint, majd azt írja, hogy várjak a megjelenésre. Néha próbál egy 0 Mb-s patch-et letölteni, ami nem sikerül neki. Parancsikonnal simán indul, de nem számolja a játékidőt, viszont az acsik működnek.
Valami ötlet, hogy menjen rendesen? Újra kéne telepíteni, de nincs kedvem. :) -
Állítólag a hardveres egér bekapcsolásával nem lesz olyan fura a mozgás. -
Na egye fene, legyen ötször :) -
chris0000 #3149 a karakter opcióban nem vmi. elírás van?
"megnöveli a gyors támadás kritikus találatának esélyét 2%-kal és a gyors támadás kritikus sebzésének "esélyét" 15%-kal"
"növeli az erős támadás kritikus találatának esélyét 2%-kal és az erős támadás kritikus sebzését 15%-kal" (ez ok)
kritikus sebzési esély nincs is a játékos statisztikában. C gomb.találati esély van+hozzá kritikus sebzés.
össze kéne akkor jönnie a kritikus találati esélynek is + a kritikus sebzési esélynek is és akkor kapok+sebzést?:)
sok szerencsét!:)
mennyi a kritikus sebzési esélyem alapba?:)
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.20. 17:17:59 -
Nekem az utolsó pár mondat tetszik. -
Ra1n #3147 Kamera távolságra valami mókolás esetleg nincs? Számomra az egyetlen ami annyira nem fekszik,kicsit közelítenék. Főleg hogy amikor telepakoljuk magunkat és úgy mászkálunk ránkközelít a kamera, és baromi állatul néz ki (csak az már kicsit közeli ha harc van).... -
Sith #3146 van is mihez da 2 3 nem öregbítette a hírnevüket :( -
Evoluti0N #3145 Szerintem csak ötször. -
Hát azt én sem, mert a Divinity OS körberöhögi hatszor. -
Jól tették, ha már nekik nem sikerült közepesnél jobb játékot összehozni ismét a Dragon Age-ből. 
Azt viszont még mindig nem értem, hogy az az alfaverziós szutyok hogyan lett az év (RPG) játéka.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.20. 16:14:38 -
A Bioware is gratulált a fejlesztőknek -
chris0000 #3141 nekem az fps számlálót nem akarja bekapcsolni,hiába nyomom az alt+f12t. -
Klassz.:)
Használ itt valaki Nvidia Inspector-t vsync helyett?
Tehát limitálja vsync offal az fpst 58-60ra..
ki akarom ma próbálni hátha megszűnik vele a "screen tearing".
Elvileg így az input lag is csökken.
Kíváncsi leszek. Ha hazaértem elmondom majd mire jutottam.
Valaki próbált már ilyesmit?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.20. 15:31:27 -
Megnéztem most programmal. Elvileg húztam a procit, a vga pörög maxon, a proci azt közel se éri el, szóval akár még erősebb vga-t is ki tudna hajtani.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.05.20. 15:16:10 -
Fényerőt hol lehet a játékon belül állítani, mert én nem találtam? -
Máshol lesz a hiba, nálam eddig semmi gond nem volt sem a driverrel, sem a játékkal. -
igen elvileg be lehet kapcsolni és több fps marad csak nem tudom működik e nekem vissza kelet tennem a régebbi drivert mert fagyot a játék nvidia 970 -
Spaceghost #3135 Az erőszobroknál van valami kitétel, hogy mikor ad buffot és mikor ad képességpontot? Mert eddig 1 erőszobor volt csak ami adott buffot is és képességpontot is, az összes többi semmit nem csinált csak felfénylett, ha használtam. -
SaGa Jr #3134 A DDR3 az lassú de nagyon. Abból 2 giga édeskevés. GDDR5-ös memóriájú kártya kéne legalább 2 gigás. AMD-ből nem viccből a minimum a 7870 (R9 270x régi neve). Az 2 giga GDDR5 memóriával van szerelve. Az igazán élvezetes játékhoz még ez is kevés lesz, de legalább már lehet vele elfogadható sebességgel játszani.
A 2 gigányi ddr3-ad piszok gyorsan betelik és onnantól akadás majd fagyás jön. Ha most még nem is, a sűrűbb területeken lehet majd még bajod belőle.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.05.20. 14:42:24 -
Ez nem arra van, hogy bekapcsolva marad, de több fps-t kapsz, mert mondjuk az AA névből ítélve levesz róla valami élsimítást? -
Atilorn #3132 Úgy tűnik sikerült megoldanom. Az AMD control panelen bekapcsoltam az overdive-ot és a ventit is magasabb fordulatra vettem. Most már fut mint az álom. Mindig elképedem magamon, milyen zseni vagyok :D -
Én simán kikapcsoltam Options-ben. -
probálta valaki ezt ? -
http://www.gamesradar.com/witcher-story-recap/
Itt is van egy összefoglaló az első két részről. -
Az első két rész sztorijának (és a főszereplőinek) olvass utána wikin vagy máshol, mert nagyon sok a visszatérő szereplő, akiket nem árt, ha ismersz és "érted", hogy mit és miért csinálnak/tak/fognak csinálni! Még akkor is, ha rengeteg plusz infó olvasható a játékban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.05.20. 14:25:27 -
Én is hasonlóan voltam, eddig teljesen élvezhető. Kb annyi a változás, hogy most nem a vörös suna után fut, hanem valami fekete után (aztán lehet ezt jobban érteném, ha játszottam volna a 2-vel D:)
Van egy ilyen meg egy rövid verzió. -
Nekem alapból be se volt kapcsolva egyik sem és ugyanúgy fagy (rengeteg emberrel egyetemben).... ez valami memleak ügy lehet,legalábbis cd fórumon ezt emlegetik.
marad a patchre várás :(
-
Az első részbe toltam kb 20 órát, aztán meguntam, a másodikra rá sem néztem, ez viszont érdekel. Van szükség "előképzettségre", vagy annyira nem lényeges? Illetve ha mégis, van valami site, ahol esetleg le van írva a sztori? -
Az inventory crash-re azt mondják, hogy az fps limitert kell végtelenre állítani és elvileg megszünteti. Aztán külső control centerből lehet neki adni vsync-et. -
De érdekes, hogy efyik kovácsnál se volt még ezekre a kacatokra eladási opció.
Raklap szart összeszedtem már ,de ha a szétszedés pénz eladnám ,de nem tudom :(
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.20. 13:57:48 -
DantesHUN #3122 Ezt rendszeresen csinálja. -
Igazi fafej. :) -
Nekemis fagyott már ki. Inventoryban nézegettem valami könyvet.