The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is csak említettem egy közismert példát, amúgy állandóan ez van. Ha egy RPG-ben új területre érek, akkor:
- Körbenézek, dumálgatok, olvasgatok
- Felveszek küldetéseket, közben megkeresem a főküldi adott karakterét
- Mondom, neki, hogy várjá' dolgom van, addig állj itt egy helyben nyugodtan
- Ingame Life
😄
én pl a TES szériában nem tudok így érezni
de a DA2-3 is elbukta ezt, sőt már a DAO kieg is 😞
mondjuk a Fallout 3-ban átéreztem az emberek problémáját, de általába a klasszikusabb rpg-k esetében érzek így
(vagy a minőségi jrpg-knél)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

De van amúgy, teljesen igazad van. Aki nagyon beleéli magát, az így érez néha. Az Elder Scrollsokban is gyakorta előfordult ez...meg kéne mentenem a világot, de József elveszítette az íját, hozzad má vissza 😄 Néha kényszerítenem kell magam az RPG játékokban, hogy ne vegyem komolyan a fő célt 😄
Chandler21
Biztosan vagytok páran itt akik hozzám hasonlóan szeretik magukat beleélni a játékba. Valamilyen szinten persze muszáj mert anélkül elég unalmas lenne minden. Arról van szó,hogy vannak ugyebár a főküldetések és a mellékküldetések. Szokták mondani,hogy próbáljunk minden mellékes dolgot megcsinálni mert miután visszamegyünk rá a végén nagyon könnyű lesz és felgyülemlik. Egész jól megoldottam idáig,hogy arányosan haladjak a főszállal és közben csináljam a "kérdőjeleket" ,mellékküldetéseket de engem például irritál az ha mondjuk (random fikció,hogy ne legyen spoier) megölik aaaz anyukád a történet szerint és gyorsan meg kell találnod a gyilkosát. Namármost, én ebben az esetben nem fogok az ötödik parasztnak az utcán a mellékküldetését csinálni meg a húsz másik nem lényeges dolgot mert egyszerűen nem élethű és akkor elvesztem a sztori varázsát. Nektek nincs ilyen "problémátok"? Ti milyen gyorsan vittétek végig a főszálat?
TBTPumpa
Tudsz még mászkálni, sőt kell is, mert lesznek új mellékküldetések is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Azt tudom ,hogyha a játék véget ér lehet újra szabadon mászkálni. De a főszálban a vége előtt lesz még szünet, hogy ellehessen mászkálni, vagy most már kitérés nélkül csak a végkifejlet van?
Myselor
nyugi lesz még lehetőséged legyártani mindent .D:
lwb
Lesz még később lehetőséged szabadon mászkálni.

viszonylag simán van kivezető út ha megvan a "korlát" akkor azt kövesd amíg nem "szabad"
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.08. 21:30:45

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Ok, kösz. Én amúgy odamentem és jól lestem 😊 tehát másfele kell egy kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

oda mész kb ahol van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és ki kell menni a városfalon kívülre
utána szépen mehet lefelé menni, kicsit kerülős de nem vészes ha jól emlékszem

Shep
Hol lehet lemenni a templomsziget alá, hogy megszerezzem a macskapáncél terveit?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak nekem tul meredek a befejezes vagy ehez kellene ismernem az elozo reszek torteneseit hogy felfogjam?
Szoval nekem nem fer fel egy lapra az 1200as evek kozepkori hangulata-amit a jatek nagyon jol megteremt- meg a gennemesitett Zirael, a Ragnaroknak keresztelt White Frost, a vilagok kozotti utazgatasra szolgalo terkapuk stb
Kicsit olyan erzesem volt a vegen, mintha egymasra ontottek volna mondjuk a Spartacust a Stargate-el... szegeny Geralt az elf Sage utanfutojava valtozott <#wilting>
Igazabol arra lennek kivancsi hogy ha elolvasom az eredeti regenyeket akkor lesz ennek ertelme?
jaj, hát nem bele kellett kattintanom.. 😄😞
Az a egyetlen probléma most, hogy innentől fogva nem lehet semerre se mászkálni. Tényleg kaptam sok XP-t, és gondoltam elmennék már kikovácsoltatni a legmagasabb szintű kardokat és páncélt, de nem tudok mert menni kell tovább a főszálon.
Csata kaer Morhenben, aztán most megyünk Cirrivel valami boszorkány hegyre

Na meg a másik, basszus: fú, ez durva volt.
Vesemir halála?! Ne már! Ez elég szomorú volt, bár persze tudni lehet, egy witcher se hal meg békésen, de akkor is. Viszont a hógolyózás meg...utána az szintén nagyon felemelő volt, tényleg le a kalappal
kaer morhen
ez az ivós este nem kicsit "on the spot" 😄

TBTPumpa
Szerintem...
Az sokkal meghatóbb volt, amikor Geralt rátalált az élettelen Cirire és átölelte.

De amúgy a Kaer Morhen-es jelenet is 10/10. És ez még mind semmi! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.08. 19:49:45

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nekem patch előtt működött faján

Viszont...
Cirrit vissza vittem Caer Morhen-be, ez lenyűgöző jelenet volt, ahogy találkozik a többiekkel, igazán megható, valami zseniálisra sikeredett
Aha, oké, nem nagy probléma végülis.
BoneDragon
Patchel lett elb*szva, gondolom következőbe javítva lesz.

Na így sikerült. Azért ez kicsit gáz, hogy így kellet trükközni.
bardocz
Ez az enchanced swallowhoz kell? Én azt meg tudtam csinálni valahogy. Lehet herbalistnál vásároltam hozzá mondjuk. Van egy csomó receptem, amihez annál veszem meg a hiányzó növényeket...
Oké értem, ilyen gondom nem volt.

BoneDragon
Dobd ki az inventoryból és mikor legyártottad a másikat, akkor fel tudod venni.

Nem, ezekből csak egyet csinál. Vitriol, meg hasonlókból csak egyet, és kettő kell.
Nem így működik a dolog, és nem erről beszéltem.

Mégegyszer: kettő darab vitriol kell hozzá. De csak egyet csinál. A recepthez kettő kell. Nem lehet alkohollal feltölteni. Ez kell a fejlesztett recepthez.

Tudja valaki hogy kell megoldani? Kettő vitriol kell a recepthez, de csak egyetlen egy darabot csinál egyszerre. És nem lehet többet csinálni, mert azt írja már van belőle.
Bonyolítod az életet. 😊

Minek vitriol, ha van kettő csináld meg a fecskét és azt alkohollal folyamatosan feltöltheted. 😊
Edit: Mondjuk ez az a rész ami gyengébb lett mint a 2-be volt. De így is korrekt.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.08. 18:19:42

bardocz
Nem abból is többet csinál, mint mindenből? Szóval egyszer legyártod, és van három.
Na ezt fejtse meg nekem valaki.

Megvan a Fecske recept. Kel hozzá 2! azaz kettő vitriol. Van vitriol receptem is...de csak egyet lehet csinálni. Így meg a Fecskét nem lehet elkészíteni mert ahhoz kettő kell, a vitrolnál meg azt hajtogatja, ebből már van egy.
És akkor most? Értem hogy kettő kell, de ha csak egyet csinálhatok?
Eheti DLC-kről van valami, Nem bánnám ha valami küldetés lenne.
Ezt nagyon jó hallani. 😊

Már most minimum 30-40 órám van benne szóval mire a végére érek... 😊

Itt tényleg kapok tartalmat a pénzemért. 😊
lwb
Messze nem. Onnan még egy rakás dolog hátravan, az kb 60-70% lehet, attól függően, hogy mennyi mellékküldetést csináltál meg addig.

lwb
Én egy rakás questet kihagytam és 34. szint végén fejeztem be (kb 30 xp kellett a 35-höz). Az utolsó küldetések alatt vagy 5 szintet léptem, szóval nyugi, bőven meglesz neked.
Ha még ott tartasz, amit a spoilerbe írtál, akkor még onnan van sok hátra, bőven meglesz a 35.

grebber
Erre az amd-s csoda driverre kíváncsi leszek:

"(NV Hairworks: A még ki nem adott Catalyst már kényszeríti a formátumcserét az effektre, így sokkal gyorsabban csinálja meg az effektet egy Radeon, mint egy GeForce. Ha az NVIDIA is lecseréli driverből a formátumot, akkor bekapcsolhatjuk, de addig túl nagy előnye van a Radeonnak abból, hogy lecserélték a shadert, és ezzel megkerülik azt a gépigénynövelő algoritmust, amit az NV ma még megcsinál."

Next PC upgrade: 2022

Myselor
mint pl én. ez a fél szint csak ölésből van,mivel felfedeztem a maradék kérdőjeleket 😊
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.06.08. 14:19:28
Amiga
Én 40 múltam! :-)))

Amúgy egy bug miatt ugye sokan nem kaptak XP-t, ha a szintjüknél alacsonyabb szintű küldetéseket csináltak, szóval biztos vannak, akiknél ez megakasztotta a fejlődést.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Myselor
nyugi biztosan .én is azthittem béna vagyok hogy így nem fejlődök meg semmi,de aztán elkezdtem csinálni a fő küldetéseket,mivel nem maradt más.annyira megdobott csak néztem.én 35 voltam a végén😊 jelenleg 38 és fél vagyok
Myselor
tudom hogy ott de máskor 5nap volt már,most újra 3 nap.ezt mivel magyarázod? :o
MerlinW
Karakterlapon nyomsz egy C-t és ott az idő.

[merlinw.org]

Onnan még messze lesz, mert mér végeztem Skellige-én és még nincs vége.
Ha eljutok Skelligére akkor azok már a végső küldetések?

Onnantól kb milyen messze van még a vége?
Hát boss-okból eddig csak az Erdei Jenny volt szerintem nehéz. Sima kérdőjeles szörnyekben van ami sokkal nehezebb. Mindenesetre remélem azért a végére eljutok a 30-as szintig, a maradék főküldetéssel. Kell a legmagasabb szintű macska cucc, meg az a pár kérdőjeles szörny, ami ellen nem volt esélyem, azokat is leakarom verni
Myselor
hát értelek.akkor jólvan.még 31esen lesz egy fejlesztés a páncolkra meg fegyver azt érdemes a vége előtt legyártani bár szerintem túl könnyű lett a boss fight erről majd később mondhatnál te is véleményt.én azt mondom 30on már tényleg mindenkit le lehet nyomni,a 48as királygriffel volt gondom de már ugye őt is megöltem 😊
lalakov
<#worship>
De, meg csináltam, a 35-ös witcher megbízás a királygriff leölése. Sajnos bebugzott a szörny és így könnyű volt megölni. De ha nem lett volna bug, akkor is megcsináltam volna, csak nehezen. De volt 33-as witcher megbízás is, azt is megcsináltam, valami földalatti hülye rovarszörny volt, nehéz volt, de nem különösebben. Jó cuccaim vannak, az elérhető legjobb macska felszerelés, jó rúnákkal, minden ellen van italom, olajom, bombám+queen. Ha van hely mozogni, némelyik halálfejes szörny se nehezek így.

Bár teszem hozzá, ez nem küldetés volt, csak valaki kérdőjeles szörny, benyitottam egy romos épületbe, ahol a kis szobában egyből odaugrott egy halálfejes vámpír, és mielőtt akitváltam volna a queent, és félre ugorhattam volna, meg is ölt. Tehát akadnak még jócskán amiket nem tudok lenyomni, és teljesen esélytelen vagyok ellenük, az egyik kis szigeten is belefutottam valamibe, nem is tudom mi volt, ami a queen ellenére kinyírt kés másodperc alatt.
Myselor
amúgy nem hiszem hogy minden witcher megbízást megcsináltál van egy 35ös is,azt gondolom még nem😊
Myselor
hát akkor nem kell még aggódnod onnan elég sok minden van még hátra 😊 rengeteg xpt ad.kb 2 szinteket dob csak az a rész .aztán később is 1 küdletés 1szint kb
Feloldottam az átkot a ronda kis gnómról Kaer Moerhen-ben, és 26. szinten vagyok. Witcher megbízások, mellékfeladatok megcsinálva.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.08. 13:16:20
Myselor
szerintem nem jók.simán el lehet adni őket 😄