The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
és a szerszám íjat hol lehet megszerezni?dlc-s
Hát igen. Elég izé, hogy nincs patch, lassan csak szürke, illetve halálfejes küldetéseim lesznek.
wedge31
Hát lehet, hogy most abbahagyom a patchig mert két föküldetésre se kaptam xp-t az meg legalább 500xp bukta...<#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.06.03. 16:28:16

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem, ez a legutolsó lesz, most pontosan meg nem mondom mi a neve. Itt nincs copf. Szerintem.
BoneDragon
A statok nem rosszak, viszont maga az armor értéke nem skálázódik.
Amúgy a báró falujában lehet megvenni.
A haj meg coffos igen. Oldalt felnyírt hátul coffba kötve, azt hiszem ez volt a neve.

NeoMaN
ott vannak valahol a közelben a banditák, lovasok és lovagolnak szerteszét 😊

Shep
Nekem első alkalommal volt ott egy banda de túl erősek voltak akkor még, így ott hagytam őket, később viszont már nincs ott senki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez melyik frizura? A hátul összefogva? A lovon a szett hol szerezhető be?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.03. 16:05:10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de a statokat nézted hogy skálázódik-e?
én kb úgy képzelem el mint az adaptive armor az swtorban

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

BoneDragon
Igen az. Olvastam twitteren, hogy elvileg ezek az armorok skálázódnak. Hát én nem vettem észre, ugyan úgy lvl10 maradt használat után...

ez ami most jött ki?
hmm, lehet hogy kövi végigjátszára beruházok rá

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

BoneDragon
Keszeggel kicsit unatkoztunk, úgyhogy pózoltunk egyet az új armorban. <#idiota>

bardocz
Én kb minden harcot újratöltök, mert béna vagyok, de 30as szinten 4es drownereket legyakni nem lenne túl nagy élvezet.
Úgyis volt aki hiányolta hogy Geralt miért olyan gyenge. Így most olyan lehetne a New Game + mintha egy "könyvűbb" Geralt-al tolnánk.
Valóban a vezérnél szokott lenni a kulcs, ha vícser érzékeid segítségével körbenézel, még külön jelzi is, hogy hopp, itt van valami.
De ha megtetted ezt és semmi, akkor lehet bug is. Sajnos sok van benne.

Szerk: Nálam nem volt ilyen probléma, azon a területen minden kulcsot megtaláltam.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.03. 14:53:10
sajnálom de köszönöm a választ !
Myselor
bug,nekem sincs kulcs,az összes többi ilyet megtudtam csinálni de azt én sem.nincs kulcs náluk,gondolom javítva lesz
sziasztok lenne egy kérdésem amikor megy a hallotti máglyák küldetés és a végén megyek a paphoz vissza találok egy csapatot akik egy kereseókedőt ketrecbe záztak de a ketrecet nem tudom kinyitni mert nem találom a kulcsot viszont lehet hogy valamelyik banditánál van a kulcs mert egyszerűen eltünnek páran nem tud nekem valaki megoldást erre?
Shep
Az új páncélszett milyen erős amúgy? Tényleg nincs valami lista a páncélok erősorrendjéről?

Myselor
hát igen 😊
bardocz
Ez akkor lenne jó, ha az elején a szörnyek is felszinteződnének. 30-as szint környékén gondolom pl a drownerek mind 1hit-ek, picit unalmas lenne.
Myselor
A VG247 felvetette azt az ötletet is a fejlesztőknek, hogy mivel nincs szintkorlát, akár betehetnének egy New Game + módot is, amiben az első végigjátszás során felfejlesztett szörnyvadásszal indulhatnánk neki az újabb kalandnak, de egyelőre nem kaptak választ a CD Projekt RED-től.

én örülnék neki 😄
Az új ruha és fegyvereket hol találom(DLC)
bomba

Nem értem, hogy aki ilyenre nem jön rá, miért akar ilyen játékkal játszani.
Megnyomod L betűt és kikeresed szépen h bombák, megnézed mi kell hozzá és ha megvan akkor megcsinálod.
SzirmosSzisza
Kilépsz menübe és Alchemy fül.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Gabisan666
bombat hol lehet venni vagy hogyan lehet kesziteni?

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

Myselor
az előbb találkoztam egy 48as királygriffel,skellige egyik szigetén.őriz valami kincset de miatta nem lehet felvenni,38on pedig lehetetlen megöldni.nem elég hogy negyed hpkat csap,de fél perces vérzést okoz 1 ütése,amit egy kiváló fecske és bármi más hp töltő sem bír ki.nem értem minek raktak bele ekkora szörnyet ha még a 40szintet sem lehet elérni.csomószor neki futottam,valahogy mindig eltalál .nem lehet megölni így
HeadHunter86
Witcher youtube csatornáján is fenn van. Pont ma néztem meg. Jó lett volna, ha magyarul is énekelt volna.

asszem benne is van az OST-ben

A Hervadó Virágok küldetésnél a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Trubadúr Lány dala valami gyönyörű volt. Simán megállná a helyét magában is.
Myselor
nekem nem igazán tetszik ez a novigradi sett,temeria páncél az szép ,de ez nem 😊 jó lett volna valami másik.
Shep
És az is ilyen udvari bolond szett? Hol lehet megszerezni?

Shep
Azért mert eddig az néz ki a legjobban, semmi másért.

De patch az nincs még.
wedge31
Egy páncél set meg három új crosbow.

Kösz akkor azt hiszem körbenézek a kereskedőknél Velenben + Novigrad + Oxenfurt-ban.

És mi az a 2 DLC?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.03. 10:58:45
Vannak olyan küldetések amik csak bizonyos talált jegyzetek után elérhetőek és a térkép se mutatja így írott tartalomra kell hagyatkozni , a kereskedőknél is találhatók küldetéshez kapcsolódó tárgyak azokat is érdemes felvásárolgatni idővel biztos meglesz a helye.

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.06.03. 10:58:42

wedge31
A két új DLC már elérhető.

Sheltem
Miért akarod a kezdő páncélt visszaszerezni? Hiszen azoknak a statjai a leggyengébbek nem? Vagy későbbi recept felhasználja?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Myselor
én amikor odaértem,semmi nehézséget nem okozott a griff 😄 27es páncélt kapsz,és nekem nem tetszett percig nem használtam volt jobb,és szebb.de te döntsd el megéri e,ezután lehet mester páncélokat gyártatni vele,
térképeket lehet venni boltosoktól és azok elindítják
vagy random belefutsz 1-2be 😄

TOMSILENT
Csak tudja valaki... :/

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

A Macsek iskola küldetései megvannak de a Griff + Medve iskolára is lesznek majd kincsvaász küldetések? Mert eddig olyat nem találtam eddig.
hány szinttel erősebb nálad?
csinál spéci nyilakat,szedd le azzal és/vagy aard-al,aztán gyepáld és igni/axii. meg kikerülések..hátha ezekkel és türelemmel meglesz
Ohh ezt a geci király griffet nem tudom legyőzni !! van eki egy oéyan ütése ami instant kill nekem... pedig kéne a mirigye a fegyverkovács csajszinak hogy valami spéci páncélt csináljon nekem ! Megéri-e a fáradtságot egyáltalán ??? Nekem most a 2. a hatékonyabb griff páncél öltözetem van. nehogy úgy járjak hogy ettől silányabbat készízsen ... 😊
vagy esetleg olyat amit nem tudok felvenni még jó ideig, mert csak 15-ös level vagyok .
Nah szóval valami kisebb-gyengébb- griffet nem tudnék találni hogy kinyerjem a mirigyet ? ( bár feltételezem hogy mivel quest ezért csak az adott griffből kapom meg)

nem is tudtam, hogy Geraltnak parókája van 😊
A grifftől megmentett kereskedő is árulja a lapokat
Peet199009
SZiasztok!
Játék elején White Orchardban az
Elsa nevű csapos nekem eltűnt miután megöltem a griffet és indultunk volna tovább Vesemirrel de jött egy csajszi és betörte az orrát. Végleg eltünk onnan, vagy vissza fog még jönni oda? A kártyajátékhoz akarok egy lapot venni, más kereskedő nem árulja csak az.
Köszi előre is!

Különc
Jézusom, magyarul fogalmam sincs mik ezek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Shep
Na 2 hét alatt elértem Novigrad falaihoz, de be még nem jutottam 😄 Nem néz ki rosszul de azért a régi videoban látottaktól messze van.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.02. 23:59:30