The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
oh értem.hát akkor azt akkor próbáld később.nekem ez a kurva griff nem gyulladt be .meg néztem videót a gyerek robbanó lövedékkel és ignivel ölte meg,nekem ezek alig sebeztek rá valamit, a gyerek kisebb szintű volt mint én.fura xd
SzirmosSzisza
Térkép bal alsó sarkában a hegyen? Mert ha igen azt én is láttam, gyors el is futottam mikor kiírta as zintjét 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
21 talán.Nem annyival nagyobb, de elbénázom. Inkább elfutottam... Nagyon ritkán gyullad be, pedig az sokat sebez rajta.
A melléküldetések majd 80%-a sokkal élvezetesebb és csavarosabb mint sok más RPG főküldetése. Vétek lenne kihagyni őket.
SzirmosSzisza
Elég sok érdekes történet van benne meg Witcher Contractok is faszák. Én a főküldikkel alig foglalkoztam, mostanában húzom csak őket. (lvl 17)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Myselor
amúgy attól is függ hogy melyik véget kapod.van olyan végkimenetel ami után én nekem se lenne kedvem játszani,de a legjobb vég az olyan hogy egyértelműen van még kedved.szerintem 😊
Hát, ha kivitted, hozd is be, mert pont ez az a játék, ahol ki vannak dolgozva mellékküldetések is, s elég sok élményt adnak. Főleg, ha az előző részekkel is játszottál.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.03. 17:19:57
Myselor
hát szerintem mindenképp érdmees,nagyon jók a mellékküldetések és a felfedezések is,a dlc-kre is lehet edzeni,gyűjtögetni dolgokat,sok van még benne miután végigvitted szerintem 😊
Sziasztok! Pár napja vittem ki a játékot nemsok mellékküldit csináltam volt, de szerintetek van értelme tovább játszani? Tehát lemaradok valamiről? Az az érzésem így ending után már úgy se lesz az igazi. 😞
Kösz.
Myselor
bocsánat.azt hittem a wyvern 17,akkor a kérdésem az hogy a wyvern mekkora xd
SzirmosSzisza
Ezt most komolyan kérdezted?D😄DD

Myselor
te hanyas szintű vagy?
bardocz
Én most 17es szinten a royal wyvernel küzdöttem, de inkább feladtam. Párszor egész jól lement az élete, de rohadt gyorsan letámadt, és végem.
Myselor
pont most írtam hogy megvan 😄 jó volt .megizzasztott,az asztalomon az üveg,meg ami volt hát az a végére nem maradt ott.levertem mindent xd
Myselor
jelentem megöltem a 48as szintű királygriffet,kb fél óra szarakodás után,a witcher pajszot egész játék alatt nem használtam,na most nagyon jól jött 😄 a köcsög nem tudott vérzést okozni így .nem nagyon érte meg a kincs amit találtam mellette de na.a kihívás és a nehézség dark souls szintű volt 😄 3ütés voltam neki,és ha elkezdtem vérezni semmi se segített már xd
wedge31
és a lv48 monszta? azt ki fogja levadászni...<#violent>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
nem számít zöld e,mint írtam tegnap majd 20szintel kisebb szürke is adott tegnap xpt.a zöld meg nem 😊
BoneDragon
Tök jó, hogy jobban tudod hogyan néz ki a karakterem.

Myselor
szerintem nem vesztesz sokat én 38vagyok.a játék végére (story) 35 lettem.jelengleg nincs miért tovább fejlődni,még a 35 is felesleges.semmi nem indokolja.de tény hogy bosszantó .
wedge31
Ebbe az a szomorú, hogy ezek mind zöldek voltak....

Myselor
és a szerszám íjat hol lehet megszerezni?dlc-s
Hát igen. Elég izé, hogy nincs patch, lassan csak szürke, illetve halálfejes küldetéseim lesznek.
wedge31
Hát lehet, hogy most abbahagyom a patchig mert két föküldetésre se kaptam xp-t az meg legalább 500xp bukta...<#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.06.03. 16:28:16

Nem, ez a legutolsó lesz, most pontosan meg nem mondom mi a neve. Itt nincs copf. Szerintem.
BoneDragon
A statok nem rosszak, viszont maga az armor értéke nem skálázódik.
Amúgy a báró falujában lehet megvenni.
A haj meg coffos igen. Oldalt felnyírt hátul coffba kötve, azt hiszem ez volt a neve.

NeoMaN
ott vannak valahol a közelben a banditák, lovasok és lovagolnak szerteszét 😊

Shep
Nekem első alkalommal volt ott egy banda de túl erősek voltak akkor még, így ott hagytam őket, később viszont már nincs ott senki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez melyik frizura? A hátul összefogva? A lovon a szett hol szerezhető be?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.03. 16:05:10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de a statokat nézted hogy skálázódik-e?
én kb úgy képzelem el mint az adaptive armor az swtorban

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

BoneDragon
Igen az. Olvastam twitteren, hogy elvileg ezek az armorok skálázódnak. Hát én nem vettem észre, ugyan úgy lvl10 maradt használat után...

ez ami most jött ki?
hmm, lehet hogy kövi végigjátszára beruházok rá

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

BoneDragon
Keszeggel kicsit unatkoztunk, úgyhogy pózoltunk egyet az új armorban. <#idiota>

bardocz
Én kb minden harcot újratöltök, mert béna vagyok, de 30as szinten 4es drownereket legyakni nem lenne túl nagy élvezet.
Úgyis volt aki hiányolta hogy Geralt miért olyan gyenge. Így most olyan lehetne a New Game + mintha egy "könyvűbb" Geralt-al tolnánk.
Valóban a vezérnél szokott lenni a kulcs, ha vícser érzékeid segítségével körbenézel, még külön jelzi is, hogy hopp, itt van valami.
De ha megtetted ezt és semmi, akkor lehet bug is. Sajnos sok van benne.

Szerk: Nálam nem volt ilyen probléma, azon a területen minden kulcsot megtaláltam.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.03. 14:53:10
sajnálom de köszönöm a választ !
Myselor
bug,nekem sincs kulcs,az összes többi ilyet megtudtam csinálni de azt én sem.nincs kulcs náluk,gondolom javítva lesz
sziasztok lenne egy kérdésem amikor megy a hallotti máglyák küldetés és a végén megyek a paphoz vissza találok egy csapatot akik egy kereseókedőt ketrecbe záztak de a ketrecet nem tudom kinyitni mert nem találom a kulcsot viszont lehet hogy valamelyik banditánál van a kulcs mert egyszerűen eltünnek páran nem tud nekem valaki megoldást erre?
Shep
Az új páncélszett milyen erős amúgy? Tényleg nincs valami lista a páncélok erősorrendjéről?

Myselor
hát igen 😊
bardocz
Ez akkor lenne jó, ha az elején a szörnyek is felszinteződnének. 30-as szint környékén gondolom pl a drownerek mind 1hit-ek, picit unalmas lenne.
Myselor
A VG247 felvetette azt az ötletet is a fejlesztőknek, hogy mivel nincs szintkorlát, akár betehetnének egy New Game + módot is, amiben az első végigjátszás során felfejlesztett szörnyvadásszal indulhatnánk neki az újabb kalandnak, de egyelőre nem kaptak választ a CD Projekt RED-től.

én örülnék neki 😄
Az új ruha és fegyvereket hol találom(DLC)
bomba

Nem értem, hogy aki ilyenre nem jön rá, miért akar ilyen játékkal játszani.
Megnyomod L betűt és kikeresed szépen h bombák, megnézed mi kell hozzá és ha megvan akkor megcsinálod.
SzirmosSzisza
Kilépsz menübe és Alchemy fül.

Gabisan666
bombat hol lehet venni vagy hogyan lehet kesziteni?

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

Myselor
az előbb találkoztam egy 48as királygriffel,skellige egyik szigetén.őriz valami kincset de miatta nem lehet felvenni,38on pedig lehetetlen megöldni.nem elég hogy negyed hpkat csap,de fél perces vérzést okoz 1 ütése,amit egy kiváló fecske és bármi más hp töltő sem bír ki.nem értem minek raktak bele ekkora szörnyet ha még a 40szintet sem lehet elérni.csomószor neki futottam,valahogy mindig eltalál .nem lehet megölni így
HeadHunter86
Witcher youtube csatornáján is fenn van. Pont ma néztem meg. Jó lett volna, ha magyarul is énekelt volna.

asszem benne is van az OST-ben

A Hervadó Virágok küldetésnél a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Trubadúr Lány dala valami gyönyörű volt. Simán megállná a helyét magában is.