The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Körbenézek, dumálgatok, olvasgatok
- Felveszek küldetéseket, közben megkeresem a főküldi adott karakterét
- Mondom, neki, hogy várjá' dolgom van, addig állj itt egy helyben nyugodtan
- Ingame Life
😄
de a DA2-3 is elbukta ezt, sőt már a DAO kieg is 😞
mondjuk a Fallout 3-ban átéreztem az emberek problémáját, de általába a klasszikusabb rpg-k esetében érzek így
(vagy a minőségi jrpg-knél)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.08. 21:30:45
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
utána szépen mehet lefelé menni, kicsit kerülős de nem vészes ha jól emlékszem
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szoval nekem nem fer fel egy lapra az 1200as evek kozepkori hangulata-amit a jatek nagyon jol megteremt- meg a gennemesitett Zirael, a Ragnaroknak keresztelt White Frost, a vilagok kozotti utazgatasra szolgalo terkapuk stb
Kicsit olyan erzesem volt a vegen, mintha egymasra ontottek volna mondjuk a Spartacust a Stargate-el... szegeny Geralt az elf Sage utanfutojava valtozott <#wilting>#wilting>
Igazabol arra lennek kivancsi hogy ha elolvasom az eredeti regenyeket akkor lesz ennek ertelme?
Na meg a másik, basszus: fú, ez durva volt.
De amúgy a Kaer Morhen-es jelenet is 10/10. És ez még mind semmi! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.08. 19:49:45
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mégegyszer: kettő darab vitriol kell hozzá. De csak egyet csinál. A recepthez kettő kell. Nem lehet alkohollal feltölteni. Ez kell a fejlesztett recepthez.
Tudja valaki hogy kell megoldani? Kettő vitriol kell a recepthez, de csak egyetlen egy darabot csinál egyszerre. És nem lehet többet csinálni, mert azt írja már van belőle.
Minek vitriol, ha van kettő csináld meg a fecskét és azt alkohollal folyamatosan feltöltheted. 😊
Edit: Mondjuk ez az a rész ami gyengébb lett mint a 2-be volt. De így is korrekt.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.08. 18:19:42
Megvan a Fecske recept. Kel hozzá 2! azaz kettő vitriol. Van vitriol receptem is...de csak egyet lehet csinálni. Így meg a Fecskét nem lehet elkészíteni mert ahhoz kettő kell, a vitrolnál meg azt hajtogatja, ebből már van egy.
És akkor most? Értem hogy kettő kell, de ha csak egyet csinálhatok?
Már most minimum 30-40 órám van benne szóval mire a végére érek... 😊
Itt tényleg kapok tartalmat a pénzemért. 😊
Ha még ott tartasz, amit a spoilerbe írtál, akkor még onnan van sok hátra, bőven meglesz a 35.
"(NV Hairworks: A még ki nem adott Catalyst már kényszeríti a formátumcserét az effektre, így sokkal gyorsabban csinálja meg az effektet egy Radeon, mint egy GeForce. Ha az NVIDIA is lecseréli driverből a formátumot, akkor bekapcsolhatjuk, de addig túl nagy előnye van a Radeonnak abból, hogy lecserélték a shadert, és ezzel megkerülik azt a gépigénynövelő algoritmust, amit az NV ma még megcsinál."
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.06.08. 14:19:28
Amúgy egy bug miatt ugye sokan nem kaptak XP-t, ha a szintjüknél alacsonyabb szintű küldetéseket csináltak, szóval biztos vannak, akiknél ez megakasztotta a fejlődést.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Onnantól kb milyen messze van még a vége?
Bár teszem hozzá, ez nem küldetés volt, csak valaki kérdőjeles szörny, benyitottam egy romos épületbe, ahol a kis szobában egyből odaugrott egy halálfejes vámpír, és mielőtt akitváltam volna a queent, és félre ugorhattam volna, meg is ölt. Tehát akadnak még jócskán amiket nem tudok lenyomni, és teljesen esélytelen vagyok ellenük, az egyik kis szigeten is belefutottam valamibe, nem is tudom mi volt, ami a queen ellenére kinyírt kés másodperc alatt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.08. 13:16:20