The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg ha felbérelem a fazont itt ülnek le Geralt-al...háát sehol senki csak két kibaszott öregasszony...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
[merlinw.org]
Vagyis ma.
Vagyis holnap.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.02. 22:24:52
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
lész ma paccs?
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.06.02. 20:18:10
Geralt
Kedvenc képem Geraltról, de miért elölről veszi elő a kardot?
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.06.02. 20:12:29
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A férfi varázslók jobban szeretik az ilyen tekintélyt parancsoló idősebb fizimiskát de a varázslónőknél a fiatalság és a csinos megjelenés élvez elsőbbséget.
+ Mágiával MINDEN testi hiba kijavítható. Könyvben például Geralt elég jó megfigyelő és apró jelekből kikövetkezteti, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
<#mf1>#mf1>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Triss meg 50
A kis pedofil, megyek fel is jelentem az Örök tűznél! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Triss fiatal, tippre még 50 se lehet. A könyvből kiderül, hogy fiatal még, és a könyv pár évvel a játék előtt játszódik, ott lehet, 30-40 körüli, akkor most 50 körüli.
Yeneffer, ő idős, 80-90 között.
Cirri huszon éves
Dandelion 40-es, és ebben az a érdekes, hogy a mágusok megállítják mágiával az öregedést, egy witcher nagyon lassan öregszik, de a 40-es Dandelion, mitől ilyen fiatalos?
mondjuk a medvét még nem láttam 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873