The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
én is.annyira feleslegesnek érzem.és lassan kimaxolom a pénzt is xd tényleg kb eladom már az alapanyagokat is.hogy ne legyen nálam ennyi vacak.nem a pénz miatt 😊
3 nap 3 óra 😄 eddig és csak 21 vagyok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

én kb 50 kilónyi alapanyaggal sétálok már sztem 😄
lassan "takarítok" 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Szerintem sem érdemes ennyire alaposan összeszedni mindent. Amit útközben találsz abból is megélsz.
Amúgy nekem 6 napot ír a játék, és még csak most találkoztam Trissel. 😄
Myselor
kis dugi lootok nem igazán számot tevőek pár alapanyag ennyi,amik feleslegesek már a vége felé.mint ahogy az olajak is,érdekes módon olyankor találsz már alghoul olajat is amikor már nincs szükség rá 😄
RatBaG
még csak tegnap kezdtem felfedezni novigradot, de a maximalista énem már kicsit ráncolja a homlokát.
van itt olyan, aki átfésülte az egészet? oxenfurtban még kb sikerült az összes utcát, és bejárható házat átnéznem, de itt már necces.
már eleve kis utcából is annyi van, nem szeretnék az ilyen eldugott, tuti kis lootokról lemaradni. 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Myselor
nem érdekes 😄
sztem ennyi még nem az 😄 de már úgyse tudom módosítani 😄

Myselor
spoiler xd
hát ez a Skellige-i bál a macikkal sem gyenge 😄

Avenger
Nekem az a lehetőség kissé morbidnak tűnt, szóval inkább nemet mondtam rá.

Hihetetlen amúgy, hogy egyszerűen nem tudok haladni a fő szállal, mert a nagyobb mellék küldetések is annyira jók.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

igen viszont a nagyobb cégeknek "biztosra" is kell mennie
nehéz úgy kreatívnak lenni ha megmondják fentről hogy milyen elemek legyenek bele mindenképp mer az hozza a pénzt

Igen, és valljuk be, azoknak a cégeknek valamivel több kerete is van a játékok elkészítésére. Úgy olvastam, hogy a Witcher 3-at 40m$ volt összehozni úgy cakk-pakk, és hát van azért itt tartalom.

Más is észrevette, hogy az Alghoulok nagyon erősek? Csak mert 1 ütéssel lekapják a 2/3 életem, és általában nem 1 támad rám 😛 . Persze lehet, hogy azért mert a max nehézségi szinten játszok.

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Az állam már leeset valahol, azóta sem találom. Hihetetlen. Zoltan is elképesztő
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így kell megírni valamit, mikor a váltány Cirivé változik az na az valami

Annyira de annyira remélem a CD Projekt nem válik EA, Blizzard vagy Bethé, de tényleg.
Még mindig az az érzésem jobb a sztori mint a kettő, de ez valószínűleg azért van mert már hiányzott ez a színvonal.
Szégyen sokakra nézve, leszámítva az obsidiant, hogy egy akció-rpg-t gyártó cég porig alázza az egész mezőnyt. És bemutatót tart olyat amit sokan elképzelni se mertek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.04. 18:50:43

Hihetetlen ne rágjátok mert ezt az xp dolgot. 😊 Alapvetően a fő sztorihoz igazították de ott is vannak alacsonyabb értékek mivel előre szintezett az egész játék, és végig stimmelni kell. Így nem olyan egyszerű megoldani mint pl a skyrimbe vagy egy akciójátékban. 😊

Doom 4
Ohh elnézést, nem tudtam, hogy ezt is spoilerezni kellet volna. Legközelebb jobban figyelek! De amúgy senki? 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Myselor
nemtudni,nem értem én sem a dolgot 😊 nekem volt olyan is ami 400at adott a witcher megbízás.a másik csak 280at.ki érti ezt 😊 magasabb szintű volt mindkettő nálam,tehát nemtudom
Mondjuk olyasmit is mondtak azt hiszem , hogy nem nagy baj ez, mert úgyse sok XP-t buksz rajta. De akkor se világos, hogy mikor mire, és mennyi jár.

Volt két zöld küldetés. Mind a kettő witcher felhívás. Az egyik egy szinttel volt kisebb , és arra 50-et, a másikra 250-et adott. Hogy ebbe mi a logika? Az egy szint miatt?
Myselor
hát akkor úgynézki nem vagy előrébb vele 😄 ennyi xp-t pár szörnyért is kapni
Persze, logikus...de a fene tudja, egy 7-es küldiért 22-es szinten meg 8-at adott. De ettől még lehet nem így kéne működnie, normálisan, de ki tudja? Lehet, hogy igen.
valószínűleg annyi is jár érte
egy 10es küldiért 10en kapsz 500át de azért fura lenne ha 20on is ugyanazt érné
legalábbis RPG szempontból

Kipróbáltam azért ezt a mod-t. 10 szinttel kisebb küldetésért, kaptam 20 XP-t. Nem tudom, most akkor ez így működött a mod? Hát, szóval ezt tapasztaltam.
MerlinW
Galaxy nélkül is megadja az acsikat. Nem kell hozzá semmi.

[merlinw.org]

bardocz
Ez se segít, ugyan úgy újraindul a gép játék közben. Semmi más nem csak ez.
bardocz
Lol, köszi, azt hittem ott már csak ilyen játékhoz szökséges fájlok vannak, dll, config fájlok, stb 😄
Sikerült, köszi. :-)

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Ok, nagyon köszönöm!
a sima ignihez elég megnyomni a gombot (nekem a jobb ravasz mert kontroller de neked akkor Q)
viszont a másik verzióhoz az kell hogy addig nyomd míg nem aktiválódik pl a lángszóró és az addig fúj amíg ki nem merülsz ugye
az Axii talán a legjobb példa erre amit alapból tovább kell nyomni nem csak egy gyors rövid
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.04. 15:02:30

Szeretném megkérdezni, hogy az alternatív jeleket(amiket fejlesztettem) hogyan lehet elővarázsolni? Olvastam valamit egy külföldi fórumban, miszerint tartósan kell nyomni a Q-t(?), de valahogy nem egyértelmű a számomra. Elméletileg már kifejlesztettem a Pupett-et és be is raktam a karakterképernyőn egy üres slot-ba, de eddig csak kábítani tudtam vele. Hasonlóan nem veszek észre sok változást az Igni-nél sem.
Előre is kösz a segítséget!
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.06.04. 15:00:39
vagy a Malazai krónikák 😄

Hát igen, csak elfogytak a küldetések, csak túl magas, vagy túl alacsony szintűek vannak. Hiába csinálom meg a kisebbeket fejlődni nem fejlődik. A fő sztori szálra ad legtöbbet elméletileg, az is szürke, nem is adott semmit. Így most beragadtam.
Dwayne "The Rock" Johnson siman lehetne Skandar Graun😄 kopasz nagydarab nem tul okos😄D

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Hát te sem vagy egy nagy szaki!? 😄
Binbe aztán x64be tessék benézni.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.04. 14:50:50
Myselor
amúgy most nem azért.de valaki mondja már meg hogy mivan a vad falkával és yeneferrel?tőlük kellett volna megmenteni,de végül nem kellett,nem magyaráztak meg ebből semmit.csak hogy nem igazán így képzelte el geralt a találkozást.tényleg nincs semmi magyarázat erre vagy csak én nem jöttem rá?
bardocz
Ez a bajom. kép Ez van a telepítési mappában, uninstallon kívül egyik sem aplikáció.
Myselor
jobb ha bele se kezdenek,maximum animációs sorozatot csináljanak,élőszereplőset semmi képpen ne.nem láttam még jót.játékból készült filmet meg főleg nem ami jó lett.kerülöm is őket
Hát megkeresed a játék telepítési mappáját és az ottani exe.-t használod.
Myselor
hát várni kell sajna 😊
Sok ilyen könyv/játék van.
Könyvre példa: Az idő kereke - The Wheel of Time, vagy a káosz könyvek, ezekből 20 évre elegendő anyag van.
Játék példa: Mass Effect; Dragon Age; Bioshock stb

Mindegyik remek sorozat alap lenne.
bardocz
Hol van az az ikon, amivel a játék a gog galaxy nélkül indul el? Ez a folyamatosan gép újraindulás idegesítő. Verify/repair nem csinál semmit.
Most így belegondolva Witcherből egy olyan Kardozós-Bxszós-Intrikálós sorozatot lehetne készíteni hogy minden Róma/Spartacus/Game of Thrones rajongó megnyalná mind a 10 ujját.

Reméljük hogy a HBO egyszer majd lát benne fantáziát...
Ja, csak a patch meg nem jön...lesz ebből jövő hét is.
Myselor
amúgy az egyik korábbi witcher cgi képen elvan baszva a sebhelye,pont a másik oldalt van 😄 és a haja is még leengedett,szerintem azt eléggé elbaszták 😊
bélanéni
+1

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

RatBaG
lol

Per Aspera Ad Inferi.

Myselor
én is így vagyok ezzel.nem szeretem a módokat.sosem használom
Level 22 ön öltem 34 es griffet a 3. Nehézségi szinten, kicsit rá kellet készülni és nem elsőre de megvolt.
ez nem wow "nem mehetsz raidre mert csak 22 es vagy"

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nem tudom feltegyem-e, elcseszni se akarom a játékot, nem bízok a barkács mod-okban.
wedge31
Lv17 vagyok és most nincsenek szürke küldetéseim de engem igazából csak az zavart, hogy tegnap három zöld föküldetésre nem kaptam semmit.
Mióta feltetem mindenre kapok rendesen xp-t az hogy mennyit már mellékes mert azt ugyse tudom mennyire van beskálázva a rendszer.
Összeségében nekem csak megnyugtatás miatt kell a mod, hogy azért csak mégis legyen látszatja a fejlödésnek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Írnál példát, hogy mondjuk milyen szintű szürkére mennyit adott? Kipróbálom én is, ha rendesen működik.