The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy odakurja az aranytallérokat a pénztárosnak! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.06. 14:18:14
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De végül sikerült rá megoldást találni.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Fps esés valamelyest van is meg nincs is. Néhány helyszínen pár fps-el kevesebbet mértem,néhol többet. LOD és árnyék butítás nincs (pár fórumon írták,és én is úgy éreztem elsőre), és mintha valahogy a látvány is javult volna,legalábbis mintha élesebb lenne a kép kevesebb recével. Passz...
Új bugokba még nem szaladtam. És akinél esetleg probléma volt az 1.04-nél hogy OC-zett videókártyával fagy a játék,na ezt megoldották. Lényegében jó lett a pöccs.😊
#5814 Ja... Ezt én sem találtam meg, bár ez még korai build. Szerintem kivették belőle ezt a jelenetet. Meg amúgy is, itt még szebb vót a grafika, meg minden jobb vót. Akkor még 2 liter Cocát kaptál ugyanannyiért, most meg már csak 1,75 litert. <#hehe>#hehe>
Még Ciri bőrnacija is jobb volt, meg jobban is nézett ki hátulról:
CD Projekt monnyonle! <#idiota>#idiota>
Ciris rajzok - csak nem szerepelni fog valamelyik kiegészítőben? Adja az ég, hogy lehessen tápolni a kislányt!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.06. 13:22:31
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Őt előbb ki kell szabadítani a banditák kezei közül (konkrétan bezárták a házába és rágyújtották az egészet), utána megy Novigrad-ba és ott találkozhatsz vele.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Én amikor a bőröket el aakrtam adni, egy kereskedőnek sem tudtam. Páncélos, merchant, herbalist, fegyverkovács, egyik se vette meg.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Macska iskola ruháiból mindből van enchanced verzió? Végre elértem a 20as szintet, de látom, hogy asszem kesztyűből nincsen meg a recept hozzá. Küldetés meg már nincsen hozzá.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.06.05. 22:37:18
Per Aspera Ad Inferi.
2. Én nem találom a betük átméretezésének opcióját de gondolom akkor az csak konzolos opció lenne?
3. Beleraktak a witcher érzékhez egy idegesítő nagyítót a kivizsgálandó cuccokhoz....Amit még a falon át is mutat.....Ezt hol a francba lehet kikapcsolni???....
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.06.05. 21:19:50
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN