The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.03. 17:19:57
Kösz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.06.03. 16:28:16
Amúgy a báró falujában lehet megvenni.
A haj meg coffos igen. Oldalt felnyírt hátul coffba kötve, azt hiszem ez volt a neve.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.03. 16:05:10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én kb úgy képzelem el mint az adaptive armor az swtorban
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
hmm, lehet hogy kövi végigjátszára beruházok rá
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De ha megtetted ezt és semmi, akkor lehet bug is. Sajnos sok van benne.
Szerk: Nálam nem volt ilyen probléma, azon a területen minden kulcsot megtaláltam.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.03. 14:53:10
én örülnék neki 😄
Nem értem, hogy aki ilyenre nem jön rá, miért akar ilyen játékkal játszani.
Megnyomod L betűt és kikeresed szépen h bombák, megnézed mi kell hozzá és ha megvan akkor megcsinálod.
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆