The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ha egyre gondolunk oda kell bemenned, azon a kapun keresztül. Ha a történet szerint haladsz, be is fogsz oda jutni.
RatBaG
novigradban meg akartam keresni a fullos saddlebag árusát, elméletileg jó helyen vagyok, de egy zárt kapu fogadott, ahonnan elhajtott az őr...
odabent van a merchant, vagy másfelől kéne kerülnöm?

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Ugyan úgy újraindul. FPs esést nem vettem észre, meg más gondokat.
Klassz. Jól elbaszták az egészet ezzel a patch-el. Ha most bárkivel beszélek, a kamera elmozdul. Teljesen rá áll geralt fejére, szinte már FPS nézet. Viszont így jászhatatlan. De legalább belefagyott a játék amikor beakartam tölteni egy mentést. Gratulálok kurva jó.
Hozzáteszem, szerintem is fogy az fps patchről patchre.
Myselor
hát.körülbelül szeirntem igen :o
bardocz
Skellige első két főküldetése után mennyi van még hátra a játékból? Fele?
BoneDragon
Tárgytalan, gép restart megoldotta. Érdekes...

TBTPumpa
Jó estét! <#idiota>

Dat Ciri Ass <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BoneDragon
Valaki írja már le a tapasztalatait a patchel kapcsolatban. Eddig tudta tartani a 38-40 fps-t, most meg örülök, ha eléri a 30 fps-t...<#fejvakaras>

GoG elméletileg már nem automata legalábbis nekem kiírta hogy update elérhető és mellette kékre váltott a leugró fül,ott download,és csinálja. Eddig nekem automata volt.
Így bepatchelt és játékban alul 1.05. 😊
Minden lehet, elhiszem , de a steam nem töltött semmit és játékon belül is 1.04 van.
Bár most ki írta a játék mellé, ,,frissítés várakozik"' Na lehet majd mindjárt tölti ez is, és tölti, na megjött, csak manapság kicsit fura a steam. A multkor a DLC-ket se szedte le.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.05. 17:21:32
Igen, nálam is, de ne zavarjon meg mert a játékon belül 1.05-st ír már
Nekem GOG-os, ott már látni, az 1.05 patch-et, csak hiába frissítem ugyan úgy 1.04 es marad.

Utoljára szerkesztette: furgelab, 2015.06.05. 17:18:40
A gog-os most lett 1.05-ös, de changelog még az 1.04-es van ott.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

bardocz
1.04 patch előtt nekem semmi ilyesmi nem volt. A másik ami miatt lehet a geforce driver. Most majd kiderül melyik a hibás. Más játék nem csinálta még.
Nekem a GOG Galaxy már szedi. Szép méretes. 😊 (kb. 600 mega)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Hol? Mire? A steam semmit nem szedett le. Ugyanúgy 1.04-es. És máshol se látom, hogy kijött volna.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.05. 17:15:58
Már kint van a patch, töltsétek.
Myselor
szerintem az nem attól lesz.igazából ha hiszitek ha nem én patch nélkül vittem végig.egyik küldetésem sem volt bugos. a lovam eltűnt 3-4x kis időre.de ennyi bajom volt.utána rajtam fel a patchet de pár kérdőjel barlang bugos így is még.nem szürkül be
bardocz
Jöhetne már a patch, hogy ne induljon folyton újra...Talán javítják azt is.
Az biztos, hogy az 1.04-es patch hozott egy ilyen opciót, nekem jók az alap beállítások is, nem nagyon nézegettem a menü ezen részét.

"Rebinding of all keys is now available after switching on the ‘Unlock Bindings’ option in the Options\Key Bindings submenu."

szerintem utóbbi

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Szerintem megjelenéskor is volt erre lehetőség, mert a kitérést kapásból átkonfoltam mert nem állt kézre...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Aha. Hm..akkor lehet nem eredeti van delikvensnek, és nem tett rá patch*eket. Na ezért tényleg a fejlesztők a hibásak.
Myselor
én tudtam rögtön,a patchel visszarakta alapra,de lehetett állítani utána is
Ha jól emlékszem, megjelenéskor valóban nem lehetett bill. kiosztást állítani, de az 1.04-es patch orvosolta a problémát.

De azt írja, a konfig fájlokban kellet turkálnia. Mihez? A bill . kiosztás változtatásához? Nem tudom, nálam van olyan menü pont, ahol ezt lehet változtatni. Másnak nincs...vagy ennyi esze van a jó embernek?
jó hát van 1-2 triv dolog amire emberek nem jönnek rá és ezért a fejlesztő a hibás 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

De azt mondja neki nem lehet, de hát átlehet. Minden további nélkül.
Voltan
Nem tudom, nekem megfelelt a default kiosztás.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Egyik hozzászóló: nem lehet átállítani a bill. kiosztást. Mi van? Második vagy harmadik nap átállítottam, és azóta is úgy van..nem lehet átállítani?!
Voltan
Kritika

Nagyjából egyetértek, de én mondjuk nem vettem eddig észre, hogy olyan nagyon interaktív, lélegző, és élő lenne a világ...
Már vagy 40 órát beletoltam, igaz, jórészt csak bóklászok, meg a kérdőjeles helyeket derítem fel, és még csak 7. szintű vagyok, a fősztoriban nem sokat haladtam, szóval lehet, hogy később már át fogom érezni.
A lényeg, hogy én még nem futottam bele ennyire összetett dolgokba. Nem tudom, miért nem... <#confused>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Helo srácok!
nem tudjátok, hogy merre taláni azt a küldit ami anno a trailer egyik legjobb pillanata volt:egy vámpír pasast "véletlenül" felébreszti Geralt, megkérdi tőle, hogy mittomén 1381 van-e, erre ő elküldi a csudába.
Utolsó főküldi előtt járok, szinte mindent mehgcsináltam, mégse találkoztam még vele 😞
Utoljára szerkesztette: Jude666, 2015.06.05. 03:19:11
hát már mindegy..jóval túl vagyok azon a részen 😊
SzirmosSzisza
Bemész, ellököd a dolgokat, leugrasz, köszönsz, kilövöd az ajtót, kifutsz és ennyi. Talán pénzt ad mikor legközelebb találkoztok, de már nem rémlik pontosan.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hát én annak legalább 4x futottam neki,még bejutok,aztán valamitől teljesen tiszta részen nullára ment az életerőm és meghaltam,úgyhogy következő indulásra tojtam rá és nem abba az irányba választottam a történetet 😊))
Myselor
oké 😊
Shep
Nem nézem meg, majd holnap kiderül megtalálom-e amit kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azthiszem körbe van 3 cucc amit különböző jelekkel meg kell lőni,és így hatástalanítod de van segítség emlékszem csak pontosan már nem 😊
Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
nézz jól körül ráfogsz jönni na 😄
Shep
Na ne mondd 😊

AnuluWork
Van egy quest,
a Family Matters, ahol egy részküldiben a lovászfiút kell kimenteni az égő istállóból
.

Van jelentősége, ha leszarom? Csak mert bugos lett 1.4 óta a quest ezen része és produkál egy végtelen töltőképernyőt. Ha kimentem van reward valami jobb cucc, vagy később egy küldi, vagy tök felesleges? Mennék tovább a történetben, de nem akarok kihagyni semmit, és az 1.5 ami javítaná késik.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.04. 22:55:35

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Myselor
megvan a trükkje 😊
Shep
Keleten a tünde romoknál van valami rózsaszínes erőtér és nem tudok lemenni. Azt ,hogy lehet hatástalanítani?

eh hát ez elég szarul jött ki
Skellige Ciri keresés után
Yennek azt mondtam hogy én tuti nem jelentek a császárnak
majd csináltam pár küldit (köztük az övét is)
mondom elmék Vizimába jelentek egyet de nem tudtam beszélni kb senkivel
aztán összeszedtem Umát erre jön értem a nehézlovasság hogy háát a császár morci

jóva b+ nem mintha nem most lettem volna ott 😄😄

én is elég sokat 😄 meg közbe mosok-mosogatok 😄
de igazából sokszor csak bóklászok a városba / mezőn mer poén 😄

Amúgy sokat alt+tabolok és még csak lvl 15 vagyok 😄