The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
odabent van a merchant, vagy másfelől kéne kerülnöm?
Per Aspera Ad Inferi.
Dat Ciri Ass <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Így bepatchelt és játékban alul 1.05. 😊
Bár most ki írta a játék mellé, ,,frissítés várakozik"' Na lehet majd mindjárt tölti ez is, és tölti, na megjött, csak manapság kicsit fura a steam. A multkor a DLC-ket se szedte le.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.05. 17:21:32
Utoljára szerkesztette: furgelab, 2015.06.05. 17:18:40
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.05. 17:15:58
"Rebinding of all keys is now available after switching on the ‘Unlock Bindings’ option in the Options\Key Bindings submenu."
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nagyjából egyetértek, de én mondjuk nem vettem eddig észre, hogy olyan nagyon interaktív, lélegző, és élő lenne a világ...
Már vagy 40 órát beletoltam, igaz, jórészt csak bóklászok, meg a kérdőjeles helyeket derítem fel, és még csak 7. szintű vagyok, a fősztoriban nem sokat haladtam, szóval lehet, hogy később már át fogom érezni.
A lényeg, hogy én még nem futottam bele ennyire összetett dolgokba. Nem tudom, miért nem... <#confused>#confused>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
nem tudjátok, hogy merre taláni azt a küldit ami anno a trailer egyik legjobb pillanata volt:egy vámpír pasast "véletlenül" felébreszti Geralt, megkérdi tőle, hogy mittomén 1381 van-e, erre ő elküldi a csudába.
Utolsó főküldi előtt járok, szinte mindent mehgcsináltam, mégse találkoztam még vele 😞
Utoljára szerkesztette: Jude666, 2015.06.05. 03:19:11
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Van jelentősége, ha leszarom? Csak mert bugos lett 1.4 óta a quest ezen része és produkál egy végtelen töltőképernyőt. Ha kimentem van reward valami jobb cucc, vagy később egy küldi, vagy tök felesleges? Mennék tovább a történetben, de nem akarok kihagyni semmit, és az 1.5 ami javítaná késik.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.04. 22:55:35
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Skellige Ciri keresés után
majd csináltam pár küldit (köztük az övét is)
mondom elmék Vizimába jelentek egyet de nem tudtam beszélni kb senkivel
aztán összeszedtem Umát erre jön értem a nehézlovasság hogy háát a császár morci
jóva b+ nem mintha nem most lettem volna ott 😄😄
de igazából sokszor csak bóklászok a városba / mezőn mer poén 😄