The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT
Mellékelek pár képet. Azt a faszt sehol sem találom, ez is egy bug. Bea-ból kettő van, a másik meg az ördögfattya mutagén a párlathoz kell ami questhez kell hogy megöljem + azért kérdezgetem ezt a Jenny 'O Wood-os dolgot hogy meglegyen ez is csinálva, mint quest. Hol lehet felvenni?

Elvileg ha felbérelem a fazont itt ülnek le Geralt-al...háát sehol senki csak két kibaszott öregasszony...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Myselor
persze értem csak mondtak e valamit az érdkeelt ennyi nem izélem őket hogy mekkora faszok 😊
MerlinW
Bemész a munkahelyedre. Ma rossz napod van, félgőzzel dolgozol. Ismerős a szitu?😊 Lényeg, hogy CDP-nél is emberek dolgoznak😊

[merlinw.org]

Myselor
különben én nem követem őket.de mondtak valamit mivan a patchel mér nem jött 2 napja már ?😄
Myselor
csak győzzük kivárni.bár nekem már nem maradtak küldetések amik adnának xpt ha jól tudom.de amúgy 1 fél szintet csak ölésből szedtem össze.<#idiota>
Igen ez bug, és hétfőn jött a patch.
Vagyis ma.
Vagyis holnap.
Myselor
hehe 😄 hát.lesz egy pár lehetőség. xd arra számíts hogy a gatyád is rá megy majd :"D én eladtam a griff páncélt pár százért.4ezerért akarta visszaadni xd legyártottam mégegyszer csak ezer valamennyibe került jobban jártam 😄
Shep
Aha, kösz. Már csak azt kellene tudni kinek adtam el 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
ez az alap.vagyis ugye az alap szettet egyszer upgradelheted 😄 harcos páncélzattá ami ugyanúgy néz ki
Myselor
igen.minden eladott cucc ott marad mindenkinél én úgy vettem észre 😊
Shep
Amúgy ez a szerkó ami pl itt fent is van a képen melyik? Mármint a full szett, kesztyű, nadrág ...
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.02. 22:24:52

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor menjek keressem meg azt akinek eladtam?

Myselor
amúgy olvastátok amit korábban írtam.37esen a level 15ös szürke mellék küldetés is adott xpt 2 darab is ma. a többi semmit.tehát ez bugos srácok van ami ad van ami nem,és az sem lehet magyarázat hogy valami csak tárgyat ad,ez xpt és tárgyakat is adott,bugos a dolog ezért javítani kell nem direkt van így hogy azok nem adnak.akkor egyik sem adna kész.
Myselor
visszavásárolod 3x annyiért vagy többért akinél eladtad 😄 és de lehet szerezni olyat,bár én nekem nem volt pofám felvenni olyat akik ölik a boszikat.utálom őket xd.amúgy minmdenki eldobálta eladta a kezdő geart?😄 nekem mai napig megvan és marad is.ha úgy van abba megyek,semmibe nem okoz hátrányt 😊
Shep
A kezdő páncélt hogy lehet visszaszerezni, mert eladtam valahol? 😊 Nekem még ez a fém vállas akármi is tetszik, de pl olyat ami a boszorkányvadászoknak van nem lehet szerezni?

Aha...az vicces lesz. De tényleg.
Myselor
ezzel egyetértek, a legjobban az alap páncél néz ki és a többi ami fejleszhető witcher páncélzatok a többi bohóckodás bár az előzőekben sem igazán tetszettek 😊
Nem tudom ti hogy vagytok vele de a páncélok kinézete elég szar a játékban. Némelyik olyan színes mint egy udvaribolond. 😄 A nehéz páncélzat meg egyenesen röhejesen mutatott Gerarton. Mint valami hordó. Vicc. A legjobb még a könnyű páncél. A kezdő a legjobb. Szerintem abban fogom végig nyomni.
Ez mehetett volna spoiler-be is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Úgy meg nulla lesz benne a kihívás. Jenny volt a legnehezebb, meg egy random 10 szinttel nagyobb vizibanya. De 34-esen ez már semmi gondot nem okoz. Az ördög se
Myselor
találtam ma egy kérdőjelet ahol nincs semmi és nem fedezi fel akárhogy rohangálok és egy tábort ahol a láda nem használható így az is szar.remélem ezeket javítják mint ahogy a barlnadokat is,bementem egybe szinte csak egy kör,5x végig futottam rajta sétáltam semmit nem találtam de nem szürkül be😊
TOMSILENT
Fel akarom venni...34-es vagyok...meg kéne az a mutagén hogy csináljak párlatot...meg kéne szörny szőrme is ...hogy fejlesszem a medve ruhát <#smile>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

SzirmosSzisza
Placebo lehet, hogy az új nvidia patch óta szaggat a játék?:s

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lehet kap új patch-ben "native support" a Dualshock 4 PC-re!Azt nagyon megköszönném😊
egyértelmű, hogy rituális szepukkut hajt végre épp.
lész ma paccs?
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.06.02. 20:18:10
Különc
Emhyrnek merném, no problem

Geralt

Kedvenc képem Geraltról, de miért elölről veszi elő a kardot?
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.06.02. 20:12:29

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ő nem meleg, hanem hercegnő😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Az a vipera iskola, mint Letho. A Macska az másik
A könyvekből kiderül hogy a varázslók és varázslónők úgy szabályozzák korukat ahogy akarják. Elméletileg akár több ezer évig is elélhetnének, de ugyebár veszélyes világban élünk, szóval a jelenlegi legidősebb varácslónő (Philippa) olyan 250 körül lehet . A legidősebb varázsló pedig olyan 200 körül.

A férfi varázslók jobban szeretik az ilyen tekintélyt parancsoló idősebb fizimiskát de a varázslónőknél a fiatalság és a csinos megjelenés élvez elsőbbséget.

+ Mágiával MINDEN testi hiba kijavítható. Könyvben például Geralt elég jó megfigyelő és apró jelekből kikövetkezteti, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yennefer valószínűleg csúnyán sántíthatott és púpja is volt. A mozgásán látjak hogy még jó 60-70 év után sem kopott le róla az a kissé óvatos mozgás. De persze ezeket a testi rendellenességeket már fiatal korában (amint tanítvány lett) meggyógyították.
wedge31
Ez a elf szabó mekkora egy fazon...hiába mondja,hogy nem de akkor is igen "meleg" a hangulat nála...<#vigyor5>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
ti betegek vagytok.én is látom hogy szépek a karakterek de azért egyszer se gondolkodtam még azon hogy de megdugnám cirit vagy a többit <#idiota> nyugi srácok biztos készül már a pucér mód xd
Ezt melyik apjának mernéd elmondani?
<#mf1>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Különc
Mondhattok bármit, Ciri makkomra való, már bocsánat

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

bardocz
Talán pont ez, hogy pénzért embereket ölnek, pl királyokat 😄
HeadHunter86
Én 3500-ért vettem a GOG-osat, és ugyanezek az extrák megvannak. Csak azért lett volna jó, hogyha megvan STEAM-en is, de majd 10-15 EUR-ért egyszer majd megveszem.

TBTPumpa
Geralt 100 éves
Triss meg 50

A kis pedofil, megyek fel is jelentem az Örök tűznél! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BoneDragon
Ma se jön patch. 😞

wedge31
Ördögös küldit csak akkor kezd el ha legalább lv12 körül vagy egyébbként húzós lesz, ezt tapasztalatból mondom.

SzirmosSzisza
trololo?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Jelöld ki a küldetést és mutatja majd merre menj.

Shep
Jó a genetikája 😄

wedge31
Páncélban nekem is a macska jön be a legjobban kardban viszont a griff a legszebb, szvsz.

Különben mi az oka a Macska iskolával szembeni ellenszenvnek? Több küldetésben is utalnak rá, hogy a Macska iskola, ott valami nem stimmel, meg pénzért öltek embereket. De amúgy?
TOMSILENT
Azt a Jenny szellemes küldit merre találom, illetve van egy witcher megbízásom valami ördögfatyra de nem találok mutagént...valahol nem kószálnak a pályán? vagy esetleg venni nem lehet valami kuruzslónál? Köszi előre is.

Geralt közel 100 éves

Triss fiatal, tippre még 50 se lehet. A könyvből kiderül, hogy fiatal még, és a könyv pár évvel a játék előtt játszódik, ott lehet, 30-40 körüli, akkor most 50 körüli.

Yeneffer, ő idős, 80-90 között.

Cirri huszon éves

Dandelion 40-es, és ebben az a érdekes, hogy a mágusok megállítják mágiával az öregedést, egy witcher nagyon lassan öregszik, de a 40-es Dandelion, mitől ilyen fiatalos?
MerlinW
Geralt is 100 körül van.

[merlinw.org]

nem rossz bár a griff kardok jobban tetszenek
mondjuk a medvét még nem láttam 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Eh, akkor mindegy. Nem keresgetem a számszeríjat. Jól néz ki a macska cucc, és a kardok is jók jelenleg.
SzirmosSzisza
Azt már régebben kifosztottam az a para 😄