The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azt szeretném kérdezni, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.04. 16:12:12
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Sosincs pénzem a kováccsal történő javíttatásra.
Gyártani is jó lenne.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.06.04. 09:37:31
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
jutok amíg jutok de nem fogom azon idegelni magam hogy 3-4 küldi nem ad xp-t
eleve csak napi 1-2 órát tudok játszani nem hogy még arra is figyeljek hogy jujj ezt nem szabad mer nem jár xp
megértem ha valaki ezen aggódik, csak asszem a gamestar hozta le hírként hogy "elvileg" nincs maximum szint
Vajon ma jön patch? És vajon azt és úgy fogja javítani, amit várunk? Mert ha nem akkor lehet hogy job lesz lentebb linkelt MOD.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.04. 09:21:36
ha megvan a karperec meg minden egyéb akkor
a kút mellett kéne hogy legyen egy piros rész ha mindent körbejártál és minden levelet elolvastál
ki is derül a története a kis közösségnek
odasétálsz a piros részhez ha készen állsz (utána már nem tudsz olajat és ilyesmit ellőni szal ezért mondom)
aztán rányomsz hogy hajrá jön a cutscene aztán jön a csaj szelleme
elvileg, nekem legalábbis így volt
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Per Aspera Ad Inferi.
Ez egy béta vacak, már rég leszedtem.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Én most vírusra gyanakszok vagy alapból szar ez a GoG kliens mert egyszer kiírta,hogy az "exe...leáll" pedig eredeti a játék mégis olyat ír mint ha tört lenne-.-
Aztán most már üzenet nélkül dobál ki
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ám a hiv patch meg állítólag csak jövő héten jön!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha jól rémlik körbe kell nézni a környező házakban.