The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
😄

Hogy odakurja az aranytallérokat a pénztárosnak! 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.06. 14:18:14

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

rage
A Deadly Plot (Halálos terv) küldetés elejét elcseszi az új patch, nem nyílik ki a titkos ajtó, aminek kellene.
De végül sikerült rá megoldást találni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Az első dolog volt amit néztem. Nem.😊
Este gyorsan lehúztam a virágverzát és feltettem 1.04-re mert kiváncsi lettem hogy csak én érzem-e úgy hogy zuhant az fps/mintha pár dolog furább lenne. Utána ment vissza a GoG-os 1.05-öm a gépre.
Fps esés valamelyest van is meg nincs is. Néhány helyszínen pár fps-el kevesebbet mértem,néhol többet. LOD és árnyék butítás nincs (pár fórumon írták,és én is úgy éreztem elsőre), és mintha valahogy a látvány is javult volna,legalábbis mintha élesebb lenne a kép kevesebb recével. Passz...

Új bugokba még nem szaladtam. És akinél esetleg probléma volt az 1.04-nél hogy OC-zett videókártyával fagy a játék,na ezt megoldották. Lényegében jó lett a pöccs.😊

Talán azért fut rosszabbul, mert az 1.05 patch újra borderless window-ra állítja a játék futtatását, pedig teljes képernyőn sokkal jobb az fps.

Myselor
nemtudom én lassan tényleg mindent megcsinálok már.alig maradt pár dolog .de semmit nem találtam erről 😊
bardocz
Még csak egy képesség van meg nálam a háromból tőle, de nem érzem azt, hogy őt bárhova is tápolni kéne 😄
TBTPumpa
Asszem előrébb kell haladni a sztoriban, nem lesz ott egyszerre Novigradban.
#5814 Ja... Ezt én sem találtam meg, bár ez még korai build. Szerintem kivették belőle ezt a jelenetet. Meg amúgy is, itt még szebb vót a grafika, meg minden jobb vót. Akkor még 2 liter Cocát kaptál ugyanannyiért, most meg már csak 1,75 litert. <#hehe>

Még Ciri bőrnacija is jobb volt, meg jobban is nézett ki hátulról:

CD Projekt monnyonle! <#idiota>

Ciris rajzok - csak nem szerepelni fog valamelyik kiegészítőben? Adja az ég, hogy lehessen tápolni a kislányt!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.06. 13:22:31

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Vagy csak még nem találta meg senki ,vagy DLC küldetés lesz.
Shep
Valahogy sejtettem 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
Semmi baja a patchnek

Myselor
ez nincs benne
Shep
Nem, hanem erre

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
1.05-is ne már?

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Na, akkor ezt az új peccset nem érdemes feltenni, mert csak ront a helyzeten?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Igen én is már
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiszabadítottam. Hol található Novigradban?
TBTPumpa
Arra az elf csajra gondolsz? Velenben lesz, kérdőjeles quest.

Őt előbb ki kell szabadítani a banditák kezei közül (konkrétan bezárták a házába és rágyújtották az egészet), utána megy Novigrad-ba és ott találkozhatsz vele.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Erről jut eszembe, az a küldetés az első videobol amikor a falusi csajjal beszél a ház előtt az hol van a játékban, már ha benne van egyáltalán?

Husimoto
igy jártam én is. Mondom 23 körül, megyek 1 órát, aztán 3.15 kor néztem rá az órára. 😊

52 óra után még mindig Velen vidéki részén tevékenykedek (még vannak kérdőjelek), de szerintem lassan ideje lenne már Novigrádba és Oxenfurtba menni. Geralt már tiszta bozont, ideje lenne egy kis stílusváltásra. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

ilyen ez...36 óra és 12 szint után gondoltam megnézem délkeleten,mi a rohadás az a hatalmas szabályos város..hát egy katonai tábor..kellett nekem odamenni,a világ végére 😊
Rohadt CD project, megint nem aludtam....<#idiota>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

A kamera érzékenységet úgy ahogy volt egyszerűen kivették?
Myselor
nekem semmibajom a patchel,bár elég zavaró lett hirtelen hogy a cuccok szintjét meg mindent átvariáltak.meg van pár apróbb változtatás.jobban nem egy a játék de rosszabbul se 😄 kaptam xp-t is 5-t egy szürkéért xd megérte teljesen,hehe
höhö ezt tesztelem ha megint gép elé esek 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

bardocz
Azért ez elég komoly bugfix 😄D
Én amikor a bőröket el aakrtam adni, egy kereskedőnek sem tudtam. Páncélos, merchant, herbalist, fegyverkovács, egyik se vette meg.
BoneDragon
Ugye volt az a tehenes exploit, hogy 2 óránként újra teremtek és drágán el lehetett adni a bőrüket... Na erre egy komoly kis védelmet raktak be a patchel. <#taps>

bardocz
Akkor nézegetem miket árulnak a kereskedők, hátha találok valamit róla. Vagy nekiállok a medvésnek.
mer a farkas iskola? 😄 (bár sztem az dlc.ben lesz)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

jarlaxxe
Vipera iskolának viszont nem értem miért nincs páncélja, ök pucéron járkálnak?

wedge31
Van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bardocz
Legelső videós látvánnyal nem futna senkinek se kb.

Macska iskola ruháiból mindből van enchanced verzió? Végre elértem a 20as szintet, de látom, hogy asszem kesztyűből nincsen meg a recept hozzá. Küldetés meg már nincsen hozzá.
Ment a sok rinyálás hogy nem olyan szép mint a legelső videón, most meg majd ezeknek a játékosoknak azért fog menni a rinya hogy nem fut olyan jól mint idáig. 😊
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.06.05. 22:37:18

Shep
Ja, akkor ok, kösz.

BoneDragon
Azt ki lehet kapcsolni beállításokban... Fejből nem vágom.

4 napja nem toltam az xp bug miatt...Tényleg? valahogy nem dereng, mert most vagy 10 méterről is megjelenik...Azelött bóklásztam a nyomok után most meg csak witcher érzékelek és látom a nagyítót a képernyőn és bóklászás nélkül megvannak a nyomok....
wedge31
Nagyitó eddig is volt...

1. Szarabbul fut pipa... Bár mintha maxon szebb lenne,nem tudom.
2. Én nem találom a betük átméretezésének opcióját de gondolom akkor az csak konzolos opció lenne?
3. Beleraktak a witcher érzékhez egy idegesítő nagyítót a kivizsgálandó cuccokhoz....Amit még a falon át is mutat.....Ezt hol a francba lehet kikapcsolni???....
Akkor lehet hogy felrakom a XP modot. 😊 bár eddig még minden küldetésem zöld.
Myselor
akkor most van akinek jó az új patch sokaknak meg szara játék tőle?😄
jarlaxxe
A hiszti amiatt volt, hogy a zöldre is b@szott adni xp-t.

BoneDragon
Igen. 5xp-t. Remélem megérte a sok hiszti. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.06.05. 21:19:50

Akkor most már adnak XP-t a szürke küldetések?
wedge31
Majd küldetés lesz oda, külön kapsz majd követ ami deaktiválja az erőteret.

Myselor
próbál youtubeon keresni én igazából nem akadtam el sose így nemtudom 😊
Soldiers
Ha a hegyi troll-t megölöm vagy nem annak lesz vmi befolyásolása??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Myselor
jaa a szobrokat kell állítgatni a karokkal játszol.nem igazán emlékszem bocsi .több ilyen is volt
Shep
Te figyelj már ugyanarról beszélünk? Egy üregbe kell leugrálni, lent a falat kilőve van az egyik macska tervrajz, a másik irányba meg a lépcső alján a rózsaszínes erőtér, de ezen kívül semmi nincsen. Még fent volt egy jel az egyik ledőlt oszlopon amit megvizsgáltam és akkor mondta Geralt, hogy itt körbe kellene nézni és ennyi. Nincsenek jelek, meg semmi.

Vissza lehet patchelni 1.04-re valahogy? Annyira le kellett butítanom a grafikát hogy legalább úgy fusson mint az új patch előtt, hogy az valami borzalom. Remélem fixálják majd gyorsan ezt a hibát. :/