The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
lassan "takarítok" 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amúgy nekem 6 napot ír a játék, és még csak most találkoztam Trissel. 😄
van itt olyan, aki átfésülte az egészet? oxenfurtban még kb sikerült az összes utcát, és bejárható házat átnéznem, de itt már necces.
már eleve kis utcából is annyi van, nem szeretnék az ilyen eldugott, tuti kis lootokról lemaradni. 😊
Per Aspera Ad Inferi.
Hihetetlen amúgy, hogy egyszerűen nem tudok haladni a fő szállal, mert a nagyobb mellék küldetések is annyira jók.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
nehéz úgy kreatívnak lenni ha megmondják fentről hogy milyen elemek legyenek bele mindenképp mer az hozza a pénzt
Más is észrevette, hogy az Alghoulok nagyon erősek? Csak mert 1 ütéssel lekapják a 2/3 életem, és általában nem 1 támad rám 😛 . Persze lehet, hogy azért mert a max nehézségi szinten játszok.
The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyira de annyira remélem a CD Projekt nem válik EA, Blizzard vagy Bethé, de tényleg.
Még mindig az az érzésem jobb a sztori mint a kettő, de ez valószínűleg azért van mert már hiányzott ez a színvonal.
Szégyen sokakra nézve, leszámítva az obsidiant, hogy egy akció-rpg-t gyártó cég porig alázza az egész mezőnyt. És bemutatót tart olyat amit sokan elképzelni se mertek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.04. 18:50:43
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Volt két zöld küldetés. Mind a kettő witcher felhívás. Az egyik egy szinttel volt kisebb , és arra 50-et, a másikra 250-et adott. Hogy ebbe mi a logika? Az egy szint miatt?
egy 10es küldiért 10en kapsz 500át de azért fura lenne ha 20on is ugyanazt érné
legalábbis RPG szempontból
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
viszont a másik verzióhoz az kell hogy addig nyomd míg nem aktiválódik pl a lángszóró és az addig fúj amíg ki nem merülsz ugye
az Axii talán a legjobb példa erre amit alapból tovább kell nyomni nem csak egy gyors rövid
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.04. 15:02:30
Előre is kösz a segítséget!
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.06.04. 15:00:39
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Binbe aztán x64be tessék benézni.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.04. 14:50:50
Könyvre példa: Az idő kereke - The Wheel of Time, vagy a káosz könyvek, ezekből 20 évre elegendő anyag van.
Játék példa: Mass Effect; Dragon Age; Bioshock stb
Mindegyik remek sorozat alap lenne.
Reméljük hogy a HBO egyszer majd lát benne fantáziát...
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ez nem wow "nem mehetsz raidre mert csak 22 es vagy"
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Mióta feltetem mindenre kapok rendesen xp-t az hogy mennyit már mellékes mert azt ugyse tudom mennyire van beskálázva a rendszer.
Összeségében nekem csak megnyugtatás miatt kell a mod, hogy azért csak mégis legyen látszatja a fejlödésnek.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.