The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.06.03. 16:28:16
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy a báró falujában lehet megvenni.
A haj meg coffos igen. Oldalt felnyírt hátul coffba kötve, azt hiszem ez volt a neve.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.03. 16:05:10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én kb úgy képzelem el mint az adaptive armor az swtorban
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
hmm, lehet hogy kövi végigjátszára beruházok rá
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De ha megtetted ezt és semmi, akkor lehet bug is. Sajnos sok van benne.
Szerk: Nálam nem volt ilyen probléma, azon a területen minden kulcsot megtaláltam.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.03. 14:53:10
én örülnék neki 😄
Nem értem, hogy aki ilyenre nem jön rá, miért akar ilyen játékkal játszani.
Megnyomod L betűt és kikeresed szépen h bombák, megnézed mi kell hozzá és ha megvan akkor megcsinálod.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És mi az a 2 DLC?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.03. 10:58:45
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.06.03. 10:58:42
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
vagy random belefutsz 1-2be 😄
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
csinál spéci nyilakat,szedd le azzal és/vagy aard-al,aztán gyepáld és igni/axii. meg kikerülések..hátha ezekkel és türelemmel meglesz
vagy esetleg olyat amit nem tudok felvenni még jó ideig, mert csak 15-ös level vagyok .
Nah szóval valami kisebb-gyengébb- griffet nem tudnék találni hogy kinyerjem a mirigyet ? ( bár feltételezem hogy mivel quest ezért csak az adott griffből kapom meg)
nem is tudtam, hogy Geraltnak parókája van 😊
Játék elején White Orchardban az
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.02. 23:59:30